2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Hay #1475 Hogy kell ping-et mérni? -
#1474 merrefle laksz? én győr-moson-sopron megyébe, győr mellett és itt is napközbe esélytelen a 140-150alatti ping... mostanság a pingWin XD -
sKie #1473 Jah hat vicc, de vhogy nem tudok rajta rohogni, mivel jelen pillanatban is 120 felett van Mo-on bellulre a pingem. -
#1472 mer t-com... a saját hálozatát se tudja rendesen fenntartani.. ostobák gyülekezete az is -
#1471 az mennyire lol, hogy a trékom a t-online adslt a faluban, ami 1 utcányi vhol kiépíti, a más DSL cégektől érkezett megrendeléseket meg műszaki problémával visszadobja ? :D -
#1470 A téonlájnnak nincsenek üzembehelyező szakemberei, ahogy a kép is árulkodik ők a tékomtól voltak.
Egyébként nem értem, hogy ennyi idő után sem tudják felfogni az emberek, hogy a téonlájn az csak a hozzáférést biztosítja, a vonalat és minden egyéb ezzel járó dolgot (szerelő, modem, kábelek, szűrő, dslam stb) pedig a tékom, még ha október elseje óta ismét egy cég az egész tébirodalom. -
#1469 tetszik a szakszerü blankolás :D
én hasonlót ISDN-nél láttam, de az máshogy volt bekötve.. ennemtom mi lehet :D
azt nemirtad h müxik-e, szal ha nincs semmi különleges csomagotok, (pl ISDN vagy hasonlo) akkor egy korrekt fogóval csippentsd el a kötözködés elött és "csináld meg magad" :D -
Chekow #1468 Sziasztok srácok! Nem tudom ti hogy vagytok a T-online üzembehelyező "szakembereit", de itt van egy nagyon speciális eset. Lessétek meg ezt a speciális konstrukciót! Itt a link:
Na mit szoltok hozzá? Értékeljétek! :) -
Balázs2 #1467 Hello Akkor kb ugyan az mint Fibernet, folyton szakad, pl. SIlkroadal játszok, élvezhetelten 2000 év feljutni 1 szervere, majd 20 perc után ledob, fiberent webstar modemén folyton elmennek leddioák, majd újraindítja magát kiírja h 1 hálózati kábel nincs bedugva, majd hálózat újracsatlkaoztava ezt játsza 2 hónapja, ám probáltak szerepelni, modemet cserélni, meg kisebb alaktrészt, de nem változott semmit, játékb minden leáll, majd kidob, ránézek modemere, kialszik minden, szal akkor nem nagyon van külömbség a 2 szolgáltató között mind2nél szakadozik, ráadásul a játékba folyton leáll körülötte mminden, lagos szar..nem tudom mi a megoldás... -
sKie #1466 Jo. Nekem is elvileg 1Mbit-rol emeltek 4-re, de ez ugyebar a hires "up to 4mbits" szoveg, szal stabil 3,5Mbit-et kapok 466kbps letoltesi sebesseggel, aminek orulok is. Szerencsere a savszelessegem nem ugral, de ez a kapcsolatom egyetlen kiemelkedo pozitiv tulajdonsaga az elmult fel evet nezve. :S A negativokat mar elsoroltam parszor. -
#1465 Jó. -
attis33 #1464 sziasztok
a 4Mbit/s internetnél a 452kb/s letöltés az jó ? -
sKie #1463 Jajj Istenem, de igazam lett. -
sKie #1462 Napi rendszeressegu szakadasok (ez meg hagyjan), de ismet iszonyat durva napkozbeni lag, meg minden. Jatekra alkalmatlan az 5-fel6-tol 10-fel11-es idointervallum. Most lett vege egy 15 perces kornek nemet szerveren: kezdo ping: 44-48 kor vegen: 82-88. En mar nem tudom, de ez vmi vicc. Kozben termeszetesen ugral izombol egy +-12-16-os savban a ping es van packetloss is rendesen. No comment tonline, csinaltam is egy bind-ot, igy jatek kozben gombnyomasra tudom nyomni, hogy "<3 T-Online". Koszonjuk a kivalo szolgaltatast igy nyar kozepe ota szophatom ezt a sz@rt. Majusban lejar a husegszerzodes, beprobalom egy probahonapra a diginetet, hatha. -
xido #1461 apád f@szát t-online...második éjszakája,hogy hajnal 1 felé elkezd durván bontogatni és újrakalibrálni percenként a vonalat...kivan a tököm -
#1460 Kizárva a modemnek nincs ehez köze !
valami szoftveres hiba én per pil nemtom megmondani csak azt gépednek semmi köze ehhez :)
Internet beálittásokban nézegesd meg milyen magas védelmi szint akkor videokártya szín beálitások , tűzfal blokolhatja még ie7 uninstall és firefox reinstall huhh téleg nemtom mitöl lehet
-
#1459 Üdv! Előfordulhat az, hogy az 1M-ás ADSL-Optimum csomagban kapott nettel olyan gond van, hogy van egy vadi új gép, frissen telepített WinXP SP2 HUN-al, naprakész update-ttel, a legújabb driverek mindenhez.
De se az IE7, se a Firefox nem jelenít meg bizonyos elemeket a weblapok megnyitásakor. Pl.: weblapok alapszíneit, képeket, gombokat, vagy gombfeliratokat, stb. (A flash-player és a java környezet szintén fent van és a legfrissebb) Nincs semmi piszkálva, minden szoftver alapállapotban került fel a gépre, ami ezt leszámítva tökéletesen működik...
Szerintetek??? Lehetséges hogy az ADSL modem szűri meg a tartalmat ilyen mértékben??? Egy D-link cuucos, amit adtak az előfizetéshez. -
#1458 kikel hivni szerelöket és majd ök megnézik ezen nem is tooom mit kel gondolkozni :DD
t-online honlapján minden infot telefonszámot megtalálsz
és valszeg ott nem a kábelel van baj me ha kábel non stopba szar a net mint nálam kihivod öket és kész többet nemtok mit mondani -
Matyesz56 #1457 Hi all!
Szakadozik a 4 megás netem csak este de nagyon. Az lenne a kérdésem hogy ha felásnák a vezetéket meg megnéznék itt a lakásba a cuccokat ahol bejön a net meg modemet meg gépet, akkor nem múlna el a szakadozás. Mert ez amikor volt nyáron az a nagy jégeső azóta van vele baj. Kérlek segítsetek!!
köszi -
#1456 nah közbe kijötek szerelők felbontotam a vezetéket falbol kicserélték ujra és 8megás netel fix 7 megás a vonal jee végre -
#1455 namár most nálam is csökent 850 k helyet 650 re most per pill 200 ra leesett mindegy hétfön hivom öket és ha nem csinálják meg buktak egy ügyfelet ennyi -
#1454 130giga letöltésem van 2007.10.08 és 2007.11.08 között.
Kicsit sokat töltöttem most, máskor sosincs ennyi.
Létezik hogy a nagy adatforgalom miatt csökkent most a letöltési sebességem? eddig 750 volt a max és most már "csak" 600 a max amivel tölteni tudok.
Nem szokott a T-online küldeni valami levelet, ha túl soknak találja a letöltött adatmennyiséget? -
#1453 na de hogy csak 5mega?
igaz most már várom a válaszukat erre a problémára remélem reagálnak. -
#1452 Nem lehet. 8 megának reklámozott net soha nem lesz 8 mega. -
#1451 Bár érdekes most a t-online teszten beállítottam, hogy nagyobb adatcsomagot teszteljen úgy már ot is csak 5797kbiteljött.
Most akkor lehet reklamálni? 8Megának kénelennie. -
#1450 üdv!
Miért lehet:
T-online sebességtesztelőoldalán :tesztt-online
8355kbit/sec el jön a net vagyismegvan a 8mega,de a speedtest.net-en csak 5670kbit/sec vagyis csak 5mega..Miért? -
sKie #1449 Most megint turheto, a packetloss ugyszolvan eltunt, de nem hinnem, hogy hosszutavra berendezkedhetek. Vhogy sejtem, hogy par heten bellul ismet jon a lag/packetloss hullam. -
Szabi DEMON #1448 Ugyanez. Kisebb konszolidáció után pár napja totál szar az egész. -
sKie #1447 Ismet tiszta lag minden estenkent. ~120ms grat. Koszi T-Online. Buktam 2 meccset is. Igazan kiraly. Eljen.... -
sKie #1446 Nekem most kb egy-masfel hete normalis erzteket vett fel ismet a pingem napkozben is. Egy-ket kissebb p/l rohamtol es pingugralastol eltekintve turheto a net. (Mit nem adnek en a fastpath-ert.)
Egyebkent mindig is esport-nak, vagy cybersport-nak hivtak/hivjak jobb helyeken. -
audi001 #1445 Hi!Hasonlo a problémám mint a #1439, de nekem eleinte, kb első két hónapba nem volt semmi gond ment szépen multis játékoknál de azóta folyamatosan akad. Itt is a vonallal lehet a baj?(externet-1mb/sec) -
Szabi DEMON #1444 Futattam Ad-Aware legújabb 2007-et és avast!-ot is. Semmi találat egy két cookien kívül. -
#1443 Hát ha 20 perc után szökik fel a ping, akkor spyware, vírus. -
Szabi DEMON #1442 Ja így van. :) Csak szépen fogalmaztam. -
#1441 szar a trékom vonal ez a helyzet.. és mivel majdhogynem övé az egész telefonhálozat sz@rik bele, hogy milyen a netünk/pingünk... -
Thanatos #1440 kockulást ma már e-sportnak hivják? nem semmi :D -
Szabi DEMON #1439 Hello. Furcsa problémám van. Alig 1 hete kötötték be az internetet hozzánk. A csomag a T-Home dupla 4M-es változata. Tehát telefonnal jön. A net sebességével nincsen bajom, nem sokta elérni a max-ot de korrekt. Igen ám, de a ping értékem... :( Azért zavar főleg, mert akítvan e-sportolok Cod2-vel. Eleinte annyi volt, hogy a normális ping 20 perc játék utánf elszökött és nem nagyon akart helyreállni. Már ez is zavart, de ami msot van... A szerverre kapcsolódás után nem megy le 999 (a játékban a max.) érték alá, ha nagy nehezen mégis 350 alá soha!!! Így pedig képtelenség játszani. Namost márpeidg nekem elsősorban erre kell a net. Infok: XII. kerület, SpeedTouch 706/780, kábelt cseréltem, slotot cseréltem, nem segített egyik sem. Érdekesség, hogy a szobatársamnak nincs iylen problémája, bár ő nem játszik sokat, nem biztos hogy mérvadó az. Az ég világons emmi ötletem nincsen, úgyhogy szívesen fogadok mindenféle tanácsot. Jó lenne ha minnél hamarabb megoldódna a problémám. -
#1438 régen azért nem volt ilyen gond, mert kissebb volt a sévszélességed. van egy adott vonal, ha az túl messze van a központtól és megemelik a sávszélt olyan magasra, hogy azt a vonal már nem birja el, akkor csinálja a szakadozásokat, a szinkron eldobásokat. erre egyetlen gyors gyógyír van, a sávszél csökkentés. lassabb gyógyír az, hogy a tékom fejleszti a hálózatát :-)
de az nem mostanában lesz :D -
Matyesz56 #1437 Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy szakadozik a net,mindig este.Volt kinn egy faszi és azt mondta messze vagyunk a központtól.De régen ilyen baj nem volt!
Nem lehet valami más a hiba?
(A telefonon van a net,és a telefonkábel nem a föld alatt megy?)
Köszi -
sKie #1436 Hat ez kiraly. Mindenesetre erdekes dolog ez, mert eddig en nem tapasztaltam hasonlo nagysagu problemat, par felnapos lag es p/l-en kivul. Szoval vminek kellett tortennie. Orommel fogadnek egy valaszemail-t a napokkal ezelotti kerdeseimre, mert most mar nem is valaszolnak.