3672
Gothic 1
-
#816 Akkor én lekardozom :) -
#815 Meg lehet, de ez úgymond, mindenkinek a saját jóérzésére van bízva... :) -
#814 :-D Megölni nem lehet? -
#813 Csak idegesítésnek rakták be. Nyugodtan verd arcon ököllel és kisidőre békén hagy. : ))) -
#812 Mudot felvettem, de nem látom sok értelmét mert ha harcolni kell akkor elfut, amúgy meg csak dumál. Kell majd valamire vagy küldjem el? -
#811 Stone Golem -> Kalapáccsal püföld!
Ice Golem -> Fire ball-t a pofájába!
Fire Golem -> Ice bolt neki és megfekszik!
Lényeg, hogy az ellentétes elemmel támadd őket! Kőgólemet meg kalapáccsal! -
#810 Hát istenem. Viszont Mudnak eléggé el lett baszva a hangja. Sokkal jobb lett volna egy gyerekesebb hang. -
#809 :)) Amúgy elég szerencstélenül futnak itt az emberek :D De a mocsárnak nagyon ott van a hangulata! -
#808 Nyugi. Majd annyira fogod ismerni a terepe, hogy csukott szemmel elmész bárhova. Ez az első tájékozatlanság arra jo, hogy felfedezd a világot. : ))) -
#807 És van valami iránytű is a gaméban? Mert elég nehéz így megmondani merre megyek... -
#806 A New Camp meg pont a colony másik oldalán van, mint a Sect. -
#805 A térképes pont az északi kapu mellett lakik. Grahamnek hívják. -
#804 :)) Én is oda akarok csatlakozni. Most meg kell térítenem valakit az old camp-ből. Egyébként new camp merre van? Azt hittem hogy a híddal szembe az erdőbe, de mentem 10 métert és megölt valami gyík :). Tehát akkor merre van? Ja, és a térképész hol lakik, mert azt nem lehet megkérdezni a lakosoktól? -
#803 pl az első játékomban én : ))) -
#802 Van itt valaki aki a szektásokhoz csatlakozott (a mocsárban)? -
ity #800 FREAK: pl ball lightning, azt szereti :) -
#799 Helyzetjelentés : Heavy Templar, 20. szint, 4. epizód
Kérdés : mi a picsa kell a fire golemnek, mert az ice block-on simán átsétál.....
Jótanács : még a mission előtt öljétek meg a trollt, mert a harmadik epizódban megint újraspawn-ol, és azért jól az a +2000 XP :)))))
Hajrá
-
#797 Egész jó game, hasonlít az Outcast-hoz, ott is hasonlóan szabad voltál. -
Viking #794 Felre... :)))) -
Viking #793 Ugyis en nyerek... Vagy megse? -
#792 akciógomb+előre: felvenni a cuccokat, harcolni, kinyitni a ládákat és múmiákat, beszélgetni, az inventoryban használni a cuccokat. Magyarán szintem mindent így lehet megcsinálni. -
Viking #791 Szinte mindent! -
#790 És azzal micsinálok? -
Viking #789 Egy nagy billenytu kombinacio: CTRL+elore! -
#788 Na a windows 2000-be megy rendesen úgyhogy tudok játszani. De gyerekek, lenne 2 kérdésem: 1.Hogy a pi***ba kell felvenni valamit a földről? :))) odamegyek, bal ctrl-t nyomom mint állat, próbálom jobbról, próbálom belról, rámegyek, aztán valami rejtéjes erő folytán felvesz az aranybogaram. Akkor ez most hogy is működik? Mert ott az elején nincs túl nagy kedvem huszadszorra is megpróbálni kihúzni azt a rozsdás kardot a csonvázból miközben egy szőrmalac kóstolgat... 2.Hogy kell ÜTNI?? Felvettem egy fasza csákányt, inventory elő. Nyomogatok minden gombot a csákány felett az inventoryban hogy ugyan vegye már kézbe mert az egy fegyver, de nem csinál semmit. Na jó, akkor ütöm puszta kézzel. Space lenyom, ott is végignyomok minden gombot, manus áll egyhelyben. Akkor hogy is van ez? Biztos jó játék csak irányítani nem lehet :) valaki világosítson már fel -
#787 Hát igen. Csakhát mivel nem csináltak multit, már kár sírni. Viszon remélhetőleg a 2-ben már lesz. -
#784 Bazz, nem akar csatlakozni. -
#783 Tessék. : ))) -
Viking #782 Egy szot mondok: ICQ... -
#781 Az ISO-t most hagyjuk. Nincs íróm. Viszont ha leszel oly kedves és csak a hangokat felraknád (hamár szülinapnál tartunk : )), azt megköszönném. Úgyis most kaptam egy 10 gigás vinyót. -
Viking #780 Izé, szülinapi... -
Viking #779 Vagy sulinapi ajandekkent atnyomom az isot! -
Viking #778 Khmm kedves Hmuda... Ha nagyon akarod, atnyomom, de kozlom elore, hogy 521 mega... -
#777 P4-1.4Ghz, GeFroce 3, 640 RAM, hangkartya egy fosszar integralt de eddig nem volt vele gondom... -
#775 Nézdd meg, hogy jo-e a hangkártyád. -
#774 Jaja, kurvajó hangok vannak. Nálam pl. van ilyen hogy "KRRRRSSSSSSSSSSSSSSSS" meg "SSSSSSSSHHHHHHKZZZZZZZZ", és ezek kombinációja. VALAKI MONDJA MÁR MEG MI BAJA VAN A HANGOKNAK NÁLAM!!! :(((( -
#773 Nos akkor vagy megiratom, vagy megkérem Vikinget, hogy rakja fel a párbeszédek hangjait FTP-re. : ))) -
#771 Mííí??? Azt mondjátok, hogy az ISO-ban a párbeszédeknél van hang? Barr ezt mindenképpen meg kell iratnom! Vagy csak filmben szövegelnek? -
#770 Valószínű. Nála lenne az utolsó kard. De még az URIZIEL sincs meg? -
#768 Hát ez nekem játszhatatlan. A hang az össze-vissza akad, másodpercenként visszajátsza magát, gyakorlatilag semmit nem lehet kivenni a dumából, nem tudom miért ilyen szar de én ezzel így nem játszok :(