3952
Kinek, mi a kedvence?
-
dodika28 #1989 Hát ilyen Borsodi meg Kőbányaiból köszönöm, de nem kérek :D Inkább valami külföldi sör, itthoni változatát iszom. Pl.: Heineken, Gösser vagy HB. Igaz Magyarországon gyártják őket, de akkor is eredeti recept alapján készülnek, és így jobbak, mint az eredeti magyar sörök. -
Itthon "divatos" söröket nem isztok?! -
mamutvadasz #1987 A Staropramen az nagyon jó sör, és simán megéri az árát, én szoktam is veszegetni belőle ha úgy jön ki a lépés, az a 250 forint az nem összeg érte. Az meg hogy a hazájában jóval olcsóbb, ez sajnos minden sörrel így van ;). A Magyar sör meg itthon olcsó, bár azt kétlem hogy sok más országba importálnak a mi söreinkből
.
-
sztike10 #1986 Amugy meg szerintem a belga sörök is nagyon jok szotkak lenni igaz azoknak az ár kategoriájuk is már joval magasabbak mint a cseh sörökkéde viszont azért egyet kettőt szerintem meglehet venni havonta föleg ha Lefferől van szo :D -
dodika28 #1985 Elvileg úgy van, hogy a jó sörökbe nincsen kiemelkedően magas alkoholtartalom, mivel az azt jelentené, hogy túl sokat érlelik.
Staroprament lehet kapni a tescoba. Persze nem olcsón. Kint az kb. 120ft-nak megfelelő koronába kerül. Itthon 250 forint körül van. -
Sörökre: én egyszerű gyerek vagyok :D maradok a 200-300 HUF közötti söröknél, ennél drágábbat ritkán iszom, de múltkor pl belekóstoltam két bajor sörbe, mindegyik 2 euro körül volt és mind helyi (rodingi) sör volt, itthon nem kaphatóak biztos, pedig mindkettő mennyei volt, az egyik 6,9 %-os
a másik lájtosabb fajtából való... nevükre nem emlékszem.
Amúgy milyen videóról van szó? -
sztike10 #1983 Hát én sajnos nem cseh heinekent nem ittam de ittam már németet s az nagyon jo volt.Más ize volt igaz mint annak amit itt lehet kapni de annyira nem volt jobb hogy megérje állandoan oda utazni.Amugy nekem eddig a cseh sörök közül a Staropramen tetszett meg :D -
dodika28 #1982 Nekem van egy kedvenc söröm, amit még Csehországi utazásom alatt ittam. Starobrno a neve és Brno városának a söre. Eddigi legjobb sör amit ittam, nagyon ízlett, és gyönyörű aranyszíne volt. Pedig ott ez olcsó sörnek számít. Más sört megse iszok már, csak sajna ilyet nem forgalmaznak Magyarországon. Olvastam, írtátok lejjebb, hogy egy másik országban, mondjuk egy Heinkekennek más íze van. Ivott már valaki cseh Heinekent? :) Csak kíváncsi lennék, hogy az milyen. -
mamutvadasz #1981 A Milan-os videóját én is láttam az arcnak nemrég. Nagyon hangulatosak azok a részek amikor a nézőtéren nyomatják a témát. Nagyon bejön az a stadion... és hogy mennyi szemét maradt ott az esemény után, kemény
.
-
Megnéztem a közvetitést és eléggé jo volt a kocsis utazása Hajdu B.-nek, szivesen lettem volna a helyében :p -
:P Én is megtaláltam! Hajdú B-t még a vulkán sem állítja meg. :P -
Szerintem ez nem vetne olyan jó fényt rá. De érdekes lenne a kommentár, gondolom akkor nem tudna pártatlan maradni, úgyis kijönne , hogy melyik csapatnak szurkol. Az a kocsis utazás érdekes lehetett. -
fantomas11 #1977 Kijött a következő része a Hajdú B. blognak! A Milan meccsen kommentál éppen. És a sztrájk miatt kcosival voltak kénytelenek menni, így egy egész izgalmas út kerekedett ki belőle :) -
Biztos lesz folytatása Hajdú B. videoinak hisz tavaly is elég sok jot hallottam roluk s nem hinném hogy ennyivel beérnék. -
Hát igen én is el tudnék képzelni egy ilyen munkahelyet!! :P Elég szerencsés hogy ilyen melója van! Egyébként Jack biztos hogy lesz még Hajdú B. videó... tavaly is volt egy csomó szám szerint nem tudom mennyi de nem hiszem hogy az idén kevesebb lesz.
Én megnéznék egy olyan felvételt is szívesen Hajdúról hogy enyhén kapatosan sörrel a kezében :P szerintem poén lenne -
fantomas11 #1974 Szerintem a legnagyobb buli így végigutazni európán. Ráadásul még fizetést is kap érte. Én örülök, hogyha össze tudok gyüjteni egykis pénzt egy Európa túrára :) És nem is ő vezet így végigbulizhatja az utat egykis sörrel :D -
Biztos lesz még pár rész. Gondolom biztos folytatják, szerintetek nem lehet unalmas egy idő után folyamatosan utazni meccsről meccsre? -
f4ember #1972 Eddig három videó van hajdú B.-vel, ahol bevezet minket a kulisszák mögé. Ez volt tavaly is, akkor 13 részes volt asszem. Remélem azért lesz még pár rész belőle, mert nagyon érdekeseket mond. -
trabiubi korábban már erre konkrétan én adtam választ....de lásd kivel van dolgod és ne kelljen kb 4 hozzászólást vissaugranod leírom most is....igen ez a tavalyi heinekenes hacacárénak a folytatása egybekötve a bl-el és Hajdú B-vel és a nyereményekkel..na meg a kihagyhatatlan sörrel! -
trabiubi #1970 a tavalyi mulatságnak a folytatása megy idén is, nem? :) legalábbis én úgy tudom, hogy ez hasonló. -
Hidd el mindegyiknek kicsit másabb az íze! És azt is észre lehet venni hogy mennyire használják a csapot és milyen sűrűn tisztítják. Vannak ilyen apróságok. -
igazából addig amíg jófajta a nedű benne addig nekem majdnem mindegy hogy dobozos, üveges, vagy esetleg csapolt. -
Ízlések és pofonok!
Van olyan, hogy sokkal jobban esik a csapolt mint a dobozos v. üveges, de ez fordítva is igaz. -
otthon ezt a módszert jó bejátszani...de monjuk egy kocsmában vagy valahol egy bulin..nem hiszem,hogy azzal az cuccal mászkálsz a zsebedbe :)
faember, tavaly is volt ilyen bl-es heinekenes mulatság. -
f4ember #1965 Volt ilyen valaha? Most csak ilyen kódbeküldős van. Valahol a dobozán elvileg rajta van a kód, amit neten be kell regisztrálni.
Ez a sörcsapolós dolog nem rossz, csak erre pénzt kiadni szerintem felesleges. Inkább veszek egy tálcányi dobozos sört abból a pénzből :) -
És ott nem lehet kapni ilyen kaparós jegyet amivel lehet nyerni a heinekennél? -
Felénk van egy kocsma ahol, lehet kölcsönözni sörcsapot meg mellé vehetsz sörös hordót. Na ez egy kicsit jobb mint az 5 literes party hordó:D De abból is vannak spécik amihez vannak külön csapolók. -
trabiubi #1962 Erre van egy jó megoldásom
: Nyisd ki az üveget, tölts ki egy fél pohár sört, és iszogasd azt. Addig az üveget vissza lehet zárni az erre alkalmas célszerszámmal 
De az nagyon lassú lehet, ha mire megiszod az üveget, addigra elszáll a szénsav
-
Mer rossz lesz tőle az íze?Nem tudom én nem vettem még észre különbséget a hordós és az üveges sör között.Azt hagyjuk meg mondjuk hogy az igazi a kocsmában csapolt sör;) -
f4ember #1960 A hordó sok minden miatt nem jó, ez már ahogy látom régebben ki lett tárgyalva. Ha már csapolásról van szó, akkor inkább egy jó kocsmában, jó kocsmárossal. És ott normális hordókban tárolják a sört, és nem lesz olyan rossz íze tőle. -
plusz!!!! van benne szénsav!!!! én emiatt nem szeretem a fél literes dobozokat,üvegeket mert én nem vedelem a sört hanem szépen lassan iszom és ízlelgetem. Mire az üveg végére érek a szénsav elszáll...és ugye nem Guiness-t iszik mindenki:P
A partyhordóban még az utolsó kortyban is sok szénsav van.
De az biztos,hogy most egy ideig nem kísérlem meg újra ezt a vedeléses manővert:S -
Hát nem csodálom azért egy hordóba nem kis mennyiség van:) Azt szeretem a hordóban hogy megmarad a csapolás feelingje:) Meg szerintem az tovább hideg marad mint egy sima üveg. -
körülbelül nálunk is ez volt. Bár én inkább örültem,hogy együtt a banda...na meg az a sok sööör!:)
A meccs nekem csak aláfestő zeneként ment mert kicsit többet sikerült meginnom,mint a többiek. Azt a partyhordó heinekent majdnem én hugyoztam ki mindet.Most csak vizet kívánok :| -
f4ember #1956 Nah tegnapi meccs alatt legurult pár üveg. Úgy kb volt ott mindenféle, de a 3. után már teljesen mindegy volt. Sárga volt, habos, akkor már rossz nem lehet :) Mondjuk azt az ínycsiklandozó palackba töltött fekete sört kipróbáltam volna. -
fantomas11 #1955 Azt egészen baráti áron vetted. Különben az Amstel, vagyis az Amstel Pulse is a Heineken Sörgyárakhoz tartozik, így hasonló lehet az ízvilága. Vagy a sima Amstelt külföldről hozzák? Mondjuk ennyi pénzért nem hinném, hogy külföldről hozott sör lenne. -
interspárban 139 a dobozos amsztel, vettem is 2 kartont.
-
annyira nem gáz ám ez a Szögedi. :)
Az igen vannak árak, sajnos 500-ért nálam felejtős egy üveg/doboz sör. -
missxy #1952 Mi mindenképpen nézzük.Átjön pár haverom, veszünk sört és gyanítom, hajnalok hajnalán majd véget is vetünk az italozásnak.
-
Ez így van,nagyon sok sörnél ez tapasztalható. Mai meccset nézitek majd? -
fantomas11 #1950 Ez szokássá vált, hogy német vagy cseh szöveggel árulják a söröket. Mindenki tudja, hogy jó söröket csinálnak mind a két országban, és ezzel próbálják reklámozni. Csak ha jobban megnézzük, hogy ki csinálta, csak akkor látjuk meg, hogy semmi köze egyik országhoz sem. :)