3672
Gothic 1
  • PAYNE
    vlami magyar végigjátszás nincs hozzá a pcguruson kívül?
  • maxius
    Tudom, én se éreztem benne kíhívást..a 2dik act elején mindig ráuntam, és letöröltem...
    De az 1-et nyomom csít nélkül, és tök jól megy...mejd utána kipróbálom a 2-őt újra...
    A frakasokkal télleg úgy van ahogy írtad, de van 1 csomó dög akikkel akkor találkozol, amikor elindulsz Xardas-tól...pl. a banditák...
    Na azok elég hamar lecsaptak...
  • Randal
    http://www.honositasok.com/g1vegig.html
  • Johnyy
    aszem ott van a 130 oldalas végigjátszás!!! kivi lenék magyar ul mit ínak benne...
  • Randal
    ja, nekem meg megjött az eredeti Gothic-om:)
  • Randal
    Egyébként olvassátok el a readme-jét. ott van benne az irányítás.
    G1 magyar végigjátszás volt vmelyik Pcguruban, vhonnan le is tölthető, az angol végigjátszás meg elérhető a www.rpgdot.com-on illetve a www.gamefaqs.com-on
  • Johnyy
    bal katt! egyszer,, de ha jól emléxem ládákhoz egyszerre az előrével
  • tigeroo
    Skacok! Elkezdtem a cuccost, és mivel tudom felvenni az itemeket?
  • Johnyy
    csíííttt vááá! meik volt,, kitagadunk!! oan könyű csít nélkül nem éreztem semmi kihívást a játékban,,, kaszt nélkül leütöttem az 1. felyezetben fellelhető öszes orkot!!!
  • Szid
    Ezt nem mondanám. A G2-ben a farkasok problémeamentesek már az elején is, míg az 1ben fejlödni kell,min 6-7 szint míg megölhetsz 1-et
  • maxius
    Csak én érzem úgy, vagy az 1 tényleg könnyebb mint a 2?
    Itt csak 1-2 idegesítő helyen csítelek, a 2esben pedig már az elején mindig meghaltam...
  • Johnyy
    aszem valami fa lap vagy valami alatt van sarokban sötétben, vagy szűk résben,, fákjával keresgélj!!! egy barna tasak asszem
  • PAYNE
    valaki+
  • PAYNE
    khhhhhm!
  • PAYNE
    na igen sikeresen megoldottam a baalos problémát!
    de most van még egy!
    a negyedik fejezetben vagyok mikor meg kell keresni azt az ork rabszolgát aki megcsinálja az ulu-mulut. meg is taléltam és azt mondja keressem meg a gyógyszerét mert megsebesült. nos hát én kerestem kutattam, és találtam 2 olyat hogy gyógyital. na azt próbálom odaadni neki de azt tudom mondani csak hogy nem találam még meg a gyógyszert! na akkor most hol van a gyógyszer?? és hogy néz ki!
    segítsetek gyorsan! plz!
  • Jacky
    Kosz, erre, de mar mashol is megtalaltam sikeresen a magyaritast. Mondtam en hogy fellendul az oldal, jo kis jatek am a Gothic.
  • maxius
    A GS-fullgamézés télleg feldobta ezt a témát...
  • tibor16
    már miliószór benne volt ebben a fórumban... ez egy bug... változz rovarrá -meg akar ölni , de megy utánad, amikor beérsz az oszlopok közé változz vissza és ha minden igaz megy tovább a gém...de olvass vissza....
  • Johnyy
    tekercs!!!
  • Varian
    Köszi, megpróbálom azt amit mondassz, viszont vérléggyé hogy tudok átváltozni?
  • Johnyy
    mentsd el! próbáld meg úgy hogy megütöd és elkezd utánad rohanni és amikor a megfelelő helyre ér hirtelen elfelejti hogy nem szeret téged és jön a párbeszéd, vagy ha ez nem jön be akkor változz át vérlégyé és elkezd követni és megint csald oda és változz visza ha ott vagy!!!!
  • Varian
    Sziasztok!

Nekem ugyanaz a problémám, a guru nem ad teleportot, megöltem mindenkit, az oszlopoknál is jártam és semmi. Azt meg nem lehet elérni hogy jöjjön velem mert amikor megszólitom nem mond semmit csak azt választhatom hogy vége.
    Úgyhogy innen sehova.
  • Johnyy
    el kell érni hogyx oda menjen veled és akkor magától fog mexólítani!
  • PAYNE
    VAAAALLAAAAKKKIII!
  • PAYNE
    valaki!!!!
  • PAYNE
    valaki segítsen! plz!
  • PAYNE
    hellO! egy fontos kérdésem lenne! szóval ott vagyok a 3. fejezetben mikor meg kell nézni az ork temetőt. bemegyek, legyilkolok egy rakat orkot, aztán találkozok Baal Lukorral. mire aszondja hogy végig kéne járni a termeket. én végigjártam az összeset és adtam neki két darab papírt amit ott találtam. mire aszondja hogy lefordította a papírokat és ez egy nagyon kis hatóságú teleport. bemegyek a harmadik terembe keresztül kasul bejárom felmegyek a leomlott részen is és nem tok semmit csinálni! mondom megnézek egy végigjátszást és ott aszondják hogy áljak a harmadik terembe a 4 oszlop közzzé s onnan menjek neki a falnak (ahol van egy jtónyílás ami be van zárva)
    és használjam az ork teleportálás varázstekercset amit Baal Lukortól kaptam! de van egy kis bibi! én NEM KAPTAM AZ ÜRGÉTŐL TEKERCSET! hiába beszélek vele nem ad tekercset!

na most azt mondja meg nekem valaki hogy mit kéne csináljak? ez egy bug? vagy hogy jussak tovább? kérlek benneteket segítsetek mert szeretnék már játszani! előre köszönöm!
  • maxius
    jesszus! minek annyiszor? soxor max. Morrowindet vinném végig, bár azt is fél év pihenő után...
  • Johnyy
    én már 4 x végigvittem :DD
  • maxius
    Én már az act3-ban járok! Há!
  • Ersiman
    Erre a fájlra gondoltál?
    Gothichun_2.0.exe
  • Jacky
    Nekem is megvan, mar csak a magyar forditas hianyzik. A sync-es link nem mukodik. Honnan tolthetnem le?
    Szerintem most fel fog lendulni kicsit ez a forum a Gamestarnak koszonhetoen :))
  • Ersiman
    Nekem már megvan!
  • Mészy
    Hurrá!
    Hajnalban ott leszek az újságosnál.
  • Manti
    Sziasztok!

Ez aztán a jó hír!
    Remélem így még többen ismerik meg ezt a fantasztikus játékot!

Üdv: Manti
  • Ersiman
    Pedig (remélem) igaz:
    Gamestar
  • Szid
    Hihetetlennek tünik. Gothic mint melléklet?
  • Randal
    Az így olcsó nagyon. Viszont gondolom nem dobozos.
    Ha gondolod akkor rendeld meg az ebay-en. Igaz én szívok vele eleget, 1 hónapja húzódik a fizetés/küldés, mert Mo.-n nincs payPal rendszer...természetesen a környező országokban van.

Ha Decben ez lesz a melléklet akkor hülyét kapok.
  • Ersiman
    A decemberi Gamestarnak elvileg a Gothic és a Robin Hood the legend of Sherwood lesz a melléklete.
  • Mészy
    Köszi. Az tényleg nem egy borsos ár, csak sajna nekem messze van egy kicsit. De megszerzem majd mindenképpen. Ez a játék Bőven megér ennyit.