A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
egyik kedvenc söröm, de nehezen jutok hozzá...
hiszen nem kapható a sarki közértben :Ð
el kell menni ahhoz a metro-ba..
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
meg amit onnan hoztak ajándékba, pl Duvel (valami tizenakárhány százalékos..)
-the invisible-
Amit nagyon szeretek, azok a cseh/szlovák sörök, Staropramen, Krusovice és Kelt. Illetve bármelyik nevesebb kocsmában Prágában a házi sörök.
Németek közül Bitburger, és talán még Becks, de a német sörök annyira nem a kedvenceim.
Északról a dán sör igazán említésre méltó, nekem a Tuborg a Carlsberg elõtt van, bár tény hogy a Carlsberget sokkal többen jobban szeretik.
Ha Romániában jártok, az Ursus-t ajánlom, messzebb keletebbre még nem jutottam sajnos 😞
Angliában, Írorszában a kedvenc természetesen a Guiness és a Kilkenny. Próbáltam mást is, de nem igazán jött be egyik sem.
USÁban a Miller és a Corona (itthon Coronita) ízlett, bár azokat nem nevezném sörnek 😊 azért nem voltak rosszak 😊
Ázsiai sörökkel kapcsolatban szegényes a tudásom, ami biztos hogy a török Efes nekem nagyon bejött 😊
Afrikából is csak Egyiptomról tudok nyilatkozni sajnos, ott amit a szállodában csapoltak nem vált kedvencemmé, de nem volt rossz sem, egy könnyû sör a tengerparton - nem is kellett jobb 😊
Röviden ez az én sörkalandjaim gyûjteménye, sajnos egy nagy rész, Belgium/Hollandia még nincs benne, de ami késik nem múlik 😊
Kiegészíthetitek ha van kedvetek nyugodtan 😊
-the invisible-
1 bartátom hozta hollandiából sajnos nagyon gyorsan kifogytak , pedig sokan voltak "testvérek" 😊
Egyébként van egy még spécibb Westmalle sör, a Westmalle Extra, olyat csak a kolostorban adnak 😊
-the invisible-

http://gaborszantai.co.uk/
http://www.potrebitel.co.il/Potrebitel_graphics/Topic/fgh3456cghx.jpg
-the invisible-
inkább ilyen... lötty 😄
kurva drágán 😄
-the invisible-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
és ezt szeretem
/mexikói kukorica sör/
nekem nagyon izlik
aztán még nem is ittam Carlsberget.<#lookaround>#lookaround>
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Max a haver nagyon "beflasshel" tõle (szimulál mint állat)..<#nevetes1>#nevetes1>
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
pedig jobb hogyha tõlem tudod hogy az euban legális a thc, de csak iszonyatosan kis mennyiségben, amit kb meg se érzel.
-the invisible-
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
<#nevetes1>#nevetes1>
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
amúgy ezekben a pancsokban kb annyi kender van mint nagyanyámba :S
-the invisible-