Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Magánember ritkán költ 100 rugót egy halom játékra amibõl max. néhány érdekli. Megéri, vagy sem, én sem adnék érte ennyit. Egy videotéka is ha eladja egyben a készletét valszeg. nem egy magánember fogja egyben megvenni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ezeket, és ennyi áron simán beveszi valamelyik konzolüzlet! Probáld meg valamelyikben!
Pedig az also sor a lexebb. Ne sertodj a kerdesem miatt, nem mindennapos, hogy maganszemely csak ugy feldob 50 jatekot eladasra.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Kaplan
Ott a pont.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sheltem
44db játék 100ezer Ft számoljunk csak.
Olyan 2300Ft ra jön ki egy(hagyjuk a pontos számokat).
Egy Gc játék szerintem simán megér 2300Ft ot, az más kérdés hogy ki a fasznak kell hirtelen ennyi egyszerre.
Aki Gc-s tuti van már pár db eredeti játéka és szerintem sok az átfedés.
PErsze érthetõ ha egyben akarja eladni, de ha mindenáron el akarja adni szerintem jobban jár ha külön teszi(de lehet nagyot tévedek most).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kaplan
Hát már megbocsáss, de sztem úgy egy csöppet nem helytálló az ár 😛

edit/: #2846 - Így már engem is érdekel. 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nyaSGem
így már érdekelne.
Milyen az a kamera?
Az autó mennyit eszik százon?

fishBNS
Nem ,meg adom melle a kocsim,a kameram, az N64-em 30jatekkal, a saturnom Panzer Dragoon Saga-val! pff...

Kaplan
Na állj, 100e csak a játékokért?! <#guluszem1><#csodalk>

fishBNS
100e

fishBNS
Ja,az also sort nem adom =P

nyaSGem
Egyben mennyiért adod?

Super Mario
Pont 50 játék

https://supermario4ever.wordpress.com

wow <#merges2>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

fishBNS
Szal,mielott meg felreertes esne,csinaltam egy kepet.

fishBNS
Eredetiek,megis mit gondoltal?

Ha eredetiek, lehet, hogy erdekelne par.

Kaplan
az ÚJ magyar SP árán adod? De ez nem új, nemde? 😛 Van rá garancia? Doboz stb?
S fõleg, mennyibe került mostanság egy használt sp?

fishBNS
fotosoppot meg csak ne is lattam... csak photoshop-om van

Sheltem
Mér hihetetlen? Te még nem használtál fotosoppot? 😊
Najó csak vicceltem<#mf1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

fishBNS
valoban hihetetlen...

DanielT
HIHETETLEN AJÁNLAT!!!

😊) Kedves topiklátogatók, gondoltam mielõtt feldobnám aprónetre nektek ajánlom fel a híres USA Gameboy SP-t megvételre, (ismerõs jött haza és hozott mégegyet).
Az új magyar SP árán adom, tehát 25,000 Ft.

Kérem tegyék meg ajánlataikat privátban.

A már jól ismert összehasonlító kép (jobb oldalon ez a gép, balra a sima SP).

Összehasonlítás a DS képével(alsó a gép, saját fotó):

fishBNS
Eladnam az alabbi jatekokat,leehtoleg egyben:

Ace Golf
Super Monkey Ball
Tony Hawks Pro Skater 4
Tony Hawks Pro Skater 4
Tony Hawks Underground
Tony Hawks Underground 2
Spiderman
Spiderman 2
James Bond 007 : Agent Under Fire
James Bond 007 : Nightfire
Sonic Heroes
Need For Speed Underground
NBA Live 2003
Dark Summit
Bad Boys 2
Medal of Honor Frontline
Die Hard Vendetta
NHL Hitz 2k3
Star Wars Bounty Hunter
Wrestle Mania x8
International Superstar Soccer 2
Fifa World Cup 2002
XIII
Enter The Matrix
Sonic Adventure DX
Red Faction
Agressive Inline
Soul Calibur 2
Freekstyle
SSX Tricky
Beach Spikers
Whirl Tour
Speed Kings
Castleween
Fifa 2003
Star Wars Rogue Leader
18 wheeler
Mat hoffman's pro bmx 2
XG 3
Kelly Slater's PRO Surfer
Mission Impossible
Resident Evil
Minority Report
Cel Damage

Hasznalt,de mind dobozban kezikonyvel,tokeletesen mukodo allapotban!
[email protected]

Eladó,

NDS játékok:
Super Mario 64 DS - 6 000 Ft
Another Code - Two Memories - 6 000 Ft

GBA játékok
Yoshi's Island - Super Mario Advance 3 - 3 000 Ft
NES CLASSICS - Super Mario Bros - 3 000 Ft

Valamint eladó még egy Nintendo DS gép - dobozában, tartozékokkal.
Karcmentes állapot 😊 - 26 000 Ft
Fejhibás nagy PS2-t még mindig keresek olcsón, nem SANYO fejjel.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Eladó PSP játékok:
Prince of Persia Revelations: 8 ezer ft
Ridge Racer: 6 ezer ft
Burnout Legends: 7 ezer ft

Írj privibe vagy a [email protected] címre!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Mondjuk tényleg ne szóljunk annyira bele más árazásába, 7k így is tök jó ár.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Meg én is tudok példát. A boltban még mindig 14k.
Ha már vettél, akkor miért szólsz bele? Meg egyébként nem tudom, hogy nézted-e a köritést? Olyat biztos nem 2 forintért adnak a vaterán.
Csokkents az aron.. 😊 A vateran 5ert vettem Luminest foliaban (es van a sracnak meg belole)

Ghost in the Shell: Standalone Complex 4800ert foliaban. EyeToyosoknak 3500ert Disney Move szinten foliaban.

Jagi
F1 challenge '99-02
WRC2
darabja 3k, 5k-ért meg vihetitek mind a kettõt... (priv)

Valaki vigye már el ezeket a cuccokat tõlem:

Sony PSP játék:
Lumines
Hot Shots Golf

7k/db. Együtt 13k+ajándék Martin Fields képernyõvédõ fólia+Airform PSP tok.

Esetleg Gamecube játékokra csere is szóbajöhet.
Super Mario
Ha kihozzátok belõlem, akkor persze, hogy gyerekesen viselkedek! Most is, ha Lammer nem figyelmeztet, eszembe sem jutott volna megkérdezni. Csak azért, mert annyira felidegesített vele, muszáj volt ezt így visszaadnom neki.

Anubys
😊

De legalább belátod. Így már elérted a hatéves szintet. 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sziasztok! PS2-re keresek eredeti Wipeout Fusion-t. Ha valakinek megvan, és megválna tõle, korrekt árban megvenném. Cserére fel tudok ajánlani némi ráfizetéssel WRC Rally Evolved-et. Karcmentes, kifogástalan állapotú magyar nyelvû kézikönyvvel. A rally-t esetleg elcserélném Tekken 5-re is.

Super Mario
Nem tehetek róla, hogy agyilag 5 éves szinten vagyok :-(

Anubys
Most nem fikázás, de én amíg meg nem néztem az adatlapodat legalább 10 évvel fiatalabbank hittelek...
Nem mondom, hogy vedd vissza magad, de ne csodálkozz, hogy valakit bosszant ez a 0 IQ level... 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Super Mario
Rendben van, legyen béke köztünk.

Lammer
ignorallak ezentul...<#rolleyes>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Super Mario
Biztosan nem fogunk, mert la. 200 km választ el minket. De ha még egyszer figyelmeztetsz, hogy nehogy megkérdezzem, csak azért is meg fogom kérdezni!

Lammer
nekem meg beloled, es nem csak nekem... mar tobben jeleztek, hogy mar a tokuk telivan az ovodas feelingbol... ne talalkozzunk eloben, nagyon kivanom neked...<#rolleyes> bar szellemi fogyatekost nem illik bantani... az gyengesegre vall... ezt belatom... <#rolleyes>

Csacsi
Szaisztok. Keresek Yourself Fitness Programot Ps2-re. Ha tudtok boltot az is jó.

Elõre is köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Super Mario
Most már kezd elegem lenni belõled! Többen is mondták, hogy beszólsz neki. Miért nem tudod elfogadni a másikat olyannak, amilyen? A hibájával együtt???

Illetve csere az általam kergetett fejhibás nagy PS2-re.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

SG-rõl bárkinek 9 ezer komplette. Még adok 10 backupot is ajiba. memkártya kell, meg egy jobb joy késõbbre és kész.

Lammer
azert hogy te bannoltasd magadat, ha ezt igy folytatod...
<#rolleyes>

Anubys
Tényleg, miért adod el? 😊

Super Mario
Miért is adja el? <#eplus2>

torrente
Miért adod el? <#confused><#hehe>