A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah, még itt vannak ezek is. 😛
A Belle-Vue nekem egyáltalán nem ízlett, kicsit ilyen poshadt bor íze van.<#idiota>#idiota> De ez csak az én véleményem, attól még lehet jó.
A Belle-Vue nekem egyáltalán nem ízlett, kicsit ilyen poshadt bor íze van.<#idiota>#idiota> De ez csak az én véleményem, attól még lehet jó.
Chaos Anno Domini
Igyál búzasört, az édes 😊
Edelweiss, Erdinger, Franziskainer, Hoegaarden hogy csak néhányat említsek a legjobbak közül <#finom>#finom>
Aztán van pár édes nem-búza sör is. Pl Leffe Blonde, meg Leffe Brune. Bár ezek elég erõsek (6.6%)
Edelweiss, Erdinger, Franziskainer, Hoegaarden hogy csak néhányat említsek a legjobbak közül <#finom>#finom>
Aztán van pár édes nem-búza sör is. Pl Leffe Blonde, meg Leffe Brune. Bár ezek elég erõsek (6.6%)
kevés 😛PP
-the invisible-
Itt a gyüjteményem. Fasza mi?
Chaos Anno Domini
Dreher mini party hórdó RULES!!!
szerintem sehogy, inkább a visszaesés kérdése a lényeg, ill. az ittas állapotban elkövetett garázdaság
16, de nem ez a lényeg... Suliba kéne büntetõházinak:p:p na de tudsz vmit errõl????
Hali! (Kicsit Off)
Nem tudja valaki, hogyan büntetik Magyarországon a piálást 18 év alatt?? Az erre vonatkozó jogszabály lenne a legjobb! Linkek is jöhetnek! SÜRGÕS!!!
Nem tudja valaki, hogyan büntetik Magyarországon a piálást 18 év alatt?? Az erre vonatkozó jogszabály lenne a legjobb! Linkek is jöhetnek! SÜRGÕS!!!
Hali! (Kicsit Off)
Most érkeztem haza többhetes berlini kiküldetésbõl és ha valamit bátran ajánlhatok minden sörivónak az egy korsó csapolt Berliner Pilsner. Ha valaki látta a Werner filmet, annak az is mond valamit, hogy alkalmam volt egy-két üveg Bölstoff-ot is legurítani...
nem ittál te még jó sört.. -.-
csodálkozom hogy a coronitat nem raktad be 😄😛
csodálkozom hogy a coronitat nem raktad be 😄😛
-the invisible-
fater hozta Lengyelországból:
isteni volt <#finom>#finom>
isteni volt <#finom>#finom>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
aha, értem. köszi ^^
-the invisible-
ez milyen? :oo
-the invisible-
én úgy tudom, hogy igen.
-the invisible-
Én ilyen sört ittam tegnapelõtt:
Faterom munkatársa hozta spanyolból, nem rossz
Faterom munkatársa hozta spanyolból, nem rossz
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Sziasztok!!
Olyan kérdésem lenne, hogy kaiser bulihordós sör létezik e????
Sürgõs lenne, segítsetek!!
Olyan kérdésem lenne, hogy kaiser bulihordós sör létezik e????
Sürgõs lenne, segítsetek!!
Tigrist próbáltátok már? Kínai sör, ezért csak hosszas baráti unsztolásra kóstoltam meg, de nagyon kellemesen csaldtam benne!

A legjobb sör a világon a BUDVAR!!! (budweiser a gyendebbeknek) Megyek is es megiszok egy palettaval!<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Életem legjobb söre eddig ez volt:
De egyszerûen sehol sem találok ilyet itthon 😞 (Amszterdamban ittam)
De egyszerûen sehol sem találok ilyet itthon 😞 (Amszterdamban ittam)
enni jó INNI JÓ baszni jó ez tök baró...
Egy háború vessen véget az összesnek...
Törökországban voltunk nyaralni, sok Efes-t ittam 😉 Mondjuk ott mást nem is nagyon lehet 😄 De nem baj, mert én szeretem 😊
-the invisible-
Ma volt összehasonlítás 😄
Szvsz nem sok az izbeli különbség a Kilkenny meg Guiness között. (persze van, de 3-4 korsó után már nem tûnik fel 😄D Utóbbi mintha kicsit "krémesebb" lenne), szal nálam num.1 mindkettõ 😄
Búzasörkedvelõknek mai ajánlatom:
Franziskainer a becsületes neve, és ha kipróbáljátok örökre el fogjátok felejteni az Edelweisst meg Edingert.
Szvsz nem sok az izbeli különbség a Kilkenny meg Guiness között. (persze van, de 3-4 korsó után már nem tûnik fel 😄D Utóbbi mintha kicsit "krémesebb" lenne), szal nálam num.1 mindkettõ 😄
Búzasörkedvelõknek mai ajánlatom:
Franziskainer a becsületes neve, és ha kipróbáljátok örökre el fogjátok felejteni az Edelweisst meg Edingert.
Szerintem a világos sörök közül a legjobb. Nekem legalábbis ez ízlik a legjobban. (de csakis az üveges, nem a dobozos)
de ez nem sör - inkább vmi nõi partyital😊
http://gaborszantai.co.uk/
Küldj SMS-t
erre:06-90-629-008
ezzel a kóddal:96582
és ha 5x küldesz
SMS-t akor vissza
kapsz egy üzit hogy
mond el a lakhelyed
és 1 hét mulva kapsz
2000 Ft!!Nekem bevált