A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Judy1211
Hát tény, hogy nem olcsó sör a Coronita... de legaláb télleg nagyon finom...

Az élet szép.....

gabber_saviola
mi bajod vele?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

RaZoK
<#vomit><#fogmosas>carlsberg pfujjjjjj :IIII

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

gabber_saviola
és ezt szeretem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
260 forintért veszel a teszkóba 😊

Borcsa
csak marha drága

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Ivott már itt valaki Coronitát??
/mexikói kukorica sör/

nekem nagyon izlik

Nagy Liverpoolos vagyok
aztán még nem is ittam Carlsberget.<#lookaround>

nyami
a Borsodi a best!

Balo
Nekem ez

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Joey_The_Man
Ezt nem tudtam... De ha meg se érzed, akkor mind1 <#vigyor0>

Max a haver nagyon "beflasshel" tõle (szimulál mint állat)..<#nevetes1>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

😊

pedig jobb hogyha tõlem tudod hogy az euban legális a thc, de csak iszonyatosan kis mennyiségben, amit kb meg se érzel.

-the invisible-

Joey_The_Man
Benelux

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Nem hiszem,h a benlux államokon kívül engedélyeznék még valahol...

LSL

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

hogy mi a sör: S vitamin
<#nevetes1>

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Joey_The_Man
Most pedig iszok egy sört!

Joey_The_Man
Hogyne ittam volna Coronitát... De sztem egyik se olyan jóó.. fõleg az ára nem teccik..

rafaello
add ide a sört!

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

HOLÖ??

amúgy ezekben a pancsokban kb annyi kender van mint nagyanyámba :S

-the invisible-

LSL
Én nemrég hyhemp-et kóstoltam. Elvileg van benne kender is, de talán csak 1 kicsit keserûbb volt, mint kéne. De az több komlóval is el lehet érni.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

miller jó! 😄D

-the invisible-

Arányfácánt ittam (csapolt) tegnap és nagyon ízletes volt!
Próbáljátok ki ti is!

na ne hülyéskedj Csikre, te még nem ittál Coronitát, a Miller a sörszörp a 3kba.... ;D

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Joey_The_Man
Pilsner -t szeretem...

Itt van egy hely, ahol annyiba kerül, mint egy Dreher.., uh inkább a Pilsnert iszom...

Joey_The_Man
Mi a Coronitát csak úgy hívjuk: sörszörp...
Lehet, h a maga kategóriájában jó, de az én baráti körömbe senkinek sem ízlik, ráadásul nagyon drága és csak 0,33 -as.. és alkoholból sincs benne több... -->> tisztára nem éri meg..<#vigyor2>

magus
en egyszer fogadasbol nyertem egy coronitat, hat, oleg szar volt, kb mintha sorbe vmi szar tesco kekszet aztattak volna. Kb mint a heineken. ihatatlan

The Garrett
aaa megittam eletem legszarabb búzasörét. Eddig is óczkodtam tõlük, szogiruan csak sok citrommal, rizzsel hogy még véletlenül se érezzem az ízét.

DE az edelweiss még így is ihatatlan számomra.

Maradok a hagyományosnál 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

marsu
Ennél nincs finomabb.
dikki*yysw
Öcsém, haverom hozott valami own-made sört. Ebbõl fog diplomázni, ez még nem a saját söre, de egy másik arc csinálja, speciel "sportolóknak" szlogennel, és tetû finom. Egyszerûen baromi jó, megittam vagy egy litert, most iszok rá egy Stellát és köze nincs hozzá (a stellának ehhez a sajáthoz). Alkohol az alig van benne, de egy csöppet szédülök. És ez még nincs kész elvileg.

Haveromé is elkészül egy hét múlva, asszem elõtte 1-2 nappal elkezdek szomjazni 😊)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

marsu
Tényleg van itt hon söröm, há há há .<#finom><#finom><#finom>egészségünkre.
The Garrett
Hmmmmm MA véletlenül felfedeztem a NARANCSOS borostyánt

iiiiiiiisteni<#szeret><#finom><#szeret><#buck>

a

Gabesz amd64
És ezt a sört szereted?

Amúgy Te vagy a képen?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Alsókategória az soproni!attól csak h*ggyolni jár az ember nem beb*sszni <#nevetes1>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

MIMACSKA
Amúgy belga sörök, Bit Burger, Warsteiner, real Heineken, Pilsner Urq., Radelberger stb.

www.extragyongy.hu

MIMACSKA

És ezek saját tollból!

www.extragyongy.hu

Forrest Gump
Felsõ kategoria: Coronita
Közép kategoria: Stella Artois
Alsó kategoria : Borsodi
Gabesz amd64
Nekem az Edelweis a kedvencem!

NE!!!

ilyen képet NE mert meghalok!!!

-the invisible-

GregSB
Mondjuk Írországban ez a jóóó.

The Garrett
mmmmm nyami

btw lecsusszant 1 üveg tuborg itt a nagy unalom közepette 😊

GregSB
Írország rulez.

na azé 😉

BÚÉK!!

-the invisible-

The Garrett
tavaly kaptam szilveszterkor ilyen nagy pezsgosuveges heinekent 😊))
azis táp 😊

The Garrett
van azis...15 liter

péder
jól fan jagermatyival vedelem én is

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

szilveszterkor sör? meghülyültetek?? 😄
tömény kell ezerrel

én már készülök szilveszterre, itt figyel az asztalon egy heineken (mingyá meghal 😄)

-the invisible-

péder
legyen hideg és sok

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

The Garrett
estere 4 rekesz bivaiii bekészítve, hatásvadászat céljából 😊)))