Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
Szupermario meg ne kerdezd miert adja el... mert lebaltazlak... komolyan... <#rolleyes>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

deep
Van egy eladó Sega Saturnom srácok😊 Szép állapot, kábelek, 1 joy.

Ajánlatokat privibe!
KILLER2
Csal úgy. Nem tudom így jött ki.

Töltsük le az internetet!

Kaplan
S ezt mi a tökömért nem lehetett egy postban kiírni??

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

KILLER2
Ha gondolod MSN-en is megbeszélhetjük.

KILLER2
És ha lehet akkor mellé a DVD-t

KILLER2
Mivel nem nagyon ismerem az árakat ezért jó lenne, ha te mondanád.

Eladó külön is. Mennyiért vinnéd?
KILLER2
Pontosítok: Eladod külön a 512 MB CF Elite Pro kártyát hozzá az írót és a PassKey-t?

KILLER2
Ja bocs látom van hozzá író. Szal eladod külön?

KILLER2
eladod külön a kártyát meg a passkey-t? Amúgy ezekre a kártyákra mivel lehet írni?

Eladó:

Nintendo DS dobozában tartozékaival
+ M3 Adapter
+ PassKey
+ 512 MB CF Elite Pro
+ 2 eredeti játék+ 1 demo: Another Code, Super Mario 64 DS + Metroid Prime Hunters Demo
+ Az eddig megjelent játékok DVD -n
+ 2 GameBoy Advance játék: Nes Classics - Super Mario Bross, Yoshi's Island - Super Mario Advance 3
+ Traxdata 11 in 1 kártyaolvasó/író

irányár: 65k
Lammer
helyesbites:ehhh 4 iranyzekos... hulye vagyok 😄DDD

Lammer
Skacok!!! nem tudtok olyan atalakitot akar xboxhoz, akar PChez, amire ra tudnek dugni regi classic AMiga/C64 kompatibilis Joyokat?(Quickshot style)... vegulis a lenyeg az lenne, hogy pcn/xboxon c64/amiga emulatorral tudjak nyomulni(nagyon bena a pad... hiaba analog/digital, ecceruen joyyal verhetetlen a sensible soccer/microprose soccer es atomjo igazan joyyal elvezheto tarsai😄DDD)... es ehhez vagy atalakito kene+megajo allapotu joy... vagy modern joy ami ugynugy digitalis, tehat 8 iranyzekos, mikrokapcsolos+atalkito, mint a regi quickshotok... erdekel minden faramuci megoldas!!!!<#vigyor2>
szerk: regi szep emlekek: regebben halalra idegesitettem anyamat, mert allandoan "kattogtam" a mikrokapcsoloval 😄DDDD

Kaplan
Ok, sry félrenéztem. De akkor is még...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szerintem itt csak arról van szó, hogy mindenki tiszteletben tartja a szép állapotú játékaidat, viszont ezen a placcon kicsit még magasak az áraid. Tudod: annyit ér amennyit adnak érte. Fórumokon olcsón lehet venni cuccokat, de ez egyben hátrány is: olcsón lehet eladni is. Peace és sok sikert. Hirdesd aproneten is.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Mindegyik játék árát levittem 1-2 ezerrel!

Vegyetek Xbox360-at és találkozunk a neten!

Na ne mondd! Melyik?

Kaplan
Nem sok változás történt. Sõt van olyan játék ami drágúlt! 😊

hajrá!! 😊

Super Mario
Tökéletesen kielégítõ válasz :-)

https://supermario4ever.wordpress.com

Öööö...mivel többenjelztétek, hogy egy kicsit elszálltam az árakkal, itt az újabb lista, 100% eredeti, kitûnõ állapotban lévõ, PAL GC játékokra:

Resident Evil 4 - 8000Ft
Soul Calibur 2 - 8000Ft
Metal Gear Solid: The Twin Snakes - 8000Ft
Timesplitters 2 - 6000Ft
Prince of Persia: Warrior Within - 7000Ft
Splinter Cell - 6000Ft
Splinter Cell: Chaos Theory - 8000Ft
Super Smash Bros. Melee - 7000Ft
Tales of Symphonia - 7000Ft
Rainbow Six 3 - 7000Ft
Sonic Adventures 2: Battle - 7000Ft
Tony Hawk's Pro Skater 4 - 5000Ft
007: Agent Under Fire - 5000Ft
007: Nightfire - 6000FT
007: Everything or Nothing - 7000Ft
Mortal Kombat: Deadly Alliance - 5000Ft
Medal of Honor: Frontline - 5000Ft
True Crime - 6000Ft
Conflict: Desert Storm - 6000Ft
Luigi's Mansion - 6000Ft
Star Wars: Rogue Squadron 2 - 6000Ft

Hát ennyi, akit érdekelnének válaszoljon, vagy dobjon egy mailt a [email protected] címre.

nos, kollega, 3 dolog (az egyik ott is le van írva):
1: van a kisfiamnak egy DC-je, értelemszerûen ahhoz van kábel.
2: ne tudod, de annyi változás történt hogy az imént hûlt ki a forrasztópákám, forrasztottam hozzá egy szakos AV kábelt (Nem RF gyári gafgyit, rca-s kimenetû AV-t stereo hanggal, ugyanis volt egy RGB kábel amibõl meg tudtam csinálni.)
3: 20 perce pörög benne a Sonic Adventure 1., és AV-n stereo hanggal olyan hogy aki meglátná elhajítaná az RF modulátort amit gyárilag adnak hozzá, nagy ívben a pitsába 😊
3+1: nem most kezdtem, senkit se vertem még át, hja és 10 ezer ft nem ér meg annyit sztem.

Nah szóval: Immáron stereo AV kábel is van a géphez, és a joy nem is olyan gatya mivel játszok vele. A D-padja van ki már egy kicsit. Ennyi.
Így ok?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Super Mario
Nem akarok kötözködni, de honnan tudod, hogy mûködik, ha nincsenek kábelek hozzá?

https://supermario4ever.wordpress.com

Megint volna par olcsobb angol folias jatek PS2-re:
Call of Duty 2 Big Red One: 7500
Death by Degrees: 4500
Club Football (Real, Celtic, Bayern,Leeds): 3500
Fahrenheit: 7500 (Xre is)

Xre:
Yager 3500
Club Football (Inter,Juve, Liverpool, ManU, Real, Ajax,Milan, Bayern, Chelsea): 3500

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

F2A 256 Mbites GBA flashkarim eladnám, remekül megy csak most nincs rá szükségem. USB inkerrel. 4 dvd-nyi anyaggal. Értelmes ajánlatokat kérek PÜ-ben.

torrente
Eladó egy mûanyag tokos Gargoyles Quest címet viselõ GameBoy játék 2000Ft-ért.

deep
Birtokomba került egy japán verziójú Virtua Cop játék sega saturn-ra. Ha esetleg valakit érdekel, megvásárolható😊
KILLER2
Van valakinek eladósupecrarcja magic key-el és lehetõleg valami a kártya írásához szükséges kütyüje?

deep
Elkélt😄
KILLER2
Hé deep! megvan még a supercard meg a magic key vagy mi?

Eladók PSP-re:
Prince Of Persia Revelations: 8 ezer
Ridge Racer: 6 ezer
Burnout Legends: 7 ezer

[email protected]

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Lammer
jahmostkapcs!!!! legyszike Tiemkopirajt meg minden, okes? 😉

Na vaze nem tetszik a game. Hát a te bajod...

Miután végignyomtam a Metal geart3-at ha lesz nekem ilyen akkor el is adom a gépet. Van tehát egy Ps2(slim) 16Mb-os memóriakártya meg talán a Mgs 3. Mennyit érne szerintetek nincs csippelve.

Lammer
hulye nyalcsorgato fan banda... mind geekek vagytok... pffffffff

/meg fogja venni Gcre is <#buck><#idiota>

Ha van valakinek egy eladó Metal Gear Solid 3-ja vagy esetleg el akarja cserélni az szóljon. Ha cseréled akkor adok érte egy Wrc 1-et, Tony Hawk's 3-at Auto Modell Listát és egy Legacy of Kain Defiance játékot. Igen igen mind a négyet.

sp00n
Hello! Elado egy Fifa Street meg egy Socom II, mind2 egyszersem hasznalt teljesen uj. Tokkalvonoval mindennel egyutt. a Ketto egyutt 7000 FT ert 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

Kaplan
Ott a pont. 😊

deep
Azért szerintem a REmake is elég erõforrást emésztett fel. Én nem zavartatom magam amiatt, hogy nem dolgoztak a 2 másik résszel is éveket. Sajnálom kicsit, nyilván ütött volna, de egy FAN így is megveszi...
Lammer
de nagyon jol tudom... enis RE fan vagyok... de ez a 2-3as REZIVEL a capcom akkorat bukott a szememben, mint az olajto... szemet egy banda... hogy ps1/dc portot kiad gcre... amikor adott egy sokkal, de sokkal jobb HW... elmennek a veresbe... mivel fan vagyok, de nem vak es hulye, azthiszik meg1X kihuzhatjak a lovet a zsebembol, hat tevednek... -.-

Kaplan
Ezt te nem tudhatod 😊

Lammer
ehhh minek gyurtok ennyit egy sz4ros portert?... 😛

deep
Ezek eladóak így együtt😊

Ha valaki nem ismerné fel:
Nintendo DS-hez Supercard CF+512 Mb Kingston CF kari + Superpass 2

Összesen 30 ropogó.
Kaplan
Eladó :

PS2:

Gran Turismo 4 (nem eredeti tok, nincs füzet, kiváló állapot) - 4k
Resident Evil 4 (minden megvan tok,füzet. kiválónál is jobb állapot) - 6k

Kaplan
Sajnos elég beszerezhetetlenek 😞
De akkor is meglesznek.. Ha törik, ha szakad.

deep
Nekem is még hiányzik a 2😄
Kaplan
Már én is összeszedem õket. Re Zero, REmake, Resident Evil 4, Resident Evil Code Veronica megvan 😊
Csak a kettõt,hármat kell valahonnan megszereznem 😊

deep
Én konkrétan kizárólag a 6 residentért tartom a kjúbot😄