A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi! sztnék házi sörcsapot,és most nagyon reklámozzák ezt a beertendert. vkinek van tapasztalata? mennyi sör fér bele? mennyibe kerül? vagy esetleg van vmi olcsóbb,jobb?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Hell!
Nekem FINN sörre lenne szügségem.. csak nem tudom h hol lehet kapni.. vki tudja? elõre is THX
Nekem FINN sörre lenne szügségem.. csak nem tudom h hol lehet kapni.. vki tudja? elõre is THX
http://neobuxhu.blogspot.com/
A Borsodi világos!!!!!Felénk a gettóban ez a fasza!!
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!
és a Kõbányai világos?
jó az!
jó az!
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
Carlsberg hiányzik!!!
ilyet lehet itthon kapni?
-the invisible-
na ez engem is érdekelne 😊
-the invisible-
üdv. sör szaküzlet van esetleg pesten, nem tudja valaki? interneten nem találtam semmit.
LOÁL!<#vigyor2>#vigyor2>
a hoegarden is búzasör?<#wow1>#wow1>nem is tudtam azt hittem rendes bár attól még jó<#vigyor4>#vigyor4>
Mi a különbség a pervezrz és a morbid között? a perverz: hat kislány egy kukában a morbid: egy kislány hat kukában
ajóédesanyádat! 😛PPP
-the invisible-
Nah, még itt vannak ezek is. 😛
A Belle-Vue nekem egyáltalán nem ízlett, kicsit ilyen poshadt bor íze van.<#idiota>#idiota> De ez csak az én véleményem, attól még lehet jó.
A Belle-Vue nekem egyáltalán nem ízlett, kicsit ilyen poshadt bor íze van.<#idiota>#idiota> De ez csak az én véleményem, attól még lehet jó.
Chaos Anno Domini
Igyál búzasört, az édes 😊
Edelweiss, Erdinger, Franziskainer, Hoegaarden hogy csak néhányat említsek a legjobbak közül <#finom>#finom>
Aztán van pár édes nem-búza sör is. Pl Leffe Blonde, meg Leffe Brune. Bár ezek elég erõsek (6.6%)
Edelweiss, Erdinger, Franziskainer, Hoegaarden hogy csak néhányat említsek a legjobbak közül <#finom>#finom>
Aztán van pár édes nem-búza sör is. Pl Leffe Blonde, meg Leffe Brune. Bár ezek elég erõsek (6.6%)
kevés 😛PP
-the invisible-
Itt a gyüjteményem. Fasza mi?
Chaos Anno Domini
Dreher mini party hórdó RULES!!!
szerintem sehogy, inkább a visszaesés kérdése a lényeg, ill. az ittas állapotban elkövetett garázdaság
16, de nem ez a lényeg... Suliba kéne büntetõházinak:p:p na de tudsz vmit errõl????
Hali! (Kicsit Off)
Nem tudja valaki, hogyan büntetik Magyarországon a piálást 18 év alatt?? Az erre vonatkozó jogszabály lenne a legjobb! Linkek is jöhetnek! SÜRGÕS!!!
Nem tudja valaki, hogyan büntetik Magyarországon a piálást 18 év alatt?? Az erre vonatkozó jogszabály lenne a legjobb! Linkek is jöhetnek! SÜRGÕS!!!
Hali! (Kicsit Off)
Most érkeztem haza többhetes berlini kiküldetésbõl és ha valamit bátran ajánlhatok minden sörivónak az egy korsó csapolt Berliner Pilsner. Ha valaki látta a Werner filmet, annak az is mond valamit, hogy alkalmam volt egy-két üveg Bölstoff-ot is legurítani...
nem ittál te még jó sört.. -.-
csodálkozom hogy a coronitat nem raktad be 😄😛
csodálkozom hogy a coronitat nem raktad be 😄😛
-the invisible-
fater hozta Lengyelországból:
isteni volt <#finom>#finom>
isteni volt <#finom>#finom>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
aha, értem. köszi ^^
-the invisible-
ez milyen? :oo
-the invisible-