2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
#1515 :D
na nekem lejárt a műszakom, további jo munkát és BUÉK mindenkinek, most megyek és betonkeményen leiszom magam a sárga föld alá, hasonló jókat nektek. -
#1514 Csak hogy mondjak még jobbat: Netperc ADSL-t használó néni, routerrel. Csodálkozott, miért fizet olyan sokat, mikor ő csak pár percet használja naponta -.-
Ja, a bv-s néni nem használta, mert azt sem tudta, mi az. De becsületesen fizette. Egy fél év után hívott minket, hogy ugyan mi is akar ez lenni? -
sirko #1513 aaa menjetek bulini :D ma K2 :) -
sirko #1512 szokekapitany? -
#1511 az teljesen jo
nálunk forgalmi díjas csoamgot használók szoktak tölteni 30-40 gigákat
meg ilyen vénemberek, akiknek fingjuk sincs az egészről
mi meg csak örülünk mint vak a fehér botnak :D -
#1510 A BV jó móka. Egyszer egy nő azzal telefonált, hogy ő már hónapok óta fizet valamit (nemtom, már mennyit, de nem 2 fillér volt). Kiderült, hogy egy 128k-s BV. Miután ezt közöltem vele, megkért, hogy meséljem el neki, mi is az :D A volt férje hagyományozta rá a lakással együtt :) -
sirko #1509 nem envagyok a rosszgonosz mano ahahahahahahh -
#1508 Én terád nem emlékszem... Új gyapotszedő droid vagy? :D -
#1507 kikérem magamnak én konkurencia vagyok -
#1506 Mi ez itt, kérem?! Magenta-bérenc társalgó??? :P -
#1505 az dagasztaná a pénztárcádat, mi ? :)
bár sztem minden szolgáltatónál a bérelt vonalat ajánlják éppen, értelemszerűen :) -
sirko #1504 vagy huzass be egy berelt vonalat :D -
sirko #1503 kottess kabelnetet :D -
#1502 megint whiskey? :D -
#1501 lol bazzeg a szerelő nem fogja neki közelebb vinni a központot :D
mert erre a problémára csak az lenne a megoldás. -
sirko #1500 hat igen, mar be vagyok rugva irni sem tudok :D szal "inkabb mint,hogy telefonaljatok" vagy mi? -
sirko #1499 hja, T hd :D lehet kerdezni valaszolok szivesen,inkabb mint, hogy telefonaltok :D -
kegoo #1498 csípj el egy szerelőt és eggyez meg vele szerintem akkor többre jutsz -
#1497 t-onlineban és laggban szegény bolgod uj évet -
#1496 t-comos vagyol ? :) -
#1495 Szeva Petya!
<3 T ???
jézus, neked megártott a sok telefonálás :DD
buek neked is ;-) -
sirko #1494 hat igen az egy wlan teknolodzsi :) nekem kurva jol megy, en is a kornyeken laktam. igaz 25 meterre vagyok az anetennatol... az egy kizsakmanyolas amit az a ceg csinal igy van... lesz nemsoka dsl arra fele is :) ja es jegyezzetek meg, barmelyik szolgaltatonal is vagytok, a mail irasa keves a hibaelharitashoz. fel kell oket hivni, es megnezik mi a baj.. amugy a mikronetesek ott a becsehelyi ceg erdekes es vicces, en neha ha hivtam oket olyan feeling kapott el mintha a takaritonovel beszelnek :) azert mi ennel joval felkeszultebbek vagyunk :) <3 T :D na BUEK :) -
sirko #1493 jo hat hibat bejelenteni csakis kizarolag a 1412 -on lehet, mivel a mailos kerdesekre valoban csak formalis valaszt kapsz. szoval telefon bejelentetted? hidd el,hogy nincs ilyen jellegu tomeges problema. tudnek rola. be kell jelenteni, kivizsgaljak, es lesz ra egy eredmeny, es akkor nem csak a forma mailokat kapod. hanem esetleg vissza is hivnak el is mondjak mi a baj. Amugy azt kapod amiert fizetsz az U csomagok arrol szolnak, h maximalis nyujthato sebesseg. van egy garantalt hatarertek, ami felett a szolgaltatonak meg a csomag valtast sem kene felajanlani a szerzodesi feltetelek szerint, amit ugye alairtal te is.. de hidd el, ha nem megy a U8 as csomagod csak 3-4 megaval, akkor vissza fogjak venni, sot a penzt is visszateritik... az elso lepes, egy hibabejelentes rogzitese, ha gondolod leirom mit kell tenned a sebessegproblemaval kapcsolatban, es ugy telefonalj be. amugy, ha nagy a pinged erdemes egy tranceroute-t csinalni, es megnezni, hogy hol is akad, mivel ez szolgaltato fuggo. lehet h nem is a szolgaltatod hibaja, hanem kivul esik a koron... na mindegy. ahahah lehet kerdezni :) -
SzocsA #1492 és nem lehet őket perelni mert rábaszol pedig fizettél valamilyen szolgáltatásért amit nem kapsz meg.
namost nekem is állandóan feleződött a netem és olyan 200 ms umos pingem volt még anno nem t-com hanem az a becsehelyi mikronet nekem sincs más választásom.
írogattam nekik e-mailt legalább 10 et a 10. e-mailben beírtam a főoldalon találhato max 40ms os ping lehet és meg azt ís írtam hogy perelnék erre valamit visszaírtak hogy megkezték a kivizsgálást azóta semmi válasz kb 3 hónapja. mivel nincs konkurencia akkora árat mondanak amekorát nem szégyelnek és leszarják az embereket ez van.
de az utóbbi időben jobb lett a netem igaz mikronet így ne csodálkozzak hogy néha magas a pingem.
ez van.
egyébként azt mondják hogy még mindig kevés háztartásban van net.
mert a szolgáltatók nem akaják kiépíteni a hállózatot. nagykanizsán bagolán egyik utcában anno van intenet a másikban nincs mert kéne hozzá ezt azt csinálni amit az upc nemakar.
szóval amíg nicns konkurencia addig ne várjunk csodát.
mégvalami az upc azért fos mert állandóan küldözgeti a számlát már rég befizettem de csak elküldi hogy egyellítsem ki a számlát havonta legalább 5 ször.
péntz én a netért 6000 ft ot fizetek 1 mega más nincs ez van. ugyhogy nem hiszem hogy nincs pénz hogy pénzhiány lenne.
-
sKie #1491 Igen sirko, nehogymar ki merjem nyitni a szam azert, mert nem azt kapom, amiert fizetek. Mar bocsanat, de az, hogy napkozben total hasznalhatatlan a kapcsolatom barmire is a netezesen kivul, no comment. Mert ha ingyen lenne, akkor aztmondom, hogy OK, de en ezert fizetek es el is varom, hogy normalis ertekeket (16-20ms) produkaljon a kapcsolat. Jah, hogy ok ezt nem garantaljak? Bocsanat. En fizetek es kapok erte egy rakast sz@rt. Az, hogy a tcom micsinal a halozataval meg messze nem az en gondom. Egy fel megyenyi (gyms) ember meg nem elenyeszo szam. Jah es a problema nem ujkeletu, kb Aug(!) kozepe ota ez megy.
Az ugyfelszolgalat meg kifejezetten segitokesz volt, tonnaszamra kuldtek a formaemaileket, hogy csinaljam ezt meg azt... Hidd el, ha lenne jobb szolgaltato mar reg felmondtam volna ezt a kupac sz@rt. Nem azert vagyok tonline elofizeto, mert olyan hudejo, hanem mert nincs mas. Ez az allapot pedig igen elonyos a tonline-nak, mert nem tudok valtani, igy maradok a kupac sz@rnal, es szivom a 150-es pinget. Oruljek, hogy van netem es kussoljak. Ez igen! -
sirko #1490 a tobb szazezer felhasznalo kozul nagyjabol egy szukebb retegnek van problemaja a sebesseggel, eleg elenyeszo szam elhiheted. szamokrol nem beszelhetek, de maradjunk annyiban, hogy a tobb szazezer T -s felhasznalo kozul nagyjabol ezres nagysagrend akinek eppen bejelentese van sebesseggel kapcsolatban. tudomasul kell venni a mostani halozatok nem birjak a szels savot minel messzeb vagy a kozponttol. a szeles savra viszont igeny van, a kozpontok,halozat ujjitasara pedig penz kene, nagyon sok penz. vannak olyan jellegu fejlesztesek amikkel sokkal jobb lesz ez a helyzet.
678.. a 678 a leg osszetetteb problema, ha kicsit ertesz hozza le tudod szurni kinek a hibaja, hogy nincs is interet, 678 lehet: halokartya hiba, kozpont oldali hiba, halokabel hiba, driver hiba, es meg nagyon sok minden mas.. maradjuk a kozpont oldali hibat. a dslamokban a portok mint minden ami elektronika tonkremegy, ez elkerulhetetlen. ha kieses van akkor mindenki tud "anyazni" (amikor szamlat kell fizetni mindenki huzza a szajat)... nos nezd nem azt mondom,hogy minden tiszta, es minden ugy megy ahogy kell mennie... de beszelgessunk arrol is, hogy hanyan nem fizetik a szamlat, es hanyan jarulnak ezzel ahoz egyre jobban es jobban, hogy azok a fejlesztesek amik a Ti erdeketek is szolgalna elmaradjanak. A masik ami esetlegesen a szolgaltato hibaja, az nem az ugyfelszolgalaton mulik. Aki ott ul, es vele vagy paraszt nem a T vel vagy paraszt, hanem azzal az emberrel aki azert van ott,hogy segitsen. Ezt kene tudomasul venni. Ne akarj egy ugyfelszolgalatosnal okosabb lenni, mert naponta egy 8 oras munkaido alatt kb 100-150 hivast vesz fel, kezel le :) Attol, hogy okoskodsz nem fogtok elorebb jutni, hidd el meg ha nem is ugy tunik a leg szarabb ugyintezo is jobban felkeszult, mint a felhasznalok 99.9% -a :) peace.. -
#1489 kösz a reagálást...
nem lehet megmagyarázni neki hogy a vonalhoz nemsok köze van a szolgáltatóknak (kivéve T), ők a vonalat csak bérlik a nagyon okos Tsektöl :D -
#1488 nem, itt alapvetően az a baj, hogy a trékom év elején bevállalt egy olyan sávszélességemelést, aminek semmi köze ehhez: internetszolgáltatás
ugyanis innentől végképp tönkretette az egész hálózatát.
egy olyan lépést vállalt be, aminek véges határai vannak.
és ezzel egy rakás ADSL szolgáltatót is jól átkúrt.
naponta körülbelül 15 hívást kap a mi szolgáltatónknál az ügyfélszolgálat, további 40et e-mailben. Ezek legnagyobb része sebességproblémás... másik része hálózathibás... ADSL jel az van, csak a 678 jön bejelentkezéskor :)
rengeteg helyen az 1mbitet képtelenek szolgáltatni és szerinted nem a Tvel van a baj ? :)
dehogyisnem... ha valamiről tudom, hogy képtelenség nyujtani, akkor minek bevállalni ?
no comment -
sirko #1487 jo hat menjel at masik szolgaltatohoz :D biztos szinvonalasabb hibaelharitast es egyebeket kapsz (ismerosom 1 het var az UPC szerelokre..) meg bizti telekom teruleten jobb lesz a szolgaltatasod masik szolgaltatonal... amugy nem a T a hiba es nem az ott dolgozok, egyszeruen szar a kiepietett halozatok 90% -a... legalabbis a nyugati szolgaltatokhoz kepest... de ez kurvara nem csak a T hibaja, hanem, h el vagyunk maradva jopar evtizeddel.... -
#1486 de itt bizony a T a balf@sz, mivel ezek a dolgok pár honapja jöttek elő, hogy napközbe 150es állando ping, meg szétkapcsolások és hasonlo idegesitö dolgok -
sirko #1485 az adsl kapcsolatok eseten nem a "szolgaltato nem birja" hanem egyszeruen messze vagy a kozponttol. lehet fikazni a T -t is de miert is? Nem vezet felre senkit, a technologia elolvashato egy csomo helyen,aki nem eppen most szallt le a kombajnrol az meg is erti mirol van szo. hat nem sokan vannak ilyenek. :D -
sirko #1484 diszko. -
#1483 teljesen mind1, milyen szolgáltató, ha a vonal nem bírja a 4 megát, akkor I.J. -
Matyesz56 #1482 Sziasztok!
Sziasztok!
Milyen szolgáltatót ajánlotok nekem , hogy minimum 4 mbit-es legyen a letöltésem, 3 km távolságig stabilan menjen?? Mert a t-onlinenak a táv. pont határ eseten van és ezért visszaraktak 1 mbitre ami meg nagyon lassú nekem!
Nem lehetne valamit tenni , hogy a 4Mbit meglegyen??:'(
Nagyon kellene.
Mondjuk kábeleket kicserélni erősebbre?
Mert régen nem volt baj vele, csak a nyári nagy jégeső óta!!!
Légyszi segítsetek4
Köszönöm
-
Hay #1481 Kösz a válaszokat!
Kábelos netem van (www.tarr.hu), régebben volt t-online, akkoriban írtam is ide. Szóval a tarrt hogy tudom pingelni? Mármint hogy "nekem mennyi pingem"? -
#1480 ne nekem ird, én tudom :D
de kösz hogy ilyen figyelmes vagy :)
most hogy ezt igy kiveséztük mehet tovább a T-online/com szidása :D -
#1479 a futtatásba irja be hogy cmd, majd utánna irja be hogy ping origo.hu. -
#1478 akkor ird azt is dos ablakba, vagy ird utána hogy -t
igy nézzen ki: ping origo.hu -t -
#1477 ha a futtatásba beirod, hogy ping origo.hu, akkor feljön egy ablak, kiirodik rajta a ping eredménye és el is tűnik! -
#1476 elöször is mit akarsz pingelni.
pl. start->futtatás: ping origo.hu
van egy tracert nevezetü parancs, amivel meg lehet nézni hogy milyen átjárokon megy át a cuccos..
pl. dos ablak megnyit-> beirod: tracert origo.hu
kilistázza hogy milyen IPken emgy át és pingeli is..
igy pl egyböl szembetünik hogy nem pl egy játékszervernek nagy a pingje, hanem rögtön a központ felé is 100as pingel megy ki az adat