A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne igyál ijjen fiatalon basszadmeg. Különben ez olyan kérdés hogy mennyivel megy egy autó. Ez tõled függ, meg hogy mijen gyorsan iszod, 5 deci neked szerintem igencsak elég lesz, ha nem nyalogatod, hanem iszod.Egyébként megfelelõbb topicot nem találtál?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Hány dl vodkától lehet berúgni?

Kanizsai sör rullz!<#pias>

tegnap ittam egy ilyet, üvegesben:

ízre kb. mint az Arany Ászok.
árban nem :-))

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Skynet723
Pfff 😄DDDDDDDDD
kimentem a pályaudvarrol egyõl elsõ kis bolt...és dobálták ki nekünk a vodkát oszt kiren....😄 hááááát iet

olyat nem tudok ahol nem adnak ki...

-the invisible-

vizes
Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt.

Ennyire nem lehetsz kezdõ... De ha mégis, akkor ne igyál szeszt

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

sapkafej
szerintem ilyen hely nem létezik!

György

SG-n semmi illegális.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!

Sziasztok!
Nem tudtok Pesten olyan boltot ahol kiadnak 18 éven luliaknak szeszes italt?

vizes
nálam sem mindennapos esemény

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

leoon
de kár, h nekem nincs ilyen ismerõsöm, aki csak úgy ajándékba adna 2 hordó sört. <#pias><#guluszem1>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

vizes
Ajándékba kaptam az ikreket... Már hûtöm <#smile>
Végsõ esetben ez is elfogy, de nem tartozik a kedvenceim közé...

leoon
há van ez így 😄. amúgy meg a soproni 1895 az finom. dehát "a vélemények különbözõek 😊" 😄

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

szerintem a sima Borsodi a kishazánkban elõállított legjobb serital. utálom mind a Drehert, mint az Arany Ászok-ot, mind a Sopronit (ebbõl mostanában nagyon keveset látok). a vélemények különbözõek 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

jaja, a Bivalynak borzasztóan erõs alkoholíze van, de tényleg nem az ízéért issza az ember 😊

szerintem is kurvarossz sör. egyedül nagyon-nagyon lehûtve tudom csak meginni.

leoon
ja a bivaly télleg szar de azért jobban üt. amúgy a sima borsodi is szar. a drehert meg valamiért nem szeretem.

A legszarabb sör eddig, amit ittam, az a Borsodi Bivaly volt. Ihatatlan és ezzel a véleménnyel nem csak én vagyok így, hanem még pár haver is.

Kedvencem a Dreher.<#eljen>

leoon
San Miguel ilyen sört ittam tegnap este aminek nagyon jó íze volt csak 1 probléma volt vele méghozzá az h nagyon tartós volt a habja amit nem szeretek.

megvan életem célja...😄

zvaragabor
te összecimborázol az egyik alkalmazottal, én meg veled. 😛 Mikor mehetek át hozzád? xD

Chaos Anno Domini

elõzetes bejelentkezés, illetve 1500 Ft szükségeltetik hozzá és elõtted is megnyílnak a Szentély kapui 😉) érdemes sok csajjal menni akik nem szeretik a sört, (a 2 kupon fejenként mindenkinek jár) 😊

a vicc az egészben, hogy az alkalmazottaknak mûszak végétõl korlátlan sörfogyasztásuk van ebben a gyár területén lévõ helyiségben (ami rendkívül kulturált természetesen, semmi kocsmafeeling)

én sztem mindennap szétcsúszva mennék haza 😊 ja, és a melósok havonta egyszer meghívhatják a barátaikat is, ezt is ingyen persze. sürgõsen kell keresnem egy Dreheres ismerõst 😄

zvaragabor
Amúgy maeste 3 dreher! volt a jutalmam, meg egy pár csocsó gyõzelem😛

Chaos Anno Domini

Megint itt 😄

zvaragabor
<#duhos2>

😄

Chaos Anno Domini

Múlt héten voltam gyárlátogatáson a Dreher Sörgyárak Zrt. nevû SZENTÉLY-ben.
Mindenkinek ajánlom, a sörkészítés elejétõl a végéig végigkísérik a látogatót. Felemelõ érzés a sörfõzõ csarnokban császkálni az óriási rézüstökben fortyogó malátalé, illetve a jéghideg klimatizált teremben lévõ hatalmas ülepítõkádak (amiben finom bak sör érlelõdik)
mellett.
Fõleg a látogatás végén megkóstolható Dreher termékek tetszettek. Éhgyomorra, szomjasan legurult 6 pohár kb. 40 perc alatt. Már ott becsápoltam rendesen, pedig ez csak sörtúránk elsõ állomása volt 😄

Picizöldfül
szerintem beállsz tõle mint a gerely😄DD

zvaragabor
jah hogy 1202 nem nekem ment.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
már mint hétvégék, házibulik, szal ilyen rendszeres ivászatokra gondoltam.

Chaos Anno Domini

Nem, néha sör azt ennyi!Legdurvább is csak 4 doboz bivaly volt

figyi: nem ezzel kezdem: a sör az alap 😊

zvaragabor
sztem ha azt megiszod, meglátszik rajtad. Nem fogsz totál beállni, de meg fog látszani. Gondolom ezidáig nem sokat alkholizáltál.

Chaos Anno Domini

14 évesen mit akarsz te fél litert bor inni?:S tényleg elfajzott ez a mi generációnk, az egyik osztálytársam is 12 éves,és folyton bulizni jár,meg iszik...:S
én meg nem.
egyélbként,ha inni akarsz,igyál vbk-t,vagy kisfröccsöt,esetleg valami finomabb sört,ne 12%-os borral kezd...

Úgy számoldd, h 14 éves vok 😊

attól függ,mennyire bírod a piát

Sziasztok!Kicsit off: 0,5 liter 12 % os bort ha megiszok mennyire lehet észrevenni?

Hát naigen.

zvaragabor
Egy hónapos koplalás után lemenne még a Kanizsai is hidd el. 😉

Chaos Anno Domini

Elég jók a cseh sörök pl: Pilsner, de a Kozel nem nagy szám...

Semmi bajom a Sopronival. Csak a piroscsillagos finomabb.

leoon
nagyon helyes 😊
amúgy meg a cseh sörök istenien finomak!!! lásd pl: pilsner urquell

zvaragabor
Kozel nekem is ízlik. Finom sör.
Meeeekszeretteeeeem e cseh remekeeeeet. xD

Chaos Anno Domini

leoon
egyetértek a soproni is fincsi, meg a heineken is...van elég sok finom sör. én mostanában rákaptam a kozel-ra.

ez nagyon rossz meglátás 😊
soproni teljesen rendben van..

-the invisible-

Nekem nagyon ízlik. Igaz, nem vagyok nagy sörkostoló, különlegességeket nem iszok, mert nem nagyon kapni felénk, meg nincs rá pénzem, de a sopronitól meg társaitól mérföldekkel jobb.

89
vörös csillag....pfeeejjj
<#ejnye1>
Amúgy csak egy agyonreklámozott márka, nekem nem ízlik..

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Én is szeretem nagyon. Csak az a gondom a sörrel mostanában, hogy sokat iszok, megbetegszek, egy hétig gyógyszer, megint iszok, megint megbetegszek.

Nekem a HEINEKEN!
Mi róla a véleményetek?

😄