13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#4973 bazki tényleg, gyorsan vissza hívom az eladott gameket. :S -
#4972 FFX 10000 ft???
Primal 6000 ??
Ember! 2007-et irunk! Nem 2002-ot!! -
szuszi2 #4971 Sziasztok!
Keresek nintendo 64, N64-hez Worms Armageddon, Mario Kart, Glover, Mario Golf, Diddy Kong Racing játékokat.
Eladók vagy cserélhetők a következő játékok:
-NBA HANG TIME
-DONKEY KONG 64
-SUPER SMASH BROS
-POKEMON SNAP
-RTL WLS 200
-OFF ROAD CHALLENGE
-007 GOLDENEYE
-BANJO-KAZOOIE
Árban megegyezünk, privát üzeneteket várok.
jaszy
-
#4970 Nintendo Wii FULL PACK nagyon olcsón! Nintendo Wii gép, 2 játék (Wii Sports és Wii Play), 2 db Wiimote és 1 db Nunchuk kontroller, komponens kábel (HDTV-re köthető vele a gép a nagy felbontás elérése érdekében). Ár: 60000 Ft (fél év garancia van még rá).
Érd. priviben! -
#4969 de hat en olyat kaptam:PPPP -
Olcsi2 #4968 Megint van GBAra: Final Fantasy IV Advance 4000ert, folias, nem utangyartott hamisitott sz@r -
#4967 Eladó Eredeti PlayStation 2 játékok:
Driv3(Platinum ) -3500Ft
Getaway: Black Monday(Platinum) -2500Ft
Silent Hill 2 (díszdobozos kiadás, de sajnos a bonus DVD hiányzik, a tok csak az alapjátékot tartalmazza) -3000Ft
Grand Theft Auto: Vice City Stories -7500Ft
Stuntman -3500Ft
Canis Canem Edit -8500Ft
Eladó Eredeti X-box játék:
Roadkill -4500Ft
Mindegyik játék PAL-os, tok, kisfüzet rendben, DVD-k hibátlan állapotúak. Ha kell, szívesen küldök képet is a játékokról. Csere is szívesen érdekel bármilyen más eredeti Ps2-es cuccra pl; FF,Soul Calibur,Mgs3,SOTC,ICO stb. Érdeklődni: [email protected] lehet.
Eladó Eredeti SEGA Master System II. A gép tökéletes állapotú, PAL-os állandóan karbantartott, sajna már az eredeti doboz nincs meg a géphez, de minden más: kábelek, kar megvannak. Van a gépben 1db beépített játék(Alex Kidd in Miracle World)+ jár a géphez 1db eredeti PAL-os kazetta a legelső Sonic the hedgehog. Képet szívesen küldök bárkinek a gépről+tartozékokról. Érdekldőni: [email protected] lehet. Ár: 10.000Ft. -
#4966 PlayStation-re:
Gran Turismo (Platinum) - 5.000 Ft
Gran Turismo 2 (Platinum) - 5.000 Ft
PlayStation 2-re:
Final Fantasy X - (Két lemezes változat. A lemezek teljesen karcmentesek. Angol verzió.) - 10.000 Ft
Primal (egyszer sem volt gépben, makulátlan) - 6.000 Ft
Nascar 06 Total Team Control - 3.000 Ft
SSX 3 (Platinum) - 3.000 Ft
Dreamcast-re:
WF Attitude (kiskönyv nincs) - 2.000 Ft
A játékokról képet is tudok mutatni.
[email protected] -
Julezz #4965 Hello!
Van egy eladó Crackdown-om, alig használt, kiváló állapotú. Érd. PÜ-ben, vagy [email protected]. -
szuszi2 #4964 Sziasztok!
Keresek nintendo 64, N64-hez Worms Armageddon, Mario Kart, Glover, Mario Golf, Diddy Kong Racing játékokat.
Ha valakit érdekel eladók vagy cserélhetők a következő játékok:
-NBA HANG TIME
-DONKEY KONG 64
-SUPER SMASH BROS
-POKEMON SNAP
-RTL WLS 200
-OFF ROAD CHALLENGE
-007 GOLDENEYE
-BANJO-KAZOOIE
Árban megegyezünk, privát üzeneteket várok. -
#4963 Ügyesen leírtam a God of War 2 -őt 2 O val:)
Tehát God of War II -
#4962 Még a
Good of War 2. vadonat új 7500 Ft
Medal Of Honor Vanguard. vadonat új 7500 Ft
megvan.
Nyomtatott borítóval!
Márcsak 2-2 Db van ! -
#4961 nálam is van egy colossus eladósorbanl, ha érdekes. -
#4960 Good of War 2. papírtokban, vadonat új 7500 Ft
Medal Of Honor Vanguard. papírtokban, vadonat új 7500 Ft
A Karib-tenger kalózai A világ végén. papírtokban, vadonat új 7500 Ft
Sajnos kézikönyv és gyári borító nincs hozzájuk,a lemezek újak!
Esetleg DVD tokot és másolt borítót tudok adni hozzá. -
#4959 Hmmm, az még húzós, úgyhogy várok, de azért kössz! -
#4958 Eredeti, ÚJ MS távirányítót keresek xbox1-hez. Akinek van, jelezze priviben légysz! Sürgős! -
#4957 gamecube memkártyák (4megás) 2eFt/db. PM
Wiihez is jó ha GC gémmel játszol -
#4956 Final X-et a kétlemezest mennyiért tudnál beszerezni? -
#4955 Általában javíthatóak. Szakemberrel érdemes megnézetni mert nemegy olcsó kori. -
Sund #4954 Shadow of The Colossus - papírtokos, csocsi-rogyi. Árát nem tudom belőni, kinek mennyit ér, dobjatok privátot. Köszönöm. -
#4953 na ha ennyi boltos összegyült.
Lehet javitani, egy logitech kormányt (a gt3-as,kék kormányal)?
Kölcsönkaptam, srácnál ment,hazahoztam,és nálam nem.
Minden gomb frankon müxik,de a motor nem:(
USB ps2 müködik, kis táp okés lehet,bár eléggé melegszik -
#4952 Elado alkatrészek:tápegység 10000 ft, hdav kábel 4000 ft, modoltt haz külsö 220 voltos ventivel 12000 ft, hitachi d47 flahelt drive 12000 ft, hdd tele cucal 17000 ft, rádios gamepad a ball analog kivan kopva de müködik 6000 ft. gpu hütö 4000 ft, cpu hutö 5000 ft. ajánlatokat pübe -
#4951 Utolsó alkalom:
Gamecube memókártyával 1 joyjal kábellekkel + Resident Evil 4 kitűnő állapotban együtt 15000 HUF
Ha valakit érdekel privizzen -
turho #4950 Cseszdmeg teleoffoltátok megint :( -
#4949 hazifeladat: nah veszekedes helyett inkabb ajanljatok egy pofatlanul jo arat GOW2re :DDDdddDDd -
nembi #4948 Keresek "Tony Hawk's Project 8" Ps3 -as játékot. Esetleg tud valaki olcsón használtat? -
#4947 Ok,nemvitázom,befejeztem! Azért nemvagyunk a dedóban ....... márha páran azt hiszik:( -
#4946 anyucizhaccc majd 5 buntiponttal a neved mellett... jah nem, mert akkor mar ban lesz...
legyszives ezt ne itt... okes?
ha nem erted meg, akkor GTFO! -
#4945 huuhh okes...
nameg ugynezki a kovi fizetesnel tudok csak GOW2ot venni...
remelem addig zuhan egy rongyot a gamez -
#4944 :) Anyuciiii -
#4943 Én nem veszekszek csak nemszeretem az értelmetlen dolgokat
PL: "Tehát kevesebb mint 6000 Ft-ért megkapom a játékokat. És garantálod hogy mind karcmentes és szó nélkül visszaveszed ha én úgylátom hogy gáz van vele? És a több játék vásárlása esetén járó kedvezményt még nem is számoltam bele. :)"
8468 ft ra rámondtál 6000 ft ot úgy hogy a több játék vásárlása esetén járó kedvezményt még nem is számoltad bele. Ez hogyisvan???? Neviccelj már!!!
Értelmetlen vita :)))
Részemröl befejezve!!!
turho
Az irreálisan magas árak baromira [email protected] a csőröm.
Nemtehetek róla és realításban élek..... -
#4942 "Platinum kiadásban.
Sokkal rosszabb a lemez minősége,"
lol! ezt te sem gondolod komolyan :D
TURHONAK OSZTOM A VELEMENYET!
legyszives PRIVATBAN veszekedjetek tovabb!44
ha ez nem fog menni, akkor hivunk modikat, mert mar kurv@ unalmas!
koszi! -
nembi #4941 turho: ok, egyetértek
jaszy: A választ pü -be írd, már ha van. Én is ott fogok rá válaszolni. -
turho #4940 Ritkaság! Atari Lynx II. színes retro, szuper állapotú kézikonzol (Gamegear korabeli), 7 különböző stílusú kazival (kifogástalan állapotúak azok is, gyönyörű címkeállapot) és eredeti Lynx hordtokkal eladó. Gyűjteményből, hozzáértőnek. Irányár: 20 k vagy pstwo csere.
Ezúton keresem azt a pénzes,megátalkodott, fanatikus rajongót, aki a tulajdonosa akarna lenni egy maximálisan minden földi jóval megtuningolt, eredeti Japán limited edition PANASONIC Q játékkonzolnak (Saját gyártmányú profi 110/230 V-os trafó, 17 k-s qoobchip pro action replay rendszerrel, lemezteszterrel stb., szinte érinttlen a Panasonic feliratú gyári kontroller, dvd-régiómentesített, komoly hardveres forrasztásos átalakítással régiófüggetlen és PAL rendszerű filmek lejátszása, 27 ezer ft-ért Olaszországból vásárolt 12 bites DA-chipes digital AV-RGB átalakító mérnöki képminőséggel, 2 db memóriakártya, elég szép állapot, doboz, vámpapírok stb.).
Beszámítok moddolatlan hibátlan pstwo szettet, illetve origi x360 készüléket, de legfőképpen kp, hatjegyű. PÜ ha te ilyet keresel vagy tudsz valakit akinek ez hiányzik a gyűjteményéből.....
Bocs hogy mégegyszuer beírom de itt megy a baromság, jól letolja az eredetileg hirdetésre szánt felületet. Légyszíves hagyjátok abba, a hirdetőnek joga van árat szabni, a vevő meg eldönti kell-e vagy nem. Alkudni, kérdezni, veszekedni remek funkció a PÜ. Köszi. -
nembi #4939 :) -
Foxhound1980 #4938 -
nembi #4937 Akkor elemezzünk:
Első sor: Hol állítottam ilyet hogy nem annyi? / gondolom, erre akartál utalni ezzel az édes kis beszólással :)
"Shadow man: 2" - Nem adod 2500 Ft -al olcsóbban, mert mint említettem, lehet nálam alkudni. / mint kiderült nálad nem, ezzel nincs is baj, mert olcsók nálad az árak, de nincs ekkora különbség
"A listádon az utolsó 3 játék Platinum kiadásban újonnan 5200 Ft !" - Elmondom még egyszer, hátha megérted (de nem hiszem), nem ennyiért árulom a játékokat, ezek irányárak. Jóval Platinum ár alatt oda tudom akár adni őket. Alkudni kell!
Annyit még megjegyeznék, hogy a Platinum kiadás rengeteg embert nem érdekel, inkább vesznek használtan ugyanannyiért, mint hogy megvegyék Platinum kiadásban.
Sokkal rosszabb a lemez minősége, és gyakran eléggé szegényes kiadások.
Ezért nem is foglalkozom velük.
Hogy mindezt elkerüljük, többet nem is írok árakat, mert egyesek képtelenek értelmezni a szavakat :)
Peace
-
#4936 1499+1499+1499+1999+1999=8468 Ft. Matematika 1. osztály!!!
Kedvezménnyel 7000 Ft ért megkapod postával együtt.(1468 Ft kedvezmény és a posta elengedve,átutalás esetén) Szinte 1 játékot ingyen adtam:)
A "Shadow man: 2 secondcoming" ot 2500 Ft al adom olcsóbban mint te ! Eddöl akarsz alkudozni:))))))))Ezcsak példa....
Én a karcos lemezeket alapbol felpolíroztatom.
Jaaa de a te alapáraid duplaannyiak mint az enyém,ezért nemtudom miröl beszélünk!!!
A listádon az utolsó 3 játék Platinum kiadásban újonnan 5200 Ft !
-
nembi #4935 Asszem jobb ha legközelebb nem is írok árakat :)
Írjátok meg e-mailben, vagy pü ben hogy milyen játékot kerestek és hogy mennyit szántok rá. (azé' reális legyen)
Akinek tudok segítek. Így az alukodást is megússzátok, esetleg én alkudok felfelé ;) -
nembi #4934 ok, az alábbi játékok érdekelnek:
Tokyo road race 1490
Shadow man: 2 secondcoming 1490
Rayman Revolution 1490
WRC 3 1999
N.F.S Hot persuit 2 1999
Akkor ha nálad is alapszolgáltatások amit én is nyújtok, akkor jócskán alkudhatok az árakból + mivel többet veszek kapok kedvezményt is, és mindezek mellett nem kell postaköltséget fizetnem sem.
Csak a fele alkut veszem, mint amennyit én belekalukálok az árakba, a + kedvezményt nem is számolom.
Tehát kevesebb mint 6000 Ft-ért megkapom a játékokat. És garantálod hogy mind karcmentes és szó nélkül visszaveszed ha én úgylátom hogy gáz van vele? És a több játék vásárlása esetén járó kedvezményt még nem is számoltam bele. :)
Ebben az esetben érdekelnek a játékok!
/Aki egy kicsit jó matekból az ki tudja számolni mennyit lehet alkudni 1 játékból :)