A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
és ezt szeretem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
/mexikói kukorica sör/
nekem nagyon izlik
aztán még nem is ittam Carlsberget.<#lookaround>#lookaround>
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Max a haver nagyon "beflasshel" tõle (szimulál mint állat)..<#nevetes1>#nevetes1>
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
pedig jobb hogyha tõlem tudod hogy az euban legális a thc, de csak iszonyatosan kis mennyiségben, amit kb meg se érzel.
-the invisible-
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
<#nevetes1>#nevetes1>
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
amúgy ezekben a pancsokban kb annyi kender van mint nagyanyámba :S
-the invisible-

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
-the invisible-
Próbáljátok ki ti is!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Itt van egy hely, ahol annyiba kerül, mint egy Dreher.., uh inkább a Pilsnert iszom...
Lehet, h a maga kategóriájában jó, de az én baráti körömbe senkinek sem ízlik, ráadásul nagyon drága és csak 0,33 -as.. és alkoholból sincs benne több... -->> tisztára nem éri meg..<#vigyor2>#vigyor2>
DE az edelweiss még így is ihatatlan számomra.
Maradok a hagyományosnál 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Haveromé is elkészül egy hét múlva, asszem elõtte 1-2 nappal elkezdek szomjazni 😊)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
egészségünkre.
iiiiiiiisteni<#szeret>#szeret><#finom>#finom><#szeret>#szeret><#buck>#buck>
Amúgy Te vagy a képen?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
www.extragyongy.hu
ilyen képet NE mert meghalok!!!
-the invisible-
btw lecsusszant 1 üveg tuborg itt a nagy unalom közepette 😊
BÚÉK!!
-the invisible-
azis táp 😊
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
tömény kell ezerrel
én már készülök szilveszterre, itt figyel az asztalon egy heineken (mingyá meghal 😄)
-the invisible-
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?