Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap elõtt Gothic1-eztem egy kicsit.
A kettõre addig várok, amíg nem lesz meg englisül.

Randal
Hali!
Lenne egy problémám!
Asszem a New Campben van egy olyan küldetés, hogy el kellküldeni vmi Sharky nevezetû fószert aki a kunyhóját építgeti.
Az van, hogy a végigjátszásban írták, hogy íjjal nem lehet meggyakni, nekem mégis meghalt, de a küldetésem nem tünt el és nem lett failed, viszont a faszit seholse találom.
A másik az Old ampben lévõ NIK. Õneki a hulláját találtam meg a barlangban, ezt el ismondtam akinek kellett, meg odaadtam a nyakláncot, de a küldetésszövegben vmi olyasmi van, hogy az aréna körül lévõ parasztok talán tudják, hogy hol van, de egyiknél sincs iylen választási lehetõség, és ez a küldetés is megvan!
Valaki segítsen mert nem akarom újrakezdeni a játékot!!!

gothic1
tetté=tettél

gothic1
Bár most bogarat tetté a fülembe... Lehet hogy mégis meg kéne csinálni? 😊

gothic1
Mondjuk nekem van egy gothic.uw.hu regisztrációm, tudnék is honlapot csinálni. De lenne értelme a gothic.rpgdot.com mellett?

Rincewind
Én akartam csinálni, de már nem bírtam volna szuflával, mert amellett lett volna még kettõ... :/
gothic1
mail ment!

Randal
Látnám?😊))
Látom😊))

???

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

magus
nincsmmit. komolyan mondom ha ezt Randal látná.

köszi szépen. sose jöttem volna rá... 8((
kérlek: sajna nem találkoztam ezzel a névvel

magus
tárgyakat felvenni ugy lehet hogy lenyomva tartod az action billenytut es az eloret megnyomod

nos ez megoldódott, de van más, és már az elején. nem tudok tárgyakat felvenni. használni igen (ládanyitogatás, létramászás), felvenni nuku. kiosztásban semmi segítség (actionre nem csinál semmit). bocs hogy itt zaklatok, de most nem tudok rászánni pár napot, hogy a közel 2000 hozzászólást végigböngésszem...

na most értem el eddig a játékig, és rögtön lenne 1 kérdésem:
már a piranha-intonál bugyborékol a hang, és ez folytatódik a játék indításakor is. ha valakinek volt hasonló gondja, kérem jelezze (fõleg, ha tud megoldást is...)!

nekem mindig újratermett a tekercs, de örülök hogy megoldódott a problémád

War. War never changes.

magus
nm

magus
vagy telekinesissel leveszed a szobrot az oszlop tetejerol

az orc teleport tekercs az orc város egyik barlangjában van egy ládában, ha elhasználod, ugyanonnét fel tudod venni megint

War. War never changes.

Wanted
Hi!
Van valamilyen magyar honlapja a játéknak?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Paccsot honnan lehet leszenvedni?

\"Life is around you and in you.\"

Akkor külhonból😊
"Pedig bármennyi pénzt megadnék érte."
Hmmm,mennyi az a bármennyi?😊

Rincewind
Más:
Nem tudjátok ki lehet valahogy szedni a játék zenéjét hallgathatû állapotba?
Rincewind
Megveszed? Nem hiszem... 😊
Tudod jópáran, akik játszottak a Gothic-cal utána meg akarták venni (én is), de itthon nem lehet kapni. 😛PP
Pedig bármennyi pénzt megadnék érte.
No találtam egy ultra RIP-et(120Mb😊Oszt ha tetszik megveszem(MMO-ra mégse futja az SWG-ig)

leszedték? honnét? amúgy a hlc szerverérõl már fél hónapja...

War. War never changes.

LEszedték a Gothic-ot???😞((

Rincewind
Abszolút érthetõ szerintem! Én se vagyok egy angol zseni, de minden egyes mondatot értettem...
én is

War. War never changes.

magus
én végigvittem ugy hogy nem angol szokincsem nem tul nagy.. simán megértettem mindent. ez a játék nagyon jo.

Magyarítás nélkül tuti nem kezdek megint bele...Nem komálom az Angol szerepjátékokat(nem értem mirõl van szó)

Rincewind
Én még nem találkoztam magyarítással...
Lacc komátol hallom ,hogy feltehetõleg létezik magyarítás!De nehogy letörjétek a kiss ujjacskáitokat ezért meg sem kérdezem hol leledzik!

Van magyarítás?

Alexease
Nem baj, igy biztos😊)
Nem tudja véletlenül vki honnan lehetne mp3 formátumban letölteni a Gothic zenéit?

curse
nem egy cue, egy crc meg sok masik file?
nemtom nem ertettelek-e felre..
de ha nem, akkor: oda van irva, hogy wincommanderrel van darabolva. szal a wincmd-ben file/fileegyesites akkor meglesz a bin file, amit ki kell irni

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

curse
hlc.warez.hu
ftp server menu

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Minek kell a bótba megvenni? Pár hete volt egy magyar oldalon a 2CD! Nyami. Jó is.

skorpio7
A másik topic-ban már írtam , de online meg sem rendelhetõ és mivel szerintem már "régi" megjelenésû , ezért egyetlen nagyáruházban sem lehet már kapni .( Persze ha egyáltalán lehetett is valamikor . )

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hmuda
Na azért az elsõ rész alapján ez egyáltalán nem várható. Még a motorja is a régi lesz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Állj be valahova és ahogy haladsz a ranglétrán, úgy kapsz mindig újabb páncélokat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én mindenkettõt végigjátszottam és vhogy a Gothic jobban tetszett. De mind2 fantasztikus volt szvsz, csak Gothic jobban futott... Jöhetne már ez a 2.rész...

TSW: Tunderke

A Gothic II. is kiraly lesz, de a Morrowind mar az!
magus
sztem nem es nekem nagyon bejon ez a fajta varos mert en majdnem kiugrottam az ablakon hogy a morrowind nagyvarosai ilyen kis szaos vmik voltak

Van egy problémám:
Én korábban vettem meg a Gothicot, ezért a német verzió van meg. Arra lennék kíváncsi hogy van-e hozzá magyarosítás, vagy valami patch-et hogy legalább angol verzió legyen.

Aki tud segíteni annak elõre is kösz.

Bye!
FREAK
na divx5 leszedve, video megnézve, vélemény : BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ

mondjuk a terep kicsit Morrowindes, de inkább pozitívum!

Riszpekk

Rincewind
Hó!
Lacc
Hé!
Rincewind
Ehhe, ez megtisztelõ, de úgy nézz erre a játékra, hogy az elsõ részével Atomy is rengeteget játszott és még az örrökké nyûgös Scythét is sikerült hosszú idõre a monitor elé szégeznie! 😊)

Amúgy: akinek nem megy, az töltse le a DivX 5.01-et a divx.com-ról!
magus
nekem van csak az szar mert a hangot ha tekerek az elejétol kezi

én a divx.comrol szedtem le

hát ez a játék kiba*ott jo lesz