T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
512-es meg
1024-es
mer ugye én most havi 13kt fizetek a megkétszerezett 512-esért de most nemtudom mi legyen mert 13 azért sok és menyik most a tarifák?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Breki- hogyan tudnak átverni? tudsz mondani valami közelebbit? mer elvileg ugye csak a havidíjat kell fizetni, nem? vagy hogy van ez akkor? <#confused>#confused>
ja, szombaton rendeltem meg, és aszonták hogy 2-3 nap és másfél közt lesz beszerelve és már KIBASZOTTUL VÁROM 😄DDDD
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
http://www.bandwidthplace.com/speedtest/
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Újdonsült Axelero elõfizetõ leszek, amint be lesz kötve a net, amit szombaton rendeltem meg <#vigyor4>#vigyor4> Nah szóval annyi kérdésem lenne, hogy ti, mint tapasztalt ADSLesek, tudtok valami jó tanáccsal szolgálni? 😛 Köszi elõre is
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Upstream: 160 kbps Downstream: 1152 kbps
és 512-es csomag alapba amit ugye ebbe a honapba megkétszereztek 1024re és 128 kval töltök már
de ha lejár a szerzõdésem és kötök ujbol 512-est akkor azt megkétszerezik majd vagy nem?
szal mit érdemes csinálnom? ezt a szerzõdést hosszabitassam meg vagy mi?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Nekem kb 1100.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
1M-s internetbõl hogy jönne már ki annyi? Az elméleti max ott 125kb/s, hacsak gyakorlatilag nem magasabbra tették a limitet 1M-nél.
En pl a Regetet hasznalom es tobb szalon siman toltok le vele fix 138Kb/s -el. Minimalis az ingadozas.
Hacsak neked nem a feltoltes lassitja be.
Arra meg ott a cFos.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Tudok valami olyan oldalt, ahonnan egy nagyobb filet tuti stabilan vinnie kellene 125-tel?
nonszensz
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Olyanok mint a matáv, kiszámláznak mindent a te naivságodra alapozva, hogy talán nem veszed észre és fizetsz. Utána meg sûrû bocsánatkérések, hogy "hiba történt". Na persze. Kicsit sok.
Közben 15-én beadtam nekik faxolva a lemondást 19-én kiis kötöttek
Lehet ilyenkor reklamálni?
Lehet nem lehet megteszem.....
KIRÁLYSÁG....
Van itt valaki Érdrõl ???
más torrenthez vannak rendes kliensek amik nem 72 ablakba pakolásznak 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Maradhatna igy mondjuk dijjaznám!!! 😊
Next PC upgrade: 2022
amúgy meg is mértem az extrenet.hu -n a sebességemet: 1070 kbit/s
Az elég szar nem ???? Van amikor 200 de az csak azért mert a DC++ tudja tömörítáni töltésnél a fileokat... 😊)))
S honnan tudod ennyire pontosan mikor emelték ????
Az 1500 meg 185kb
S a felét a cég fizeti...
Akkor meg miért ne....
Én a www.externet.hu-n van egy sebességteszt az online ügyfélszolgálat alatt...
Ezt a frappáns számítás a különbözetre van ? 😊 3000 ft 50kb-ért szerintem nem sok ....
11990-8900=3090
Tényleg ti mivel nézitek a sebességet?
Kiváncsi lettem az új vonalamra P
Amikor én rendeltem akkor
384
512
768 volt ugyan ezeken az árakon...
Másnap már az amit írtál... S már akkor mondták,hogy nyugodtan nrendeljem meg mert jön az 1500 automatice.... Remélem....
Tehát még nem emelték...(nekem)