2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Zs0lt1
    látom a modik dolgoztak, köszönjük :D
  • Thanatos
    igen annak, mert ugy eggyel kevesebb betu :PPP
  • Hay #1271
    Az előző hozzászólásokért a T-Online okolható???
  • Zs0lt1
    mert az új jelszó hamarabb befrissült volna a rendszerbe, mint a központilag visszaállított jelszavak.
  • Anotino
    Csak kivancsisag: miert oldotta volna meg a problemat egy jelszocsere?
  • bazza
    birom mikor elvileg az "érett" felnőttek anyázzák egymást :DD
  • Zs0lt1
    azért kellett volna jelszót változtatni, mert az azonnal megoldotta volna a problémádat és nem kellett volna megvárod, míg központilag megoldják.
    ilyen hangnemben anyáddal beszélj te kis pöcs. igenis segítőkész vagyok, még az ilyen köcsögöknek is, mint amilyen te vagy.
  • Sland
    Emelés itt is megvolt :P

Előtte:

Utána:

• Zs0lt1
    megoldás:
    online ügyfélszolgálatra belépsz, jelszót változtatsz és láss csodát :-)
    vagypedig kivárod, míg kijavítják a hibát.
  • cooldoc
    Most meg a POP3 server jelentett pihenőt. Webes felületen megy, nem a levelezőkliens a rossz. SMTP server műxik, a küldés rendben - fogadni nem lehet. Most sem.
    Ígéret: hamarosan szanálják a problémát. Felteszem, a fejlesztésekkel függ össze az instabilitás.
  • Zs0lt1
    Jah tegnap reggel tényleg volt egy elég húzós probléma. A t-com-nál leállt egy bras, de hamar javították is, összvissz 2-3 órát volt leállás.
  • cooldoc
    Betelefonáltam (1234) onnan az info. valami átjátszási zavarról makogott szegény recepciós (helpdesk-es). All good if ends good!
  • Zs0lt1
    8-nak vagy a vonalon elérhető maximum-nak kell lennie. Arról nem is beszélve, hogy ha most még csak 4 mbit, az nem jelenti azt, hogy anyi is marad, mivel fokozatosan történik meg az emelés, tesztelgetve, hogy mennyit bir a vonalad. Ha február 28.-a után is ennyi lesz akkor mondható végleges sávszélnek.
  • scorpeeon
    Nálam 4 megabit felett van. A gond csak az h nem sokkal és 8nak kéne lennie :)
  • koryne
    Törökbálinton. Szintén bálinti barátomnál még nem volt emelés.
    Országos méretű? Nem értem, bálintot miért nem érinti soha az ilyesmi...? Nem, mintha baj lenne, csak érdekes :)
  • cooldoc
    S merre laksz? Nálunk semmi, mindössze reggel egy országos méretű üzemzavar. Aztán megjavult. de egyelőre 2.2 Mbit / s. (II. ker.)
  • TothLaci
    Nem igaz, eddig volt egy stabil netkapcsolatom, most lett egy laggos netem. A szél zavarjameg, vagy így működik. Ha pár napig nem történik semmi, kicserélem a telefonkábelt valami jobbra, és közelebb viszem.
  • koryne
    Na, nálunk is megvolt az emelés, 2 Mbitből lett 5. Igaz, hogy nem 8, de ha ennyit bír, akkor ennyit bír.
  • TothLaci
    Végre 1 Mbitesről megugrott a letöltésem 3-4 MB közé. De nincs meg a 4 MB, általában 3.3. Ez szerintem kevés. Nálatok? Van, akinek 4 mbit lett? Mindenesetre, most felmegyek a padlásra, és igazítok a vonalon. Ha ettől nem lesz jobb, akkor közelebb viszem a modemet. A kábel betöltheti az antenna szerepét is, mivel minden zajt felvehet. A letöltésem össze-vissza ugrál.
  • zmeor
    én nekem 3gb os volt és minden alkalommal túl léptem... elő is fizettem a nagyobbra..

ja és amugy ha sokat ntezel akkor pillanatok alatt betelik..
    vágod a honlapokat is le kell tölteni
  • Zs0lt1
    Virus+spyware irtót használj jól, mert különben, így jársz.
    Vagy pedig ne sajnáld a plusz ezrest az Optimumra, mert az korlátlan.
  • Pisti1026
    Egy kis segítséget kérnék.
    T-Onlienos a netem és sajna csak 1 gigát tudok letölteni. Na most, most kűldték ki a számlát és két és fél giga túlhaladásom volt úgy, hogy szinte alig tőltöttem le vmit. Az lehet baj, hogy napi 8 órát megy a gép vee együtt be van kapcsolva a net is(ui: a net korlátlan csak a letőltés van korlátozva). Vagy esteleg mi lehet a baj?
  • Sanyix
    Ez nem így van, egyébként mindenkinek bírja a vonala akinek az adsl1-et, max akkor adsl2 vel se lesz gyorsabb. Az adsl 2-t szolgáltató cégeknél állítják arra, sima tcom adsl csomagoknál nem.
  • latyak19
    köszönöm szépen
  • bazza
    huhh ez komoly? bocs, ezt nem tudtam :)
    Hol hallottad?
  • Zs0lt1
    Úgy jött ide az adsl2, hogy pl a mostani új belépőknek (meg általában annak akinek birja a vonala) adsl2-re rakják a profiljukat a dslam-ban.
  • Zs0lt1
    Az adsl optimum (a t-online-nál) korlátlan internetezést biztosít, szal semennyit.
  • latyak19
    hello sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy van egy adsl optimum elöfizetésem hogy mennyi gigabájtot lehet vele letölteni tulfizetés nélkül elöre is köszönöm
  • bazza
    LOL bazzeg és miért raknák őt pont adsl2-re? :DD Hogy jött ide az adsl2?
    Mindegy, pííísz.
  • Sanyix
    Nem lesz meg akkor sem, ugyanis akkor kb 9,5mbit-es linksebességen kéne hirdetni, és arra állítani, mert akkor lesz meg meg a kerek 8mbit. A 8 megás linksebesség, adsl1-en, adsl2-n, adsl2+-on is ugyanúgy max 7mbit a gyakorlatban. 8 megás linksebességet adnak, az minden adsl szabványon 8 megabit lenne linksebességben, gyakorlatban meg 7mbit mindegyiken, ugyanolyan az átvitel ugyanolyan a járulékos adatátvitel, csak az utóbbi 2-n nagyobbat is lehet állítani 8mbites linknél, de ha most átállítanának minden adsl2+-ra, az a 8mbit-es link ugyanúgy 8mbit maradnak, 7 mbites gyakorlati sávszéllel.
  • Zs0lt1
    LOL bazzeg. Arra válaszoltam, hogy ha a dslam-ban adsl2-re van állítva a profilja, akkor meglesz neki a 8mbit gyakorlatilag is. Ha meg sima adsl-re van állítva akkor valóban max 7mbit lesz.
  • Sland
    nekem még mindig nem volt emelés
  • bazza
    most ez hogy jön ide? Nézd már meg mire válaszolt... Nem azt mondta, hogy nincs 8mbites adsl, hanem, hogy a mostani emelés során, a gyakorlati maximum a 7mbit lesz, és igaza is van.
  • Zs0lt1
    Nem!
    Attól függ, milyen profilra van állítva a dslam eszközben.
    Ha adsl2-re van állítva akkor simán mehet a 8mbit.
  • bazza
    jah, szal az átlag az úgy 6-7 között kapott.
  • Sanyix
    Nincs senki, ugyanis a gyakorlati max 7mbit.
  • Zs0lt1
    A sebesség probléma a speedup mellékhatása, szal sztem jelentsd be a szolgáltatódnál és megoldják, persze ha t-com területen vagy akkor mérd le a sebességed a t-com sebesség tesztjén. A teszt végén kapsz egy hosszú számot, azt kell majd az isp-nek bemondani.
  • Noninnyó
    Én Pécsen lakok, nálam már emeltek. 2M/192 volt, most 5M/370k. Azt mondták a szolgáltatómnál, hogy az adsl elvileg 8Mbit-ig menne simán, de a jelenlegi telefonvonalak miatt csak max 4-5Mbitet kaphatunk. Így most 5-öt kapok. Nem épp 8, de az 5-nek is örülni kell. Van valaki, aki kapja a 8-at?
  • zmeor
    nemtom ti hogy vagytok vele de a feltöltésem a régi felére esett vissza

2mbit em volt... most elvileg az 8 de sztem csak 4 jön ide és a feltöltésem a 2 mbit hez lévőnek esett a felére...

jó ez az emelés
  • Zs0lt1
    Hát sztem akkor a Horváth Mihály téri, de nem 100%.