3817
Kinek, mi a kedvence?
  • Zsolti9014
    Radlerből a citromos egész jó.

Olaszok közül meg a Birra Morettit ismerem, de még nem ittam.
  • leoon
  • csibefasirt
    A LEGJOBB SÖR :
  • Krezga
    Radlereket még meg sem kóstoltam, majd egyszer...
    Ami tényelg, pocsék az az iylen teszkós félék (Schlossmühle pl), de például a Balatoni világos sem valami kemény sör, olyan vízszerű, meg hasonló bár 1 fokkal jobb szerintem s Kanizsai.

Holnap után megyek Olaszországba, hozok majd haza pár üveget meg dobozt a gyüjteményembe:) Remélem lesznek jóféle ritkaságok^^
  • praksi
    szlovák szomszédaink azért tudnak valamit

• zvaragabor
    Én meg Kőbányait iszok, lenézitek, vagy sem. Habár jobb ízre emlékeztem. Talán az üveges finomabb.
  • zvaragabor
    A márkátlan 100 Ft-os teszkós dobozos szutykok.
  • Zsolti9014
    Na és melyik a legrosszabb sör?

nekem eddig a Bernstein és a bodzás Radler
  • marsu
    A sör az nagyon jó dolog, szeretem!!!
    kedvenvem A
  • GregSB
    Egyébként nekem még mindig a #1352-ban belinkelt Duvel az abszolút kedvencem
  • GregSB
    Ezt szomorúan hallom :S

Löwenweisse-nek van valami köze hozzá?
  • Zsolti9014
    nálunk egyszer ötliteres minihordós soproni volt, az kifejezetten ízlett, a többit nem tudom.

szülinapomra meg ilyen Heinekent kaptam (a kép nem saját készítés, csak kerestem hirtelen):

• Calogeero
    Hát nálam a favoritok: Coronita, Miller, Heineken
  • Hajnalcat
    Én például úgy vagyok vele, hogy a dobozos sörök nekem mindig fémízűek. Nem tudom, más hogy érzi....
  • Hajnalcat
    TÉK
  • szurop
    Szerintetek is az üveges Soproni sokkal rosszabb, vízízűbb mint a dobozos? A literes műanyag üveges sokkal jobb mint az üveg üveges.
  • Hajnalcat
    Akkor jó. Mert nem mertem eddig venni, de ha nem rossz, akkor veszek.
  • Hajnalcat
    Én pl. az Intersparos újságból fényképeztem le.
  • Marki
    Ez se rossz, én olyanra gondoltam, mint amilyen a tej :D
  • bakvarnyu
    A Franziskaner magyarországi forgalmazása megszünt, Löwenweisse van helyette.
  • leoon
    Kíváncsi vagyok milyen lehet...
    Meg nehezen tudom elképzelni, hogy zacskóba mérik a sört.
    Amúgy Dreher a favoritom!
  • szurop
    Az ilyet?
  • Marki
    Ilyen Debrecenben is történt, akkor gondolkodtam el, hogy ki kéne találni a zacskós sört :)
  • DJKonya

Borsodi a legjobb:P
  • bens
    ezt ki ismeri? esetleg valaki tudja hol lehet kapni? én csak egy éttermet tudok magyarországon ahol van, de ott csak kis tételben adnak és elvinni se lehet.
  • Zsolti9014
    ja, meg Stella Artoist.
  • Zsolti9014
    EZT a honlapot nem tudom ismeritek-e. Mondjuk nem minden részével értek egyet.

Nekem eddig a Heineken, Carlsberg, Edelweiss, és a Bud ízlettek a legjobban.

Ezeket kóstoltam: Borsodi, Heineken, Beck's, Carlsberg, Foster's, Kozel, Pilsner Urquell, Soproni, Dreher, Frisch Fassl, Arany Hordó, Bernstein, Steffl, Radler citrom, Radler bodza, Zlaty Bazant, Borsodi Borostyán, Kanizsai, Miller, Kastel Pils, Smadny Mnich, Leffe, Adambrau, Budweiser, Bud, Soproni fekete démon, Guinness, Kelt, Edelweiss.
  • manoszey
    [moderálva]
  • zvaragabor
    Stella Artois?
  • gabber_saviola
    nem volt rossz tényleg, de ezeket a söröket nem nekem találták ki. :)
  • DJKonya
    sok jó sör
  • GregSB
    Búzasör kedvelőknek kötelező kipróbálni ezeket is:

Utolsó neve kicsit nehezen kivehető: Franziskaner
  • hykao #1382
    Szvsz a búzák egyik legjobbika...de a párját se hagyd ki, a szintén szűretlen barna-búzát:
  • hykao #1381
    Nem biztos. Az Ukránoknál pl. tele van a polc ilyen 1.5-2 literes műanyagpalackos sörrel. Olcsók és ahhoz képest meglepően jó minőségűek!
  • gabber_saviola
    tegnap ilyet ittam:

• Vaxi
    nincs vele gond
  • gabber_saviola
    hol lehet ilyet kepni?
  • GregSB
    Jaja, Kilkenny nekem is jobban bejön. Sajna sokkal kevesebb pubban csapolják mint a Guinesst.

SötétBarom meg nem nyugodhat meg, mert a Stout is sör, egész pontosan a barna sör egy fajtája. :DDD
  • SötétBarom
    Huhh, megnyugodtam :DDD

Csapról amúgy nyilván más, megkóstolnám azt is szívesen :)
  • vizes
    Ezzel én is így vagyok. Bár nekem a Kilkenny jobban ízlett. Én is voltam Írországban és ha már ott vagyok nem fogok Amstelt inni pedig azt is nagyon szeretem. Szóval csapolva és olyan pubokban nagyon a helyén van.

Egyébként a Guinness és a Kilkenny sem sör.
    Nem is az van ráírva.
    Stout