A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen a Löwenbrau a legjobb sör!!
És íme egy nekünk szánt fantasztikus találmány!!!!
!! Tudomány a sörözõkért !!
És íme egy nekünk szánt fantasztikus találmány!!!!
!! Tudomány a sörözõkért !!
<#rinya>#rinya>te jó ég. Miért fájdítod a szívem? xD
Az a sok sok sör mind a földön. És még biztos van így is rengeteg ami ép.
Az a sok sok sör mind a földön. És még biztos van így is rengeteg ami ép.
Chaos Anno Domini
Balról a másodikat iszom éppen, nagyon jófajta ser <#finom>#finom><#eljen>#eljen>
Ennek tudatában mostmár sírnom kell, amikor meglátom ezt a képet. <#rinya>#rinya>
0,5 literes dobozos Zlaty Bazant sör 195 Ft-os nagyker ár helyett 180 Ft-ért ! ! !
http://www.gorduloabc.fw.hu
http://www.gorduloabc.fw.hu
-the invisible-
hallottam már róla, de még nem jutottam el. vizsgaidõszakra lehet összecsõdítem sörkedvelõ barátaimat és benézünk 😊 (gondolom nem olcsó mulatság...)
-the invisible-
Belga Sörözõt vágjátok? Elég súlyos hely 😊
Egyszer voltam ott, alig tudtam választani, majd végül az apátságok sörei mellett tettem le a voksom. Trappisták tudtak vmit, abban a korban tán én is beálltam volna közéjük 😊
Ja, csapolva van barna Leffe <#pias>#pias>
Meg kajálni is lehet. Vizsgaidõszak után majd kirúgok a hámból 😊
Egyszer voltam ott, alig tudtam választani, majd végül az apátságok sörei mellett tettem le a voksom. Trappisták tudtak vmit, abban a korban tán én is beálltam volna közéjük 😊
Ja, csapolva van barna Leffe <#pias>#pias>
Meg kajálni is lehet. Vizsgaidõszak után majd kirúgok a hámból 😊
Nemrég láttam a Tesc*-ban a reklámozott sörcsapot és nem hittem a szememnek! Nem emlékszem pontosan, de 65 000 Ft körül volt az ára!
Sziasztok,
Zlaty Bazant 0,5 literes dobozos ser 180 Ft-ért eladó, nagyker ára 195 Ft körül mozgolódik. bp-en házhozszállítás megoldható.
Ha érdekel:
[email protected]
Zlaty Bazant 0,5 literes dobozos ser 180 Ft-ért eladó, nagyker ára 195 Ft körül mozgolódik. bp-en házhozszállítás megoldható.
Ha érdekel:
[email protected]
hi! sztnék házi sörcsapot,és most nagyon reklámozzák ezt a beertendert. vkinek van tapasztalata? mennyi sör fér bele? mennyibe kerül? vagy esetleg van vmi olcsóbb,jobb?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Hell!
Nekem FINN sörre lenne szügségem.. csak nem tudom h hol lehet kapni.. vki tudja? elõre is THX
Nekem FINN sörre lenne szügségem.. csak nem tudom h hol lehet kapni.. vki tudja? elõre is THX
http://neobuxhu.blogspot.com/
A Borsodi világos!!!!!Felénk a gettóban ez a fasza!!
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!
és a Kõbányai világos?
jó az!
jó az!
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
Carlsberg hiányzik!!!
ilyet lehet itthon kapni?
-the invisible-
na ez engem is érdekelne 😊
-the invisible-
üdv. sör szaküzlet van esetleg pesten, nem tudja valaki? interneten nem találtam semmit.
LOÁL!<#vigyor2>#vigyor2>
a hoegarden is búzasör?<#wow1>#wow1>nem is tudtam azt hittem rendes bár attól még jó<#vigyor4>#vigyor4>
Mi a különbség a pervezrz és a morbid között? a perverz: hat kislány egy kukában a morbid: egy kislány hat kukában
ajóédesanyádat! 😛PPP
-the invisible-
Nah, még itt vannak ezek is. 😛
A Belle-Vue nekem egyáltalán nem ízlett, kicsit ilyen poshadt bor íze van.<#idiota>#idiota> De ez csak az én véleményem, attól még lehet jó.
A Belle-Vue nekem egyáltalán nem ízlett, kicsit ilyen poshadt bor íze van.<#idiota>#idiota> De ez csak az én véleményem, attól még lehet jó.
Chaos Anno Domini
Igyál búzasört, az édes 😊
Edelweiss, Erdinger, Franziskainer, Hoegaarden hogy csak néhányat említsek a legjobbak közül <#finom>#finom>
Aztán van pár édes nem-búza sör is. Pl Leffe Blonde, meg Leffe Brune. Bár ezek elég erõsek (6.6%)
Edelweiss, Erdinger, Franziskainer, Hoegaarden hogy csak néhányat említsek a legjobbak közül <#finom>#finom>
Aztán van pár édes nem-búza sör is. Pl Leffe Blonde, meg Leffe Brune. Bár ezek elég erõsek (6.6%)
kevés 😛PP
-the invisible-
Itt a gyüjteményem. Fasza mi?
Chaos Anno Domini
Dreher mini party hórdó RULES!!!
szerintem sehogy, inkább a visszaesés kérdése a lényeg, ill. az ittas állapotban elkövetett garázdaság
16, de nem ez a lényeg... Suliba kéne büntetõházinak:p:p na de tudsz vmit errõl????