3817
Kinek, mi a kedvence?
-
bodrisa #1534 nem rajongok érte :\ -
makpadi #1533 hát amelyikre gondolod,én Korda Gyurit szedtem le,bkv-n kicsit érdekes amikor megszólal,de szerintem ez menő jóóó?
egyébként én nyertem vele aztán el is adtam a jegyet a francba,úgy döntöttem nem megyek ki idén -
bodrisa #1532 melyik csengőhangot? jut eszembe!! nekem is van pár "nem nyert" kódom, milyen csengőhangra váltsam be ?? -
fromhell #1531 én is játszottam az ászokal, de nem nyertem még viszont töltöttem csngőhangot -
#1530 Kedvenc söröm...mindig ezt iszom. -
bodrisa #1529 Ja ja, nekem is tetszene, egy sör árából egy napi tombolás a szigeten... huuu~ -
vadvagyok #1528 Most akkor lehet nyerni jegyet a sörrel? Ászokkal? Arany? Kozel van már a sziget:D:D:D -
#1527 [center]
"Oly távol vagy tőlem, és mégis Kozel..."
EGÉSZSÉGETEKRE! -
#1526 Nem mondtam hogy mindet. De abból a pénzből amit a gyémántért kapnék megvehetném akár az egész kutat is :) és akkor mindig lenne söröm.
El is nevezném Johngoku-nak :) -
#1525 Nehogy bedőljetek neki, ugyanolyan nehéz mind a kettő... johngoku te meg képes lennél annyi pénzt sörre költeni? :S akkor bezony alkoholista vagy... -
penbutter #1524 jó, csak vigyázz, mert az 1 kiló gyémánt nehezebb, mint az 1 kiló sör, mert utóbbi folyékony... -
makpadi #1523 Ez is egy fajta hozzáállás :) Kiben mekkora az üzleti szellem és mennyire nagy a nyereségvágy:)
Bennem a sörivás iránti vágy erősödött mostanában ;) -
#1522 hát én azért ha megkérdeznék hogy egy "kilo" sör vagy egy kilo gyémánt nem haboznék és a gyémántot választanám
de őpersze azt ne mlehet meginni
viszont sok sört vehetek belőle :) -
makpadi #1521 hát azért a sör igenis sokat ér szerintem,már az egyiptomiak is főztek sört és nem véletlen, hogy fent maradt ez az ital az évezredek során,másrészt aranyból sok fogy,és elég sok helyen megtalálható,csak nehéz a bányászata,gyémánt sem azért drága mert alig van... tele van pl dél-afrika vele... de számomra a fent említett 3 isteni alapanyag közül a sör éri jelenleg a legtöbbet,naponta találkozok is vele :) -
penbutter #1520 Aranyból is sok fogyna, ha mindenfelé teremne... de egy idő után nem érne semmit, ahogy a sör sem... -
#1519 Tényleg nem ért még véget a történet ma megtaláltam a film folytatását
Itt nézhetitek meg http://www.youtube.com/watch?v=peMb_4aCM5c -
#1518 de sörből nagyon sok fogy :) -
penbutter #1517 ezt te se gondolhatod komolyan... a sörnél sokkal értékesebb dolgok "teremnek" a Földön mindenfelé... -
#1516 Hy!
Most ilyet fogyasztok.
-
#1515 én is remélem hogy lesz folytatása a tudósításnak, amiből majd végül kiderül, hogy búzasör tört fel
mert én azt nagyon szeressem -
#1514 de ez az egész akkoris nonszensz:D -
#1513 azért poén ez az egész sztori..csak ezt nem tudom, hogy mi az értelme:D...szerintem is lesz folytatás -
#1512 Hát az attól függ hogy mennyit, és nem utolsó sorban milyen minőségűt -
vizilou #1511 hát nekem valami azt súgja, hogy itt még nem ért véget a történet... bár lehet tévedek. De nem lepődnék meg ha folytatásos sztori lenne. Amugy meg szerintem mi lennénk a leggazdagabb ország a Földön, ha tényleg sört találnánk a föld alatt:D -
#1510 jaja jó lenne tudni mi lett a sör sorsa -
penbutter #1509 azért megnézném hogyan folytatódott a történet:D jó a videó egyeébként -
#1508 Sajnos nem találtam meg :(
Lehet hogy mire odaértem már betömték és elvezették valahova máshova :( -
#1507 komoly reklám :D -
erubik #1506 600 -
#1505 az ott az kb. hány méter? -
erubik #1504 Ha leszállsz a Hévről akkor onnan bemész, és akkor ott elfordulsz balra, ér ott van... -
#1503 Hát ez a video baromi jó.
Egy óra múlva végzek megyek meg csekkolom a helyet. A sziget melyik részén van pontosan? -
erubik #1502 Hol ez a jó kocsma:)? -
#1501 Nem gyenge, hanem szar, főbe kéne lőni, idegesítő picsa. Ez a sörös dolog viszont bejön, kéne több helyen "lelőhelyet" találni!:) Nálunk a kocsmában is van egy ilyen, a földből közvetlen csapolják;) -
erubik #1500 Igen, viszont a csávó csak egy kapufát szokott leszúrni:D -
mámászítá #1499 nem is rossz a videó !
csak a tudosító csaj nagyon gyenge benne ! -
#1498 Találtam egy videot, ahol kitör a "sörgejzír" :D sztem kama az egész de poénnak nem rossz elég fasza :D kérdés hogy milyen sör folyik..
http://retard.hu/content-sampoumlrfampuacuterampoacutetorony.html -
#1497 tegnap ittam Paulanert. szerintem nagyon finom. -
penbutter #1496 Persze, nyilván... Itt linkeltek egy oldalt lejjebb, ott megnézed, ha van egy kis eszed, és kiderül az igazság... -
#1495 Reklám?