A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leoon
mióta?<#nevetes1><#ijedt>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

zvaragabor
biztos mert a bivaly az alkoholmentes<#idiota>

Chaos Anno Domini

remélem ezek jobbak mint a bivaly, mert annak az íze valami borzalom

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Ninsc valakinek Heineken xp-témája?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Tudja valaki esetleg hogy mennyi a kész sör fajsúlya ?
Az indulót tudom 1.02-1.08 között attól függõen hogy ale vagy barnasör alap.
Ez a leírás, fanyarnak, száraznak írja a búzasört.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

GregSB
Ha a bivaly túl erõs nektek akkor próbáljátok ki a dán sörgyártók skandináv piacra szánt erõs söreit (Carlsberg Elephant, meg a Tuborgnak is van ilyenje de elfelejtettem a nevét). A Bivaly 6,5%-os, ezek meg 7,2%-nál kezdõdnek 😄

vizes
Weizen/Weissbier/Wheat:
A német tipusú búzasör, mely megfelel a sörtisztasági törvénynek, azaz csak vízbõl, malátából /általában 50százalék búza-, 50százalék árpamaláta/, komlóból és élesztõbõl fõzik.

Itt találsz még néhány leírást: ITT

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Van a búzasörnek egy általános jelzése, amit rá szoktak írni?

vizes
Irány a természet!!!!

Hétvégén a telkemen voltam... és hááát bevásároltam elõtte...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Sziasztok!

Ivott már valaki Schloss sört???A Plusban lehet csak kapni 119-Ft, de nagyon jó!

degenerator
hogylenne sok, én egy liter finlandiát ittam meg sprite-al...két decis kortyban...na igaz, hogy én vagyok vagy két méter, meg szátíz kiló, szóval elfér. de ezt befolyásolja az is, hogy elõtte milyen gyakran ittál, mit ettél, (virslit ne, az hánytat) na és hogy hány kiló vagy, abból mennyi izom. a másnaposságot jobb elkerülni, ezt úgy teheted meg, hogy ha reggel már érzed, hogy ki vagy száradva, megiszol 1/1,5 liter vizet, aztán még amennyit bírsz...azér fáj annyira a fejed, mert ki van száradva az agyad.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

atee20
Pilsner Urquell <#eljen><#pias>

zvaragabor
énis :]

Chaos Anno Domini

Frosty01
ja én Gösser párti vagyok -.-

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
ha érdekel valakit jó müsor szokott menni hétfõ este a tvpaprikában a sörrõl :]

<#eljen> egyébként sör 4ever

practitioner of the forbidden arts of death

Nem.

zvaragabor
már akinek. De ez tényleg alkattól, kortól, eddzeccségtõl számít...

Chaos Anno Domini

Kérdeztél, válaszoltam. Szerintem nem.

5 deci nem sok egy picit?

Ne igyál ijjen fiatalon basszadmeg. Különben ez olyan kérdés hogy mennyivel megy egy autó. Ez tõled függ, meg hogy mijen gyorsan iszod, 5 deci neked szerintem igencsak elég lesz, ha nem nyalogatod, hanem iszod.Egyébként megfelelõbb topicot nem találtál?

Hány dl vodkától lehet berúgni?

Kanizsai sör rullz!<#pias>

tegnap ittam egy ilyet, üvegesben:

ízre kb. mint az Arany Ászok.
árban nem :-))

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Skynet723
Pfff 😄DDDDDDDDD
kimentem a pályaudvarrol egyõl elsõ kis bolt...és dobálták ki nekünk a vodkát oszt kiren....😄 hááááát iet

olyat nem tudok ahol nem adnak ki...

-the invisible-

vizes
Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt.

Ennyire nem lehetsz kezdõ... De ha mégis, akkor ne igyál szeszt

sapkafej
szerintem ilyen hely nem létezik!

György

SG-n semmi illegális.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!

Sziasztok!
Nem tudtok Pesten olyan boltot ahol kiadnak 18 éven luliaknak szeszes italt?

vizes
nálam sem mindennapos esemény

leoon
de kár, h nekem nincs ilyen ismerõsöm, aki csak úgy ajándékba adna 2 hordó sört. <#pias><#guluszem1>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

vizes
Ajándékba kaptam az ikreket... Már hûtöm <#smile>
Végsõ esetben ez is elfogy, de nem tartozik a kedvenceim közé...

leoon
há van ez így 😄. amúgy meg a soproni 1895 az finom. dehát "a vélemények különbözõek 😊" 😄

szerintem a sima Borsodi a kishazánkban elõállított legjobb serital. utálom mind a Drehert, mint az Arany Ászok-ot, mind a Sopronit (ebbõl mostanában nagyon keveset látok). a vélemények különbözõek 😊

jaja, a Bivalynak borzasztóan erõs alkoholíze van, de tényleg nem az ízéért issza az ember 😊

szerintem is kurvarossz sör. egyedül nagyon-nagyon lehûtve tudom csak meginni.

leoon
ja a bivaly télleg szar de azért jobban üt. amúgy a sima borsodi is szar. a drehert meg valamiért nem szeretem.

A legszarabb sör eddig, amit ittam, az a Borsodi Bivaly volt. Ihatatlan és ezzel a véleménnyel nem csak én vagyok így, hanem még pár haver is.

Kedvencem a Dreher.<#eljen>

leoon
San Miguel ilyen sört ittam tegnap este aminek nagyon jó íze volt csak 1 probléma volt vele méghozzá az h nagyon tartós volt a habja amit nem szeretek.

megvan életem célja...😄

zvaragabor
te összecimborázol az egyik alkalmazottal, én meg veled. 😛 Mikor mehetek át hozzád? xD

Chaos Anno Domini

elõzetes bejelentkezés, illetve 1500 Ft szükségeltetik hozzá és elõtted is megnyílnak a Szentély kapui 😉) érdemes sok csajjal menni akik nem szeretik a sört, (a 2 kupon fejenként mindenkinek jár) 😊

a vicc az egészben, hogy az alkalmazottaknak mûszak végétõl korlátlan sörfogyasztásuk van ebben a gyár területén lévõ helyiségben (ami rendkívül kulturált természetesen, semmi kocsmafeeling)

én sztem mindennap szétcsúszva mennék haza 😊 ja, és a melósok havonta egyszer meghívhatják a barátaikat is, ezt is ingyen persze. sürgõsen kell keresnem egy Dreheres ismerõst 😄

zvaragabor
Amúgy maeste 3 dreher! volt a jutalmam, meg egy pár csocsó gyõzelem😛

Chaos Anno Domini

Megint itt 😄

zvaragabor
<#duhos2>

😄

Chaos Anno Domini

Múlt héten voltam gyárlátogatáson a Dreher Sörgyárak Zrt. nevû SZENTÉLY-ben.
Mindenkinek ajánlom, a sörkészítés elejétõl a végéig végigkísérik a látogatót. Felemelõ érzés a sörfõzõ csarnokban császkálni az óriási rézüstökben fortyogó malátalé, illetve a jéghideg klimatizált teremben lévõ hatalmas ülepítõkádak (amiben finom bak sör érlelõdik)
mellett.
Fõleg a látogatás végén megkóstolható Dreher termékek tetszettek. Éhgyomorra, szomjasan legurult 6 pohár kb. 40 perc alatt. Már ott becsápoltam rendesen, pedig ez csak sörtúránk elsõ állomása volt 😄

Picizöldfül
szerintem beállsz tõle mint a gerely😄DD

zvaragabor
jah hogy 1202 nem nekem ment.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
már mint hétvégék, házibulik, szal ilyen rendszeres ivászatokra gondoltam.

Chaos Anno Domini