3817
Kinek, mi a kedvence?
  • bodrisa
    nem rajongok érte :\
  • makpadi
    hát amelyikre gondolod,én Korda Gyurit szedtem le,bkv-n kicsit érdekes amikor megszólal,de szerintem ez menő jóóó?
    egyébként én nyertem vele aztán el is adtam a jegyet a francba,úgy döntöttem nem megyek ki idén
  • bodrisa
    melyik csengőhangot? jut eszembe!! nekem is van pár "nem nyert" kódom, milyen csengőhangra váltsam be ??
  • fromhell
    én is játszottam az ászokal, de nem nyertem még viszont töltöttem csngőhangot
  • Randelz
    Kedvenc söröm...mindig ezt iszom.
  • bodrisa
    Ja ja, nekem is tetszene, egy sör árából egy napi tombolás a szigeten... huuu~
  • vadvagyok
    Most akkor lehet nyerni jegyet a sörrel? Ászokkal? Arany? Kozel van már a sziget:D:D:D
  • gabber_saviola
    [center]

"Oly távol vagy tőlem, és mégis Kozel..."

EGÉSZSÉGETEKRE!
  • johngoku
    Nem mondtam hogy mindet. De abból a pénzből amit a gyémántért kapnék megvehetném akár az egész kutat is :) és akkor mindig lenne söröm.
    El is nevezném Johngoku-nak :)
  • analfa
    Nehogy bedőljetek neki, ugyanolyan nehéz mind a kettő... johngoku te meg képes lennél annyi pénzt sörre költeni? :S akkor bezony alkoholista vagy...
  • penbutter
    jó, csak vigyázz, mert az 1 kiló gyémánt nehezebb, mint az 1 kiló sör, mert utóbbi folyékony...
  • makpadi
    Ez is egy fajta hozzáállás :) Kiben mekkora az üzleti szellem és mennyire nagy a nyereségvágy:)
    Bennem a sörivás iránti vágy erősödött mostanában ;)
  • johngoku
    hát én azért ha megkérdeznék hogy egy "kilo" sör vagy egy kilo gyémánt nem haboznék és a gyémántot választanám
    de őpersze azt ne mlehet meginni
    viszont sok sört vehetek belőle :)
  • makpadi
    hát azért a sör igenis sokat ér szerintem,már az egyiptomiak is főztek sört és nem véletlen, hogy fent maradt ez az ital az évezredek során,másrészt aranyból sok fogy,és elég sok helyen megtalálható,csak nehéz a bányászata,gyémánt sem azért drága mert alig van... tele van pl dél-afrika vele... de számomra a fent említett 3 isteni alapanyag közül a sör éri jelenleg a legtöbbet,naponta találkozok is vele :)
  • penbutter
    Aranyból is sok fogyna, ha mindenfelé teremne... de egy idő után nem érne semmit, ahogy a sör sem...
  • johngoku
    Tényleg nem ért még véget a történet ma megtaláltam a film folytatását
    Itt nézhetitek meg http://www.youtube.com/watch?v=peMb_4aCM5c
  • johngoku
    de sörből nagyon sok fogy :)
  • penbutter
    ezt te se gondolhatod komolyan... a sörnél sokkal értékesebb dolgok "teremnek" a Földön mindenfelé...
  • marsu
    Hy!
    Most ilyet fogyasztok.
  • johngoku
    én is remélem hogy lesz folytatása a tudósításnak, amiből majd végül kiderül, hogy búzasör tört fel
    mert én azt nagyon szeressem
  • rozver
    de ez az egész akkoris nonszensz:D
  • rozver
    azért poén ez az egész sztori..csak ezt nem tudom, hogy mi az értelme:D...szerintem is lesz folytatás
  • johngoku
    Hát az attól függ hogy mennyit, és nem utolsó sorban milyen minőségűt
  • vizilou
    hát nekem valami azt súgja, hogy itt még nem ért véget a történet... bár lehet tévedek. De nem lepődnék meg ha folytatásos sztori lenne. Amugy meg szerintem mi lennénk a leggazdagabb ország a Földön, ha tényleg sört találnánk a föld alatt:D
  • johngoku
    jaja jó lenne tudni mi lett a sör sorsa
  • penbutter
    azért megnézném hogyan folytatódott a történet:D jó a videó egyeébként
  • johngoku
    Sajnos nem találtam meg :(
    Lehet hogy mire odaértem már betömték és elvezették valahova máshova :(
  • Punker
    komoly reklám :D
  • erubik
    600
  • johngoku
    az ott az kb. hány méter?
  • erubik
    Ha leszállsz a Hévről akkor onnan bemész, és akkor ott elfordulsz balra, ér ott van...
  • johngoku
    Hát ez a video baromi jó.
    Egy óra múlva végzek megyek meg csekkolom a helyet. A sziget melyik részén van pontosan?
  • erubik
    Hol ez a jó kocsma:)?
  • kicsikacsa23
    Nem gyenge, hanem szar, főbe kéne lőni, idegesítő picsa. Ez a sörös dolog viszont bejön, kéne több helyen "lelőhelyet" találni!:) Nálunk a kocsmában is van egy ilyen, a földből közvetlen csapolják;)
  • erubik
    Igen, viszont a csávó csak egy kapufát szokott leszúrni:D
  • mámászítá
    nem is rossz a videó !
    csak a tudosító csaj nagyon gyenge benne !
  • kispancs
    Találtam egy videot, ahol kitör a "sörgejzír" :D sztem kama az egész de poénnak nem rossz elég fasza :D kérdés hogy milyen sör folyik..
    http://retard.hu/content-sampoumlrfampuacuterampoacutetorony.html
  • Zsolti9014
    tegnap ittam Paulanert. szerintem nagyon finom.
  • penbutter
    Persze, nyilván... Itt linkeltek egy oldalt lejjebb, ott megnézed, ha van egy kis eszed, és kiderül az igazság...
  • SötétBarom
    Reklám?