13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• GYUFo
    bazki tényleg, gyorsan vissza hívom az eladott gameket. :S
  • Sephi
    FFX 10000 ft???
    Primal 6000 ??

Ember! 2007-et irunk! Nem 2002-ot!!
  • szuszi2
    Sziasztok!

Keresek nintendo 64, N64-hez Worms Armageddon, Mario Kart, Glover, Mario Golf, Diddy Kong Racing játékokat.

Eladók vagy cserélhetők a következő játékok:

-NBA HANG TIME
    -DONKEY KONG 64
    -SUPER SMASH BROS
    -POKEMON SNAP
    -RTL WLS 200
    -OFF ROAD CHALLENGE
    -007 GOLDENEYE
    -BANJO-KAZOOIE

Árban megegyezünk, privát üzeneteket várok.
    jaszy
  • baggins
    Nintendo Wii FULL PACK nagyon olcsón! Nintendo Wii gép, 2 játék (Wii Sports és Wii Play), 2 db Wiimote és 1 db Nunchuk kontroller, komponens kábel (HDTV-re köthető vele a gép a nagy felbontás elérése érdekében). Ár: 60000 Ft (fél év garancia van még rá).
    Érd. priviben!
  • CHEAPBOY
    de hat en olyat kaptam:PPPP
  • Olcsi2
    Megint van GBAra: Final Fantasy IV Advance 4000ert, folias, nem utangyartott hamisitott sz@r
  • adam first
    Eladó Eredeti PlayStation 2 játékok:
    Driv3(Platinum ) -3500Ft
    Getaway: Black Monday(Platinum) -2500Ft
    Silent Hill 2 (díszdobozos kiadás, de sajnos a bonus DVD hiányzik, a tok csak az alapjátékot tartalmazza) -3000Ft
    Grand Theft Auto: Vice City Stories -7500Ft
    Stuntman -3500Ft
    Canis Canem Edit -8500Ft
    Eladó Eredeti X-box játék:
    Roadkill -4500Ft
    Mindegyik játék PAL-os, tok, kisfüzet rendben, DVD-k hibátlan állapotúak. Ha kell, szívesen küldök képet is a játékokról. Csere is szívesen érdekel bármilyen más eredeti Ps2-es cuccra pl; FF,Soul Calibur,Mgs3,SOTC,ICO stb. Érdeklődni: [email protected] lehet.

Eladó Eredeti SEGA Master System II. A gép tökéletes állapotú, PAL-os állandóan karbantartott, sajna már az eredeti doboz nincs meg a géphez, de minden más: kábelek, kar megvannak. Van a gépben 1db beépített játék(Alex Kidd in Miracle World)+ jár a géphez 1db eredeti PAL-os kazetta a legelső Sonic the hedgehog. Képet szívesen küldök bárkinek a gépről+tartozékokról. Érdekldőni: [email protected] lehet. Ár: 10.000Ft.
  • GYUFo
    PlayStation-re:

Gran Turismo (Platinum) - 5.000 Ft
    Gran Turismo 2 (Platinum) - 5.000 Ft

PlayStation 2-re:

Final Fantasy X - (Két lemezes változat. A lemezek teljesen karcmentesek. Angol verzió.) - 10.000 Ft
    Primal (egyszer sem volt gépben, makulátlan) - 6.000 Ft
    Nascar 06 Total Team Control - 3.000 Ft
    SSX 3 (Platinum) - 3.000 Ft

Dreamcast-re:

WF Attitude (kiskönyv nincs) - 2.000 Ft

A játékokról képet is tudok mutatni.

[email protected]
  • Julezz
    Hello!

Van egy eladó Crackdown-om, alig használt, kiváló állapotú. Érd. PÜ-ben, vagy [email protected].
  • szuszi2
    Sziasztok!

Keresek nintendo 64, N64-hez Worms Armageddon, Mario Kart, Glover, Mario Golf, Diddy Kong Racing játékokat.

Ha valakit érdekel eladók vagy cserélhetők a következő játékok:
    -NBA HANG TIME
    -DONKEY KONG 64
    -SUPER SMASH BROS
    -POKEMON SNAP
    -RTL WLS 200
    -OFF ROAD CHALLENGE
    -007 GOLDENEYE
    -BANJO-KAZOOIE

Árban megegyezünk, privát üzeneteket várok.
  • jaszy
    Ügyesen leírtam a God of War 2 -őt 2 O val:)
    Tehát God of War II
  • jaszy
    Még a
    Good of War 2. vadonat új 7500 Ft
    Medal Of Honor Vanguard. vadonat új 7500 Ft
    megvan.
    Nyomtatott borítóval!
    Márcsak 2-2 Db van !
  • CHEAPBOY
    nálam is van egy colossus eladósorbanl, ha érdekes.
  • jaszy
    Good of War 2. papírtokban, vadonat új 7500 Ft
    Medal Of Honor Vanguard. papírtokban, vadonat új 7500 Ft
    A Karib-tenger kalózai A világ végén. papírtokban, vadonat új 7500 Ft

Sajnos kézikönyv és gyári borító nincs hozzájuk,a lemezek újak!
    Esetleg DVD tokot és másolt borítót tudok adni hozzá.
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, az még húzós, úgyhogy várok, de azért kössz!
  • insp
    Eredeti, ÚJ MS távirányítót keresek xbox1-hez. Akinek van, jelezze priviben légysz! Sürgős!
  • Bendy
    gamecube memkártyák (4megás) 2eFt/db. PM
    Wiihez is jó ha GC gémmel játszol
  • Ryo san
    Final X-et a kétlemezest mennyiért tudnál beszerezni?
  • jaszy
    Általában javíthatóak. Szakemberrel érdemes megnézetni mert nemegy olcsó kori.
  • Sund
    Shadow of The Colossus - papírtokos, csocsi-rogyi. Árát nem tudom belőni, kinek mennyit ér, dobjatok privátot. Köszönöm.
  • Banyapapa
    na ha ennyi boltos összegyült.
    Lehet javitani, egy logitech kormányt (a gt3-as,kék kormányal)?

Kölcsönkaptam, srácnál ment,hazahoztam,és nálam nem.
    Minden gomb frankon müxik,de a motor nem:(

USB ps2 müködik, kis táp okés lehet,bár eléggé melegszik
  • sacano1
    Elado alkatrészek:tápegység 10000 ft, hdav kábel 4000 ft, modoltt haz külsö 220 voltos ventivel 12000 ft, hitachi d47 flahelt drive 12000 ft, hdd tele cucal 17000 ft, rádios gamepad a ball analog kivan kopva de müködik 6000 ft. gpu hütö 4000 ft, cpu hutö 5000 ft. ajánlatokat pübe
  • Solidus
    Utolsó alkalom:
    Gamecube memókártyával 1 joyjal kábellekkel + Resident Evil 4 kitűnő állapotban együtt 15000 HUF
    Ha valakit érdekel privizzen
  • turho
    Cseszdmeg teleoffoltátok megint :(
  • Lammer
    hazifeladat: nah veszekedes helyett inkabb ajanljatok egy pofatlanul jo arat GOW2re :DDDdddDDd
  • nembi
    Keresek "Tony Hawk's Project 8" Ps3 -as játékot. Esetleg tud valaki olcsón használtat?
  • jaszy
    Ok,nemvitázom,befejeztem! Azért nemvagyunk a dedóban ....... márha páran azt hiszik:(
  • Lammer
    anyucizhaccc majd 5 buntiponttal a neved mellett... jah nem, mert akkor mar ban lesz...
    legyszives ezt ne itt... okes?
    ha nem erted meg, akkor GTFO!
  • Lammer
    huuhh okes...

nameg ugynezki a kovi fizetesnel tudok csak GOW2ot venni...
    remelem addig zuhan egy rongyot a gamez
  • jaszy
    :) Anyuciiii
  • jaszy
    Én nem veszekszek csak nemszeretem az értelmetlen dolgokat

PL: "Tehát kevesebb mint 6000 Ft-ért megkapom a játékokat. És garantálod hogy mind karcmentes és szó nélkül visszaveszed ha én úgylátom hogy gáz van vele? És a több játék vásárlása esetén járó kedvezményt még nem is számoltam bele. :)"

8468 ft ra rámondtál 6000 ft ot úgy hogy a több játék vásárlása esetén járó kedvezményt még nem is számoltad bele. Ez hogyisvan???? Neviccelj már!!!

Értelmetlen vita :)))
    Részemröl befejezve!!!

turho
    Az irreálisan magas árak baromira [email protected] a csőröm.
    Nemtehetek róla és realításban élek.....
  • Lammer
    "Platinum kiadásban.
    Sokkal rosszabb a lemez minősége,"
    lol! ezt te sem gondolod komolyan :D

TURHONAK OSZTOM A VELEMENYET!
    legyszives PRIVATBAN veszekedjetek tovabb!44

ha ez nem fog menni, akkor hivunk modikat, mert mar kurv@ unalmas!

koszi!
  • nembi
    turho: ok, egyetértek
    jaszy: A választ pü -be írd, már ha van. Én is ott fogok rá válaszolni.
  • turho
    Ritkaság! Atari Lynx II. színes retro, szuper állapotú kézikonzol (Gamegear korabeli), 7 különböző stílusú kazival (kifogástalan állapotúak azok is, gyönyörű címkeállapot) és eredeti Lynx hordtokkal eladó. Gyűjteményből, hozzáértőnek. Irányár: 20 k vagy pstwo csere.

Ezúton keresem azt a pénzes,megátalkodott, fanatikus rajongót, aki a tulajdonosa akarna lenni egy maximálisan minden földi jóval megtuningolt, eredeti Japán limited edition PANASONIC Q játékkonzolnak (Saját gyártmányú profi 110/230 V-os trafó, 17 k-s qoobchip pro action replay rendszerrel, lemezteszterrel stb., szinte érinttlen a Panasonic feliratú gyári kontroller, dvd-régiómentesített, komoly hardveres forrasztásos átalakítással régiófüggetlen és PAL rendszerű filmek lejátszása, 27 ezer ft-ért Olaszországból vásárolt 12 bites DA-chipes digital AV-RGB átalakító mérnöki képminőséggel, 2 db memóriakártya, elég szép állapot, doboz, vámpapírok stb.).
    Beszámítok moddolatlan hibátlan pstwo szettet, illetve origi x360 készüléket, de legfőképpen kp, hatjegyű. PÜ ha te ilyet keresel vagy tudsz valakit akinek ez hiányzik a gyűjteményéből.....

Bocs hogy mégegyszuer beírom de itt megy a baromság, jól letolja az eredetileg hirdetésre szánt felületet. Légyszíves hagyjátok abba, a hirdetőnek joga van árat szabni, a vevő meg eldönti kell-e vagy nem. Alkudni, kérdezni, veszekedni remek funkció a PÜ. Köszi.
  • nembi
    :)
  • Foxhound1980
  • nembi
    Akkor elemezzünk:

Első sor: Hol állítottam ilyet hogy nem annyi? / gondolom, erre akartál utalni ezzel az édes kis beszólással :)

"Shadow man: 2" - Nem adod 2500 Ft -al olcsóbban, mert mint említettem, lehet nálam alkudni. / mint kiderült nálad nem, ezzel nincs is baj, mert olcsók nálad az árak, de nincs ekkora különbség

"A listádon az utolsó 3 játék Platinum kiadásban újonnan 5200 Ft !" - Elmondom még egyszer, hátha megérted (de nem hiszem), nem ennyiért árulom a játékokat, ezek irányárak. Jóval Platinum ár alatt oda tudom akár adni őket. Alkudni kell!

Annyit még megjegyeznék, hogy a Platinum kiadás rengeteg embert nem érdekel, inkább vesznek használtan ugyanannyiért, mint hogy megvegyék Platinum kiadásban.
    Sokkal rosszabb a lemez minősége, és gyakran eléggé szegényes kiadások.
    Ezért nem is foglalkozom velük.

Hogy mindezt elkerüljük, többet nem is írok árakat, mert egyesek képtelenek értelmezni a szavakat :)

Peace
  • jaszy
    1499+1499+1499+1999+1999=8468 Ft. Matematika 1. osztály!!!
    Kedvezménnyel 7000 Ft ért megkapod postával együtt.(1468 Ft kedvezmény és a posta elengedve,átutalás esetén) Szinte 1 játékot ingyen adtam:)
    A "Shadow man: 2 secondcoming" ot 2500 Ft al adom olcsóbban mint te ! Eddöl akarsz alkudozni:))))))))Ezcsak példa....
    Én a karcos lemezeket alapbol felpolíroztatom.

Jaaa de a te alapáraid duplaannyiak mint az enyém,ezért nemtudom miröl beszélünk!!!

A listádon az utolsó 3 játék Platinum kiadásban újonnan 5200 Ft !
  • nembi
    Asszem jobb ha legközelebb nem is írok árakat :)
    Írjátok meg e-mailben, vagy pü ben hogy milyen játékot kerestek és hogy mennyit szántok rá. (azé' reális legyen)
    Akinek tudok segítek. Így az alukodást is megússzátok, esetleg én alkudok felfelé ;)
  • nembi
    ok, az alábbi játékok érdekelnek:

Tokyo road race 1490
    Shadow man: 2 secondcoming 1490
    Rayman Revolution 1490
    WRC 3 1999
    N.F.S Hot persuit 2 1999

Akkor ha nálad is alapszolgáltatások amit én is nyújtok, akkor jócskán alkudhatok az árakból + mivel többet veszek kapok kedvezményt is, és mindezek mellett nem kell postaköltséget fizetnem sem.

Csak a fele alkut veszem, mint amennyit én belekalukálok az árakba, a + kedvezményt nem is számolom.

Tehát kevesebb mint 6000 Ft-ért megkapom a játékokat. És garantálod hogy mind karcmentes és szó nélkül visszaveszed ha én úgylátom hogy gáz van vele? És a több játék vásárlása esetén járó kedvezményt még nem is számoltam bele. :)

Ebben az esetben érdekelnek a játékok!

/Aki egy kicsit jó matekból az ki tudja számolni mennyit lehet alkudni 1 játékból :)