3817
Kinek, mi a kedvence?
-
konzervpap #1614 Hmm tetszetős azaz üveg -
DzsungelDzsáó #1613 Nem tudom, nekem az annyira nem izlett, Brüsszelben megkóstoltam, de valahogy nem jött be a dolog... Alig érződik rajta a meggy íz és amúgy meg nagyon keserű. -
#1612 hmmmm, na és egy jókis meggyes belga sör?
na asszem megint berúgok suli előtt :D -
#1611 IMG LOL - amúgy szép darap -
#1610 Heineken, Coro, Millner -
DzsungelDzsáó #1609 [IMG][/IMG]
Sikerült beszereznem Hollandiából, a Heineken múzeumból egy ilyen üveget! -
riddin #1608 Akárki akármit mond, nálam a Heineken a nyerő!!! A legfinomabb sör a világon. -
#1607 Nálam a Kozel a best álltalában azt is iszok, de a kelt se rossz. -
#1606 Hónap végén megyünk Prágába sztem végig probálom a Budweiser és a Kozel összes változatát. -
zdlr #1605 hozzá még nem volt szerencsém, de ha találkozok vele nem hagyom ki :)
ha jól tudom Bp-n van valahol egy John Bull pub. -
#1604 Itt a párja. Egy pint jó angol ale! :)
-
zdlr #1603 a dobozost is a dreher gyártja itthon.
másik finomság (barna):
-
#1602 A Dreher gyártja itthon a Kozel. (de a dobozost elvileg Csehországból importálják).
A Murphy's tényleg nem rossz, nemrég volt szerencsém egy közeli találkára vele:) -
#1601 tényleg nem rossz. -
zdlr #1600
finom -
#1599 nemrég lebuktatták őket, hogy nem is Velke-Popovicében készül,
hanem (ha jól emlékszem)a Borsodi gyárban...
V.P-ben van ugyan sörgyár, de az igazi Kozel-t nem ott gyártják:D -
#1598 az Ászokos éljenzések tényleg szánik..
komlós víz konkrétan :CCC
-
#1597 Nem rossz szlovák sör, nálam kint van a polcon:) -
#1596 Szlovákiában ittam ilyet, nekem ízlett. -
#1595 Most ezt fogyasztom!
-
Sissy0 #1594 Sziasztok!
Szeretettel várok mindenkit Megveretni című topikomban!
Gyertek!! Gyertek!!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1222425652 -
#1593 Hát egen :[ -
#1592 Kicsit kezd unalmassá válni, hogy egy nagyobb itthoni fesztivál kezdete előtt ellepni 2-3 újreg nick a topicot és elkezdni ajnározni véletlenül pont ugyan azt a sört, ami a fesztivál főszponzora. (Ez volt BS és Sziget előtt is)
Ennyire azért nem kéne hülyének nézni az itteni fórumozókat ...
-
#1591 Arany ászok marketinget állítsátok már le.. Akkora szar, hogy valami iszonyat -.- -
marimama71 #1590 én csak hétvégén megyek; mármint péntektől vasárnapig. :) péntek este tuti, hogy kimegyek az apocalyptica koncertre, az mindig marhajó. :D -
#1589 én megyek, jó móka lesz, Te is mész-mégy? Milyen koncik? Az afro falut feltétlenül érdemes meglátogatni. Bár ott nem osztanak sört. :D -
marimama71 #1588 ja, értem. :) mész Szigetre? -
erubik #1587 volt,szerencsére már nincs.... -
marimama71 #1586 van olyan reklám? 8x -
erubik #1585 Vagy a büdös férjektől:(:(:( -
marimama71 #1584 jaja, rengeteg gagyi van (pl.: az idióta tisztasági betét reklámoktól a falnak megyek... ), de ez most tényleg jópofa. :) -
mopsar #1583 jó kis videók ezek, szerintem ötletetes reklámkampány ez az arany ászoktól. -
marimama71 #1582 Ez ugyanaz a vid, mint ez a youtube-os?
http://www.youtube.com/watch?v=peMb_4aCM5c
Mert abban nagyon nagy arc az öreg bácsi! :) -
#1581 szóval itt a videó még egyszer amit az előbb elrontottam, nem reklámozni akarom, mert beszóltak már 1x-2x a linkekért, de nagyon jó :)
nem is gondoltam volna, hogy ilyen SÖR-t leltek. Elvileg csak a Ruhr vidéken találtak még ezen kívül szerte a világon
A Magyar Sörlelés -
erubik #1580 Na itt a kettes, hogy a sok nép lenyugodjék
Második -
#1579 Ja, ne nyomjad a harmadikat cayman, már yositosi is ezzel bénázott, ha meg direktbe csinálod, az nem szép dolog. A kettest tolja be valaki legyn oly kedves, nem? DE.... -
#1578 Bocsi, ne haragudjatok, nem így akartam a linket. -
#1577 Nem elég háromszor. Itt a negyedik http://www.youtube.com/watch?v=h38yL_YESJg -
erubik #1576 Jó az a videó, de minek 3szor belinkelni????
És akkor az emberek kimaradnak az első videó nyújtotta élményekből, és azért azok is elég jók:) -
#1575 Nemrég jött ki a 3. videó, én dobtam egy hátast, hogy tudnak ilyen hülyeséget kitalálni. Emberek ezek? :D