A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melyik csengõhangot? jut eszembe!! nekem is van pár "nem nyert" kódom, milyen csengõhangra váltsam be ??
én is játszottam az ászokal, de nem nyertem még <#confused> viszont töltöttem csngõhangot <#beka3><#beka3><#wave>
Randelz
Kedvenc söröm...mindig ezt iszom. <#finom>

Ja ja, nekem is tetszene, egy sör árából egy napi tombolás a szigeten... huuu~
Most akkor lehet nyerni jegyet a sörrel? Ászokkal? Arany? Kozel van már a sziget😄😄😄
gabber_saviola

"Oly távol vagy tõlem, és mégis Kozel..."

EGÉSZSÉGETEKRE!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

johngoku
Nem mondtam hogy mindet. De abból a pénzbõl amit a gyémántért kapnék megvehetném akár az egész kutat is 😊 és akkor mindig lenne söröm.
El is nevezném Johngoku-nak 😊

analfa
Nehogy bedõljetek neki, ugyanolyan nehéz mind a kettõ... johngoku te meg képes lennél annyi pénzt sörre költeni? :S akkor bezony alkoholista vagy...

jó, csak vigyázz, mert az 1 kiló gyémánt nehezebb, mint az 1 kiló sör, mert utóbbi folyékony...

Ez is egy fajta hozzáállás 😊 Kiben mekkora az üzleti szellem és mennyire nagy a nyereségvágy😊
Bennem a sörivás iránti vágy erõsödött mostanában 😉
johngoku
hát én azért ha megkérdeznék hogy egy "kilo" sör vagy egy kilo gyémánt nem haboznék és a gyémántot választanám
de õpersze azt ne mlehet meginni
viszont sok sört vehetek belõle 😊

hát azért a sör igenis sokat ér szerintem,már az egyiptomiak is fõztek sört és nem véletlen, hogy fent maradt ez az ital az évezredek során,másrészt aranyból sok fogy,és elég sok helyen megtalálható,csak nehéz a bányászata,gyémánt sem azért drága mert alig van... tele van pl dél-afrika vele... de számomra a fent említett 3 isteni alapanyag közül a sör éri jelenleg a legtöbbet,naponta találkozok is vele 😊
Aranyból is sok fogyna, ha mindenfelé teremne... de egy idõ után nem érne semmit, ahogy a sör sem...

johngoku
Tényleg nem ért még véget a történet ma megtaláltam a film folytatását
Itt nézhetitek meg http://www.youtube.com/watch?v=peMb_4aCM5c

johngoku
de sörbõl nagyon sok fogy 😊

ezt te se gondolhatod komolyan... a sörnél sokkal értékesebb dolgok "teremnek" a Földön mindenfelé...

marsu
Hy!
Most ilyet fogyasztok.
johngoku
én is remélem hogy lesz folytatása a tudósításnak, amibõl majd végül kiderül, hogy búzasör tört fel
mert én azt nagyon szeressem

rozver
de ez az egész akkoris nonszensz😄

jaj ne csináld már!

rozver
azért poén ez az egész sztori..csak ezt nem tudom, hogy mi az értelme😄...szerintem is lesz folytatás

jaj ne csináld már!

johngoku
Hát az attól függ hogy mennyit, és nem utolsó sorban milyen minõségût

hát nekem valami azt súgja, hogy itt még nem ért véget a történet... bár lehet tévedek. De nem lepõdnék meg ha folytatásos sztori lenne. Amugy meg szerintem mi lennénk a leggazdagabb ország a Földön, ha tényleg sört találnánk a föld alatt😄

johngoku
jaja jó lenne tudni mi lett a sör sorsa

azért megnézném hogyan folytatódott a történet😄 jó a videó egyeébként

johngoku
Sajnos nem találtam meg 😞
Lehet hogy mire odaértem már betömték és elvezették valahova máshova 😞

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

600
johngoku
az ott az kb. hány méter?

Ha leszállsz a Hévrõl akkor onnan bemész, és akkor ott elfordulsz balra, ér ott van...
johngoku
Hát ez a video baromi jó.
Egy óra múlva végzek megyek meg csekkolom a helyet. A sziget melyik részén van pontosan?

Hol ez a jó kocsma😊?
kicsikacsa23
Nem gyenge, hanem szar, fõbe kéne lõni, idegesítõ picsa. Ez a sörös dolog viszont bejön, kéne több helyen "lelõhelyet" találni!😊 Nálunk a kocsmában is van egy ilyen, a földbõl közvetlen csapolják😉

is it okay if i think its lame to dance?

Igen, viszont a csávó csak egy kapufát szokott leszúrni😄
nem is rossz a videó !
csak a tudosító csaj nagyon gyenge benne !
kispancs
Találtam egy videot, ahol kitör a "sörgejzír" 😄 sztem kama az egész de poénnak nem rossz elég fasza 😄 kérdés hogy milyen sör folyik..
http://retard.hu/content-sampoumlrfampuacuterampoacutetorony.html

Zsolti9014
tegnap ittam Paulanert. szerintem nagyon finom.

Hajrá Magyarország!

Persze, nyilván... Itt linkeltek egy oldalt lejjebb, ott megnézed, ha van egy kis eszed, és kiderül az igazság...

SötétBarom
Reklám?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Menj vissza homokozni ha nem érted.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

megvan locsolva az üvegben. 😊
johngoku
"kispancs: fõleg ha napijegy van benne nemdebár?" ebbõl én azt a következtetést vontam le, hogy benne van a jegy.

😄DD ezt ugye csak viccbõl montad? vagy nagyon fiatal vagy😛

johngoku
Ezt most komolyan mondjátok, hogy a jegy benne ázik a palackban?

Még jó Hogy kötelezõ!! Megnyerem a jegyet és akkor meg fõleg😄
kispancs
fõleg ha napijegy van benne nemdebár?

egy sör mindig jól jön
kispancs
Na mert olyan nagy feladat egy sör elfogyasztása 😊

analfa
Hát, ha úgy nézzük olcsón, de ne felejtsd el, azt a sört is meg kellett venni😛 Na nem mintha drága lett volna.

mokuspof
Legalább olcsón megúsztad az ajándékozást😛