3694
Gothic 1
  • FREAK
    Esküszöm csak a bánya miatt kell, amúgy abszolut nem találom nehéznek a játékot, pont az a szint, amit még lehet élvezni, de megvan a kihívás.

Még életemben nem cheateltem, most sem tenném, ha nem szoptam volna meg....
  • Viking
    Ugy valahogy... Nem jatszani am orokelettel! Meg nem ugralgatni at mas borebe 'O' betuvel!
  • FREAK
    ahaaa

Szóval akkor karilap :) "S" marvin "S" és F2 a konzol, jól tudom??

Ha nem megy, akkor meg reinstall, és tutira menni fog?
  • Viking
    "cheatnél azt írták, hogy 1.07 patch kell neki"
    ...nemet verzioval...
  • FREAK
    Nem is láttam még hozzá patch-et, szóval még csak el sem felejthettem. De ez legyen a legkevesebb, előtte újrahúzom.....
  • Viking
    Akkor megy, tuti!
  • FREAK
    nem is értem, mert a cheatnél azt írták, hogy 1.07 patch kell neki, de nekem alapból 1.08....
  • FREAK
    Hmmmmm

Én nem patcheltem

de nincs test mode az iniben
  • Viking
    Nekem megy... 1.08j ugye a nem patchelt? Mer' akkor tuti, meg ha nincs test mode az ini-ben...
  • FREAK
    kipróbálom

1.08j verzióval mennie kell?
  • FREAK
    jaaa
    :D

Bocs
  • Viking
    Tudod, szint, magia, stb... Karakterlap... Alias karilap... Mi ezen olyan erthetetlen?
  • FREAK
    kari?
  • Viking
    Az a lenyeg asszem hogy a karilapon ird be!
  • FREAK
    nem ACTION hanem WEAPON
  • FREAK
    de nekem az S az ACTION

unbindeljem?
  • Viking
    Freak, csunya dolog a cheat de neha kell, ergo: rataposol az 'S'-re, erre bejon a karilap, ott beirod, hogy 'marvin', aztan megint 'S'... Odaalsz a banya racsa ele, es nyomsz egy 'K'-t, oszt' bentvagy... Ennyi...
  • FREAK
    De ha valami fontos, és eltűnik, akkor ezt nem én mondtam :D
  • TneX
    Thx:)))
  • FREAK
    Az epizód végéig biztos
  • TneX
    Hi all!
    Lenne 1 kínom:ha eldobok 1 tárgyat valahova za örökre megmarad ott?
  • Hmuda
    Ki az aki gondolkodott már azon, hogy milyen király lenne egy ennyire interaktív játék MMORPG-ben? Szerintem símán verné a legtöbb MMORPG-t.
  • FREAK
    milyen patch?

nekem van bloodpatch-em az nagyon kúl :)

BTW, cheat-et próbálta már valaki?
  • gamer12
    Az angol verzióhoz készült már patch?
    A német meg van, de mikor felraktam az angolhoz utánna már nem indult el a progi.
  • FREAK
    jaj ugyanmár

Egy gyík két ütés, azokat ölöm, ha kevés az XP.

Csakhát ott is van egy zárt rács..... Legalábbis, amikor odalátogattam, még volt.

A wizardok hol vannak? Vagy ők azok a kastélyban?
  • Rincewind
    Baal Cadarnál talán lesz valamennyi! De érdemes megnézni még a Fire- és a Water wizardoknál is, mert próba szerencse... És, ha gyors vagy, akkor van egy a régi bazilika romjainál, a kanyonban! De erős gyíkok őrzik a te szintedhez képest :(
  • FREAK
    Nincs több meatbug varázslatom, lehet valahol venni? (2. epizód, 11. szintű novice)
  • Rincewind
    Kár! Pedig még nem is láttál belőle szinte semmit :(
  • I.C.ram
    nem biztos hogy ez bug volt lehet hogy direkt a kreativitasra akartak bizni a megoldast :))
  • gamer12
    Még a fórum elején írták, hogy meat-bug varázslattal át lehet menni a old mine rácsán. Valójában így sem férsz át, de mikor fél
    ig átgyömöszölted magad akkor visszavarázsolod magad emberré és túljutottál... És itt jött a poén, hogy ez volt a program meat-BUG-ja. :)))
  • FREAK
    Háááát......... Talán egyszer újrakezdem, de most hogy jön a MAFIA, MOHAA, szegény Gothicnak nem sok esélye marad.......
  • Rincewind
    Kezd újra! Nincs más választásod...
    Bocs, gondolom neked valóban nem az! :)
  • FREAK
    EZ nem vicces
  • gamer12
    Hurrá akkor még lesz egy pár nonstop 12 órás játék hétvégenként, és akkor még hétköznap esti nem-érdekel-a-világ gameról még nem is beszéltem... :))))
  • Rincewind
    Akkor a bánya voltaképp azért záródik be, mert buzeráltátok a csörlőt???
  • Rincewind
    18!
    6 minden Camppel! Mert ha egyszer végeztél vele, még tuti végigjátszod a másik 2 Camppel is, ugyanis rohadtul fog hiányozni
  • gamer12
    Hány részből áll a játék, mert nem szeretném korán befejezni! :-)
  • Rincewind
    Nekem is sikerült! Odamentem, azt mondtam jön 3 templar és szó nélkül elhúzták a csíkot! De vagy 3 féleképpen el lehet őket üldözni!
    Viszont 2 narkókészítő tábor van, tudtátok? Az egyik a tó partján a barlangban a New Caqmp mellett, a másik a Troll völgynél jobbra és az jó nagy vagy 20 emberrel...
    Legalábbis azt hiszem, hogy az készítő üzem... :/
  • FREAK
    Én még előtte kinyírtam őket, úgyhogy megszoptam, de az a mission nem lényeges a sztori szempontjából. Nekem egy idő után eltűnt a listáról.
  • gamer12
    Nektek sikerult felszámolni (ugy hogy azt el is fogadtak!) a new camp-nel a rivális kábitószerkészítőket?