A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát azért a sör igenis sokat ér szerintem,már az egyiptomiak is fõztek sört és nem véletlen, hogy fent maradt ez az ital az évezredek során,másrészt aranyból sok fogy,és elég sok helyen megtalálható,csak nehéz a bányászata,gyémánt sem azért drága mert alig van... tele van pl dél-afrika vele... de számomra a fent említett 3 isteni alapanyag közül a sör éri jelenleg a legtöbbet,naponta találkozok is vele 😊
Aranyból is sok fogyna, ha mindenfelé teremne... de egy idõ után nem érne semmit, ahogy a sör sem...
Tényleg nem ért még véget a történet ma megtaláltam a film folytatását
Itt nézhetitek meg http://www.youtube.com/watch?v=peMb_4aCM5c
Itt nézhetitek meg http://www.youtube.com/watch?v=peMb_4aCM5c
ezt te se gondolhatod komolyan... a sörnél sokkal értékesebb dolgok "teremnek" a Földön mindenfelé...
én is remélem hogy lesz folytatása a tudósításnak, amibõl majd végül kiderül, hogy búzasör tört fel
mert én azt nagyon szeressem
mert én azt nagyon szeressem

azért poén ez az egész sztori..csak ezt nem tudom, hogy mi az értelme😄...szerintem is lesz folytatás
jaj ne csináld már!
hát nekem valami azt súgja, hogy itt még nem ért véget a történet... bár lehet tévedek. De nem lepõdnék meg ha folytatásos sztori lenne. Amugy meg szerintem mi lennénk a leggazdagabb ország a Földön, ha tényleg sört találnánk a föld alatt😄
azért megnézném hogyan folytatódott a történet😄 jó a videó egyeébként
Sajnos nem találtam meg 😞
Lehet hogy mire odaértem már betömték és elvezették valahova máshova 😞
Lehet hogy mire odaértem már betömték és elvezették valahova máshova 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
600
Ha leszállsz a Hévrõl akkor onnan bemész, és akkor ott elfordulsz balra, ér ott van...
Hát ez a video baromi jó.
Egy óra múlva végzek megyek meg csekkolom a helyet. A sziget melyik részén van pontosan?
Egy óra múlva végzek megyek meg csekkolom a helyet. A sziget melyik részén van pontosan?
Hol ez a jó kocsma😊?
Nem gyenge, hanem szar, fõbe kéne lõni, idegesítõ picsa. Ez a sörös dolog viszont bejön, kéne több helyen "lelõhelyet" találni!😊 Nálunk a kocsmában is van egy ilyen, a földbõl közvetlen csapolják😉
is it okay if i think its lame to dance?
Igen, viszont a csávó csak egy kapufát szokott leszúrni😄
nem is rossz a videó !
csak a tudosító csaj nagyon gyenge benne !
csak a tudosító csaj nagyon gyenge benne !
Találtam egy videot, ahol kitör a "sörgejzír" 😄 sztem kama az egész de poénnak nem rossz elég fasza 😄 kérdés hogy milyen sör folyik..
http://retard.hu/content-sampoumlrfampuacuterampoacutetorony.html
http://retard.hu/content-sampoumlrfampuacuterampoacutetorony.html
Persze, nyilván... Itt linkeltek egy oldalt lejjebb, ott megnézed, ha van egy kis eszed, és kiderül az igazság...
Reklám?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Menj vissza homokozni ha nem érted.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
megvan locsolva az üvegben. 😊
"kispancs: fõleg ha napijegy van benne nemdebár?" ebbõl én azt a következtetést vontam le, hogy benne van a jegy.
😄DD ezt ugye csak viccbõl montad? vagy nagyon fiatal vagy😛
Még jó Hogy kötelezõ!! Megnyerem a jegyet és akkor meg fõleg😄
egy sör mindig jól jön
Hát, ha úgy nézzük olcsón, de ne felejtsd el, azt a sört is meg kellett venni😛 Na nem mintha drága lett volna.
Keresztanyámnak pont szülinapja volt, õ meg odavan ezekért a ******-ért, szóval letöltöttem neki, hadd örüljön...
nekem ne csengõhang legyen a kupakban, hanem Szigetjegy..plííz😊) Amúgy szerintem azért nem olyan rosszak az esélyek, végülis 1000 jegy talál gazdára, nem?
Itt a nyerõ kupak !!!!!
az a baj, hogy kb 1 a 1 millióhoz rá az esély, hogy nyersz !
lehet rosszabb, mint a lottó !
lehet rosszabb, mint a lottó !
sajnos még nekem sem sikerült nyerni !
pedig én is már legurítottam egy pár üveggel a hétvégén !
pedig én is már legurítottam egy pár üveggel a hétvégén !