3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#1414 Radlerből a citromos egész jó.
Olaszok közül meg a Birra Morettit ismerem, de még nem ittam. -
#1413 -
csibefasirt #1412 A LEGJOBB SÖR : -
#1411 Radlereket még meg sem kóstoltam, majd egyszer...
Ami tényelg, pocsék az az iylen teszkós félék (Schlossmühle pl), de például a Balatoni világos sem valami kemény sör, olyan vízszerű, meg hasonló bár 1 fokkal jobb szerintem s Kanizsai.
Holnap után megyek Olaszországba, hozok majd haza pár üveget meg dobozt a gyüjteményembe:) Remélem lesznek jóféle ritkaságok^^
-
praksi #1410 szlovák szomszédaink azért tudnak valamit
-
#1409 Én meg Kőbányait iszok, lenézitek, vagy sem. Habár jobb ízre emlékeztem. Talán az üveges finomabb. -
#1408 A márkátlan 100 Ft-os teszkós dobozos szutykok. -
#1407 Na és melyik a legrosszabb sör?
nekem eddig a Bernstein és a bodzás Radler -
#1406 A sör az nagyon jó dolog, szeretem!!!
kedvenvem A -
#1405 Egyébként nekem még mindig a #1352-ban belinkelt Duvel az abszolút kedvencem -
#1404 Ezt szomorúan hallom :S
Löwenweisse-nek van valami köze hozzá? -
#1403 nálunk egyszer ötliteres minihordós soproni volt, az kifejezetten ízlett, a többit nem tudom.
szülinapomra meg ilyen Heinekent kaptam (a kép nem saját készítés, csak kerestem hirtelen):
-
Calogeero #1402 Hát nálam a favoritok: Coronita, Miller, Heineken -
Hajnalcat #1401 Én például úgy vagyok vele, hogy a dobozos sörök nekem mindig fémízűek. Nem tudom, más hogy érzi.... -
Hajnalcat #1400 TÉK -
szurop #1399 Szerintetek is az üveges Soproni sokkal rosszabb, vízízűbb mint a dobozos? A literes műanyag üveges sokkal jobb mint az üveg üveges. -
Hajnalcat #1398 Akkor jó. Mert nem mertem eddig venni, de ha nem rossz, akkor veszek. -
Hajnalcat #1397 Én pl. az Intersparos újságból fényképeztem le. -
#1396 Ez se rossz, én olyanra gondoltam, mint amilyen a tej :D -
#1395 A Franziskaner magyarországi forgalmazása megszünt, Löwenweisse van helyette. -
#1394 Kíváncsi vagyok milyen lehet...
Meg nehezen tudom elképzelni, hogy zacskóba mérik a sört.
Amúgy Dreher a favoritom! -
szurop #1393 Az ilyet? -
#1392 Ilyen Debrecenben is történt, akkor gondolkodtam el, hogy ki kéne találni a zacskós sört :) -
Borsodi a legjobb:P -
#1390 ezt ki ismeri? esetleg valaki tudja hol lehet kapni? én csak egy éttermet tudok magyarországon ahol van, de ott csak kis tételben adnak és elvinni se lehet. -
#1389 ja, meg Stella Artoist. -
#1388 EZT a honlapot nem tudom ismeritek-e. Mondjuk nem minden részével értek egyet.
Nekem eddig a Heineken, Carlsberg, Edelweiss, és a Bud ízlettek a legjobban.
Ezeket kóstoltam: Borsodi, Heineken, Beck's, Carlsberg, Foster's, Kozel, Pilsner Urquell, Soproni, Dreher, Frisch Fassl, Arany Hordó, Bernstein, Steffl, Radler citrom, Radler bodza, Zlaty Bazant, Borsodi Borostyán, Kanizsai, Miller, Kastel Pils, Smadny Mnich, Leffe, Adambrau, Budweiser, Bud, Soproni fekete démon, Guinness, Kelt, Edelweiss. -
manoszey #1387 [moderálva] -
#1386 Stella Artois? -
#1385 nem volt rossz tényleg, de ezeket a söröket nem nekem találták ki. :) -
#1384 sok jó sör -
#1383 Búzasör kedvelőknek kötelező kipróbálni ezeket is:
Utolsó neve kicsit nehezen kivehető: Franziskaner -
#1382 Szvsz a búzák egyik legjobbika...de a párját se hagyd ki, a szintén szűretlen barna-búzát:
-
#1381 Nem biztos. Az Ukránoknál pl. tele van a polc ilyen 1.5-2 literes műanyagpalackos sörrel. Olcsók és ahhoz képest meglepően jó minőségűek! -
#1380 tegnap ilyet ittam:
-
#1379 nincs vele gond -
#1378 hol lehet ilyet kepni? -
#1377 Jaja, Kilkenny nekem is jobban bejön. Sajna sokkal kevesebb pubban csapolják mint a Guinesst.
SötétBarom meg nem nyugodhat meg, mert a Stout is sör, egész pontosan a barna sör egy fajtája. :DDD -
#1376 Huhh, megnyugodtam :DDD
Csapról amúgy nyilván más, megkóstolnám azt is szívesen :) -
#1375 Ezzel én is így vagyok. Bár nekem a Kilkenny jobban ízlett. Én is voltam Írországban és ha már ott vagyok nem fogok Amstelt inni pedig azt is nagyon szeretem. Szóval csapolva és olyan pubokban nagyon a helyén van.
Egyébként a Guinness és a Kilkenny sem sör.
Nem is az van ráírva.
Stout