A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
-the invisible-
http://www.dreherrt.hu/portal/kerdoiv.php

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nálam ezek a nyerõk 😊
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
nyamnyamm<#finom>#finom>

Born to win
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
-the invisible-
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
régen ittam,és nem emlékszem az ízére,csak arra,hogy még kérni akartam apámtól😊
balrol: Warsteiner partyhordo, azutan egy francia kulonlegesseg, mely nem uvegben van hanem durva egetett keramia "uvegben", Pelforth (francia), Oberdorfer, Fischer (francia)
Fischer masik fele latszik, Grolsch, Maitre Kanter, Weiselburger, Kapsreiter, es a topicban nem reg emlitett Wychwood fele Circlemaster uvegje....
Megegy Weisel, es egy Fischer, azutan 3 angol aszfaltszaggato bitang eros sör : 1698 Celebration, Spitfire, Master Brew
nah hirtelen ennyi...de nincs kiteve a korzikai gesztenyesorkedvencem a Pietra mert sajna az sima uveges vagy dobozosban van csak...de meg vagy feltucat sör van ami a szivemhez kozel all(Pl a megszamlalhatatlan fele-fajta es izu belga sörök kozt is jopar a kedvencek kozt van) 😉))
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
faterom 55-ik szülnapjára kölcsönzött ugyanis egy ilyen kis "szettet",pontosabban elhozott,mert nagykerben dolgozik,szal csak a megfelelõ részleg vezetõjétõl ezt kérte ajándéknak,a megköszöntésén meg inkább a whiskey fogyott,így el kellett pusztítani azt a 20-25 lieterecskét még nekünk itthon,szal haverok "ideköltöztek" 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem fertelmesen rossz az amcsi Budweiser.
<#vomit>#vomit><#schmoll2>#schmoll2>
<#kocsog>#kocsog>
ez a beertender is nagy baromság szerintem.. nem is igazi csap, csak úgy néz ki...
-the invisible-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én a dobozos változatát próbáltam ki, éshát... 3,8% alkohol, de szerintem kamu. Kb olyan az íze, mintha egy elb@szott sör aromájú szénsavas löttyöt inna az ember. 2 korty után kidobtam a francba az egészet.
8%-os, isteni aromája van, lehûtve tényleg utolérhetetlen...
gyuri http://gyur6.uw.hu
budweiser
de en inkaa jo buza sort szeretem..pl hoegaarden..de a heinekent is szeretem..es meg sok mast is....