A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Über geil
ja ja nem kell ennyit mondani😄😄 MA amugy kiderült hogy aranyászok lelõhelyrõl van szó😄😄
a videó nagyon állat
A legjobb ahogy a kis barna dízel-darabocskák úszkálnak a pohárban😄
min amikor kekszet mártogatsz a teába és néhány darab feloldódik.
min amikor kekszet mártogatsz a teába és néhány darab feloldódik.
a videó nagyon állat
Hogy bírod a dízelt meginni? Egyszer ittam a nyugati téri íjászklubban, de borzasztó volt. 😛
Egyébként mentek Szigetre?
Én a dízelre esküszöm, egy kis energiaitallal!
Nekem mindegy, hogy milyen, csak kõbányai ne legyen. 😄
Inkább Amstel.
Inkább Amstel.
tényleg komoly..én is láttam. De kóstolót nem kaptam...de szerintem a fesztiválra tartogatják
Még nem lehet megkóstolni?? Láttam róla a videókat, de ez most tényleg komoly?
What would Jesus do?
Tegnap elõtt este megittam egy 3 decis Leffe Blond-ot. Jó erõs 6,6%-os, meg is éreztem utánna. 😄 De nagyon finom kenyér.
Chaos Anno Domini
😄 hja..én már láttam a Szigeten a felállított fúrótornyot. De majd a héten remélem már megkínálják a bámészkodókat is😊
Itt viszont ászok jön a földbõl 😄
sör
sör
találtam azért jót is! bikini <#nyes>#nyes>
Jó is az! De épp azon gondolkoztam hogy szerintem elég gyenge lettek az "ászokos" csengések,vagy csak én vagyok ennyire finnyás...
hát poénból egy korda gyuri számot töltöttem <#worship>#worship><#hehe>#hehe>
nem rajongok érte :\
hát amelyikre gondolod,én Korda Gyurit szedtem le,bkv-n kicsit érdekes amikor megszólal,de szerintem ez menõ jóóó?
egyébként én nyertem vele aztán el is adtam a jegyet a francba,úgy döntöttem nem megyek ki idén
egyébként én nyertem vele aztán el is adtam a jegyet a francba,úgy döntöttem nem megyek ki idén
melyik csengõhangot? jut eszembe!! nekem is van pár "nem nyert" kódom, milyen csengõhangra váltsam be ??
én is játszottam az ászokal, de nem nyertem még <#confused>#confused> viszont töltöttem csngõhangot <#beka3>#beka3><#beka3>#beka3><#wave>#wave>
Ja ja, nekem is tetszene, egy sör árából egy napi tombolás a szigeten... huuu~
Most akkor lehet nyerni jegyet a sörrel? Ászokkal? Arany? Kozel van már a sziget😄😄😄
"Oly távol vagy tõlem, és mégis Kozel..."
EGÉSZSÉGETEKRE!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nem mondtam hogy mindet. De abból a pénzbõl amit a gyémántért kapnék megvehetném akár az egész kutat is 😊 és akkor mindig lenne söröm.
El is nevezném Johngoku-nak 😊
El is nevezném Johngoku-nak 😊
Nehogy bedõljetek neki, ugyanolyan nehéz mind a kettõ... johngoku te meg képes lennél annyi pénzt sörre költeni? :S akkor bezony alkoholista vagy...
jó, csak vigyázz, mert az 1 kiló gyémánt nehezebb, mint az 1 kiló sör, mert utóbbi folyékony...
Ez is egy fajta hozzáállás 😊 Kiben mekkora az üzleti szellem és mennyire nagy a nyereségvágy😊
Bennem a sörivás iránti vágy erõsödött mostanában 😉
Bennem a sörivás iránti vágy erõsödött mostanában 😉
hát én azért ha megkérdeznék hogy egy "kilo" sör vagy egy kilo gyémánt nem haboznék és a gyémántot választanám
de õpersze azt ne mlehet meginni
viszont sok sört vehetek belõle 😊
de õpersze azt ne mlehet meginni
viszont sok sört vehetek belõle 😊
hát azért a sör igenis sokat ér szerintem,már az egyiptomiak is fõztek sört és nem véletlen, hogy fent maradt ez az ital az évezredek során,másrészt aranyból sok fogy,és elég sok helyen megtalálható,csak nehéz a bányászata,gyémánt sem azért drága mert alig van... tele van pl dél-afrika vele... de számomra a fent említett 3 isteni alapanyag közül a sör éri jelenleg a legtöbbet,naponta találkozok is vele 😊
Aranyból is sok fogyna, ha mindenfelé teremne... de egy idõ után nem érne semmit, ahogy a sör sem...
Tényleg nem ért még véget a történet ma megtaláltam a film folytatását
Itt nézhetitek meg http://www.youtube.com/watch?v=peMb_4aCM5c
Itt nézhetitek meg http://www.youtube.com/watch?v=peMb_4aCM5c
ezt te se gondolhatod komolyan... a sörnél sokkal értékesebb dolgok "teremnek" a Földön mindenfelé...
én is remélem hogy lesz folytatása a tudósításnak, amibõl majd végül kiderül, hogy búzasör tört fel
mert én azt nagyon szeressem
mert én azt nagyon szeressem

azért poén ez az egész sztori..csak ezt nem tudom, hogy mi az értelme😄...szerintem is lesz folytatás
jaj ne csináld már!
hát nekem valami azt súgja, hogy itt még nem ért véget a történet... bár lehet tévedek. De nem lepõdnék meg ha folytatásos sztori lenne. Amugy meg szerintem mi lennénk a leggazdagabb ország a Földön, ha tényleg sört találnánk a föld alatt😄
azért megnézném hogyan folytatódott a történet😄 jó a videó egyeébként
Sajnos nem találtam meg 😞
Lehet hogy mire odaértem már betömték és elvezették valahova máshova 😞
Lehet hogy mire odaértem már betömték és elvezették valahova máshova 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
600
Ha leszállsz a Hévrõl akkor onnan bemész, és akkor ott elfordulsz balra, ér ott van...