3817
Kinek, mi a kedvence?
-
szurop #1494 Menj vissza homokozni ha nem érted. -
eliza99 #1493 megvan locsolva az üvegben. :) -
#1492 "kispancs: főleg ha napijegy van benne nemdebár?" ebből én azt a következtetést vontam le, hogy benne van a jegy. -
vizilou #1491 :DDD ezt ugye csak viccből montad? vagy nagyon fiatal vagy:P -
#1490 Ezt most komolyan mondjátok, hogy a jegy benne ázik a palackban? -
fogantyu #1489 Még jó Hogy kötelező!! Megnyerem a jegyet és akkor meg főleg:D -
eliza99 #1488 [moderálva] -
#1487 főleg ha napijegy van benne nemdebár? -
mámászítá #1486 egy sör mindig jól jön -
#1485 Na mert olyan nagy feladat egy sör elfogyasztása :) -
#1484 Hát, ha úgy nézzük olcsón, de ne felejtsd el, azt a sört is meg kellett venni:P Na nem mintha drága lett volna. -
#1483 Legalább olcsón megúsztad az ajándékozást:P -
#1482 Keresztanyámnak pont szülinapja volt, ő meg odavan ezekért a ******-ért, szóval letöltöttem neki, hadd örüljön... -
#1481 kérdés hogy hány üvegben van elrejtve az az 1000 napijegy :P gondolom nem 1001-be -
vizilou #1480 nekem ne csengőhang legyen a kupakban, hanem Szigetjegy..plííz:)) Amúgy szerintem azért nem olyan rosszak az esélyek, végülis 1000 jegy talál gazdára, nem? -
#1479 Váradi Roma Café :D asszem én inkább csak megiszom azt a sört, nem rongálom magam ilyesmivel :) -
#1478 Váradi Roma Café - Kék pettyes rakott szoknya... de nem magamnak, isten ments :D -
#1477 Mit töltöttél le? -
#1476 nyertem csengőhangot jupppíííí, köszi goldenaces -
mámászítá #1475 Itt a nyerő kupak !!!!!
-
moszkito99 #1474 az a baj, hogy kb 1 a 1 millióhoz rá az esély, hogy nyersz !
lehet rosszabb, mint a lottó ! -
eliza99 #1473 sajnos még nekem sem sikerült nyerni !
pedig én is már legurítottam egy pár üveggel a hétvégén ! -
#1472 Én meg tegnap este házibuliban voltam, és szerencsére arany ászok volt a sörkínálat. Összeszedtem mindenkitől a doboznyitófüleket aki ivott, 7 darab van, de sajnos egyik sem szigetes. :( -
#1471 mostanában én is szoktam ilyet tolni:D de zzír -
#1470 Húha, elnézést, nem láttam, hogy ilyen gecinagy ez a kép :SSSS -
#1469 Mostanában a pilsnerről átálltam erre, nagyon kellemes, jól csúszik, egészen kiváló:
-
#1468 Az isten tartsa meg a jó szokásodat!!! :]] -
#1467 Én 14 évesen kezdtem el rendszeresen sörözni. -
LaciMaci #1466 Így van :) -
#1465 Nem lehet elég korán kezdeni:D:D -
LaciMaci #1464 Szerintetek az gáz, ha vki 15 évesen szereti a sört?:) -
#1463 A kőbányai volt a legolcsóbb, így az maradt:D (kis költségvetésű házibuli volt:D) -
#1462 Látom itt is beindult a sziget burkolt reklámhadjárata -.- -
#1461 Én max olyan Arany rekeszt vásárolnék, amibe mindegyik "sziget nyert" :D Na abból vennék mondjuk 2t is :D amúgy dreher,soproni>all -
vexler #1460 Most hétvégére tervezek hasonló iszogatás t a haverokkal:D Néhány rekesz ászok:D Ugy lesz az igazi. Kőbányait nem annyira komálom:s -
vossen #1459 kőőbáányaiiit?? eszednél vagy?:D Itt az Arany Ászok a legjobb, ráadásul ha abból veszel két rekesszel abban tutira találnál Szigetjegyet is nyereményként..ezt kihagyni:D -
#1458 Jááj, tegnap megittunk öten két rekesz kőbányait, majd jöttek a többiek és segítettek a másik két rekesz elfogyasztásában is.
Nem olyan rossz ez a kőbányai, főleg nagy mennyiségben, amikor már úgyis mindegy:D -
vexler #1457 Még mindig nem nyertem jegyet amit be lehetne váltani:( Majd most hétvégén belehúzok az iszogatásba:D -
mahalo #1456 Csengőhangot mindenki tud letölteni! :D Szigetjegyet csak a szerncsések nyernek !
-
makpadi #1455 Nyertem tegnap este!!! Csak az a baj, hogy csengőhangot...