T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziszatok. Úgy néz ki, ma vagy holnap már aktív is lesz a kapcsolat.
Azt szeretném kérdezni, hogy a t-online milyen modemet hoz?
Ugye nem azt a szar humawei-t vagy mit? Vagy igen?

ZsirosKenyér: köszi szépen, hogy segitettél volna, de pont kicsit lemaradtam a lehetõségrõl, késõn olvastam el... 😞

koryne
Ha közvetlenül a bejövõ vonalra kötöd a modemet, akkor nem. Gyakran az ügyfélszolgálatosok is így szokták kiszûrni, hogy vonal vagy szûrõhiba van-e, hogy így köttetik be az ügyféllel.

Xbox Live gamertag: kilencnad

jimbo5
Ezzel kapcsolatban azt kérdezném, hogy annak is használni kell a szûrõt akinek egyáltalán nincs telefon a net mellett? (tisztaADSL-t rendeltem csak)

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Zs0lt1
lol 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koryne
Nem láttál még Askey-t <#vigyor5>

MaSzKa
az inviteles comtrend modem 1 szar
túlmelegszik és gyakran szétkapcsol
aki ilyet kap annak azt tanácsolom cseréltesse ki vagy reklamáljon én is fogok
1288 ingyenes

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sziasztok, most lehet nem nagyon lesz idevágó a kérdés, de óriási gondban vagyok.
VAn egy asztali gépem amihez van egy internetkábel kötve (rádióhullámos, 4Mb/s)-es na most én kihúztam ezt a káblet és belevágtam a notebook-omnak a a legnagyobb ilyen helyébe. Beállítottam az ip-t (Windows Vista Home) alatt, majd vártam, hogy elinduljon, de még a kiszolgálót sem ismeri fel.
Igaz a notebookban van Wifi, meg W-lan modem is. Na most az a kérdés, hogy van a notebookoknál valami védelem? Mert a pcmen is vista van és ott ip kitöltése után simán ment.
Aztán ugyanezt megcsináltam egy Toshiba notebookkal is amin XP OP volt, de miután beállítóm az ip-ét és mondom neki kapcsolódjon, semmi.
Tuti hogy valami titkos notebookos trükk.
A PC-ben lévõ hely neve: VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
A Notebooké: Nvidia Hálózati Adapter
Valaki aki ilyen problémával találkozott az légyszi help me 😞
Köszi

egy sörér elintézem neked 😉

telefonon kellett nyulatkoznom, és annyi, hogy nem ingyé van aug. 31-ig, hanem egybõl fizetem a havidijat (ADSL prémium 7900/hó).
Csak hoznák már a k*rva modemet.

nem szolgáltató váltással mondta le? (ISP váltás)

az szopacs: mert ugyanarra a vonalra ADSL-t 3 hónapon belül csak listás áron fizethetsz elõ, ami mocsok drága lesz!

Mivel az elõttem ezen a vonalon ADSL-t használó albérlõ csak juni. 30-ától mondta le, várni kellett, hogy a leszerelés megtörténjen. Aztán kiderült, hogy mivel nem szolgáltatóváltással mondta le, semmi kedvezményben nem részesülök, de ez minden szolgáltatónál így van. Egybõl fizethetem a havidijat, mihelyt bekötik. Király.
Remélem, akkor mostmár nem sokat pöcsölnek...

Sanyix
29. napon kötik be.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Zs0lt1
hali!

általában 2-5 munkanap maximum 30 nap.

Sziasztok!

Megrendeltem az ADSL-t albiba (III. ker).
Kb. mennyi idõ alatt kötik be, ha a telefonvonal, meg minden rendben van?
Ugye nem kell egy hónapot várni?
A válaszokat elõre is köszi!

Zs0lt1
<#integet2>

Zs0lt1
jah és tolj windows upadte-t, mert ha szarul fut le akkor is kiirhatja ezt.

koryne
Ha ilyen generic host process... stb hibaüzenettel száll el, kapcsolgasd kicsit a win tûzfalat. Nagyon hülyén hangzik, de tényleg segít...

rvn
Hali! Adsl em van...egy fél óra-óra kapcsoalt után a Local settings/tempbe egy program hibával leáll és utánna a kapcsolat marad de nem megy a net és uracsatalkozni is csak restart után tok...mi lehet a probléma illetve hogyan lehet megoldani???

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Szerinted csak úgy szórakozásból rakják bele csomagba a splittert/frekvenia szûrõt? Pont azért adják és azért van leírva a telepítési útmutató hogy úgy kösd be, mert akkor nem fog szakadni. Ha több telefonod van akkor több szûrõ kell, minden készülékhez ez. Vagy még a fali aljzatnál szét kell választani netre és telefonra és akkor a telefon ág a szûrõ mögött már ikresíthetõ és akkor elég csak egy.
forzajuve5
üdv

lenne egy kérdésem: "csináld magad" csomagban kaptam meg a modemet, és van benne az a kis szürke doboz, a nevét pontosan nem tudom, ugye abban van egy bemenet és két kimenet, az egyik kimenetbõl megy a modembe a kábel, másikra pedig a telefonkészüléket lehetne dugni. na most az a helyzet hogy eddig úgy használtam, hogy be volt dugva az egyikbe a telefon, de pár napja már úgy használom hogy nincs bedugva, és néha megszakad magától a netkapcsolat. lehet az a probléma hogy nics telefonkészülék dugva a szürke bigyóba?

remélem nem túl összevissza írtam le és valakit tud segíteni

j0nNyKa
az alapján csináltam
mármint, magamtól is pontosan úgy csináltam, ahogy ez az oldal végigvezeti...
eredmény: semmi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Zs0lt1
Hali,

T-Kábelrõl rosszat vagy semmit 😄
Egyébként ez a portforward cuccnak szvsz semmi köze a szolgáltatódnak.
Van egy jó website, csekkold:
http://www.portforward.com/

j0nNyKa
Hali
Mindezidáig chellom, illetve tvnetworkös kábelnetem volt. Most T-kábelt köttettünk be. Mindig routert használtam, mindig mûködött a portforward (pl. utorrenthez). Most viszont nem. Kiengedem a portot úgy, ahogy kell, és mégsincs nyitva kívülrõl (a routerben pedig úgy látszik, hogy igen).
Errõl mi a véleményetek? Én nem tudok valamit a t-kábelrõl?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Helló!
Nah, invitel volt oly kegyes és emelt nálam is sávszélességet az eredményt alul láthatjátok:

Eddig az 512/96 helyett 540/105 körül mozgott, most meg nincs is feltöltésem :S

Zsolt1964
Köszi , vettem az adást!

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

Zs0lt1
Szia!
A tesztszerverrõl itt olvashatsz, a mellékletek megnyitásához pedig csekkold ezt a képet.
Eszközök / Beállítások / Bizotnság lapfül.
Üdv.

Zsolt1964
Légy szives ird le részletesen hogy kell csinálni mivel már nem mai csirke vagyok + az outlook minden próbálkozás ellenére is szarik mellékletet megnyitni . Tenap mûködött ma megint nem. Kössz

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

Zsolt1964
Köszz a tippeket, most éppen hol tökéletes , hol tök szar az egész, vírus+antispyware van fenn + használva van mindennap!

Zs0lt1
"nem tudok csatolt mellékletet megnyitni"

LOL ez mióta a t-online hibája?

koryne
1. Mérd le a sebességet adsl@test usernév test jelszó párossal felcsatlakozva 192.168.9.1-en.
2.a. Ha rosszak az eredmények, jeletsd be, meg fogják vizsgálni / kijavítják (kelleni fog a mérés azonosító a teszteredmény aljáról!)
2.b. Ha a sebességteszt egyébként jó sebességet mér, nézz körül a saját házad táján; írts vírust / spywaret.

Zsolt1964
sziasztok nem tudom ki hogy van vele de pár napja a t-online hozza a formáját. A startlap alig akar bejönni akad az egész szar, az outlookról nem is beszélve nem tudok csatolt mellékletet megnyitni . Ha valakinek van egy épkézláb ötlete,válaszoljon!

Alien
Tegnap este vissza is írtak, hogy továbbítják a problémát az illetékes csoport felé, mostanra pedig meg is javult 😊

természetesen kilobyte-ban...azért így mondom,mert ez a fix és ezek a számok jobban szemléltetnek,mint az ezresek😊
KiloByte-ban érted ugye? Mert ha kilobit/s , akkor gyalázatos a sebességed.

Fortuna fortes adiuvat.

pozitiv is írodjon,ha már elõkerült a topic....XI.ker.t-online..lezajlott a bõvítés 1.5 hónapja talán,már nem tudom,akkor a kb 260/24 felment kb 580/54-re....3 napja kb egyik délelõtt ülök a gép elé,és kb 730/54...és azóta stabilan...
koryne
Miért nem telefronálsz inkább? Az emailekre hivatalosan 30 napon belül válaszolnak (gyakorlatban ez 1-2 napot szokott jelenteni, de akkoris...)

Alien
Oh ezt nem is tudtam, köszönöm! 😊
De sajna nem segített ez sem 😞
Egyelõre még nem írtak vissza az e-mail-emre, remélem holnapra megtörténik 😊

Zs0lt1
figyu, a kikapcs-bekapcs az nem is segít. modem reset kell azt meg úgy tudod megtenni, hogy a modem hátulján vcan egy kis lyuk oda betolsz egy tût vagy gémkapcsot és 15-20 másodpercig benyomva tartod. ha d-link modemed van, utánna húzd ki a 220-ból kb fél percre és ez után szinkronizáljon vissza.

Alien
Köszi! 😊
Sajna nem állt vissza, modemet kikapcsoltam majd be, újraszinkronizált és ugyanúgy maradt az 1 mega, úgyhogy írok e-mailt a T-online-nak.

Zs0lt1
tegnap volt pár helyen dslam hiba, lehet attól állt neked vissza. ha nem megy vissza u4-re, akkor modem reset aztán ha az nem segít, jelezd a hibát az isp-dnél!

Alien
Nekem most hirtelen 1 megás lett megint a netem :S Remélem csak átmeneti és holnap visszaáll 4-re.

Zs0lt1
van olyan akinek nem emelkedett a sávszéle. a tékom nem tudta határidõre megcsinálni az összes emelést és kitolták a határidõt, de hogy meddig azt hirtelen nem vágom.

Egyébként az emelés után ha szakadozik a net, vagy ingadozás tapasztalható vagy ha egyáltalán nincs szinkron az egyértelmûen az emelés káros mellékhatása.
Ha csak sebesség probléma van akkor érdemes megvárni, míg teljesen lefolyik az emelés, mert most ha pl régen 2 megás nete volt valakinek, az emelés után meg lett mondjuk 6-7, de szakadozik, akkor azt a t-com gondolkdás nélkül visszarakja 2 megásra, mivel ott stabil volt.

Sanyix
Nekem emelkedett egy ideig 1 megáról 4 mbitre, idõszakonkén most is van annyi, de sokszor nem. Most pl 900 kbit/seccel száguldozok.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

zmeor
van olyan akinek nem emelkedett a sávszéle?

pl nekem 200 kilobyte-nyit!! húúú mekkora emelés

leszarom a konfigod...

Zs0lt1
Nna elõször is ha kivered a balhét nem biztos hogy jobban jársz, mintha normálisan rákérdezel!
Másodszor is írj egy mailt a [email protected] és ird le a problémád és kérd a segítségüket. Így tutira fognak segíteni és nem hajtanak el.

gabo91
Hát ha aztirták hog átirták akkor szerintem nincs mitöl félned, de ha mégis gond lenne verd ki a balhét ha arol tályékoztatak hogy megtörtént a modositás akkor valoságban is az legyen. A modositásokra pedig 30 napjuk van(ez mindenhol igy van) Én is adsl startban vagyok, msot emelték 1megára sbeséget de még korlátozott de most is már 5 gigánál járok 😞 van mikor tulszalad kicsit. De nemakarok csomagot váltani mert akkor hozabitani kéne szerzödést, de nekem meg már csak 3 honap van hátra a TRÉkomnál.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Japep
Miért van az, hogy ha a webtárhelyemre (T-ONLINE) feltöltök egy weblapot, akkor az csak akkor tekinthetõ meg, ha be vagyok jelentkezve a Webtárhelybe ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ezt megoldottam...<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
A T-Online ugye ad tárhelyet..nekem 10 MB!
Csináltam egy weblapot Word-del, de ha feltöltöm oda, nem behozza az oldalt, hanem le akarja tölteni...ez miért van?
Vagy nem is lehet arra használni, amire én akarom???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Hello!

Én váltottam ADSL Startról Optimumra, és azt akarom kérdezni, hogy ugye ez korlátlan letöltésû ???
Mert nekem hónap közben váltották át, és én már elkezdtem töltögeni, de nem szeretnék ráfizetni...kaptam egy levelet tõlük:

"Tájékoztatom, hogy Önnek 2007. február 19-én történt meg a
csomagmódosítása ADSL Startról ADSL Optimumra.

Nyílvántartásunk szerint a 2007. február 24-én kiállított ***
számlasorszámú 8317 Ft-ról szóló számla még az ADSL Start alapján
lett kiállítva. Márciusi hónapban megkapja a díjkorrekciót 2007.
február 19-tõl az ADSL Optimum havidíja alapján (5900 Ft). Így
természetesen a 3 Gb-os adatforgalmi korlát is csak a csomagmódosítás
napjáig volt érvényben Önnek."

Ez ugye azt jelenti, hogy feb.19-étõl korlátlan...(végülis tudom, csak meg akarok róla bizonyosodni...<#vigyor3>)

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB