3817
Kinek, mi a kedvence?
-
mahalo #1454 de beválthatod előtte is! :D nem muszály a beváltáskor egyből bemenni a szigetre! -
vexler #1453 Előre nem lehet beváltani?? Mondjuk felesleges de azért jobb ha már előtte a zsebemben vannak a jegyek:D -
marosiviki #1452 a Sziget bejáratához közel kell majd beváltani a mol kútnál aznap amikor mész a szigetre -
vexler #1451 Annak én is nagyon örülnék:$Talált már esetleg valaki?? Hogy ment a beváltás? -
eliza99 #1450 remélem az egyik kupakban megtalálom a sziget feliratot ! -
#1449 Hát épeszű ember igy csinálja általában:D MEGYÜNK SZIGETELNIIII!!! -
vexler #1448 Nekem még nem votl szerencsém de nem adom fel. Ellentétben mohaloval nekem az az első h nézem a mi van a kupakban:D -
#1447 Nem kell befo*ni még van kb 999 lehetőséged.. :DDD Ugyanis EZER napijegyet sorsolnak ki, amit akkor használsz fel amikor akarsz! (penge vagyok utánanéztem :DDD) Sőt még csengőhangot is kapsz az oldalon =) -
marosiviki #1446 mahalo...Te állat, eldobtad a nyerő kupakot???:/..szerencsétlen:D..ez volt a tanulópénz -
vexler #1445 Jobban figyelhettél volna!!Bebuktad a sziget jegyet:S -
mahalo #1444 UH köszi a linket,csak azt sajnálom h eldobtam a kupakomat!, de akkor megyek boltba egy rekeszért! D: -
#1443 Dehogynem www.aranyaszok.info.hu oldalon van minden, jó szigetelést, válassz napot magadnak! :D -
#1442 engem fejbe szokott b**szni az ászok ! -
mahalo #1441 Mi a f*szz? ezzel télleg lehet nyerni, B*zze mehet megkeresni a kupakomat! .. erről nem lehet valahonnan több infót megtudni ? -
#1440 Az nem semmi! Áhhh most kezdődik el az akció és máris sziget jegyet nyertél?:OO -
mahalo #1439 Tennap elbeszélgettem egy üveg arany ászokkal, és át akart verni valami olyasmit láttam bene h SZiget NYert ! Mondom anyád engem ne b*ssz át és megittam ! valaki tapasztalt már hasonlót ? :D -
#1438 Karpackie mond valakinek valamit? Épp iszom. Lengyel sör, annyit már tudok. -
#1437 Gihi :D
Bár azóta már sajnos nem állandó látogatója a hűtőmnek :S -
#1436 EZ tényleg egész jó.. Mostanában ráálltam a millerre.. Könnyű, finom nyári sör.. :D -
#1435 A cseh bud az finom.
Az amcsi Bud az meg lópisi -.- -
#1434 Karlskrone-ból nekem a Gold ízlett, az finom volt.
A Bud nagyon finom, még amikor albérletben laktam, akkor szoktam néha ebédhez venni. -
#1433 egyik kedvencem, csak drága :( -
rocco89 #1432 És Bud -ot ittatok már? Bud Spencer kedvenc söre innen vette a nevét. Bud mint sör és Spencer a kedven sportoloja volt anno.[IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?155675] -
#1431 Én is ittam már, meg a narancsos verzióját is, hát tényleg nem egy nagy durranás. A régi eredeti Radler az ízlett, de már azt is a Krusovice forgalmazza. -
#1430 Ilyet ittam ma, borzalmas!!
Borzalmas -
#1429 jah, attól jobb is!
bár csak azért vettem ki a hűtőből, mert azt hittem, hogy amstel, de nem bántam meg. -
#1428 El tudom képzelni, hogy az arany ászoknál jobb.. -
#1427 Ezt kóstoljátok meg: Tesco sör
Ahhoz képest, hogy tesco-s nem is rossz, sőt... -
#1426 A Kronenbourg is nagyon finom. -
blackgamer #1425 -
#1424 Én is kostoltam már, nekem is ízlett^^ -
#1423 A bal oldalit iszom. Egész jó, ízraeli. -
#1422 Na ez az egyik cseh sör amit még nem próbáltam ki, asszem ezt sürgősen pótolnom kell mert eddig csak jót hallottam róla :) -
Ronny #1421 ittam Krusvice-t. Nálam simán bekerül a top 5-be, sosem gondoltam volna... -
#1420 Hát a Spaten sörgyár bekebelezte a Löwenbrau sörgyárat tehát van, az is búzasör és ugyanolyan jó sztem. A Duvel az tényleg remek. Belgáknál többszáz féle sör van, és sok közülük 2x 3x akkora alkoholtartalmú mint a normál sörök. -
#1419 nekem ízlett -
#1418 Carlsbergnek szép dombornyomott üvege van. Be is szereztem belőle egyet. Igaz a belsejét fater tüntette el. :D padláson valahol meg van egy régi szintén dombornyomott Dreheres üveg. Meg kellene keresni. -
Ronny #1417 pár napja ittam, nem győzött meg... -
#1416 áh, nem jelenik meg.
szal, csatosüveges Ilzer. -
#1415 Most ilyet kaptam:
Majd csak meg kell kóstolnom.