T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
most az axeleronál milyen árba vannak ezek a csomagok ha most akarnám kttetni?:

512-es meg

1024-es

mer ugye én most havi 13kt fizetek a megkétszerezett 512-esért de most nemtudom mi legyen mert 13 azért sok és menyik most a tarifák?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Punkerwork
igen axelero-t felejtsd el 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Breki33
privi
geri15
Raffaello- köszi, ezért lesz ADSL netem nekem is <#vigyor2>
Breki- hogyan tudnak átverni? tudsz mondani valami közelebbit? mer elvileg ugye csak a havidíjat kell fizetni, nem? vagy hogy van ez akkor? <#confused>
ja, szombaton rendeltem meg, és aszonták hogy 2-3 nap és másfél közt lesz beszerelve és már KIBASZOTTUL VÁROM 😄DDDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sebességmérésre talán nem rossz, ha már belinkelte valaki akkor bocsi:
http://www.bandwidthplace.com/speedtest/

Breki33
figyelj a számláidra

engem csak kétszer akartak átverni
Rafaelo
töccsé le filmeket meg isokat <#vigyor3>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

geri15
Halie.
Újdonsült Axelero elõfizetõ leszek, amint be lesz kötve a net, amit szombaton rendeltem meg <#vigyor4> Nah szóval annyi kérdésem lenne, hogy ti, mint tapasztalt ADSLesek, tudtok valami jó tanáccsal szolgálni? 😛 Köszi elõre is

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Xp Antispy QoS letiltás nekem megoldotta

Breki33
Tudja valaki az Axelero számlázási osztályának címét?
Erre van állítva a Telindus modemem:

Upstream: 160 kbps Downstream: 1152 kbps
Nekem stabil 121KB/s, ha webrõl töltögetek le.
Semmit ne csinálj. Ha lejár az akciós elõfizetésed, határozatlan idejûre módosul a neted, és ugyanazt, ugyanannyiért kapod tovább mint eddig. Tehát 1024-es netet a 12900-as listaáron.
raziel.
nya nekem van egy adsl axelero matáv szerzõdésem dec 12. ig

és 512-es csomag alapba amit ugye ebbe a honapba megkétszereztek 1024re és 128 kval töltök már

de ha lejár a szerzõdésem és kötök ujbol 512-est akkor azt megkétszerezik majd vagy nem?

szal mit érdemes csinálnom? ezt a szerzõdést hosszabitassam meg vagy mi?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

[Jakuza]
Mindenhol magasabbra teszik valamivel.
Nekem kb 1100.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Az elég érdekes, a 138.

1M-s internetbõl hogy jönne már ki annyi? Az elméleti max ott 125kb/s, hacsak gyakorlatilag nem magasabbra tették a limitet 1M-nél.
Lenyegeben barmelyik oldal megteszi. Csak ne p2p sebesseget nezegesd, az ugye attol is fugg a tuloldali pistike mit csinal. A nagyobb web serverek altalaban birjak jol.
[Jakuza]
Hasznalj valami download managert.
En pl a Regetet hasznalom es tobb szalon siman toltok le vele fix 138Kb/s -el. Minimalis az ingadozas.
Hacsak neked nem a feltoltes lassitja be.
Arra meg ott a cFos.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Rafaelo
nekem 135 max általában 128

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Na megemelték nekem is minap, úgytûnik. 125k körül töltök le, viszont nem túl stabilan. 110-125 között ugrálgat néha.
Tudok valami olyan oldalt, ahonnan egy nagyobb filet tuti stabilan vinnie kellene 125-tel?
ennyi 2 mbit-el meglenne siman.
hogyne birna
Laalee
annyit nem is bir a modem fizikailag 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sztem csak a szamlalo orult meg. Nezd meg a timeleft ertekeket. Azok meg magasak is.. Vagy gyakorlatilag tudtal vele gyorsan tolteni? Ha tenyleg olyan gyors, ahogy az itteni adatokbol jatszik majdnem 1 gb-t kene szednie orankent.. Ilyenre volt pelda?
Breki33
Hát nekem meg azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy fizessem, be aztán igényeljem vissza, magyarán küldjek egy faxot nekik és visszautalják

nonszensz
VinylToy
Én is így jártam 4-én elküldtem a faxot, és 15-én kiküldték a számlát, felhívtam õket azt mondták nem kell befizetni, nekem mondjuk 11-ével le is zárták a szerzõdésem, és net se volt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Persze le kell orditani a hajukat is telefonon, aztán kész.
Olyanok mint a matáv, kiszámláznak mindent a te naivságodra alapozva, hogy talán nem veszed észre és fizetsz. Utána meg sûrû bocsánatkérések, hogy "hiba történt". Na persze. Kicsit sok.
Breki33
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁhhhhhhhhh az AXelero kiszámlázta hónap végéig

Közben 15-én beadtam nekik faxolva a lemondást 19-én kiis kötöttek

Lehet ilyenkor reklamálni?

Lehet nem lehet megteszem.....
Breki33
tegyél még oda két három ezrest

fõleg az Axeleronál
Laalee
jó akkor össze kell 😄

akkor most ha matav teruleten vagyok barhol az orszagban 1megas netet kaphatok 7ezer forintert ?😊 lehet meggondolom mert a mostani mikronet eddig eldocogot az 50-52 kb-javal de 120azer megis sokkal szebb 😊

Breki33
szted én mit mondtam? :-)
Gyerekek felhívtam az Externetet s azt mondták,hogy hó végéig kell megemelnie a matávnak mindenhol a sávot....

KIRÁLYSÁG....

Van itt valaki Érdrõl ???

grebber
Ezeket én nyitottam meg külön ablakban és ezeket össze kell adni.

Next PC upgrade: 2022

Laalee
ezek pillanatnyi értékek ne add össze õket 😄

más torrenthez vannak rendes kliensek amik nem 72 ablakba pakolásznak 😄

grebber
Bebolondult a netem.1024/256-os vagyok de EZ ITT nem azt mutatja.

Maradhatna igy mondjuk dijjaznám!!! 😊

Next PC upgrade: 2022

Remélem Nekem is emelik mert ha nem befosok......

Breki33
Itt nekem is annyi P

A Te kapcsolatod 1.07 mbit/sec
Rafaelo
a letöltési sebesség függ az oldal terheltségétõl is

onnan h nezegettem az underground garage topikot es szep lassan jottek a kepek..egyszercsak elkezdett pörögni az oldal és 2 sec alatt letöltödött az összes kép..ekkor fogtam és elinditottam egy downloadot es 138k-val jött..amúgy a topiknézegetés elött egy perccel töltöttem egy videot es az csak 63k-val jött..szóval biztos hogy akkor növelték percre pontosan!amúgymeg kicsivel elötte volt egy elég nagy lélegzetvételû(7-8 perces lag)..
amúgy meg is mértem az extrenet.hu -n a sebességemet: 1070 kbit/s

Most ha azt mondom hogy 768-as ADSL tegnap DC++-al volt hogy 400-al jött 10 percig...

Az elég szar nem ???? Van amikor 200 de az csak azért mert a DC++ tudja tömörítáni töltésnél a fileokat... 😊)))

Elvileg ennyi ha leosztod... 1024/8 =128
S honnan tudod ennyire pontosan mikor emelték ????

Breki33
Hát sztem havi 3000 elég sok, de aki megengedheti :-)
november 30 sztem
Breki33
Mint Axelero User? P
1024 az 125? nekem ma 0:25 perckor növelték a sávot és 138-cal szedek átlagosan

S milyen 30-ig kell emelniük a sávot ??? Nov 30 ? Vagy dec 30 ?

Mert az 1024 az 125kb
Az 1500 meg 185kb

S a felét a cég fizeti...
Akkor meg miért ne....

Én a www.externet.hu-n van egy sebességteszt az online ügyfélszolgálat alatt...

Ezt a frappáns számítás a különbözetre van ? 😊 3000 ft 50kb-ért szerintem nem sok ....

Breki33
És miért nem elég az 1024-es?

11990-8900=3090

Tényleg ti mivel nézitek a sebességet?
Kiváncsi lettem az új vonalamra P

Igen!

Amikor én rendeltem akkor

384
512
768 volt ugyan ezeken az árakon...

Másnap már az amit írtál... S már akkor mondták,hogy nyugodtan nrendeljem meg mert jön az 1500 automatice.... Remélem....

Tehát még nem emelték...(nekem)

Breki33
Asszem 30

De ítt én csak ezt a 3 csomagot látom

Otthoni 512 5 992 Ft
Otthoni 1024 7 120 Ft
Otthoni 1500 9 592 Ft

Akkor az utolsó a tiéd