T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
hazudnak :-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Shep
Kivizsgálja, és azt mondják, hogy nem találtak hibát 😊(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zs0lt1
lol ezt nem láttam bocs 😄

Ahhoj

Zs0lt1
t-online teszt szerver:
csinálsz egy új szélessávú kapcsolódást:
user: adsl@test
pass: test
böngészõt megnyitod, cimbe beirod: 192.168.9.1
leméred a sebességet, majd ha szar eredményt mutat, felhivod az 1234-et, h szar a sebességed, azok elküldik a hibát a t-com-nak, aki 72 órán belül kivizsgálja, vagy nem 😄

Zs0lt1
a hûségidõn belül is átmehet, de akkor fizetni kell a kötbért 😄

Shep
http://www.t-com.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/tamogatas/adsl/tesztszerver.vm

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ahhoj
start->futtatás->cmd->ping sg.hu

tvnet-es adsl 3g-re meg csak akkor van esélyed, ha már lejárt t-nél a hûséged, akkor tudsz átnyargalni
btw ezek alapján mintha a böngészõd lenne szar, másikkal próbáltad már? 😄
esetleg win reinstall? 😄D

nekem is még mindig szar az egész
fagy folyamatosan a böngészõ ("nem válaszol" szöveg), trackmania nations is akadozik folyamatosan, levélre nem válaszolnak
csak a cod2 fut normálisan, gond nélkül, az nemtom miért
ezt a pingelést
shep milyen tesztszerverrõl beszéltél?
amúgy sg-t hogyan pingeled? ehhez nem értek 😊
gondoltam a netszolgáltató váltásra (tvnetre, az az adsl 3g vagy mi) vagy adsl modem cserére a lakásban, de nemtom ezek mûködhetnek-e
routert már cseréltem, k*rva anny*kat, fölösleges pénzkidobás éljen-éljen
legalább az új router kisebb 😊

TommoT

nekem jelenleg is döglött....

Ahhoj
jól van, nem vitatkozok tudásoddal 😄DD

Shep
Nem támadok én senkit, de akkor is pofátlanság és kész.

Shep
2005
Matávból Magyar Telekom, a „T” márka bevezetése
A Matáv, hatékonyságnövelõ programja részeként 2005. január 1-jei hatállyal átalakította a cégcsoport szervezetét. Az újonnan létrejött Vezetékes Szolgáltatások Üzletág integrálta a korábbi Lakossági Szolgáltatások Üzletág, Internet Üzletág, valamint Hálózati Rendszerek Üzletág tevékenységét.
A Telekom Montenegro, a montenegrói távközlési társaság megvásárlására kiírt nyilvános pályázaton, amelyre 2004 decemberében ajánlatot nyújtottunk be, elsõ helyezettként megszereztük a vállalat 73%-os többségi tulajdonrészét 2005
márciusában. Ez a siker ismét igazolta, hogy nemzetközi stratégiai befektetõként felmutatott tapasztalatunkat és teljesítményünket elismerik a délkelet-európai régió döntéshozói.
A Matáv Csoportot – a hazánkban zajló eddigi legnagyobb márkaváltás keretében – 2005. május 6-án a Magyar Telekom Csoport váltotta fel. A névváltoztatás és a „T” márka teljes körû hazai bevezetése egyúttal egy új kommunikációs korszak kezdetét is jelentette. Az integrációval lehetõvé vált, hogy a Deutsche Telekom Csoport tapasztalatának köszönhetõen a globális háttérrel járó elõnyök a magyar ügyfelek részére is közvetlenül elérhetõvé válhassanak.
A Magyar Telekom Csoport tagjai – a T-Com (korábban a Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletága), a T-Online (az Axelero utódja), a T-Mobile, a T-Systems (a korábbi Matáv Üzleti Szolgáltatások Üzletág) és a T-Kábel (korábban MatávkábelTV) – együttesen a távközlés teljes spektrumát kínálják az egyéni, a kis-, közép- és nagyvállalati ügyfeleknek.
2005. októberben a Magyar Telekom Igazgatósága kezdeményezte a Magyar Telekom Rt. és a T-Mobile Magyarország Rt. egyesülését. A javaslatot a Magyar Telekom rendkívüli Közgyûlése december 20-án jóváhagyta.
2006
A cégbírósági bejegyzést követõen a T-Mobile Magyarország Rt. megszûnt. Egyidejûleg 2006. március 1-jétõl a Magyar Telekom hivatalos neve Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság (angolul: Magyar Telekom Telecommunications Public Limited Company), rövidített neve pedig Magyar Telekom Nyrt. (angolul: Magyar Telekom Plc.).
A T-Mobile önálló márkaként és önálló üzletágként mûködik tovább a Magyar Telekomon belül és változatlan formában, megszakítás nélkül nyújtja szolgáltatásait ügyfeleinek.

T-online:

A Magyar Telekom Rt. jogelõdje a 2005. május 2-ig MATÁV néven ismert szolgáltató 1998. decemberében alapította meg az Origo Kft.-t, mely a tartalomszolgáltatás területén tevékenykedett. A távközlési cég, egy év kísérleti idõszak után elindította kereskedelmi hozzáférés-szolgáltatását és kidolgozta online médiastratégiáját. A két ág egyesítésével 1999. áprilisában hozta létre internetes leányvállalatát, a MATÁVnetet. 2000. szeptember 1-tõl a vállalat társasági formája részvénytársaságra változott, 2001. május 2-án pedig Axelero Internet néven folytatta tevékenységét. A 2001. év újdonságaként az Axelero az internetszolgáltatók között elsõként vezette be a DSL technológiára alapozott lakossági és üzleti internetcsomagokat és a kábeltévé-hálózatokon nyújtott internetelérést, megszerezve a kategóriaelsõséget és a piacvezetõ pozíciót.

A vállalat jelenleg több mint 300 munkatársával együtt dolgozik a hazai internetpiac fejlesztésén, ami meggyõzõdésünk szerint az ország versenyképességének fontos sarokpontja. A vállalat 2005. május 6-tól T-Online Magyarország Rt. néven folytatja tevékenységét.

Sanyix
De igen. T=T, mindegyik T ugyanaz, ennyi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ahhoj
gyakorlatilag se 😊

jaja,csak hogyha szerzõdéskötésre kerül a sor,akkor azzal a felével kell felvenned a kapcsolatot,amelyik éppen azt a szolgáltatást adja,amelyikre neked szükséged van.Tehát papíron egy cég de a valóságban szolgáltatás megrendelésekor nem az.
Tehát az elviekben különálló,az gyakorlati alkalmazásokban is az.

--------------------------------
www.izbsystem.hu

Sanyix
T-online, és a t-com elvileg különálló cég, gyakorlatilag ugyanaz 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ahhoj
most nem, de elõtte 20 évig az ország keleti részében laktam 😊
amúgy a t-online esetében is az a helyzet, hogy õk csak bérlik a vonalat a t-com -tól... (bármilyen hihetetlen, t-online és t-com két különálló cég :#)
az hogy miért nem válaszoltak... hát passz 😊
na de no offense, további szép napot .)

Hol van elõfizud??
enternet?

www.izbsystem.hu

Shep
Hát figyelj, az elõzõ szolgáltató a "legnagyobb" még válaszra sem méltatott, az enternet legalább válaszol, meg hát ugye nem rajtuk múlik a dolog, hanem a matávon, õk csak a vonalat bérelik, azon kívül gondolom nem az ország keleti részében laksz.

Ahhoj
nem arra vonatkozott, hogy rosszak a pingjeid, az tényleg gáz, na de a többi amit írtál... ;]

Shep
Annyira nem vicces, szerintem ha nállad is az lenne mint itt fél éve, nem lol -ozgatnál.

Shep
Akkor csak ezt a vidéket utálják.

Elküldtem a teszteredményeket a szolgáltatónak. A biztonság kedvéért még fel is hívtam õket és láss csodát....megjavult. :-))
Ahhoj
lol?

Shep
Ja igen, ez a tesztszerver is érdekes, ugrál a pingem mint az állat (mindegy mit pingelek, CS játszhatatlan) ezzel szemben a tesztszerveren jó adatok jönnek le, szóval azért érdekes, kamu az egész, olyan ez mint a gáznál a megfelelõ fûtõérték annyit mérek amennyit én akarok, szóval az ilyen nem bizonyít semmit, ez a teszteszrver se bizonyít semmit, nem tesztelni fizettem elõ a netre, hanem hogy tudjak rajta játszani TV-zni, akármi, de ingadozó ping mellett ezt nem lehet, szóval átverés az egész.

www.sg.hu <195.70.36.46> pingelése 32 bájt méretû adatokkal:

Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=31 ms TTL=62
Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=46 ms TTL=62
Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=47 ms TTL=62
Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=78 ms TTL=62
Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=109 ms TTL=62
Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=62 ms TTL=62
Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=171 ms TTL=62
Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=125 ms TTL=62
Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=156 ms TTL=62
Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=140 ms TTL=62
Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=93 ms TTL=62
Válasz 195.70.36.46: bájt=32 idõ=125 ms TTL=62

Shep
nekem is szar az egész (éjszakát kivéve, hétvégén még akkor is) küldtem nekik ping adatokat, útvonalkövetést, a teszteszreveres eredményt, aztán visszajött a válasz, hogy a pingekért nem vállalnak felelõsséget, aha mondom ez várható volt, ebben az országban senki nem vállal felelõsséget semmiért, azért állunk ott ahol állunk. Az új ügyfeleket hajkurásszák, de a rohadt hálózatot, meg a központokat sznak feljelszteni, a lényeg, hogy a sok hülye paraszt fizessen õk meg mehessenek Barbadosra nyaralni

adsl@test
test
192.168.9.1
Punker
linket a tesztelõhöz plz, mert amit régen néztem halott

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nálam is ez van. Futtattam az ADSL tesztet is és azon is látszik, hogy a letöltésem 10-20 kbyte/s. Pedig 2Mbit-es netem van korlátok nélkül (enternet).
mindegyik nem ezeket azért megnéztem mielõtt írtam
Ahhoj
háttérben futó program?
ahonnan töltesz onnan eleve nem is tud gyorsabban jönni?
net megosztva, és a másik user használja?
saját gépen van több felhasználó, és másik fiókban megy vmi letöltés?
etc?

Sland
ték

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hello nem tudom nálatok volt e már ilyen de nálam mintha teljesen meghalt volna a net vagy valaki más is használná alig megy pár k val pedig 1mbit van korlátozás nélkül mi lehet az oka?
Sanyix
Pl komolyabb szimulátorok, ahol sok dolog mozog a játéktérben, bonyolult fizika. Ilyen amit én próbáltam a Lock On, és Operation Flashpoint (bár ezek is mennek 128-al nekem, de pl külföldi szerveren már összevissza laggol a Flashpoint, és full feltöltési sávszélt használ). De amiket felsoroltál azok simán fognak menni, talán az nfsmw-vel lehetnek gondok, mert amikor próbáltam, nagyon béna a netkódja, bár azóta már lehet hogy javították.

Jaffa 2843
pl? és ezek mennének mondjuk 2 gépen 1X-re

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Sanyix
ezekre simán elég, a bonyolultabb játékhoz kell jobb.

Jaffa 2843
igen 128as. amikkel játszanék:COD2, CS:S, CS 1.6, NFSMW. Fõleg CS-k, esetleg Sacred.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Sanyix
Ha megosztod nem látja, az 1 mbites letöltés az elég játékra, de hozzá adott feltöltés (gondolom 128kbit/sec), az elég kevés, de attól függ milyen játék. A legtöbb játékhoz elég.

Jaffa 2843
hy! Épp most kötöttem egy ADSL család csomagra szerzödést. Azt szeretném megtudni hogy az 1 Mbit elég-e 2 gépnek játékra pl? Ha megosztom a netet azt a szolgáltató látja? kösz

Ahhoj
<#wave>

Shep
Hogy veszne meg a matav ahol van, vagy egy ideje már t-com de akkor az is, nem igaz, hogy fél éve nem tudják megcsinálni azt a tetves központot, hogy ne torlódjon fel az adat, és lehessen normálisan neten játszani anélkül, hogy 40 és 200 között ingadozna folyamatosan a ping. A pénzt bezzeg beszedik, mocskos rabló banda.

Dialcom ADSL Bridge
model: 1600

Pharaoh
Nézd meg a T-online oldalon a forgalmi adataidat. Amúgy ha torrentezel akkor elgédg kevés az a 14MB, a 47/34 már hihetõbben hangzi.

Sland
hi srácok! és ha vannak itt akor csajok! 😄

Amióta van routerem a Bandwdth monitor pro azt jelzi hogy nagy a feltöltésem.

Amíg nem volt routerem addig havi 14 mega volt. de még ugy is hogy torrentezek, és több gigát töltök fel. Amióta van routerem a feltöltésnél 15-30 gigát mutat egy hónapra. Szal az lenne a kérdésem hogy akkor a t-onlinenál az a forgalmi adat jön le hogy 15-30 giga? vagy ez hogy van így?
csakmert pl a februári adatforgalmam 47 giga le és 34 giga fel, és ha ez így folytadódik elérem majd a 150 gigût aztán nyekkk.

üdv Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

milyen fajta adsl modemed van? (remélem jó szót használtam, egyszerûség kedvéért amibe a telefonkábel megy<#vigyor2>)

TommoT

Tud valaki arról valamit ha seedelek torrentet az utána visszaellenörizhetõ, hogy kinek és mit?
nekem hónapok óta ez van

Sanyix
Hát nekem 1 hete furcsán mûxik a dsl, hétfõn szakadozott, világított az alert led, nem tudott a modemhez csatlakozni. Aztán volt hogy 2 napig semmi gond nem volt, aztán meg megint volt, ma is olyan, hogy megint nem tudott csatlakozni a modem a központhoz, de pár ki be kapcsolgatás és megy. Nemtom mé csinálja ezt mert, 1,5 évig semmi gond nem volt. Amúgy ha megy a net, akkor a pingjeim normálisak.

lehet félreértettük egymást, én az adsl modemre (vagy lehet rosszul írom) gondolok a lakásban
amúgy a bix.hu -n mit csináljak?<#vigyor3>

TommoT