T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ha szereld magad csomagban vette a modemet, akkor az övé, de ha nem, akkor a modem a t-com tulajdona!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Majd másnap telefonáltam be nekik, hogy mi ez mégis? S mondták, hogy csak egy adminisztrációs hiba és kijavitják. Igy is lett, de egy napig nem volt netem. Ja és ami a hab a tortán még kiszámlázták nekem a májust végig holott már abban a hónapban nem is volt náluk elõfizetésem 😊
Azt is visszafaxoltam, hogy legyenek szivesek számlakorrekciót csinálni, de még nem jött semmi válasz, lassan 2 hete.
Nos ennyit a zökkenõmentes szolgáltatóváltásról 😛
Jún. 10-én járt le az 1 év, így 11-én, vasárnap faxoltam el a lemondó nyilatkozatot. Köv. csütörtökön felhívtam az 1234-et, hogy vajh' hogyan áll e lemondás. Õk nem találkoztak e lemondó faxommal, és meg sem tudják nézni, hogy megjött-e, mert épp nem mûxik a rendszerüknek az a része... s egyébként is, közölte a Hölgy, még nem járt le a 8 nap, ami a lemondás beérkezését (már ha én elfaxoltam...) követõ utsó nap, hogy õk feldolgozzák. Mondom neki, o.k., csak érdeklõdöm, hogy mi újság. Erre õ: ha megkérdezheti, miért mondom le??? Annyi jó szolgáltatásuk van... nos, ezeket nem kértem...
Kivártam a 8. napot (2006.06.18.), bementem a helyi t-online "shop"-ba, ahol sajnos lemondással nem foglalkoznak, ráadásul a rendszer "megérkezettfax-megnézõ" része nem mûxik, de a modemet persze, behozhatom. Persze. Még 12 elõtt 1234, ahol yõ másik Hölgy, neki is elõadtam, hogy mikor mit faxoltam honnan hova, és ma van a 8. nap. Adategyeztetés, tõle is megkérdem (amit az elõzõ Hölgynél elfelejtettem leírni Nektek), hogy vajon miért kell adategyeztetnem (ugye pörög a saját telköltségem), amikor az 1234-et hívva nagy nehézségek árán - bepötyögve az ügyfélszámon és ügyféljelszóm - éppen abban a menüpontban beszélgetünk, ami a szolgáltatás lemondás menüpont választásának a következménye... Sebaj, õ viszont nem tudja megnézni, hogy a 8 napja leadott faxom megérkezett-e, mert "mert épp nem mûxik a rendszerüknek az a része... ". Ellenben megígérte, hogy visszahív. Még aznap. Vsszahívott 18.30-kor, én akkor épp szabadidõ-sportoztam, mire végeztem, már nem akartam csörögni (19.00 körül?!) Másnap reggel 1234, fickó felveszi, mondom az elõzõ napi Hölgy nevét (gondoltam nem árt, ha tudom), õt keresem... déltõl lesz, de szól neki, visszahív. O.k. Negyed 1, telefonom csörög, Hölgy. Nem talál semmit, faxoljam el újra. Mondom neki, most "helyben" ezúttal sem mondhatom le? E-mail sem jó? E-mail jó, csak szkenneljem be az elfaxolt lemondást... Még nem anyáztam... viszont azt "megígértem" neki, hogy én másnaptól (lemondás elküldésének 9. napjától)a net közelébe nem megyek, tehát még aznap elfaxolom újra, a lemondás dátumának vegye nyugodtan az azon szereplõ 2006.06.11-et. Annak veszi, 18-kor hív. Renden. (Õ ilyen visszahívós...) Aznap elfaxoltam tehát újra, 6-kor telefonál, kérdi mikor és honnan faxoltam, mondom neki, és csodák-csodájára pár mp múlva megvan... Ezek után megígérte, hogy õ az általam kértek szerint szünteti meg az elõfizetésemet. Erre én elárultam neki, hogy épp aznap érkezett meg az egész június hóra szóló, teljes "áru" csekk tõlük (ugyebár 18 órára hazaértem), és én ezt nem fizetném be... Ó persze, ne fizessem, mondja, szól a "számlázósóknak", s azok majd az aktuális dátumig szóló számlát küldik a köv. hóban.
S lõn, yõ a "10." nap, és nem volt netem - T-online-os, mert még aznap bekötésre került a 2 hete rám váró tv-kábeles net :-)
Arra azér' még kíváncsi leszek, hogy a csekk rendben jön-e majd meg, meg hogy a teljes havi csekk (megbeszéltek szerinti) be nem fizetése hogy alakul majd...
Hát, röviden(???) ennyi...
Merhogy én hallottam régebben egy olyat, hogy emberke lemondta, de modemért nemjöttek, semmit sem szóltak róla, 1 év múlva meg követelték hogy adja vissza, vagy fizesse meg valami bírságot is rányomtak...
szerzõdésbontásról meg már írtam a #1045-ben ;-)
DNS 2: 195.228.242.180
a gugli a te barátod is ;-)
Xbox Live gamertag: kilencnad
mondja õ az adatokat, aztán ha stimmel majd szólsz jól 😄DD
Az elobb erdekes dolog tortent velem! Csorog a telefon egy fiatal noi hang...mondja hogy a T-Online ZRt.-tol telefonal adategyeztetes celjabol. (mar ekkor gyanus volt!) Folytatja hogy: Megadnek e neki bizonyos adatokat?! Mondom NEM! Telefonon semmit sem! Megkerdezi hogy es interneten?! Mondom arrol lehet szo, es hozzatettem hogy ugyis tudjak az emailcimem irjanak arra egy mailt! Ezzel megkoszonte es sietosen letette!
Nahszoval! FIGYELEM!
Ha ez kamu (mail nem jott meg!) akkor esszel legyen mindenki! Semmit se adjon meg a telefonon foleg ne a nevet lakcimet, acount adatait vagy pl elofizetesi adatait!
Ha nem az (lehet mert olyan regi ugyfel vagyok hogy gyakorlatilag nev/cim/telefonszamon kivul nem is tudnak rolam semmit sem! (ami nem is baj! tobbihez semmi kozuk!)) akkor meg jelentkezek es megirom mit akartak!
Viszont ha ez kamu volt akkor valakik valami nagyon roszban santikalnak az orszagban es a kezukben van a t-online elofizetoi adatbazis vagy annak egy resze! (nem tunt el postam, megkaptam mind (szamla) igy ez kilove)
Pedig alaposan végigolvastam, Ti viszont nem így tettétek a felvetésemmel: "de egy betû nem szól arról, hogy hogyan lehet felmondani egy határozatlan idejû, 1 éves hûségnyilatkozattal rendelkezõ szerõdést..." Érti már?
Ettõl függetlenül kösz a segítségeket: megerõsödött bennem a gondolat, hogy 2006.06.11-én fogom keltezni és elküldeni (fax/posta) a felmondást.
ügyfélközpont, dokumentumtár, Lemondási nyilatkozat a T-Online Magyarország Zrt. internetszolgáltatásával kapcsolatban.
Lehet, hogy nézelõdtél, de akkor valszeg jobban ki kellett volna nyitni a szemed 😄DD
Arról nem beszélve, hogy elbasztál egy hetet arra, amit én most 5 perc alatt megtaláltam, sõt utalást is találtam arra, hogy az aszf 11-es pontban található a lemondással kapcsolatos infó.
Mindenesetre kösz a tippeket :-)
Azt nem tudod véletelnül, hogy van-e jelentõsége a levél dátumának (amikor írtam) ill. elküldésének? Arra gondolok, hogy mondjuk megírom és elpostázom holnap (hogí 2006.06.11. dátummal felmondom, stb...) a felmondást, megkapják a jövõ 7-en. Nem fogják úgy venni, hogy én május 12-én mondtam fel, tehát a hûségnyilatkozat lejárta elõtt???
2006. jún 10-én lejár az 1 éves T-online-os hûségnyilatkozatom. Tudja vki, hogy hogyan lehet úgy felmondani e szerzõdést pl. jún. 11-el, hogy ne érjen hátrány? Start csomag van, "rendes" ügyfél vagyok, minden fizetni való idõben kifizetve, semmi probléma az eddigi 11 hónap alatt. Végigolvastam az ÁSZF-jüket, meg az egyedi szerzõdésemet, de egy betû nem szól arról, hogy hogyan lehet felmondani egy határozatlan idejû, 1 éves hûségnyilatkozattal rendelkezõ szerõdést... Jún 10-én küldjek nekik e-mailt? 5let?
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
hát tvnet-nél ez az adsl 3g 1024es csomagnak hûségnyilatkozat nélkül nincs párja, az biztos (árban)
egyebet ne mtudok mondani, hwsw.hu -n van errõl fórum :9
az is megfoghatja a netet, bár elméletileg, akkor a cod-nak se kellene mennie.
t-onlinenál lejárt a hûségnyilatkozatom nemrég
tvnetrõl mi a véleményetek?
esetleg ha valakinek van egy biztos 5lete, ami megoldja a problémát (és ami nem 2millió ft) akkor nyugodtan leírhatja 😊
meg örömmel veszem a sata topicban is a segítséget😊
TommoT