Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van valakinek Xbox-hoz eladó új S joya olcsón?

Jah a mail cím!

[email protected]
Üdv Konzolosok!

Bocs, hogy ide írok de sajna nincs ilyen topic, újat meg még nem nyithatok, mert az 1 hónap nem járt le.

Az lenne a lényeg, hogy a 80-as években volt 1 NES-em, ma hogy már pc meg PS van ezeket sokan el is feledték.
Szeretnék minden régi konzoolt összegyüjteni ami csak létezett vagy létezik.

Ha esetleg van akinek megunt, vagy már használaton kívüli gépe van (fõleg NES. SNES, ATARI ), és szeretne tõle megválni, küldjön, egy mailt priviben, ott majd megbeszéljük a továbbiakat!

Nagyon köszönöm a figyelmet!!!
fishBNS
Nah,ha valaki tud egy ertelmes weboldalt,ahol vannak hasznalt GC gamek ,az megoszthatna velem! Be kell arazgatnom a jatekokat,mert mindenkinek csak max 3-4 jatek kell... =]

A ps1 lemezek remekül mennek ps2-ben. Megfelelõ chippel a backupok is. Nem igazán veszi igénybe a fejet, ez egy tévhit. A lemezek jó állaotúak legyenek, a konzol tisztán legyen tartva. Ennyi a titok. PS2 játékok rippelve cd-n: na igen, ez kakukktojás, ez egy kicsit jobban igénybeveszi a konzolt, ha nem vagy kénytelen ilyet használni, tartósan ne is. De hébehóba nyugodtan. Nagy gép jobban tolerálja, a PSTWO picikék kevésbé. EZ már az új szeró miatt van.
PS1-nél másik laser mûködik, dual laser fej van a ps2-kben. Egy dvd, egy cd.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

sp00n
Hello!

Elado egy Nintendo DS teljesen ujszeru, karcmentes, tokeletes allapotban. A kijelzott folia vedte kezdetektol fogva. Foliat meg tudok melle adni ami par evre meg elegendo 😊 Plussz van hozza, egy hordtaska is,melyben DS v. GBA szalithato amik melle 8DS game v. 4 gba game fer bele, melleteheto meg a tolto is. Melle van meg egy Mario Kart DS is dobozzal leirassal egyutt, makulatlan allapotban. A DSnek minden tartozeka megvan (tolto, doboz, zacskok, ceruzak) mind karcmentes gyonyoru allapotban 😊 Az ar iranyar 31ezer forint. Akit erdekel privat 😊 (Egyben eladoak)

x360 gamertag: v1ctor777hun

dinomano
jah, nem minden PS1-es gémet jatszik le a PS2+allitolag (nem tudom mennyi igazsagtartalom van az infoban...); de masolt PS1jatekok tönkrevaghatjak a PS2-fejét...(mondjuk 1 idö utan PS1-ét is tönkrevagjak..). Mindenesetre CD-s gémekkel (havernal ugy vettem eszre)jobban szenved PS2 mint DVD-kkel, többet pozicional, hangosabb(és nem csak RIP-CD-knél..)...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Jó ár, csak kár, hogy a 80-90% nem érdekel a játékok közül.:]
az igazat megvalva f**gom sincs róla,hogy milyen gémek,mert van vagy 50,és úgy gondoltam ha eladom a kis masinát majd úgy tizet kiválasztok hozzá.de nem tudom melyikeket.

dinomano
hmmm...hmmm...megkimélt kis gép? Érdekel! A mostani kis szürkém is 2 évig dobozban állt, mikor vettem (vazz, én vagyok ennyire retro-emberke; h. maniakusan tolom azokat a gémeket amiket más régen megunt; vagy csak le vagyok maradva? /2-3 évvel ezelött még vérbeli pc-s voltam; oszt kaptam 1 fülest; h. ps1 sürgõsen elado...):-O
Milyen gémjeid vannak hozza? (habar mind1, rengeteg gémem van...)

Azt nem tudom hány éves,de kb 1 éve a dobozában csicsikál.A multhéten elõvettem kicsit,akadásmentesen vitte a gémet.

dinomano
hmmm... jatekok nem erdekelnek, de a PS valoszinü h. igen...memokartya+kontroller tökmind1, az van... :-D 10e-ért nem sok...hany eves a gép? Megkimélt?

Sok sikert... <#hehe>
hali!
Ha érdekel van egy ps1-em chippelve,2 kontroller,2 memókártya 10 játékkal.
10000-ért eladó.Ja és kutya baja.

fishBNS
Egy kis up! =]
Eladnam az alabbi EREDETI jatekokat,csak egyben:

89.900.- =]

Ace Golf
Super Monkey Ball
Tony Hawks Pro Skater 4
Tony Hawks Pro Skater 4
Tony Hawks Underground
Tony Hawks Underground 2
Spiderman
Spiderman 2
James Bond 007 : Agent Under Fire
James Bond 007 : Nightfire
Sonic Heroes
Need For Speed Underground
NBA Live 2003
Dark Summit
Bad Boys 2
Medal of Honor Frontline
Die Hard Vendetta
NHL Hitz 2k3
Star Wars Bounty Hunter
Wrestle Mania x8
International Superstar Soccer 2
Fifa World Cup 2002
XIII
Enter The Matrix
Sonic Adventure DX
Red Faction
Agressive Inline
Soul Calibur 2
Freekstyle
SSX Tricky
Beach Spikers
Whirl Tour
Speed Kings
Castleween
Fifa 2003
Star Wars Rogue Leader
18 wheeler
Mat hoffman's pro bmx 2
Kelly Slater's PRO Surfer
Mission Impossible
Resident Evil
Minority Report
Cel Damage

Hasznalt,de mind dobozban kezikonyvel,tokeletesen mukodo allapotban!
[email protected]

deep
PS2 is lejátsza a PS1 játékokat...
Nem, persze hogy nem kell. Viszont én javasolnám, vegyél inkább egy PSOne-t 14-ért láttam valamelyik konzolwebshopban. Lehet hogy olcsóbb is 2 ezerrel mint a másik beszerelve. Mondjuk a chipet azt abba is bele kell tenni. Bár asszem psone-khoz adnak bootlemezt kérésre 😊 és az ugyanazt tudja.
Csere után mechanikailag egy új gépet kapsz egyébként.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

dinomano
Aham, köszi az infot Turho; 12 e méltányos ár; ha utana megint jo lesz 2-3évig a gép... Gondolkodtam azon, h. veszek egy PS2-öt; de még 1 rakat faszájos gém vár PS1-en (FF8, Chrono C., verekedös+autos gémek stb...); ugyhogy fejmegcsinaltatas lesz... Mennyire szoktak tartosak lenni a cserelt fejes PS-ek? Gondolom ujrachippeltetnem nem kell fejcsere utan (total laikus vagyok a temahoz, eddig még nem volt gond a géppel...)

Valamelyik konzolbolt árul(t) komplett mechanikát ps1-be, de nem tudom van-e még és basszus, persze hogy az se jut eszembe hol láttam....de amúgy úgy emlékszem 12 ezer ft ... az a baj hogy a fej saját anyaga a tartó, és az kopik el.

En 5500ert tudnek.. 😊 Atcom annal is olcsobban adta az ovet, mikor kiarusitott (sirtam is utana, hehe)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Gyujtoknek: angol Parasite EVE II, 5000, mintha csak uj volna (nem az.. 😊, de gyonyoru allapotban van)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

errõl megfeledkeztem:
keresem ps2-re a Tenchu nevü játékot
[email protected]
eladó a God of War, ha érdekel valakit.
meg fogsz lepõdni..
a váci uti tecsóban 7.500,- Ft-ért láttam..<#ijedt>
aabyssx
15e ott is.

www.youtube.com/aabyssx

Akkor mondjuk Konzol studió?
A Kinizsi utcában vannak.Hívd fel õket megmondják,hogy éppen van-e.Ez a számuk:
06 20 9888 337

aabyssx
Azt tudom, de az botrányos. 1 éves játék, amit pl. a game.net már régóta féláron ad, itt náluk - illetve gondolom a magyar forgalmazónál - teljes árú még mindíg.

Volna rá pénzem, de ilyet nem akarok támogatni.

www.youtube.com/aabyssx

Nézd meg a www.576.hu-n.
De az europarki üzletükben van.meg a Saturnba is.

aabyssx
Látott valaki valamelyik budapesti üzletben fóliás Devil May Cry 3-at?

www.youtube.com/aabyssx

dinomano
sztem fejtartom ment galyra akkor; nagyon hangos a fej; sokat pozicional feleslegesen (pedig nem a (masolt)lemezek gányák, korabban mentek...). hangos-kerreg picit; sokat van üresjaratban, amikor csak pörgeti a cd-t; de nincs az a jellegzetes "elkapja az adatokat" hang...jah, meg ugy vettem eszre, h. (régi, szürke ps-em van) a "fekete" rész, amin az olvasofej van sokkal jobban mozog mint régen; be is lehet picit nyomni...szoval szét van a gép...Cash-ben mennyi 1 megcsinaltatas?

A legritkább eset, ha a fej haldoklik. Illetve pontosítok: nem a laser szokott szarakodni, hanem egyszerûen elkopik a fejtartó, kikopik a fõmotor csapágya, és egyéb nyalánkságok. Mi a jelenség?

dinomano
egy kérdés: PS1-em feje nagyon haldoklik; mennyi kb.1fejcsere? Vagy jobban jarok, ha veszek 1 uj ps1-est?

biziclop
Sziasztok!
Eladó GC-re eredeti Harry Potter - The Chambers of Secrets 2 ropiért,vagy elcserélhetõ hasonló árfekvésû játékra.

Sir Quno Jedi
És ki mondta, hogy GC játékokat kell vásárolni... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fishBNS
Nem hiszem,h valakinek is van N64re Paper Marioja ujj... De lehet... Szal N64 rol van szo! =] Nos ami a legujabb gc jatekokat illeti,azok ugyanugy 29.99font ,bar nem mindenutt,de ki mondta,h a legdragabb helyen kell vasarolni...

Super Mario
Akkor újonnan vehetted, mert ott az új játékok kerülnek 30 fontba. De mostanság ott is drágulás van, mert a legújabb GC játékok ma már 38 fontba kerülnek. <#szomoru1>

https://supermario4ever.wordpress.com

fishBNS
Jaa,viszont nehany csereben benne vagyok! =] Csak meg nem tudom mit keresek! =DD

fishBNS
A Paper Mariot 30 fontert vettem, szal vannak joval dragabbak is 2-3nal... =]

kzalaba
ha nem tobbet 😄 (eszmei ertek sokkal tobb) 😄

fishBNS
Az also sor magaban er 30at ;D

deep
A piac diktálja az árakat. Mindenki 2-3 ért adja, ennyi.
Super Mario
Amúgy miért drágák az N64 játékok? Nem értem!

CHEAPBOY
ha lenne kilom most igy erre (sajat celra) meg az also sor is benne lenne vinnem siman😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Super Mario
Akkor szvsz. nálad marad, mert egyszerre kiadni 100000 forintot GC játékokra irdatlan sok.

Még mindig keresek baráti áron: XBOX 1.0 - 1.1 alaplapot tökéletesen mûködõt, vagy drive-hibás xboxot baráti áron (érdekelhet más verziós alaplap is, csak olcsó legyen), illetve nagy PS2-t fejhibásat, Sony fejjel szereltete, nem Sanyot. Akár tartozékaival is, szintén baráti áron. (tizenezer forintos ajánlatokkal ne bombázzon senki, mikor egy vadiúj modernebb és tartósabb gép 29900 ft).
Plíz PÜ, illetve email: [email protected]
Szolnok megyében "konzolszervizelés" ügyben is email. (xbox, ps2)

fishBNS
Nem eri meg kulon eladni,mert nincs kedven szaros 2000 ftokon baszakodni! Ha nem veszik meg ,itt marad! Ugy is sajnalom szegenyeket! =]

Kaplan
Jaja, õ dolga, én szurkolok neki, hogy eladja!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Banyapapa
akko megprobálja a vateran.

Kaplan
De ezeket a játékokat sztem mrá nem nagyon veszik be. Nem a topon lévõ gamek, ha meg beveszik kapásból mondok 5 játékot amit le merek fogadni, hogy 1kért vennének be.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Super Mario
Éppen ez az, hogy 1 játékra 2300 forint nem sok, de egyben 100000 forint! Szerintem az eladó adja külön õket pl. 2500 ft/db Még úgy is megéri.