3777
Gothic 1
-
ezt én is kérdeztem hogy a fenmaradó 35 százalék az meg van egy embernek, mér kell mégeccer lefordítani??? -
vegesm #2256 A Gothic 2 már le van fordítva, csak nincs átkonvertálva megfelelő formátumba, nem? -
FELHÍVÁS:
KERESTETIK MINDEN OLYAN EMBERKE AKINEK KEDVE LENNE A GOTHIC 2 ÉS AZ ADDON FORDÍTÁSÁHOZ! ANGOL NYELVTUDÁS SZÜKSÉGES!
JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ E_MAIL CÍMEN LEHET:
[email protected]
MUNKÁBAFOGÁS VÁRHATÓ IDEJE: FEBRUÁR ELEJE
-
vegesm #2254 Varragh Unhilt kardját hova kell beszúrni? van egy koponyás kő a pdlón, de oda nem lehet. -
maxius #2253 Olyan mint Morrowindben... -
Braveheart #2252 szinte minden topicba beírta ezt a kérdést
amúgy jó lenne Gothic multi :) -
mi nem talál szervert,, ??? gothic 1 el akarsz multizni???? lol -
Gazsó Csaba #2250 mert nem talál szervert
-
Gazsó Csaba #2249 nem tudjátok hogy lehet használni az all seeing eye-t -
maxius #2248 Csúnya gonosz warezolós! És én ilyen embereknek segítek...cöcöcö... -
Vortodox #2247 Most vittem végig a gothic1-et, és nemsokára lesz adsl-em, őgyhogy természetesen az lesz az első játék, amit letöltök;-)) -
és az alvó viszatakarodott a homályba!!! neklem valami furcsa abban a xardasban,, elcsórta az alvó powerjét,, végigvitted a 2-t már.....
hmm érdekes, aszem ennek lesz még folytatása!! -
én a játk során rengeteget kalandoztam, rengeteg helyet gúy találtam meg hogy a történetbe mék kanyar ban nem volt..... volt vagy 1000 óra tiszta játékidőm :) -
Vortodox #2244 Végig-vittem a gothi-cot! Ijá-íjá-óóó!!!!! -
Van egy kisebb tó - nem az aminek a partján az új torony van, hanem egy másik - Xardas mostani tornya és a Szektatábor között egy lapos részen a hegyen. Azon van egy kisebb tó, onnan folyik a víz egy folyón keresztül a szektatáborba. A kis tó közepén van a megsüllyedt torony. -
Vortodox #2242 Hi! Megvan az uriziel, de nem tudom, hogy hol van xardas régi tornya! plz help!! Valaki be tudná jelülni egy térképen, és belinkelni ide?
Üdv: Vortodox -
Szegény kovács nem ártott senkinek...
Amúgy meg csak magaddal szúrtál ki, mert feljavította volna ingyen a vértedet. :) -
Szid #2240 Ok kezdték. Én próbáltam beilleszkedni, de elzavartak. Vessenek magukra. 
-
Vortodox #2239 Hi! jártam az 5. sámánnál, de még a 4.-el nem találkoztam, elmentem xardashoz, de gondolom ezért nem adja oda az urizielt! Higyan tudok visszamenni az ork templomba? Már nincs ork teleporttekercsem! Plz Help!
Üdv: Vortodox -
Vortodox #2238 hi! feltöltöttem kér képet a Vortodox galériába! ez az a két rács, ami le van záródva előttem az ork templomban! PLz help! mit csináljak? 3 sámánt öltem meg:
-varrag kasorg
-varrag ubhilqt
-varrag hashor
Plz HELP!!! -
Pontosan. Épp ezért nem is bántottam. No meg pont Gomez volt aki bezáratta... -
GDI #2236 Kovácsot nemérdemes kinyírni.Ha segítesz neki följavítja a páncélodat.Utána ki lehet nyírni:) -
acem valahol beméc ahol az a csvó olvasgattot qaki felyencsűrt az eleén ott egyenesen és jobbra, asaszem ott volt! a kovácsot szte mné is kinyírtam ,, de én csináltam oanokat, hogy pl egyenkéntr leütöttem sok embert és elcsórtam a cuccukat, és a végére az öszes táborban csak fegyvertelen fickók rohangáltak... -
maxius #2234 ...szerintem nem találta meg...
én elég sokat keresgéltem a lejáratot a börtönbe... -
A kovácsot is kinyírtad? 
Gonosz vagy.
-
Szid #2232 Hát igen. Nem is maradt élo ember a várban. Csak a szél sír ... -
Énjátszadoztam vele,, de nekem még az urizel előttt kapásból amikor az árulás történt, én bementem a régi táborba leszámolni!!! és akkor jó volt inosz dühe!!!! -
maxius #2230 Csak a kardját akkor már dobhatom a kukába!
Kinek kell egy 110-es Innos Rage, ha van 120+30as URIZIELem?
De azért érzésre jó volt... -
Jah, addigra max. 2 ütés. :) -
maxius #2228 Gomez halott. Élvezettel mártottam a gyomrába az URIZIELt...muhahahhaha -
Gomez egy szar alak. :)
Azt elhiszem h. "ürültél" mikor kirámoltatták a zsebeidet. :D -
a Legjobbarc gomez! tetszett mien lekezelően bánt velem , mint egy kis patkányal amikor még csak csicskultam nálla,, meg hogy ürültem amikor először bekerülhettem!!!!, aztán kár hogy benné és az egész háza népében kellet kipróbálnom a kardomat!!!!! -
maxius #2225 Milten csak moromolt, a főhős pakolta bele a kardot az ércbe.
Lee 1 becsületes zsoldos, aki csak jót akar, és tök jó arc.... -
Asszem azért mert nem megfelelően viselkedett Varant városában...
Ha jól emlékszem a videóban van benne. -
Hát... Milten segít "ellopni" az Új Táborból az érchalom mágikus tulajdonságát mikor feltöltik a kardot... Lee meg egyenesen a tolvajok vezére. Vhogy el kellett odáig jutnia gondolom.
Na jó, Diego-t ne bántsuk.
-
takarítónő
Esetleg a "futottak még" alá be lehet őket sorolni. :)
De szegények nem tehetnek róla h. oda kerültek.
Kíváncsi lennék valójában a főhős miért került oda. Vhol volt rá utalás h. ártatlan... -
maxius #2221 ...van ebben vmi...
De milyen meghatározást mondjunk a csajokra?
kényszerribanc? :) -
Te azt mondod Diegora és miltenrte, ráadásul Lee-re is hogy bűnöző?
Enyje-benyje...:) -
Van hát... sőt, ott mindenki bűnöző.
Kivéve a pár csajt. -
Vortodox #2218 nem tudtam,hogy az is van a gothic1-ben!?