3817
Kinek, mi a kedvence?
  • Coldplayer
    vhogy én sem sörreklámnak találtam:)
  • nagyadam77
    Ezzel a Szőke Ciklonnal én még nem találkoztam, nekem ismerős mesélt róla de neki nem jött be.
  • Krezga
    Az az igazság, hogy itt Sopronban nem is láttam boltban (mondjuk boltban nem nagyon voltam mostanában), egy haverom hozta Győrből. Valószínűleg a nagyobb boltokban kapható.
  • ribot
    Ezek nem sörreklámnak tűnnek nekem!
  • barbym
    Sör reklámok :)
  • ribot
    Bocsánat 1809 nemide....

Milyen Sopronit adtak ki? Hol vettél ilyen Sopronit? Még sosem halottam róla!
  • ribot
    Mit találtak ki?
  • tompapaa
    hehe, fekete démon, szőke ciklon... nőihajszín-közhely szótár :D

én semmi extrát nem vettem észre benne legutóbb, bár rég ittam sima sopronit, amivel összehasonlíthatnám..
  • Boromello
    Még nem kóstoltam,eddig csak a fekete Démon-ig jutottam,de az nem ízlett
  • Krezga
    És nemrég kiadtak egy új fajta sopronit: Soproni Szőke Ciklon. Valaki kóstolta már? Nekem volt hozzá szerencsém, nem rossz, teljesen más, mint a sima soproni, vagy a kanizsai.
  • tompapaa
    hmmm, tescoban még nem láttam
  • Boromello
    hmmm...nem is tudtam,hogy létezik Heineken Dark...
  • ribot
    harmadik még egyszer
  • Boromello
    igen...régen mesélte nekem egy ismerősöm,aki egy nagy áruházban dolgozott,hogy ott az ilyen dobozos söröket a földön tárolták a raktárban.És ott nem egyszer előfordult,hogy egerek mászkáltak bent.Nem tudom,hogy ebből mi az igazság,de ez azért eléggé ijesztő...
  • ribot
    hmmmmm.... Ezért én is odavagyok egyik kedvenc.
    és a másik:

és a harmadik:D
    http://www.velemeny.com/UploadFiles/0000002/5ae4be29-3931-4133-a6fc-247250fa2a8bBig.jpg
  • tompapaa
    Üvegből jobb is az íze :) meg nem kell nyalogatni a koszos dobozt, amit ki tudja ki fogdosott előtte, vagy hol járt..
  • Boromello
    Én nem nagyon szeretem a dobozos söröket.Üvegben sokkal jobban átérzem az ízét...Ti hogy vagytok ezzel?
  • Bigus
    megkockáztattam, és igazad lehet, mert nem nagyon rúgtam be aznap
  • zdlr
    igen, igen a démon az meglepően finom!
    mondjuk a világos soproni is nagyon jól tud esni nyáron a nagy melegekben.
  • geo91
    abszolút kedvenc, csak ritkán jutok hozzá, mert igen drága...

ha viszont olcsón nagyon jó sört akartok inni akkor:
  • zdlr
    igazából vízbe kevernek sört :D
  • Christiansen
    ja hogy te lány vagy
  • Christiansen
    náhiszem
  • Christiansen
    víznek hívják :P
  • Bigus
    Én voltam nemrég a barátommal egy belga sörözőben a rakpartnál.. Szerintem isnteni volt, ittunk meggyes sört, isteni belga ételek.

Ha valaki romantikázni akar, szerintem egy belga söröző tökéletes erre.
  • hollarej
    Hát igen erre lenne szükség nálunk is!Csak valszeg gyorsan elfogyna....
    Ráadásul az egyik legjobb sör szerintem....
  • Bigus
    Hát ezt bárki megirigyelné. Na megyek, lenézek egy pubba nézni vmi meccset cimbivel, ti meg csak punnyadjatok tovább az irodában
  • STomika

nálunk most ilyen van az irodában, hukkk
  • kombajn59
    Én nem szeretem a barna söröket pl ezek a belga sörök olyan édesek,ihatatlanok szerintem.maradok a világos söröknél...
  • Bigus
    na azt akkor egyszer kipróbálom majd. Már azt hittem az összes barnát végigkósoltam :)
  • sz4bolcs
    Barna sörben az üveges Szalon verhetetlen azok között a sörök között, amiket itthon látok a boltok polcain. A nagyobb külföldi márkák nem nagyon veszik föl vele a versenyt.
  • antipatti
    hat bodzas az eleg meredek,de sztm a radler 1x-1xer nyáron azért jo tud lenni :) de mondjuk egy "nehéz nap" után nálam mindenképp az egyszerűséggel lehet kicsit kikapcsolni. Semmi felesleges íz, letisztult forma etc. tehát maradok a heinekennel :D
  • sz4bolcs
    Jómúltkor ittam bodzás sört. Kuka.
    Ahogy a radler, meg a citromosak jó része is.

A Desperados viszont finom, csak aranyáron adják.
  • Bigus
    jaja! Sőt, a tökéletes trió: sör + jó kaja + meccs :) az édes hármas.

Ma tervezem, hogy megyek a ZP-be. Hallottam olyat, h vmi hülyeséget kevernek ott a sörbe. Igaz ez vagy csak városi legenda?
  • antipatti
    de azért szeretem ezt mert akkora mellé a körítés, amit én nem bánok, annyi pénzük van a heinekeneseknek és nem félnek használni :D
  • dugipofi
    Na ja,az tuti hogy meccs mellé elegedhetetlen a sör,mindíg lemegy 4-5 egy meccs alatt....
  • antipatti
    igen nem is tudtam? de az a jó a heinekenbe,hogy olyat szponzoral amit imadok :D a focit szal nálam így ez még jobban csúszik..
  • Bigus
    én a barna gössert imádom.. BOCK

heineken nagyon érzi :) a gösser is a heineken márkája elvileg.
  • berreg
    Nekem a Heineken a kedvencem,a minőség beszél!na meg itat is.....
  • Willenbrock
    A Kőbányai világos jó hidegen,az aztán csúszik.