Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Töltsük le az internetet!
Nintendo DS dobozában tartozékaival
+ M3 Adapter
+ PassKey
+ 512 MB CF Elite Pro
+ 2 eredeti játék+ 1 demo: Another Code, Super Mario 64 DS + Metroid Prime Hunters Demo
+ Az eddig megjelent játékok DVD -n
+ 2 GameBoy Advance játék: Nes Classics - Super Mario Bross, Yoshi's Island - Super Mario Advance 3
+ Traxdata 11 in 1 kártyaolvasó/író
irányár: 65k
szerk: regi szep emlekek: regebben halalra idegesitettem anyamat, mert allandoan "kattogtam" a mikrokapcsoloval 😄DDDD
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Vegyetek Xbox360-at és találkozunk a neten!
Resident Evil 4 - 8000Ft
Soul Calibur 2 - 8000Ft
Metal Gear Solid: The Twin Snakes - 8000Ft
Timesplitters 2 - 6000Ft
Prince of Persia: Warrior Within - 7000Ft
Splinter Cell - 6000Ft
Splinter Cell: Chaos Theory - 8000Ft
Super Smash Bros. Melee - 7000Ft
Tales of Symphonia - 7000Ft
Rainbow Six 3 - 7000Ft
Sonic Adventures 2: Battle - 7000Ft
Tony Hawk's Pro Skater 4 - 5000Ft
007: Agent Under Fire - 5000Ft
007: Nightfire - 6000FT
007: Everything or Nothing - 7000Ft
Mortal Kombat: Deadly Alliance - 5000Ft
Medal of Honor: Frontline - 5000Ft
True Crime - 6000Ft
Conflict: Desert Storm - 6000Ft
Luigi's Mansion - 6000Ft
Star Wars: Rogue Squadron 2 - 6000Ft
Hát ennyi, akit érdekelnének válaszoljon, vagy dobjon egy mailt a [email protected] címre.
1: van a kisfiamnak egy DC-je, értelemszerûen ahhoz van kábel.
2: ne tudod, de annyi változás történt hogy az imént hûlt ki a forrasztópákám, forrasztottam hozzá egy szakos AV kábelt (Nem RF gyári gafgyit, rca-s kimenetû AV-t stereo hanggal, ugyanis volt egy RGB kábel amibõl meg tudtam csinálni.)
3: 20 perce pörög benne a Sonic Adventure 1., és AV-n stereo hanggal olyan hogy aki meglátná elhajítaná az RF modulátort amit gyárilag adnak hozzá, nagy ívben a pitsába 😊
3+1: nem most kezdtem, senkit se vertem még át, hja és 10 ezer ft nem ér meg annyit sztem.
Nah szóval: Immáron stereo AV kábel is van a géphez, és a joy nem is olyan gatya mivel játszok vele. A D-padja van ki már egy kicsit. Ennyi.
Így ok?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
https://supermario4ever.wordpress.com
Call of Duty 2 Big Red One: 7500
Death by Degrees: 4500
Club Football (Real, Celtic, Bayern,Leeds): 3500
Fahrenheit: 7500 (Xre is)
Xre:
Yager 3500
Club Football (Inter,Juve, Liverpool, ManU, Real, Ajax,Milan, Bayern, Chelsea): 3500
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Prince Of Persia Revelations: 8 ezer
Ridge Racer: 6 ezer
Burnout Legends: 7 ezer
[email protected]
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
/meg fogja venni Gcre is <#buck>#buck><#idiota>#idiota>
x360 gamertag: v1ctor777hun
Ha valaki nem ismerné fel:
Nintendo DS-hez Supercard CF+512 Mb Kingston CF kari + Superpass 2
Összesen 30 ropogó.
PS2:
Gran Turismo 4 (nem eredeti tok, nincs füzet, kiváló állapot) - 4k
Resident Evil 4 (minden megvan tok,füzet. kiválónál is jobb állapot) - 6k
De akkor is meglesznek.. Ha törik, ha szakad.
Csak a kettõt,hármat kell valahonnan megszereznem 😊