3817
Kinek, mi a kedvence?
  • mahalo
    de beválthatod előtte is! :D nem muszály a beváltáskor egyből bemenni a szigetre!
  • vexler
    Előre nem lehet beváltani?? Mondjuk felesleges de azért jobb ha már előtte a zsebemben vannak a jegyek:D
  • marosiviki
    a Sziget bejáratához közel kell majd beváltani a mol kútnál aznap amikor mész a szigetre
  • vexler
    Annak én is nagyon örülnék:$Talált már esetleg valaki?? Hogy ment a beváltás?
  • eliza99
    remélem az egyik kupakban megtalálom a sziget feliratot !
  • kalaposkan
    Hát épeszű ember igy csinálja általában:D MEGYÜNK SZIGETELNIIII!!!
  • vexler
    Nekem még nem votl szerencsém de nem adom fel. Ellentétben mohaloval nekem az az első h nézem a mi van a kupakban:D
  • kalaposkan
    Nem kell befo*ni még van kb 999 lehetőséged.. :DDD Ugyanis EZER napijegyet sorsolnak ki, amit akkor használsz fel amikor akarsz! (penge vagyok utánanéztem :DDD) Sőt még csengőhangot is kapsz az oldalon =)
  • marosiviki
    mahalo...Te állat, eldobtad a nyerő kupakot???:/..szerencsétlen:D..ez volt a tanulópénz
  • vexler
    Jobban figyelhettél volna!!Bebuktad a sziget jegyet:S
  • mahalo
    UH köszi a linket,csak azt sajnálom h eldobtam a kupakomat!, de akkor megyek boltba egy rekeszért! D:
  • kalaposkan
    Dehogynem www.aranyaszok.info.hu oldalon van minden, jó szigetelést, válassz napot magadnak! :D
  • hellobello
    engem fejbe szokott b**szni az ászok !
  • mahalo
    Mi a f*szz? ezzel télleg lehet nyerni, B*zze mehet megkeresni a kupakomat! .. erről nem lehet valahonnan több infót megtudni ?
  • kalaposkan
    Az nem semmi! Áhhh most kezdődik el az akció és máris sziget jegyet nyertél?:OO
  • mahalo
    Tennap elbeszélgettem egy üveg arany ászokkal, és át akart verni valami olyasmit láttam bene h SZiget NYert ! Mondom anyád engem ne b*ssz át és megittam ! valaki tapasztalt már hasonlót ? :D
  • zvaragabor
    Karpackie mond valakinek valamit? Épp iszom. Lengyel sör, annyit már tudok.
  • GregSB
    Gihi :D

Bár azóta már sajnos nem állandó látogatója a hűtőmnek :S
  • SötétBarom
    EZ tényleg egész jó.. Mostanában ráálltam a millerre.. Könnyű, finom nyári sör.. :D
  • GregSB
    A cseh bud az finom.

Az amcsi Bud az meg lópisi -.-
  • Krezga
    Karlskrone-ból nekem a Gold ízlett, az finom volt.

A Bud nagyon finom, még amikor albérletben laktam, akkor szoktam néha ebédhez venni.
  • Zsolti9014
    egyik kedvencem, csak drága :(
  • rocco89
    És Bud -ot ittatok már? Bud Spencer kedvenc söre innen vette a nevét. Bud mint sör és Spencer a kedven sportoloja volt anno.[IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?155675]
  • zvaragabor
    Én is ittam már, meg a narancsos verzióját is, hát tényleg nem egy nagy durranás. A régi eredeti Radler az ízlett, de már azt is a Krusovice forgalmazza.
  • marsu
    Ilyet ittam ma, borzalmas!!
    Borzalmas
  • leoon
    jah, attól jobb is!
    bár csak azért vettem ki a hűtőből, mert azt hittem, hogy amstel, de nem bántam meg.
  • SötétBarom
    El tudom képzelni, hogy az arany ászoknál jobb..
  • leoon
    Ezt kóstoljátok meg: Tesco sör

Ahhoz képest, hogy tesco-s nem is rossz, sőt...
  • Zsolti9014
    A Kronenbourg is nagyon finom.
  • blackgamer
  • Krezga
    Én is kostoltam már, nekem is ízlett^^
  • zvaragabor
    A bal oldalit iszom. Egész jó, ízraeli.
  • GregSB
    Na ez az egyik cseh sör amit még nem próbáltam ki, asszem ezt sürgősen pótolnom kell mert eddig csak jót hallottam róla :)
  • Ronny
    ittam Krusvice-t. Nálam simán bekerül a top 5-be, sosem gondoltam volna...
  • bakvarnyu
    Hát a Spaten sörgyár bekebelezte a Löwenbrau sörgyárat tehát van, az is búzasör és ugyanolyan jó sztem. A Duvel az tényleg remek. Belgáknál többszáz féle sör van, és sok közülük 2x 3x akkora alkoholtartalmú mint a normál sörök.
  • Zsolti9014
    nekem ízlett
  • zvaragabor
    Carlsbergnek szép dombornyomott üvege van. Be is szereztem belőle egyet. Igaz a belsejét fater tüntette el. :D padláson valahol meg van egy régi szintén dombornyomott Dreheres üveg. Meg kellene keresni.
  • Ronny
    pár napja ittam, nem győzött meg...
  • Zsolti9014
    áh, nem jelenik meg.
    szal, csatosüveges Ilzer.
  • Zsolti9014
    Most ilyet kaptam:

Majd csak meg kell kóstolnom.