A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiharapja a sarkát. Aztán ha nem iszik már, akkor rak rá egy csipeszt😄

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Skiper
:-D

gyuri http://gyur6.uw.hu

most kellene pár üveggel -.-

és ebbõl hogy isznak vazz?

anyáddal

-the invisible-

Kivel söröznél? Láttátok már?
http://www.dreherrt.hu/portal/kerdoiv.php
Nincs is jobb a zacskós sörnél. <#vigyor>

Bandee1987
Vetem egy jó üveg Pilsnert most a hipermarketben, már a hûtõben figyel 😛

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

http://webcsatorna.hu/filmek/bridgetosolace&show=0
Olcsóbb a német sör mint az angol és ezért azt veszik.

89
BUDWEISER, PAULANER, OTTAKRINGER
Nálam ezek a nyerõk 😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

csak a pohár miatt😊

zvaragabor
sztem inkább úgy néz ki, mint egy õszilé. 😊

Chaos Anno Domini

nem szeretem a sört,de ez jóanul néz ki😊

Darkon
Gondolom ugy vannak vele mint te, itthon ha lehetne kapni azt az angol sort angolt sort innad mintsem a borsodit,sopronit stb.(pedig az utobbi szerintem van olyan jo mint egy ket hiresebb sor)

nyamnyamm<#finom>

Born to win

leoon
de jó neked...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Tegnap érkeztem haza Angliából és hát ismét beleszerettem az angol sörökbe. Valami eszméletlen finomak a sok „dinka” angol meg issza a sok olcsó német sört kint. Kb 18-20 féle sört ittam és abból 2 volt olyan ami nem volt valami extra de a többi isteni nektár volt.

Seaweed
nem szeretem
Keltet hiányolom 😊)

-the invisible-

zvaragabor
Jaja, szebb, de nekem nem nagyon van lehetõségem üveget gyûjteni sajnos. 😊 Ezek vannak csak. A Belle-Vue-t haveromtól kaptam, hozta belgiumból, a másikat szüleim hozták nem is tudom honnan. A dobozokat sem én vettem eddig, hanem faterom. Azon oknál kifolyólag, hogy 17 vagyok. xD Szal nem akarom megkockáztatni, hogy valahol elkapnak, vagy nem akarok azzal égni, hogy nem adják ki, és akkor meg vegyek valami mást. 😊 De azért egy néhányat én ittam meg ezekbõl. 😊 Etõl föggetlenül nagyon szeretem a sört. 😊

Chaos Anno Domini

Seaweed
Nagyon regen a nyolcvanas evekben en is gyujtottem a dobozokat...de rajottem hogy az uveg szebb 😉
Seaweed
jah, egy dobozban is voltak 3-an
zvaragabor
"1698 Celebration, Spitfire, Master Brew " ezek rokonok, hogy ugyan olyan alakú az üvegük? 😊 Nálam ezek díszelegnek. 😊 Meg egy Belle-Vue, meg a Mönchshof.

Chaos Anno Domini

Seaweed
Nagyobb hypermarketekben szokott lenni, de nem allandoan. Szet kell nezni.
hejj köszönöm! a Wieselburger volt! kösz! hol is lehet olyat venni? hejj
régen ittam,és nem emlékszem az ízére,csak arra,hogy még kérni akartam apámtól😊

Seaweed
Sokfele csatosuveges sor van...en gyujtom az uvegjeit..de csak az ilyen kulonlegeseket...regen volt nagyon sok..de mara mar csak a legszebbeket/kulonlegese-ritka peldanyokat tartottam meg.

balrol: Warsteiner partyhordo, azutan egy francia kulonlegesseg, mely nem uvegben van hanem durva egetett keramia "uvegben", Pelforth (francia), Oberdorfer, Fischer (francia)

Fischer masik fele latszik, Grolsch, Maitre Kanter, Weiselburger, Kapsreiter, es a topicban nem reg emlitett Wychwood fele Circlemaster uvegje....

Megegy Weisel, es egy Fischer, azutan 3 angol aszfaltszaggato bitang eros sör : 1698 Celebration, Spitfire, Master Brew

nah hirtelen ennyi...de nincs kiteve a korzikai gesztenyesorkedvencem a Pietra mert sajna az sima uveges vagy dobozosban van csak...de meg vagy feltucat sör van ami a szivemhez kozel all(Pl a megszamlalhatatlan fele-fajta es izu belga sörök kozt is jopar a kedvencek kozt van) 😉))

leoon
mostmár megkóstolom azért is, nem érdekel mennyibe kerül. múltkor akartam venni de az ára láttán elment tõle a kedvem, pedig én szeretem a sört de annyit kiadni 1 üvegért...<#wilting><#guluszem1>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

kösz,megnézm a gugliba😊

zvaragabor
Mönchshof?

Chaos Anno Domini

GregSB
Malátából, komlóból és rizsõl készül valóban.

De ettõl még ratyi íze van SZVSZ 😊

no akkor: nem tudom,hogy ismeritek-e,de a legfinomabb sör,amit valaha ittam,az egy olyan volt,aminek már elfelejtettem a nevét😄 németországból jött,és valami porcelán kupakja volt,amire azt mondta az apám,hogy egy olyat,egy részeg ember soha sem nyitna ki😄ilyen kis fém izékkel volt odacsatolva... ha bárki tudná,hogy milyen sörrõl van szó,jelezze😊 amúgy,nem vagyok,nagy sör imádó(inkább bor,hisz magyar vagyok,egy kevés kun vérrel...) szal,csak kíváncsiságból...

Seaweed
Mert rizssör.
GregSB
Kóstold meg és megtudod. Nem tudom leírni hogy milyen íze van, de semmi köze a normál világos sörökhöz.

ProGabe
nana,amíg nem érezted át a feelinget,hogy milyen az,amikor kimész a teraszra,ahol ott vár a sörcsap,alatta egy 50l-es hordó félig,addig nem is tudod mirõl beszélsz 😄
faterom 55-ik szülnapjára kölcsönzött ugyanis egy ilyen kis "szettet",pontosabban elhozott,mert nagykerben dolgozik,szal csak a megfelelõ részleg vezetõjétõl ezt kérte ajándéknak,a megköszöntésén meg inkább a whiskey fogyott,így el kellett pusztítani azt a 20-25 lieterecskét még nekünk itthon,szal haverok "ideköltöztek" 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

leoon
mér rossz a budweiser? én még sose ittam azért kérdem. pedig az árához képest...

GregSB
Akkor már inkább szódavíz 😄
Szerintem fertelmesen rossz az amcsi Budweiser.

<#vomit><#schmoll2>
<#kocsog>

Ez de jól esne most a fenébe is!<#finom> Qrva meleg van.

desigo
nem éreztem ennek soha szükségét az igazat megvallva.. ha csapolt sör kell, akkor go kocsmába 😊
ez a beertender is nagy baromság szerintem.. nem is igazi csap, csak úgy néz ki...

-the invisible-

Seaweed
Jah viszont jut eszembe! Vannak party szervezo cegek akiktol lehet berelni profi sorcsapot, talcat, csovekkel, akar poharakkal es termeszetesen palackal, es soroshordoval is! (bar nem olcsok a berlesek se..hisz ok az ilyenbol es a partyszervezesbol elnek!)
Seaweed
milyen?! Mert a 3-5-10Literes ugynevezett "partyhordo" az cirka 1.2x kerul anyiba mintha pl 1liter menyiseget venned meg uvegesen.(de van ahol dragabb!) A nagy kocsmakban kaphatot meg amugyse lehet csak ugy kapni a boltban...azt meg kell kerdezni egy kocsmaban vagy valami hasonlo helyen.
desigo
Mennyibe is kerül egy hordó sör?
Punker
UP hogy lássák az emberek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
jaja nagyon jok a belga sorok! mindenkinek csak ajanlani tudom hogy probalja ki oket.
GregSB
Najó, mondjuk ezt soha az életben ne próbáljátok ki, mert okádék:

Én a dobozos változatát próbáltam ki, éshát... 3,8% alkohol, de szerintem kamu. Kb olyan az íze, mintha egy elb@szott sör aromájú szénsavas löttyöt inna az ember. 2 korty után kidobtam a francba az egészet.

GregSB
Hogy lehet ilyet kérdezni?

Alap hogy mindent ki kell próbálni 😛

Skiper
Nekem mostanság a Kwak nevû belga, utolérhetetlen felsõerjesztésû világos sör jön be a legjobban!
8%-os, isteni aromája van, lehûtve tényleg utolérhetetlen...

gyuri http://gyur6.uw.hu

Seaweed
miller
budweiser

de en inkaa jo buza sort szeretem..pl hoegaarden..de a heinekent is szeretem..es meg sok mast is....
de melyik jó?

Seaweed
ezek kozul egyik se edes...rizs sörök meg buzasörök szoktak edesek lenni. (de leginkabb az amerikai sörök)