3694
Gothic 1
-
Esküszöm csak a bánya miatt kell, amúgy abszolut nem találom nehéznek a játékot, pont az a szint, amit még lehet élvezni, de megvan a kihívás.
Még életemben nem cheateltem, most sem tenném, ha nem szoptam volna meg.... -
Viking #741 Ugy valahogy... Nem jatszani am orokelettel! Meg nem ugralgatni at mas borebe 'O' betuvel! -
ahaaa
Szóval akkor karilap :) "S" marvin "S" és F2 a konzol, jól tudom??
Ha nem megy, akkor meg reinstall, és tutira menni fog? -
Viking #739 "cheatnél azt írták, hogy 1.07 patch kell neki"
...nemet verzioval... -
Nem is láttam még hozzá patch-et, szóval még csak el sem felejthettem. De ez legyen a legkevesebb, előtte újrahúzom..... -
Viking #737 Akkor megy, tuti! -
nem is értem, mert a cheatnél azt írták, hogy 1.07 patch kell neki, de nekem alapból 1.08.... -
Hmmmmm
Én nem patcheltem
de nincs test mode az iniben -
Viking #734 Nekem megy... 1.08j ugye a nem patchelt? Mer' akkor tuti, meg ha nincs test mode az ini-ben... -
kipróbálom
1.08j verzióval mennie kell? -
jaaa
:D
Bocs
-
Viking #731 Tudod, szint, magia, stb... Karakterlap... Alias karilap... Mi ezen olyan erthetetlen? -
kari? -
Viking #729 Az a lenyeg asszem hogy a karilapon ird be! -
nem ACTION hanem WEAPON -
de nekem az S az ACTION
unbindeljem? -
Viking #726 Freak, csunya dolog a cheat de neha kell, ergo: rataposol az 'S'-re, erre bejon a karilap, ott beirod, hogy 'marvin', aztan megint 'S'... Odaalsz a banya racsa ele, es nyomsz egy 'K'-t, oszt' bentvagy... Ennyi... -
De ha valami fontos, és eltűnik, akkor ezt nem én mondtam :D -
TneX #724 Thx:))) -
Az epizód végéig biztos -
TneX #722 Hi all!
Lenne 1 kínom:ha eldobok 1 tárgyat valahova za örökre megmarad ott? -
Ki az aki gondolkodott már azon, hogy milyen király lenne egy ennyire interaktív játék MMORPG-ben? Szerintem símán verné a legtöbb MMORPG-t. -
milyen patch?
nekem van bloodpatch-em az nagyon kúl :)
BTW, cheat-et próbálta már valaki? -
gamer12 #719 Az angol verzióhoz készült már patch?
A német meg van, de mikor felraktam az angolhoz utánna már nem indult el a progi. -
jaj ugyanmár
Egy gyík két ütés, azokat ölöm, ha kevés az XP.
Csakhát ott is van egy zárt rács..... Legalábbis, amikor odalátogattam, még volt.
A wizardok hol vannak? Vagy ők azok a kastélyban? -
Baal Cadarnál talán lesz valamennyi! De érdemes megnézni még a Fire- és a Water wizardoknál is, mert próba szerencse... És, ha gyors vagy, akkor van egy a régi bazilika romjainál, a kanyonban! De erős gyíkok őrzik a te szintedhez képest :( -
Nincs több meatbug varázslatom, lehet valahol venni? (2. epizód, 11. szintű novice) -
Kár! Pedig még nem is láttál belőle szinte semmit :( -
nem biztos hogy ez bug volt lehet hogy direkt a kreativitasra akartak bizni a megoldast :)) -
gamer12 #713 Még a fórum elején írták, hogy meat-bug varázslattal át lehet menni a old mine rácsán. Valójában így sem férsz át, de mikor fél
ig átgyömöszölted magad akkor visszavarázsolod magad emberré és túljutottál... És itt jött a poén, hogy ez volt a program meat-BUG-ja. :))) -
Háááát......... Talán egyszer újrakezdem, de most hogy jön a MAFIA, MOHAA, szegény Gothicnak nem sok esélye marad....... -
Kezd újra! Nincs más választásod...
Bocs, gondolom neked valóban nem az! :) -
EZ nem vicces -
gamer12 #709 Hurrá akkor még lesz egy pár nonstop 12 órás játék hétvégenként, és akkor még hétköznap esti nem-érdekel-a-világ gameról még nem is beszéltem... :)))) -
Akkor a bánya voltaképp azért záródik be, mert buzeráltátok a csörlőt??? -
18!
6 minden Camppel! Mert ha egyszer végeztél vele, még tuti végigjátszod a másik 2 Camppel is, ugyanis rohadtul fog hiányozni -
gamer12 #706 Hány részből áll a játék, mert nem szeretném korán befejezni! :-)
-
Nekem is sikerült! Odamentem, azt mondtam jön 3 templar és szó nélkül elhúzták a csíkot! De vagy 3 féleképpen el lehet őket üldözni!
Viszont 2 narkókészítő tábor van, tudtátok? Az egyik a tó partján a barlangban a New Caqmp mellett, a másik a Troll völgynél jobbra és az jó nagy vagy 20 emberrel...
Legalábbis azt hiszem, hogy az készítő üzem... :/ -
Én még előtte kinyírtam őket, úgyhogy megszoptam, de az a mission nem lényeges a sztori szempontjából. Nekem egy idő után eltűnt a listáról. -
gamer12 #703 Nektek sikerult felszámolni (ugy hogy azt el is fogadtak!) a new camp-nel a rivális kábitószerkészítőket?