A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem healing potion.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Colcsiweb
Csatlakozom az elõttem szólóhoz..

Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is.

Rayden14
Hmmm a sõr 1 mannyei manna ital😉

bens
ismeri vki a Müller's Malz nevû sört? ha igen, hol lehet kapni?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

RaZoK
(tequlias sör)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
hát igen a 2 kedvenc szeszes italom párosítása:

egyik kedvenc söröm, de nehezen jutok hozzá...
hiszen nem kapható a sarki közértben :Ð
el kell menni ahhoz a metro-ba..

NU de valaki mondjon má valamit mondjuk , hogy : legjobb itala a földön a SÖR

najó a Leffe természetesen már megvolt 😊
meg amit onnan hoztak ajándékba, pl Duvel (valami tizenakárhány százalékos..)

-the invisible-

I.C.ram
Ursust már láttam itthon is.
GregSB
Belgiumot sürgõsen pótold. Kezdjed pl a Leffe-vel 😊

jáj, kedvenc topikom! 😊

Amit nagyon szeretek, azok a cseh/szlovák sörök, Staropramen, Krusovice és Kelt. Illetve bármelyik nevesebb kocsmában Prágában a házi sörök.
Németek közül Bitburger, és talán még Becks, de a német sörök annyira nem a kedvenceim.
Északról a dán sör igazán említésre méltó, nekem a Tuborg a Carlsberg elõtt van, bár tény hogy a Carlsberget sokkal többen jobban szeretik.
Ha Romániában jártok, az Ursus-t ajánlom, messzebb keletebbre még nem jutottam sajnos 😞
Angliában, Írorszában a kedvenc természetesen a Guiness és a Kilkenny. Próbáltam mást is, de nem igazán jött be egyik sem.
USÁban a Miller és a Corona (itthon Coronita) ízlett, bár azokat nem nevezném sörnek 😊 azért nem voltak rosszak 😊
Ázsiai sörökkel kapcsolatban szegényes a tudásom, ami biztos hogy a török Efes nekem nagyon bejött 😊
Afrikából is csak Egyiptomról tudok nyilatkozni sajnos, ott amit a szállodában csapoltak nem vált kedvencemmé, de nem volt rossz sem, egy könnyû sör a tengerparton - nem is kellett jobb 😊

Röviden ez az én sörkalandjaim gyûjteménye, sajnos egy nagy rész, Belgium/Hollandia még nincs benne, de ami késik nem múlik 😊
Kiegészíthetitek ha van kedvetek nyugodtan 😊

-the invisible-

1 bartátom hozta hollandiából sajnos nagyon gyorsan kifogytak , pedig sokan voltak "testvérek" 😊

GregSB
<#violent><#boxer>

I.C.ram
Rosszul emlékeztem, "csak" 10%os 😊
I.C.ram
I.C.ram
Van egyébként Mon valami sörkereskedés, ahol ilyen spéci sörök vannak? Nagyon vágyom rá, hogy újra ihassak ilyet, de nincs kedvem most ezért belgákhoz menni 😊

Egyébként van egy még spécibb Westmalle sör, a Westmalle Extra, olyat csak a kolostorban adnak 😊
I.C.ram
Ugyanilyen pohárból ittam 😊

I.C.ram
Nekem a Westmalle a kedvencem. Belga Trappista sör. Trappista szerezetesek fõzik. Nagyon finom, és kb 13-14 %os, viszont az ára is nagyon húzós 😞 Magyarországon nem is nagyon láttam, de Belgáknál 5 euro volt egy üveg ilyen sör.
nem tudjátok hol lehet kapni He'brew Geneis Ale-t?

<#eljen><#worship><#finom><#pias><#taps>

-the invisible-

A SÖR, mind felett - a többi az színes víz kislányoknak, talán még a Guiness, ha Kilkenny-t nem lehet kapni...

http://gaborszantai.co.uk/

RaZoK
ehh, fájjj

Judy1211
Szerencsére nem kötelezõ ugyanazt szeretnünk....<#finom>

Az élet szép.....

RaZoK
pázzeg:

RaZoK
Én ezt szeretem:

http://www.potrebitel.co.il/Potrebitel_graphics/Topic/fgh3456cghx.jpg

hátakkómi? 😄D

-the invisible-

RaZoK
az, hogy az nem sör :I

nem mondanám a coronitára hogy sör
inkább ilyen... lötty 😄
kurva drágán 😄

-the invisible-

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sferrari

http://f1ferrari.hu

Judy1211
Hát tény, hogy nem olcsó sör a Coronita... de legaláb télleg nagyon finom...

Az élet szép.....

gabber_saviola
mi bajod vele?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

RaZoK
<#vomit><#fogmosas>carlsberg pfujjjjjj :IIII

gabber_saviola
és ezt szeretem

gabber_saviola
260 forintért veszel a teszkóba 😊

Borcsa
csak marha drága

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Ivott már itt valaki Coronitát??
/mexikói kukorica sör/

nekem nagyon izlik

Nagy Liverpoolos vagyok
aztán még nem is ittam Carlsberget.<#lookaround>

nyami
a Borsodi a best!

Balo
Nekem ez

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Joey_The_Man
Ezt nem tudtam... De ha meg se érzed, akkor mind1 <#vigyor0>

Max a haver nagyon "beflasshel" tõle (szimulál mint állat)..<#nevetes1>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

😊

pedig jobb hogyha tõlem tudod hogy az euban legális a thc, de csak iszonyatosan kis mennyiségben, amit kb meg se érzel.

-the invisible-

Joey_The_Man
Benelux

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Nem hiszem,h a benlux államokon kívül engedélyeznék még valahol...

LSL

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

hogy mi a sör: S vitamin
<#nevetes1>

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Joey_The_Man
Most pedig iszok egy sört!

Joey_The_Man
Hogyne ittam volna Coronitát... De sztem egyik se olyan jóó.. fõleg az ára nem teccik..

rafaello
add ide a sört!

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

HOLÖ??

amúgy ezekben a pancsokban kb annyi kender van mint nagyanyámba :S

-the invisible-