3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#1815 vhogy én sem sörreklámnak találtam:)
-
nagyadam77 #1814 Ezzel a Szőke Ciklonnal én még nem találkoztam, nekem ismerős mesélt róla de neki nem jött be. -
#1813 Az az igazság, hogy itt Sopronban nem is láttam boltban (mondjuk boltban nem nagyon voltam mostanában), egy haverom hozta Győrből. Valószínűleg a nagyobb boltokban kapható. -
ribot #1812 Ezek nem sörreklámnak tűnnek nekem! -
barbym #1811 Sör reklámok :) -
ribot #1810 Bocsánat 1809 nemide....
Milyen Sopronit adtak ki? Hol vettél ilyen Sopronit? Még sosem halottam róla! -
ribot #1809 Mit találtak ki? -
#1808 hehe, fekete démon, szőke ciklon... nőihajszín-közhely szótár :D
én semmi extrát nem vettem észre benne legutóbb, bár rég ittam sima sopronit, amivel összehasonlíthatnám.. -
Boromello #1807 Még nem kóstoltam,eddig csak a fekete Démon-ig jutottam,de az nem ízlett -
#1806 És nemrég kiadtak egy új fajta sopronit: Soproni Szőke Ciklon. Valaki kóstolta már? Nekem volt hozzá szerencsém, nem rossz, teljesen más, mint a sima soproni, vagy a kanizsai. -
#1805 hmmm, tescoban még nem láttam -
Boromello #1804 hmmm...nem is tudtam,hogy létezik Heineken Dark... -
ribot #1803 harmadik még egyszer
-
Boromello #1802 igen...régen mesélte nekem egy ismerősöm,aki egy nagy áruházban dolgozott,hogy ott az ilyen dobozos söröket a földön tárolták a raktárban.És ott nem egyszer előfordult,hogy egerek mászkáltak bent.Nem tudom,hogy ebből mi az igazság,de ez azért eléggé ijesztő... -
ribot #1801 hmmmmm.... Ezért én is odavagyok egyik kedvenc.
és a másik:
és a harmadik:D
http://www.velemeny.com/UploadFiles/0000002/5ae4be29-3931-4133-a6fc-247250fa2a8bBig.jpg
-
#1800 Üvegből jobb is az íze :) meg nem kell nyalogatni a koszos dobozt, amit ki tudja ki fogdosott előtte, vagy hol járt.. -
Boromello #1799 Én nem nagyon szeretem a dobozos söröket.Üvegben sokkal jobban átérzem az ízét...Ti hogy vagytok ezzel? -
#1798 megkockáztattam, és igazad lehet, mert nem nagyon rúgtam be aznap -
zdlr #1797 igen, igen a démon az meglepően finom!
mondjuk a világos soproni is nagyon jól tud esni nyáron a nagy melegekben. -
geo91 #1796 abszolút kedvenc, csak ritkán jutok hozzá, mert igen drága...
ha viszont olcsón nagyon jó sört akartok inni akkor:
-
zdlr #1795 igazából vízbe kevernek sört :D -
#1794 ja hogy te lány vagy -
#1793 náhiszem -
#1792 víznek hívják :P -
#1791 Én voltam nemrég a barátommal egy belga sörözőben a rakpartnál.. Szerintem isnteni volt, ittunk meggyes sört, isteni belga ételek.
Ha valaki romantikázni akar, szerintem egy belga söröző tökéletes erre. -
hollarej #1790 Hát igen erre lenne szükség nálunk is!Csak valszeg gyorsan elfogyna....
Ráadásul az egyik legjobb sör szerintem.... -
#1789 Hát ezt bárki megirigyelné. Na megyek, lenézek egy pubba nézni vmi meccset cimbivel, ti meg csak punnyadjatok tovább az irodában -
nálunk most ilyen van az irodában, hukkk -
kombajn59 #1787 Én nem szeretem a barna söröket pl ezek a belga sörök olyan édesek,ihatatlanok szerintem.maradok a világos söröknél... -
#1786 na azt akkor egyszer kipróbálom majd. Már azt hittem az összes barnát végigkósoltam :) -
#1785 Barna sörben az üveges Szalon verhetetlen azok között a sörök között, amiket itthon látok a boltok polcain. A nagyobb külföldi márkák nem nagyon veszik föl vele a versenyt. -
antipatti #1784 hat bodzas az eleg meredek,de sztm a radler 1x-1xer nyáron azért jo tud lenni :) de mondjuk egy "nehéz nap" után nálam mindenképp az egyszerűséggel lehet kicsit kikapcsolni. Semmi felesleges íz, letisztult forma etc. tehát maradok a heinekennel :D -
#1783 Jómúltkor ittam bodzás sört. Kuka.
Ahogy a radler, meg a citromosak jó része is.
A Desperados viszont finom, csak aranyáron adják. -
#1782 jaja! Sőt, a tökéletes trió: sör + jó kaja + meccs :) az édes hármas.
Ma tervezem, hogy megyek a ZP-be. Hallottam olyat, h vmi hülyeséget kevernek ott a sörbe. Igaz ez vagy csak városi legenda? -
antipatti #1781 de azért szeretem ezt mert akkora mellé a körítés, amit én nem bánok, annyi pénzük van a heinekeneseknek és nem félnek használni :D -
dugipofi #1780 Na ja,az tuti hogy meccs mellé elegedhetetlen a sör,mindíg lemegy 4-5 egy meccs alatt.... -
antipatti #1779 igen nem is tudtam? de az a jó a heinekenbe,hogy olyat szponzoral amit imadok :D a focit szal nálam így ez még jobban csúszik.. -
#1778 én a barna gössert imádom.. BOCK
heineken nagyon érzi :) a gösser is a heineken márkája elvileg. -
berreg #1777 Nekem a Heineken a kedvencem,a minőség beszél!na meg itat is..... -
#1776 A Kőbányai világos jó hidegen,az aztán csúszik.