T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Sziasztok van rendkivül nagy gondom.
Már két éve van t-onlinos adsl-em 512 es korlátozott két éves hüségnyilatkozatom van, hamarosan le is fogjárni, de én más szolgáltatonál akarok netet, és az a gondom van hogy ha most szolgáltatováltásal vagy bárhogyis átálok akkor párnapig nem lesz netem. Ez nem is lenne gond, de ugye faluban lakom és van valami szerverféleség vagy valami mindenhol mert akik netet akartak kötetni aztmondták nekik hogy telitett a rendszer és nembövitik na most van 200 ember aki netre vár, nekem van de ha letelik ez és lesz a másik adig párnapig nemlesz netem. Ilyenkor leszednek arol a szerverröl és máskapja helyem vagy mit tudok csinálni? Vagy mi az a dolog egyáltalán és hogy van ez az egész?
Vagy kötethetek ugy szerzödést mondjuk invitelnél hogy nekem még van két hétig t onlinos netem, szoval egyszere kettö lenne persze egyet használnák? Vagy valakinek valami ötlete tanácsa van e?
bocs ha rossz helyre irtam

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Helló!

Azt szeretném megtudni, hagyha átadom öcsémnek a GTS-es felhasználónevem + jelszómat (korlátlan), akkor tölthet-e le korlátlanul. Neki 3 Gb adatforgalmú T-online-os elõfizetése van. Mindketten t-online területen vagyunk. Valaki azt mondta, hogy a vonalon van a forgalomszámlálás és a 3 GB feletti adatforgalmat mindenképpen kiszámlázzák.
Zs0lt1
Hát figyu, minden infó megtalálható a weboldalon, szal csak tájékozódni kell :-))
nm.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Oziris666
Nagyon trükkösre csinálták ezt,h plusz pénzt legomboljanak!Ezt 10 elõfüzetöböl 10nemtudja az tuti!
Mind1 azért kössz h probáltál segiteni!

Zs0lt1
Nem. A csomagról módosítottál B-re. Hûségidõn belül is lehet váltani, szal az nem számít.

Oziris666
De miért csomagmódositás az,ha lejár a szerzödésed és kötsz egy másikat?!
Az lenne csomagmodositás,ha a hüségidön belül modositók,nemde?!

Zs0lt1
Az új szerzõdésed az új csomag aktiválásától él, nem a csomagmódosító nyilatkozat beadásától. De egyébként ha vmi nem tetszik a számlázással, akkor: [email protected] tolj egy reklamációt.

Oziris666
Nem telefonáltam!Benn voltam a kirendeltségen!Csak hidd el téged is felidegesitene a dolog!Az ügyfélszolgálaton még az elözö szerzödés érvényes!Ennyi!
Nem a módositással van bajom!Meg nem azzal h meddig tart hanem h miért kell az elözö szerzödésbenben irt összeget fizetnem amikor már uj szerzödésem van!Nem a dolgozokat szidom,nem arrol van szó!

Zs0lt1
Ha február 2.-án kéred a csomagmódosítást az nem azt jelenti, hogy 10 perc múlva már az új díjcsomagod lesz. Az ASZF szerint a csomagmódosításra 30 nap van. Azt, hogy mikor történt meg a csomagmódosítás, illetve azt, hogy mikor miért mennyit fizetsz azt te is meg tudnád nézni az online ügyfélszolgálaton, de neked úgylátszik könnyebb szitkozódnod, meg telefonálgatnod, mint gondolkoznod 😛

Oziris666
Sziasztok!
Ma jól föl huztam magam a tetû T-onlineon!
Február 1.-ével lejárt az egy éves szerzõdésem!'megás net 10500Ft!
aztmondták február 2.án lehet uj szerzödést!Elmentem ,meg is kötöttem maradt az 1megás mert ugye most az a legalacsonyabb,mert az 512-est duplázták!És ez 5900Ft!
Nah és a napokban jön a számla h Februárra 10500Ftot kell fizessek!
Bementem megkérdezni h mire föl!A nõ hebeg-habog hogy azért mert nekik az aktiválás 30nap alatt megy végbe!
De basszus mi közöm van hozzá?!Ha 1évig alakitják az adataimat akkor egy évig fizessek 10500at vagy mi a fasz?!
Felháborító,komolyanmondom!Ha nekem Febr 2töl 5900ról van szerzõdésem akkor milyen jogon kérnek 10500ft-ot?!
Tetû szemét banda!

berlinboy6329
Nem tudjátok mi lehet a baja a netmnek?Elméletileg 1 megás,a speedteset.net jól is mért de mindenhonnan csak 17-40 közt tölt.Hogy van ez?Jah,és még valami.Most,hogy emeltek,ugyanannyit kell fizetni,mint eddig?Mert most 6500-öt fizetünk,de elméletileg 4500 körül kéne.Vagy akor növeljék meg 4Mb-ra a sebességet.Lehet olyat kérni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Prince of Máté

és nem ennyinek kéne lennie...

Prince of Máté
Nem teljesen idetartozik, mert é na HDSNET-nél vagyok, de oda már nem írnak.
szóval a lényeg hogy eddig 1.5 megabites netem volt aminek elvileg 180 kb/sec cel kéne letöltenie...
Ehelyett nagyon ingadozik: egyik Mp-ben 170el jön másikban 150, 130...
Azt mondták, hogy most már az 1.5 megabites netet átrakták 2 megabitesre, de nekem még sem 250el megy a letöltés...
kicsit hülyén fogalmaztam.
De nem tudjátok mi a problem?

sb1
Megujúlt az egyik tesztoldal !

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

zmeor
nekem ezt írja: ADSL Multimédia

mikor rakják át maximum ra?

leszarom a konfigod...

Japep
Köszi, értem!
Az ikont én sem értem, de van...és mindkét betárcsázással mûködik a net!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Annál azért gyorsabban kellene feltöltenie, úgy ~13kilobyte/sec-kel. A csomagsebességek kilobit/sec-ben vannak megadva. 1 byte=8bit.

Az Optimum csomag 1 Mbps-es, ezt már nem fogják növelni, ez már növelt, korábban 512 kbps volt.

Az ikonodat nem tudom értelmezni. A csomagváltáshoz a gépednek semmi köze, az csak szolgáltató oldali adminisztráció.
Japep
Én pénteken váltattam, kedden már aktiválták (Én START-ról OPTIMUM-ra!)...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Egy kérdés: Nekem most le: 1024 KB/s - fel: 128KB/s.
Ez valójában mit jelent, mert nekem le 120-130-cal szed, de felfelé nem nagyon akar tölteni...múltkor is 4-5 KB/s-mal töltött fel...ez ennél a csomagnál normális, vagy valami nem jó??? És ezt még szélesítik, vagy már kész?
Ja, és nemekm a csomagváltással együtt megjelent egy új, T-Online betárcsázó ikon, szóval már 2 (DSL Connection) van. Ez miért, melyiket kell használni???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sb1
Belépsz a t-online ügyfélszolgálatra, és ha ott már az új csomag neve szerepel az elõfizetésed között, akkor jó esetben minden ok.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Pisti1026
Hát én is! És honnan fogom tudni, hogy aktiválták?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

sb1
Nekem is azért kellett szarakodnom velük, mert ment feléjük fax is, e-mail is, de nem tõrtént változás.
Remélem neked hamarabb aktiválják az új csomagot...

Pisti1026
Nekünk nem kelelt nagyon telefonálni, elkûldték a szerzõdést ostán és azt aláírva vissza kellet faxolni!

sb1
Na, én ezen a procedúrán közel 8 hónapja estem ám, és kb. 20 telefon és ugyanennyi e-mail után kerûlt végleges beállításra az új csomagom.
Ez kb. 3 hét volt, sajna...

Pisti1026
Help!
Azt szeteném kérdezni, hogy nem tudjátok, hogy ha átmegyek egy másik internet csomagba( T-Online Light---> T-Online Optimum), akkor mennyi idõ múlva aktiválódik, mert tegnap lett elfaxolva az új szezõdés nekik és szeretném tudni, hogy mikortól érvényesül!

Zs0lt1
Szia!
Az extrém használatról bõvebben a #1102-es hsz-ben olvashatsz. Úgy hallottam, hogy el fogják törölni vagy már el is törölték nem vágom.

sb1
Na, növekszik ez szépen lassan :-)...
[/url][/img]

Hello!
Olyan kérdésem van hogy a T-Online mekkora adatforgalom után bontja a szerzõdést?Ha egy hónapban túllépem egybõl bontják,vagy van ilyen türelmi idõ hogy vegyek vissza vagy ilyesmi?
sb1
3 volt, ez lett.
Ez is valami, bár a vártnál jóval kevesebb...

scorpeeon
Te mázlista, nálam 5megabit az átlag és 6 fölé még sosem ment 😞

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Zs0lt1
Nna nálam is emeltek végre :-)

Elõtte nem mértem, de 2 megás volt.

Zs0lt1
látom a modik dolgoztak, köszönjük 😄

igen annak, mert ugy eggyel kevesebb betu 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Az elõzõ hozzászólásokért a T-Online okolható???
Zs0lt1
mert az új jelszó hamarabb befrissült volna a rendszerbe, mint a központilag visszaállított jelszavak.

Csak kivancsisag: miert oldotta volna meg a problemat egy jelszocsere?
bazza
birom mikor elvileg az "érett" felnõttek anyázzák egymást 😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Zs0lt1
azért kellett volna jelszót változtatni, mert az azonnal megoldotta volna a problémádat és nem kellett volna megvárod, míg központilag megoldják.
ilyen hangnemben anyáddal beszélj te kis pöcs. igenis segítõkész vagyok, még az ilyen köcsögöknek is, mint amilyen te vagy.

Sland
Emelés itt is megvolt 😛

Elõtte:

Utána:

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Zs0lt1
megoldás:
online ügyfélszolgálatra belépsz, jelszót változtatsz és láss csodát :-)
vagypedig kivárod, míg kijavítják a hibát.

Most meg a POP3 server jelentett pihenõt. Webes felületen megy, nem a levelezõkliens a rossz. SMTP server mûxik, a küldés rendben - fogadni nem lehet. Most sem.
Ígéret: hamarosan szanálják a problémát. Felteszem, a fejlesztésekkel függ össze az instabilitás.

Fortuna fortes adiuvat.

Zs0lt1
Jah tegnap reggel tényleg volt egy elég húzós probléma. A t-com-nál leállt egy bras, de hamar javították is, összvissz 2-3 órát volt leállás.

Betelefonáltam (1234) onnan az info. valami átjátszási zavarról makogott szegény recepciós (helpdesk-es). All good if ends good!

Fortuna fortes adiuvat.

Zs0lt1
8-nak vagy a vonalon elérhetõ maximum-nak kell lennie. Arról nem is beszélve, hogy ha most még csak 4 mbit, az nem jelenti azt, hogy anyi is marad, mivel fokozatosan történik meg az emelés, tesztelgetve, hogy mennyit bir a vonalad. Ha február 28.-a után is ennyi lesz akkor mondható végleges sávszélnek.

scorpeeon
Nálam 4 megabit felett van. A gond csak az h nem sokkal és 8nak kéne lennie 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

koryne
Törökbálinton. Szintén bálinti barátomnál még nem volt emelés.
Országos méretû? Nem értem, bálintot miért nem érinti soha az ilyesmi...? Nem, mintha baj lenne, csak érdekes 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

S merre laksz? Nálunk semmi, mindössze reggel egy országos méretû üzemzavar. Aztán megjavult. de egyelõre 2.2 Mbit / s. (II. ker.)

Fortuna fortes adiuvat.

TothLaci
Nem igaz, eddig volt egy stabil netkapcsolatom, most lett egy laggos netem. A szél zavarjameg, vagy így mûködik. Ha pár napig nem történik semmi, kicserélem a telefonkábelt valami jobbra, és közelebb viszem.
koryne
Na, nálunk is megvolt az emelés, 2 Mbitbõl lett 5. Igaz, hogy nem 8, de ha ennyit bír, akkor ennyit bír.

Xbox Live gamertag: kilencnad

TothLaci
Végre 1 Mbitesrõl megugrott a letöltésem 3-4 MB közé. De nincs meg a 4 MB, általában 3.3. Ez szerintem kevés. Nálatok? Van, akinek 4 mbit lett? Mindenesetre, most felmegyek a padlásra, és igazítok a vonalon. Ha ettõl nem lesz jobb, akkor közelebb viszem a modemet. A kábel betöltheti az antenna szerepét is, mivel minden zajt felvehet. A letöltésem össze-vissza ugrál.
zmeor
én nekem 3gb os volt és minden alkalommal túl léptem... elõ is fizettem a nagyobbra..

ja és amugy ha sokat ntezel akkor pillanatok alatt betelik..
vágod a honlapokat is le kell tölteni

leszarom a konfigod...