T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérdezni, hogy a t-online milyen modemet hoz?
Ugye nem azt a szar humawei-t vagy mit? Vagy igen?
ZsirosKenyér: köszi szépen, hogy segitettél volna, de pont kicsit lemaradtam a lehetõségrõl, késõn olvastam el... 😞
Xbox Live gamertag: kilencnad
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
túlmelegszik és gyakran szétkapcsol
aki ilyet kap annak azt tanácsolom cseréltesse ki vagy reklamáljon én is fogok
1288 ingyenes
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
VAn egy asztali gépem amihez van egy internetkábel kötve (rádióhullámos, 4Mb/s)-es na most én kihúztam ezt a káblet és belevágtam a notebook-omnak a a legnagyobb ilyen helyébe. Beállítottam az ip-t (Windows Vista Home) alatt, majd vártam, hogy elinduljon, de még a kiszolgálót sem ismeri fel.
Igaz a notebookban van Wifi, meg W-lan modem is. Na most az a kérdés, hogy van a notebookoknál valami védelem? Mert a pcmen is vista van és ott ip kitöltése után simán ment.
Aztán ugyanezt megcsináltam egy Toshiba notebookkal is amin XP OP volt, de miután beállítóm az ip-ét és mondom neki kapcsolódjon, semmi.
Tuti hogy valami titkos notebookos trükk.
A PC-ben lévõ hely neve: VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
A Notebooké: Nvidia Hálózati Adapter
Valaki aki ilyen problémával találkozott az légyszi help me 😞
Köszi
Csak hoznák már a k*rva modemet.
az szopacs: mert ugyanarra a vonalra ADSL-t 3 hónapon belül csak listás áron fizethetsz elõ, ami mocsok drága lesz!
Remélem, akkor mostmár nem sokat pöcsölnek...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Megrendeltem az ADSL-t albiba (III. ker).
Kb. mennyi idõ alatt kötik be, ha a telefonvonal, meg minden rendben van?
Ugye nem kell egy hónapot várni?
A válaszokat elõre is köszi!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
lenne egy kérdésem: "csináld magad" csomagban kaptam meg a modemet, és van benne az a kis szürke doboz, a nevét pontosan nem tudom, ugye abban van egy bemenet és két kimenet, az egyik kimenetbõl megy a modembe a kábel, másikra pedig a telefonkészüléket lehetne dugni. na most az a helyzet hogy eddig úgy használtam, hogy be volt dugva az egyikbe a telefon, de pár napja már úgy használom hogy nincs bedugva, és néha megszakad magától a netkapcsolat. lehet az a probléma hogy nics telefonkészülék dugva a szürke bigyóba?
remélem nem túl összevissza írtam le és valakit tud segíteni
mármint, magamtól is pontosan úgy csináltam, ahogy ez az oldal végigvezeti...
eredmény: semmi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
T-Kábelrõl rosszat vagy semmit 😄
Egyébként ez a portforward cuccnak szvsz semmi köze a szolgáltatódnak.
Van egy jó website, csekkold:
http://www.portforward.com/
Mindezidáig chellom, illetve tvnetworkös kábelnetem volt. Most T-kábelt köttettünk be. Mindig routert használtam, mindig mûködött a portforward (pl. utorrenthez). Most viszont nem. Kiengedem a portot úgy, ahogy kell, és mégsincs nyitva kívülrõl (a routerben pedig úgy látszik, hogy igen).
Errõl mi a véleményetek? Én nem tudok valamit a t-kábelrõl?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
LOL ez mióta a t-online hibája?
2.a. Ha rosszak az eredmények, jeletsd be, meg fogják vizsgálni / kijavítják (kelleni fog a mérés azonosító a teszteredmény aljáról!)
2.b. Ha a sebességteszt egyébként jó sebességet mér, nézz körül a saját házad táján; írts vírust / spywaret.
Fortuna fortes adiuvat.
De sajna nem segített ez sem 😞
Egyelõre még nem írtak vissza az e-mail-emre, remélem holnapra megtörténik 😊
Sajna nem állt vissza, modemet kikapcsoltam majd be, újraszinkronizált és ugyanúgy maradt az 1 mega, úgyhogy írok e-mailt a T-online-nak.
Egyébként az emelés után ha szakadozik a net, vagy ingadozás tapasztalható vagy ha egyáltalán nincs szinkron az egyértelmûen az emelés káros mellékhatása.
Ha csak sebesség probléma van akkor érdemes megvárni, míg teljesen lefolyik az emelés, mert most ha pl régen 2 megás nete volt valakinek, az emelés után meg lett mondjuk 6-7, de szakadozik, akkor azt a t-com gondolkdás nélkül visszarakja 2 megásra, mivel ott stabil volt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
pl nekem 200 kilobyte-nyit!! húúú mekkora emelés
leszarom a konfigod...
Másodszor is írj egy mailt a [email protected] és ird le a problémád és kérd a segítségüket. Így tutira fognak segíteni és nem hajtanak el.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Csináltam egy weblapot Word-del, de ha feltöltöm oda, nem behozza az oldalt, hanem le akarja tölteni...ez miért van?
Vagy nem is lehet arra használni, amire én akarom???
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én váltottam ADSL Startról Optimumra, és azt akarom kérdezni, hogy ugye ez korlátlan letöltésû ???
Mert nekem hónap közben váltották át, és én már elkezdtem töltögeni, de nem szeretnék ráfizetni...kaptam egy levelet tõlük:
"Tájékoztatom, hogy Önnek 2007. február 19-én történt meg a
csomagmódosítása ADSL Startról ADSL Optimumra.
Nyílvántartásunk szerint a 2007. február 24-én kiállított ***
számlasorszámú 8317 Ft-ról szóló számla még az ADSL Start alapján
lett kiállítva. Márciusi hónapban megkapja a díjkorrekciót 2007.
február 19-tõl az ADSL Optimum havidíja alapján (5900 Ft). Így
természetesen a 3 Gb-os adatforgalmi korlát is csak a csomagmódosítás
napjáig volt érvényben Önnek."
Ez ugye azt jelenti, hogy feb.19-étõl korlátlan...(végülis tudom, csak meg akarok róla bizonyosodni...<#vigyor3>#vigyor3>)
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB