2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
#850 És tudjátok mi ebben az egészben a leggusztustalanabb?Hogy erről egyik tv hírműsora sem fog beszámolni. -
MacrosTheBlack #849 Tóta W. Árpi bebünteti a tré-onlájnt. :D -
#848 Ugyis váltani akartam, mert lejárt a hüségszerzödés:P
-
MacrosTheBlack #847 A vezérigazgató magyarázata szerint azért képződik veszteség a nagy forgalmú ügyfelek miatt, mert a szolgáltató a nagykereskedelemben forgalomkorlátos elszámolás alapján veszi a csomagokat, melyek átlagos, havi 3 gigabájtos forgalomra vannak optimalizálva, és az áruk is eszerint van megállapítva. Azok, akik szélsőségesen sokat töltenek, ezért jelentős pluszköltséget okoznak a vállalatnak, amit végső soron a többi előfizetővel kellene megfizettetni
Van képük kijelenteni hogy 3 giga a korlátlan... -
#846 Én csak azt nem értem hogy ha ilyen a hozzáállás akkor hogy a rákbaképzelik el az online dvd-nezest stb, stb. 1 fasz miatt aki ezt kitalalta megint rabaszik a rozsaszin kocsog ceg. -
MacrosTheBlack #845 Sajnos. De jó lenne. -
#844 nemvalószínű... -
MacrosTheBlack #843 Ez a korrekt eljárás. Remélem az összes ügyfele otthagyja a matávot és jól csődbe megy. -
#842 Én már lemondtam az Axeleromat, mielőtt T-buznyák lett volna belőle. Most végre nincs otthon szélessávom. DE az tény, hogy a 30-40 giga könnyen összejött nekem is (még anno 384kbps-en is !!!). Szal. minek a nagy sávszél, ha nem tudod használni semmire... -
#841 höhö -
MacrosTheBlack #840 Nem is oda mentem. :) De az eljárás felháborító, lehet hogy a többi is vérszemet kap ha látják nincs bünti, és leépíti azokat akik használni is akarják a pénzükért a netet, nem csak tejelni a semmiért. Ezért veszélyes hagyni. -
#839 Szvsz nincs semmi probléma - nem a T-Online-hoz kell menni. Én is generálok havi 100+ Giga adatforgalmat, mégse lázadoztak eddig érte az Interware-nél.
Bár az is igaz, hogy lehetséges, ezután ez lesz a trendi - aki túl sokat töltöget, azt kitessékelik. -
MacrosTheBlack #838 A szerződésszegés Magyarországon is szerződésszegés. Az más kérdés hogy itt a tré-online lefizeti a bíróságot, és nem kap büntit, de ez már a korrupció kérdése, nem a jogé. -
#837 Nem kibicség.
A többi fibernetes is megmondhatja (meg akkor már a chellosok is), hogy a kábelnet sem mindig "fenékig tejfel". -
#836 Neked is ugyanazt mondom, amit Zsoldosnak:
Nézz már körül, hol vagy!
Hiába nyomorogtok rajta, hogy bezzeg "nyugateuropaban" meg, hogy az usa-ban így meg úgy...
Magyarországon vagytok, itt így van - sajnos - és kész.
Tenni tudtok ellene?
Hát persze, hogy nem...
Mégegyszer mondom: én egyik szolgáltatót sem vettem a védelmembe - nem tudom, hol olvastátok.
Az nem védelem, ha annyiban egyetértek azzal, ha valaki (vagy valakik) sokmilliós veszteséget okoznak nekem, akkot jobb megszabadulni tőlük.
Ennyi. -
#835 "A kibicnek semmi sem drága !" -
#834 Senki sem védi.
Egyszerű tényekről beszéltem, ráadásul fibernetes vagyok...
Még vezetékes telefonom sincs... -
MacrosTheBlack #833 Remélem jól megb.ssza a gvh meg egyebek ezt a tré-onlájnt. Én ugyan nem vagyok előfizetőjük, de az eljárásuk igen felháborító. Az usa-ban ezért már milliárdos pereket akasztottak volna a nyakukba szerződésszegésért, szándékos megtévesztésért, és pengethetnének 1000-rel. -
MacrosTheBlack #832 -
#831 Szerintem meg az hülye, aki MO. legnyereségesebb cégét védi a "genya" felhasználókkal szemben !!! -
#830 http://index.hu/velemeny/eheti/toffline/
Tessék, el lehet olvasni Tóta W. véleményét, egyetértek vele... -
#829 Felejtsd "nyugateuropa"-t...
Nézz már körül, hogy hol vagy! -
#828 pontosan. A t így is nagyon jól profitál Magyarországból, mivel itt ny-eu-hoz képest drágább a net... -
Zsoldos #827 Mondd csak, ha meg nem sertelek de.. esznel vagy te?
"konkrétan még mi fér bele a "korlátlanba"."
A korlatlan szerintem a vilag egy reszen sem a 3gb -t jelenti havonta.
"Egyszerűen csak nem kalkuláltak a magyar mentalitással: "a kisújjamat nyújtom, neki a karom kell..."
Ne zavarjon, hogy ugyanez a ceg nyugateuropaban korlatlan 2-3 mbites adsl-t nyujt kb 3000 ft-os haviaron.. Nagyon is kalkulaltak a magyar viszonyokra: jol ki lehet minket zsigerelni a konkurrencia hianya miatt. Ott ezt a figurat nem engedhetik meg maguknak, mert atpartolnak mas szolgaltatora. Mi meg sem tehetjuk ezt, igy nem esik ki emiatt profit. Abban igazad van, valoban a kisujjukat nyujtjak, csak annyiert, mint amennyi a kar lenne.
-
#826 Hiába mondasz bármit is.
Az egy dolog, hogy szerinted egy cégnek mit "kellene" bevállalnia a saját hibájából.
De egy profitorientált céget úgysem fogja érdekelni.
A bevételhez képest sokmilliós veszteségük volt - ebből a szempontból az az 50 felhasználó megtartása nem gazdaságos, tehát nem kívánatosak.
Ennyi. Ki velük.
Hidd el, valószínűleg nem a cég "hülyeségéből" nem került bele a szerződésbe, hogy konkrétan még mi fér bele a "korlátlanba".
Egyszerűen csak nem kalkuláltak a magyar mentalitással: "a kisújjamat nyújtom, neki a karom kell..." -
#825 -
Cat #824 Másfél gigás dungeon siege II demó, és a tegnapelőtti F.E.A.R demó is 650 mega
ezek után több tiz gigás forgalmat warez miatt kárhoztatni blődség -
tomo #823 vannak olyan szolgaltatok, akik nem fogadtak el a matavtol a korlatos csomagokat. igy van menekulesi utvonal.
az axeleronak meg ugy latszik tul sok a felhasznaloja. -
#822 A netes rádiózás, tv-zésről meg nem is bszélve... -
#821 Ez az egész most olyan, mintha te megvennél egy bkv bérletet, ami egész hónapban korlátlan utazásra jogosít fel, és egyszercsak elvennék tőled, mert te túl sokat utazol a tömegközlekedési járműveken... -
#820 és? ha egyszer benne van abban a k*rva szerződésben, hogy korlátlan letöltés, akkor az korlátlan, és a felhasználó annyit tölthet le, amennyit akar. A cégnek vállalnia kéne ezt a veszteséget, megérdemlik, ha már olyan hülyék voltak, és nem irták bele a szerződésbe, hogy max. 50 vagy 100 gigát tölthetnek le csak a júzerek. -
#819 Bár én közel sem generálok 200 gb-nyi forgalmat havonta, azért remélem, hogy az invitel nem próbálkozik ilyesmivel... -
#818 Na én most böngészgettem fórumozgattam, játszottam neten pár órát (directplayben, amiben van beépített voicechat), és így értem el 650 megás forgalmat 12:30 óta, és semmi illegálkodás nem volt ma... -
#817 OK -
#816 hónapok óta nem töltöttem semmi nem ingyenes dolgot, de a havi 10 giga a minimum. -
#815 Érdekes hogy egyébként pont a T-ONLINE-nak van olyan szolgáltatása ahol online lehet filmeket nézni....és ha valaki 150 gigány filmet néz meg náluk azt is lekapcsolják a rendszerről? Vagy azok kivételezettek??? Akkor most hogy is van ez???????? -
#814 Figyelmesen olvastam, az kb. napi 5 giga. Ha megnézed akár a DC, akár a Torrent oldalakat, közel ezres nagyságrendű azon felhasználók száma, akik nonstop töltenek le/fel. Főleg a duplázások óta, 5 giga letöltése ~4-5 óra. Ez nem mondható soknak. Míg megnéz a user 2 filmet, le is jön egy dvd. -
#813 Az a baj hogy magyarországon bármelyik (főleg multinacionális cég) megthetet bármit...Tök mind1 mit írnak a szerződésbe mert a "jó" kis ügyvédeik úgyis addig okoskodnak (köszönhető ez a szar magyar törvényeknek amik nem az egyszeri emberek mellett áll) míg nekik adnak igazat.Bezzeg ha egy magánember nem tartja magát valamilyen szerződéshez akkor már rögtön viszik a házát és minden ingó és ingatlanát.....gusztustalan ami ebben az országban megy.... -
#812 Stann: Olvass kicsit figyelmesebben.
A szóban forgó 50 embernek nem egyszerűen csak 5 giga felett volt a forgalma, hanem ötvenüknek egyenként átlag 150-250 GB !!! -
#811 Dynamic, amott említetted, hogy nem tudod miért akarna valaki felmondani. Például költözés, anyagi helyzetben beállt változás, stb...