T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tonline ha szar a modem automatikusan cseréli,neked nem kerül pénzbe.
---------------------------------
www.izbsystem.hu
Van itt még vki, aki Budapesten lakik és kb 1 hónapja akadozik a nete? Pl. nekem rengetegszer lefagy a böngészõ vagy leáll, tehát elindul, de nem hoz be semmit és pl. a trackmania nations is akadozik (tehát van hogy 1 percig normálisan játszok utána meg elkezd akadozni). Firefoxot is próbáltam már. T-Onlinenak már két levelet írtam, de nem válaszolnak. Ez az õ hibájuk lehet, vagy az adsl modem esetleg meghibásodhatott vmikor?
TommoT
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Megneztem az Online Ugyfelszolgalatot a weblapjukon es az szerepel, mintha befizettem volna a szamlat.
Remelem a kovetkezo havi szamlan is 0 Ft fog szerepelni. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://www.t-com.hu/egyeni/internet/adsl/fooldal.vm
Ezen kívül ezen kiskereskedelmi partnerek is néha viszontértékesítik a megvárásolt szolgáltatást. Ilyenre példa pl. a Silihost, akik az elõbb említett Datanet szolgáltatását viszontértékesítik.
De összességében mindenki a Tícom ADSL szolgáltatását adja el, mivel õ a nagykereskedõ akitõl a terméket veszik és viszontértékesítik. Természetesen minden ilyen viszontértékesítõnél a szolgáltatási terület megegyezik a Tícom szolgáltatási területével hisz csak ott tudnak szolgáltatást adni ahol azt a Tícom kiépítette.
Õk nem használnák másra csak beszélgetésre meg idõnként megnéznének néhány honlapot, de ezzel jobban járnak.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Viszont az ilyen kevés forgalmi korláttal rendelkezõ csomag, fõleg az olyan ami a limit után kemény túlfizetést alkalmaz erõsen kerülendõ. Pont egy kezdõ felhasználó az aki nem fog tudni ezen korlátok között maradni. Pl. bekap egy vírust ami iszonyat forgalmat generál majd a nélkül hogy észrevenné aztán majd ha hóvégén jön jó nagy forgalmi díjjal megnövelt számla akkor majd nézhet.
Kezdõnek mindenképp forgalomkorlát nélküli csomag ajánlott, mert ad egy biztonságot hogy nem fog elszállni a számlája. Ráadásul a Tíonlányon kívül a legtöbb szolgálató ilyen forgalomkorlát nélküli csomagot ad, többnyire olcsóbb áron. Szóval mindenképp megéri másfelé is szétnézni. Pl. Datanet Easy C csomagja adatforgalomban korlátlan havi 5700 pénzért.
De feltehet valamilyen forgalom szamlalot es latni fogja hogy all.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Mekkora sávszélesség kell minimum a beszélgetéshez(pl. skype)?
512/96 elég lehet? Egy barátom szeretne elõfizetni, de nem szeretne letölteni, csak neten keresztül csevegni az ismerõsökkel...
Mennyi kellene a csevegéshez és mennyi, ha szeretne webkamerát is?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nekem Dialcom 1600 van, de nem tudok róla hogy diagnosztika vagy bármi lekérhetõ
ez valahogy úgy mûködik mint a router esetében?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nagyon idegesítõ már! <#wow3>#wow3> minden este eljátsza
várom az adsl2-t hátha új modem vagy mittomén
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
nemlehet vele rendesen net-ezni, bezzeg a régi matáv milyen jó volt :-/
nembaj ott a chello 😄 (csak lehessen nálunk is belevezetni :-\ )
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
DC-n leállt a forgalom, alig 1-2 KB-os adatmozgás van, éppen hogy nem áll le
és ez már hónapok óta így van ilyentájt <#rinya>#rinya>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
azóta van ez amióta az elsõ sebesség emelés megtörtént, szóval jó rég, és már nagyon uncsi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ADSL-nél a központtól dupla rézérpáron 4,5km lehet a max távolság... Egyébként sebességingadozás (nem is kicsi) itt, Hungarotel területen is van. Néha még a vállalt min. 64kb/s-ot sem éri el az egyébként 512kb/s-os vonal. Én is szóltam már többször is, haveromék is (nekik is ugyanez van), de itt is sz*rnak rá. A lényeg, hogy 1 évig nem mondhatom fel a szerzõdést, addig akármi is lehet. Bár nem tudom, lehet-e lépni valamit, ha a vállalt minimum alá is megy a sebesség. Tud errõl valaki valamit?