3672
Gothic 1
  • Rincewind
    Meglepő ez?
  • ity
    Na, látom te is Gothic függő lettél Rincewind :)))
  • Rincewind
    Ma kezdtem újra Old Campben!
    Ha befejeztem jöhet a New ;))
  • Rincewind
    Ja egyik kedvencem az ARmy of Darkness varázslat :))))
    Bár a gólemeket jobban csipetem! Orc templomban én 8 kögólemmel caplattam és nem állt meg előttem senki! Csak a játék volt képregény gyorsaságú... :)
  • ity
    Kb 1 hete fejeztem be. Eddig bírtam Gothic nélkül. :D
    Tegnap elkezdtem megint előröl :)
    Most nem megyek el Templar-nak a szektába, hanem kipróbálom vagy old vagy new camp, még nem döntöttem :)
  • Rincewind
    Bazze! Azért reménykedjünk... :DDDD
  • FREAK
    Na végre sikerült továbbjutni :D

15. sz. templar, két focus stone megvan, yberion hulla, kétkezes kard is halad

Újra van kedvem játszani. Remélem, nem lesz gond, hogy a trollt már 8. szintnél kinyírtam.
  • Rincewind
    Ha már itt tartunk:
    Ki tanítja az ötös és a hatos Circle-t???
  • Rincewind
    Tápos rúnák szerintem majd X... (nem jut eszembe a neve) szóval a nekromantánál lesznek. De, ahogy haladsz előre a történetben a rúnakínálat is úgy fog bővülni!
  • Hmuda
    italik=italok
  • Hmuda
    Ugyan nincs varázslo karim, de valszeg érdemes elérni a max 100-at italik nélkül és ha elérted a max-ot(100) akkor meginni őket.
  • Rincewind
    Ez becsülendő!!!
  • Viking
    Lehet, hogy ***** pozitiv, en akkor sem akarom cheatelve egignyomni a Gothicot!
  • Rincewind
    Javíts ki, ha tévednék, de ez pozitív bug nem? :)
  • Viking
    Nem csak 1, de mindben ez van!
  • Viking
    Ez lemaradt:
  • Viking
    NA MOSTMAR KURVA DUHOS VAGYOK! VALAMI EL****OTT EZ A ****, ES MOST MINDEN MAGIKUS TARGY HATASA MEGMARAD! HA FELVESZEK EGY +5 DX GYURUT, AKKOR AZ VEGLEGES +5 DX! ES MOST MEGINT KEZDHETEM ELOLROL AZ EGESZET! A ***** ELETBE! GYULOLOM A BUGOKAT!
  • Lacc
    Na elbaszta a letöltést az aranyom mert valamiért lecsatlakozott az FTP-ről az a dög :( Na de nem baj holnap már biztos nyomulok vele addig meséljetek már valamit? :) Ez csak ilyen külsőnézetes nyakonváglak-game?
  • FREAK
    Esküszöm csak a bánya miatt kell, amúgy abszolut nem találom nehéznek a játékot, pont az a szint, amit még lehet élvezni, de megvan a kihívás.

Még életemben nem cheateltem, most sem tenném, ha nem szoptam volna meg....
  • Viking
    Ugy valahogy... Nem jatszani am orokelettel! Meg nem ugralgatni at mas borebe 'O' betuvel!
  • FREAK
    ahaaa

Szóval akkor karilap :) "S" marvin "S" és F2 a konzol, jól tudom??

Ha nem megy, akkor meg reinstall, és tutira menni fog?
  • Viking
    "cheatnél azt írták, hogy 1.07 patch kell neki"
    ...nemet verzioval...
  • FREAK
    Nem is láttam még hozzá patch-et, szóval még csak el sem felejthettem. De ez legyen a legkevesebb, előtte újrahúzom.....
  • Viking
    Akkor megy, tuti!
  • FREAK
    nem is értem, mert a cheatnél azt írták, hogy 1.07 patch kell neki, de nekem alapból 1.08....
  • FREAK
    Hmmmmm

Én nem patcheltem

de nincs test mode az iniben
  • Viking
    Nekem megy... 1.08j ugye a nem patchelt? Mer' akkor tuti, meg ha nincs test mode az ini-ben...
  • FREAK
    kipróbálom

1.08j verzióval mennie kell?
  • FREAK
    jaaa
    :D

Bocs
  • Viking
    Tudod, szint, magia, stb... Karakterlap... Alias karilap... Mi ezen olyan erthetetlen?
  • FREAK
    kari?
  • Viking
    Az a lenyeg asszem hogy a karilapon ird be!
  • FREAK
    nem ACTION hanem WEAPON
  • FREAK
    de nekem az S az ACTION

unbindeljem?
  • Viking
    Freak, csunya dolog a cheat de neha kell, ergo: rataposol az 'S'-re, erre bejon a karilap, ott beirod, hogy 'marvin', aztan megint 'S'... Odaalsz a banya racsa ele, es nyomsz egy 'K'-t, oszt' bentvagy... Ennyi...
  • FREAK
    De ha valami fontos, és eltűnik, akkor ezt nem én mondtam :D
  • TneX
    Thx:)))
  • FREAK
    Az epizód végéig biztos
  • TneX
    Hi all!
    Lenne 1 kínom:ha eldobok 1 tárgyat valahova za örökre megmarad ott?
  • Hmuda
    Ki az aki gondolkodott már azon, hogy milyen király lenne egy ennyire interaktív játék MMORPG-ben? Szerintem símán verné a legtöbb MMORPG-t.