2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Alien
    Nekem most hirtelen 1 megás lett megint a netem :S Remélem csak átmeneti és holnap visszaáll 4-re.
  • Zs0lt1
    van olyan akinek nem emelkedett a sávszéle. a tékom nem tudta határidőre megcsinálni az összes emelést és kitolták a határidőt, de hogy meddig azt hirtelen nem vágom.

Egyébként az emelés után ha szakadozik a net, vagy ingadozás tapasztalható vagy ha egyáltalán nincs szinkron az egyértelműen az emelés káros mellékhatása.
    Ha csak sebesség probléma van akkor érdemes megvárni, míg teljesen lefolyik az emelés, mert most ha pl régen 2 megás nete volt valakinek, az emelés után meg lett mondjuk 6-7, de szakadozik, akkor azt a t-com gondolkdás nélkül visszarakja 2 megásra, mivel ott stabil volt.
  • Sanyix
    Nekem emelkedett egy ideig 1 megáról 4 mbitre, időszakonkén most is van annyi, de sokszor nem. Most pl 900 kbit/seccel száguldozok.
  • zmeor
    van olyan akinek nem emelkedett a sávszéle?

pl nekem 200 kilobyte-nyit!! húúú mekkora emelés
  • Zs0lt1
    Nna először is ha kivered a balhét nem biztos hogy jobban jársz, mintha normálisan rákérdezel!
    Másodszor is írj egy mailt a [email protected] és ird le a problémád és kérd a segítségüket. Így tutira fognak segíteni és nem hajtanak el.
  • gabo91
    Hát ha aztirták hog átirták akkor szerintem nincs mitöl félned, de ha mégis gond lenne verd ki a balhét ha arol tályékoztatak hogy megtörtént a modositás akkor valoságban is az legyen. A modositásokra pedig 30 napjuk van(ez mindenhol igy van) Én is adsl startban vagyok, msot emelték 1megára sbeséget de még korlátozott de most is már 5 gigánál járok :( van mikor tulszalad kicsit. De nemakarok csomagot váltani mert akkor hozabitani kéne szerzödést, de nekem meg már csak 3 honap van hátra a TRÉkomnál.
  • Japep
    Miért van az, hogy ha a webtárhelyemre (T-ONLINE) feltöltök egy weblapot, akkor az csak akkor tekinthető meg, ha be vagyok jelentkezve a Webtárhelybe ???
  • Japep
    Ezt megoldottam...
  • Japep
    A T-Online ugye ad tárhelyet..nekem 10 MB!
    Csináltam egy weblapot Word-del, de ha feltöltöm oda, nem behozza az oldalt, hanem le akarja tölteni...ez miért van?
    Vagy nem is lehet arra használni, amire én akarom???
  • Japep
    Hello!

Én váltottam ADSL Startról Optimumra, és azt akarom kérdezni, hogy ugye ez korlátlan letöltésű ???
    Mert nekem hónap közben váltották át, és én már elkezdtem töltögeni, de nem szeretnék ráfizetni...kaptam egy levelet tőlük:

"Tájékoztatom, hogy Önnek 2007. február 19-én történt meg a
    csomagmódosítása ADSL Startról ADSL Optimumra.

Nyílvántartásunk szerint a 2007. február 24-én kiállított ***
    számlasorszámú 8317 Ft-ról szóló számla még az ADSL Start alapján
    lett kiállítva. Márciusi hónapban megkapja a díjkorrekciót 2007.
    február 19-től az ADSL Optimum havidíja alapján (5900 Ft). Így
    természetesen a 3 Gb-os adatforgalmi korlát is csak a csomagmódosítás
    napjáig volt érvényben Önnek."

Ez ugye azt jelenti, hogy feb.19-étől korlátlan...(végülis tudom, csak meg akarok róla bizonyosodni...)

Előre is kössz!
  • gabo91
    Sziasztok van rendkivül nagy gondom.
    Már két éve van t-onlinos adsl-em 512 es korlátozott két éves hüségnyilatkozatom van, hamarosan le is fogjárni, de én más szolgáltatonál akarok netet, és az a gondom van hogy ha most szolgáltatováltásal vagy bárhogyis átálok akkor párnapig nem lesz netem. Ez nem is lenne gond, de ugye faluban lakom és van valami szerverféleség vagy valami mindenhol mert akik netet akartak kötetni aztmondták nekik hogy telitett a rendszer és nembövitik na most van 200 ember aki netre vár, nekem van de ha letelik ez és lesz a másik adig párnapig nemlesz netem. Ilyenkor leszednek arol a szerverröl és máskapja helyem vagy mit tudok csinálni? Vagy mi az a dolog egyáltalán és hogy van ez az egész?
    Vagy kötethetek ugy szerzödést mondjuk invitelnél hogy nekem még van két hétig t onlinos netem, szoval egyszere kettö lenne persze egyet használnák? Vagy valakinek valami ötlete tanácsa van e?
    bocs ha rossz helyre irtam
  • El lobo
    Helló!

Azt szeretném megtudni, hagyha átadom öcsémnek a GTS-es felhasználónevem + jelszómat (korlátlan), akkor tölthet-e le korlátlanul. Neki 3 Gb adatforgalmú T-online-os előfizetése van. Mindketten t-online területen vagyunk. Valaki azt mondta, hogy a vonalon van a forgalomszámlálás és a 3 GB feletti adatforgalmat mindenképpen kiszámlázzák.
  • Zs0lt1
    Hát figyu, minden infó megtalálható a weboldalon, szal csak tájékozódni kell :-))
    nm.
  • Oziris666
    Nagyon trükkösre csinálták ezt,h plusz pénzt legomboljanak!Ezt 10 előfüzetöböl 10nemtudja az tuti!
    Mind1 azért kössz h probáltál segiteni!
  • Zs0lt1
    Nem. A csomagról módosítottál B-re. Hűségidőn belül is lehet váltani, szal az nem számít.
  • Oziris666
    De miért csomagmódositás az,ha lejár a szerzödésed és kötsz egy másikat?!
    Az lenne csomagmodositás,ha a hüségidön belül modositók,nemde?!
  • Zs0lt1
    Az új szerződésed az új csomag aktiválásától él, nem a csomagmódosító nyilatkozat beadásától. De egyébként ha vmi nem tetszik a számlázással, akkor: [email protected] tolj egy reklamációt.
  • Oziris666
    Nem telefonáltam!Benn voltam a kirendeltségen!Csak hidd el téged is felidegesitene a dolog!Az ügyfélszolgálaton még az elözö szerzödés érvényes!Ennyi!
    Nem a módositással van bajom!Meg nem azzal h meddig tart hanem h miért kell az elözö szerzödésbenben irt összeget fizetnem amikor már uj szerzödésem van!Nem a dolgozokat szidom,nem arrol van szó!
  • Zs0lt1
    Ha február 2.-án kéred a csomagmódosítást az nem azt jelenti, hogy 10 perc múlva már az új díjcsomagod lesz. Az ASZF szerint a csomagmódosításra 30 nap van. Azt, hogy mikor történt meg a csomagmódosítás, illetve azt, hogy mikor miért mennyit fizetsz azt te is meg tudnád nézni az online ügyfélszolgálaton, de neked úgylátszik könnyebb szitkozódnod, meg telefonálgatnod, mint gondolkoznod :P
  • Oziris666
    Sziasztok!
    Ma jól föl huztam magam a tetű T-onlineon!
    Február 1.-ével lejárt az egy éves szerződésem!'megás net 10500Ft!
    aztmondták február 2.án lehet uj szerzödést!Elmentem ,meg is kötöttem maradt az 1megás mert ugye most az a legalacsonyabb,mert az 512-est duplázták!És ez 5900Ft!
    Nah és a napokban jön a számla h Februárra 10500Ftot kell fizessek!
    Bementem megkérdezni h mire föl!A nő hebeg-habog hogy azért mert nekik az aktiválás 30nap alatt megy végbe!
    De basszus mi közöm van hozzá?!Ha 1évig alakitják az adataimat akkor egy évig fizessek 10500at vagy mi a fasz?!
    Felháborító,komolyanmondom!Ha nekem Febr 2töl 5900ról van szerződésem akkor milyen jogon kérnek 10500ft-ot?!
    Tetű szemét banda!
  • berlinboy6329
    Nem tudjátok mi lehet a baja a netmnek?Elméletileg 1 megás,a speedteset.net jól is mért de mindenhonnan csak 17-40 közt tölt.Hogy van ez?Jah,és még valami.Most,hogy emeltek,ugyanannyit kell fizetni,mint eddig?Mert most 6500-öt fizetünk,de elméletileg 4500 körül kéne.Vagy akor növeljék meg 4Mb-ra a sebességet.Lehet olyat kérni?
  • Prince of Máté

és nem ennyinek kéne lennie...
  • Prince of Máté
    Nem teljesen idetartozik, mert é na HDSNET-nél vagyok, de oda már nem írnak.
    szóval a lényeg hogy eddig 1.5 megabites netem volt aminek elvileg 180 kb/sec cel kéne letöltenie...
    Ehelyett nagyon ingadozik: egyik Mp-ben 170el jön másikban 150, 130...
    Azt mondták, hogy most már az 1.5 megabites netet átrakták 2 megabitesre, de nekem még sem 250el megy a letöltés...
    kicsit hülyén fogalmaztam.
    De nem tudjátok mi a problem?
  • sb1
    Megujúlt az egyik tesztoldal !
  • zmeor
    nekem ezt írja: ADSL Multimédia

mikor rakják át maximum ra?
  • Japep
    Köszi, értem!
    Az ikont én sem értem, de van...és mindkét betárcsázással működik a net!
  • shabba
    Annál azért gyorsabban kellene feltöltenie, úgy ~13kilobyte/sec-kel. A csomagsebességek kilobit/sec-ben vannak megadva. 1 byte=8bit.

Az Optimum csomag 1 Mbps-es, ezt már nem fogják növelni, ez már növelt, korábban 512 kbps volt.

Az ikonodat nem tudom értelmezni. A csomagváltáshoz a gépednek semmi köze, az csak szolgáltató oldali adminisztráció.
  • Japep
    Én pénteken váltattam, kedden már aktiválták (Én START-ról OPTIMUM-ra!)...

Egy kérdés: Nekem most le: 1024 KB/s - fel: 128KB/s.
    Ez valójában mit jelent, mert nekem le 120-130-cal szed, de felfelé nem nagyon akar tölteni...múltkor is 4-5 KB/s-mal töltött fel...ez ennél a csomagnál normális, vagy valami nem jó??? És ezt még szélesítik, vagy már kész?
    Ja, és nemekm a csomagváltással együtt megjelent egy új, T-Online betárcsázó ikon, szóval már 2 (DSL Connection) van. Ez miért, melyiket kell használni???
  • sb1
    Belépsz a t-online ügyfélszolgálatra, és ha ott már az új csomag neve szerepel az előfizetésed között, akkor jó esetben minden ok.
  • Pisti1026
    Hát én is! És honnan fogom tudni, hogy aktiválták?
  • sb1
    Nekem is azért kellett szarakodnom velük, mert ment feléjük fax is, e-mail is, de nem tőrtént változás.
    Remélem neked hamarabb aktiválják az új csomagot...
  • Pisti1026
    Nekünk nem kelelt nagyon telefonálni, elkűldték a szerződést ostán és azt aláírva vissza kellet faxolni!
  • sb1
    Na, én ezen a procedúrán közel 8 hónapja estem ám, és kb. 20 telefon és ugyanennyi e-mail után kerűlt végleges beállításra az új csomagom.
    Ez kb. 3 hét volt, sajna...
  • Pisti1026
    Help!
    Azt szeteném kérdezni, hogy nem tudjátok, hogy ha átmegyek egy másik internet csomagba( T-Online Light---> T-Online Optimum), akkor mennyi idő múlva aktiválódik, mert tegnap lett elfaxolva az új szeződés nekik és szeretném tudni, hogy mikortól érvényesül!
  • Zs0lt1
    Szia!
    Az extrém használatról bővebben a #1102-es hsz-ben olvashatsz. Úgy hallottam, hogy el fogják törölni vagy már el is törölték nem vágom.
  • sb1
    Na, növekszik ez szépen lassan :-)...
    [IMG][/IMG]
  • Nekrofil
    Hello!
    Olyan kérdésem van hogy a T-Online mekkora adatforgalom után bontja a szerződést?Ha egy hónapban túllépem egyből bontják,vagy van ilyen türelmi idő hogy vegyek vissza vagy ilyesmi?
  • sb1
    3 volt, ez lett.
    Ez is valami, bár a vártnál jóval kevesebb...

• scorpeeon
    Te mázlista, nálam 5megabit az átlag és 6 fölé még sosem ment :(
  • Zs0lt1
    Nna nálam is emeltek végre :-)

Előtte nem mértem, de 2 megás volt.