2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Jim79 #1555 hehe, akkor csahogy a csaj szavaival éljek:
"...vagy nem olvasta az ÁSZF-t...???" -
#1554 ha telefonon beszéltél a szüneteltetésről ügyintézővel, akkor azt felvették, arra kellett volna hivatkoznod, hogy nem tájékoztattak, hogy nem számít bele a hűségidőbe a szüneteltetési időszak. -
Jim79 #1553 Sziasztok!
Hát most röviden leírom tapasztalataimat, melyek az elmúlt fél év leforgása alatt mentek végbe.
Előrebocsátom, h mint szolgáltatással semmilyen problémám nem volt, nekem 8M-es csomagom volt, remekül ment. Sajnálom..., de a mostani sem rossz.
Tehát:
a nyáron elköltöztem, az akkori lakhelyemtől kb. 100 méterrel messzebbre. Kértem a vonal és vele együtt a net átkötését is.
Válasz egy hónapig nem érkezett, gondoltam, hívom én őket. Közölték, az átkötésnek "műszaki akadálya" van. WTF??? Azután még fél hónapig telefonálgattam, h megtudjam, miféle műszaki akadály merülhetett fel azon a 100 m-en, mire kiderült, hogy csak oszlop állítással megoldható. Hmm! Az egyik irányban 50m-re földkábel, a másik irányba 50m-re oszlop, még válaszhatnak is. Gondoltam megolajozom a rendszert, majd állítok én oszlopot saját kezüleg, csak adjanak egy elérhetőséget a terepen dolgozó srácokkal, h egyeztetni tudjak velük. ÁÁÁÁ, azt nem lehet!
Jó, mondom magamban, ha az átkötést nem megy, csináljuk másképp. Közvetlen szomszédom is igényt tartott volna a net-re, így T-online-hoz be, új igény bead. Feszült várakozás. Szomszédnak jön a válasz, 1 héten belül kötik, nekem ismét elutasítás. WTF?? Aztán persze neki sem kötötték. Ekkor már protekción keresztül a kirendeltség főnökénél volt az ügy, hát nem mentünk vele semmire.
Közben, mivel a régi előfizumra nem volt szükség, gondoltam, lemondom. ÓÓÓ, barátom, hát aláírtál 1 évet. De sebaj, megoldjuk. Szüneteltess, az csak 3ropi havonta, várd meg az 1 év végét, és mond fel akkor.
Én naív! Megvártam, felmondtam! Erre most novemberben egy csekk, decemberben mégegy. WTF?? Telefonálás vadul, mire közli velem a csaj, mindezt 20 perc zenehallgatás után, h szerződést bontottam hűségnyilatkozaton belül, mivel a szüneteltetés nem számít bele! Nem lettem ideges, kicsit se, ne gondoljátok!
2008 elején itt tart magyarország piacvezető telekommunikációs cége..! Nem bír 50m-ert ásni, vagy egy nyomorult oszlopot állítani??? Kilencvenafaszomsetudja mennyi százalékos lefedettség?? Ez vicc.
Azóta persze be lett kötve egy kisebb cég hálója, kicsit lassabb (6M) ugyanannyiért, de ez legalább tényleg korlátlan és ezidáig (3 hónap) remekül muzsikált.
Hát röviden ezek a tapasztalataim, igazából nem a hálót fikázom, mert az jól ment, hanem a rendszert.
Ja, és b*szák meg..! -
sirko #1552 jah, hat igen, a 691, a "a jelszo vagy a felhasznalonev ervenytelen volt a tartomanyban" a tartmany szo biztos bezavart.. ahahha most amjdnem irtam valamit de nem. -
sirko #1551 jah en is amugy nem tudnak felhuzni :D csak birom,h mindenki kajak rohog rajta :) -
#1550 a 691esek az imádnivalóak még.
mikor az istennek se érti meg, hogy mivel nem látom a csatlakozási kérelmét a felhasználónév van elírva
de a hülye gyökér csak huszadik megemlítés után néz rá a felhasználónévre és "JJÉÉÉÉ télleg elírtam"
-
#1549 én már csak megszokásból káromkodok :D -
#1548 én azt birom egyébként, mikor elmondja a panaszát, mert úgyis visszahallgatják a beszélgetést :DDD -
sirko #1547 johat ez igy van :D detese panaszkodhatsz :D :D -
#1546 jaja ezért káromkodsz egész nap mi? :D -
sirko #1545 en imadom oket :) hozzam johetnek :D -
reggi #1544 Sajna én is erről beszélek.... -
#1543 "En nem uvolteni akarok, helpdeskest meg minek kuldjem el az anyjaba, attol nem lesz jobb a netem."
az a baj, hogy kurva sokan hiszik azt, hogy igen...
-
sKie #1542 En nem uvolteni akarok, helpdeskest meg minek kuldjem el az anyjaba, attol nem lesz jobb a netem. En csak tajekoztatast szeretnek, hogy tudnak a problemarol, meg foglalkoznanak vele, esetleg mikorra varhato javulas, bla-bla-bla... Nem csak a formaemaileket kapjam, hogy csinaljak savszelessegvizsgalatot 25odszorre is, mikor azzal semmi problemam. Az ilyentol akadok ki, mert tudom, hogy arra se veszik a faradtsagot, hogy elolvassak, amit irtam. Elvileg helpdesk, szal azert jogosan jartatom a pofam. De meg ennyi sincs. Egy forumon kell elernem es rinyalnom, hogy vki foglalkozzon velem. Okes koszi, kuldok telszamot. Nem vagyok az a hupakolos fater szindroma, alapjaban veve bekes es turelmes vagyok, de azert van amitol en is kiakadok.
Csinaltam megegy screen-t, csakhogy ereje teljeben is latszodjon, mirol is beszelek:
Katt a bekara. (Ocsem w3-azott a masik gepen, nalam meg megy egy msn, plusz ff, szal nincs komoly adatforgalmam.) -
reggi #1541 Na ja olvastam én is, hogy Győr környékén ilyen meg olyan szar meg messze vannak a központok, de több mint 3 éve van ADSL-em, a probléma pedig csak nem régen kezdődött. A központok meg nem mentek sehova tudtommal, ugyan olyan messze vannak. A sávszélemeléskor is rendben van minden. Kb.22 óra után meg van 7-es 10-es ping.Délelőttől aztán megint fix 130. Miért? Ahol lakom, már jó ideje nem vállalnak új ADSL bekötést, mert nincs szabad vonal. Akkor? -
#1540 jah, igaz, én basztam el, mostmár nálam is jo a kép -
#1539 katt a békára és ott a rendes kép.
totál megértem a problémád, de ha leüvöltöd a fejét egy helpdeszkesnek, attól még neked nem lesz jobb, sőt...!!!
ha üvölteni akarsz menj ki a pusztára és ott üvölts.
ha privátban elküldöd a telszámod, akkor holnap csinálok neked egy vonalvizsgálatot, aminek az eredményét válaszként elküldöm. -
#1538 totally agree -
#1537 béka, máshonnan linkeld be -
sKie #1536 Azert az, hogy te nem tudsz rola, nem zarja ki, hogy a problema fennall. Nem csak en rinyalok itt, hogy GyMS-ben szar a net. Szoval a problema adott.
Csinaltam egy screen-t, igy 13:20-kor, milyen ertekeim vannak par hostra. Ez ugy delutan 4-5 korul szepen stabil 140-150ms korul van mindenhova. Szerencsere kulfoldre van egy popec packetlossos router is. :) Igazabol nem akarok en senkit se tamadni meg ilyesmi, csak kicsit duhit a problema. A masik meg, hogy ilyenekkel ne jojjon nekem senki, hogy huzassak berelt vonalat. Ez olyan, mint a hajlektalannak odaszolni, hogy miert nem mesz szallodaba b+?! Ne vicceljunk mar. -
#1535 győr és a 96-os körzetben vannak Magyarországon a legrosszabb körülmények a dsl-hez. nagyok a központokhoz távolságok és ezáltal szar a net.
megoldás az lehet hogy kijjebb viszik optikával a központokat és ezáltal kissebb lesz a távolság. ezt a folyamatot már el is kezdte a tékom, de ismerjük őket, szal nem valószínű hogy a 96-os körzettel kezdenek, inkább ott, ahol több pénzt tudnak beszedni. -
#1534 én már teljesen megszoktam, csak röhögünk rajtuk :) -
#1533 mit vártál ? -
#1532 egyébként az Enternetnél poén lehet, hogy ha beszól egy előfizető, hogy nem megy a net, mert nem világít a d-link modemen az enternet lámpa :D
és meg van győződve róla, hogy nem nála van a gond :DDD -
reggi #1531 Hali!
Tegnap váltottam TVnet-ről T-online-ra, reméltem, hogy a napközbeni 130-as pingem majd lemegy, de sajna csalódnom kell, most is annyi...ja Győr mellett én is.... -
#1530 enternet? lol :D -
sirko #1529 ahahaha enternet :) -
#1528 gyere rendeld nálunk enternetnél nyugodtan :D
adsz tel.számot nevet továbbítom illetékesnek és visszahív :D -
#1527 szia te exdroid :D
egyébként buek mindenkinek! -
Matyesz56 #1526 felvettelek
-
sirko #1525 van, ott a profilomban. -
Matyesz56 #1524 légyszi add már meg látom te értesz ezekhez -
Matyesz56 #1523 sirko van msn-ed?
-
sirko #1522 ahahahah :D juj menjetek bulizni mar!! :) -
#1521 A bérelt vonal mindenhol drága, annyira, hogy külön árajánlatot kell kérni minden esetben. Ha mondjuk 2 megás körül szeretnél, akkor már bőven hatszámjegyű a havidíj. A lényege, hogy közvetlenül húznak ki hozzád egy kábelt. Előnye, hogy garantált a sávszél, ha viszont valami baj van, 4 órán belül javítaniuk kell.
A fentiekből kitűnik, hogy cégek szoktak ilyesmit kérni. -
sirko #1520 nemtom enternetnel mennyi, megegyezeses alapon megy kb :) 1 mega egy meter szokott lenni :D de az fix 1 mega, es azt barhova kihuzzak ha akarod a kekes tetore is.amugy kapsz melle egy cisco routert, 4 oras hibaelharitast, ect.. csomo jo dolgot, kosd meg tonline-nal, es nalam :D ok? nem csinaltam meg ilyen ertekesitest egyaltalan de ezert megtanulnam :D -
Matyesz56 #1519 Az enternetnél a bérelt vonal drága? Vagy mennyibe szokott ez kerülni? és mi ez ? -
sirko #1518 biztos elverte a jegeso az optikat ahahahahhahahaahah tunes buliba! Ja en aKiszel Tundevel beszeltem a minap -
Matyesz56 #1517 de ez nekem márciustól ment agusztus közepéig hibátlanul, ls csak a jégeső óta sz@r!!!!
Nem tudtok ajánlani valami szolgáltatót ami nem telefon vonalon jön és 4megásat tudnak sugározni Cegléden!
Légyszi segítsetek -
#1516 Bújjék mindenkibe.