Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bugokról meg nem is beszélve. Szóval, ha mindent ilyen könnyen feladsz, akkor inkább keress más játékot....
Ha nem ilyen vagy, akkor bocsi, nem akarlak bántani, és jó játékot.
Persze kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
amúgy ha szemfüles vagy és mielõtt aktivizálod a kardod( mondjuk ez mindenkinek szól), tanulj meg varázsolni a legmagasabb szinten ha harcos vagy és tanulj meg mindent. de csak akkor ha szereted a tápos karaktert, a végén lehet, hogy szükség lesz rá. de a poént még nem lövöm le...
majd rájössz ha kijátszottad.
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
War. War never changes.
2 : Nem tudom, mert Én full harcossal játszottam végig, de azthiszem bent, ahol a tûzmágusok vannak, ott biztos tanítanak magicet, de lehet, hogy csak akkor, ha már tûzmágus vagy. Viszont magicet, ha jól emlékszem a new campben is lehet tanulni, annál a csávónál, aki az ore-t õrzi, ott van középen, és sétálgat körbe-körbe egy jó nagy lyuk fölött, ami le van rácsozva, és alatt ore van. Remélem érthetõ volt.
1.Az ork cemeterben vagyok es mar megvolt az ork tekercs 2 darabja es mikor lementem egy kooszlopos reszre a templar faszi megallt es mondta hogy vmi van abban a a helyben,de nem talalok semmit se kapcsolot se mast.Lefele meg ahol mar van egy ork warrior is biztos nem megyek mer azonnal vegem.
2.Hol lehet a magicet megtanulni?Az old campbe nem talaltam senkit.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
War. War never changes.
ha találtok olyan italt amelyik vmelyik fõképesség maximumját növeli azt igyátok meg nyugodtan.
azért mondom, mert gondolkoztam rajta, hogy mi lenne ha elraknám õket és majd a sleeper elleni csata elõtt felnyomnám az összes értékem 100-ra és csak azután innám meg. Nos ez hülyeség, de nem lövöm le a poént.
Hál istennek a játék nem annyira bugos mint a többi.
IGEN , ÉN IS TALÁLKOZTAM EZZEL A BUGGAL! Én hetes szintû voltam... Olyan is volt, hogy az old campben nem tudtam megvenni a heavy guard armort, mert azt mondta a kovács, hogy csak az erõsebb harcosok tudják viselni! Na az a helyzet, hogy akkor már nagyon erõs voltam (asszem 26-7szintû) és 5-6 guardot is rongyá vertem simán... A másik legdurvább bug az old mine-ban van, ahol a minecrawleres küldetésnél mikor lemegyek a bánya aljába a fogaskerekért, van ott egy létra, ami 45 fokos szögben (kb) el van döntve. Namármost mikor elkezdek rajta felfele mászni, nem 45, hanem 90 fokban, egyenesen felfelé mászok, így lehetetlen felmászni rajta!(megoldás: a létrához közeli magaslaton megálni és az acrobatics képességgel átugorni a létra mögé) Barlangokban sem érdemes ugrálni, mert van, hogy a földre érkezéskor ELKEZDEK ÉGNI, és meghalok...! Egy másik jópofa bug: (EZ HASZNOS IS LEHET NÉHA, csak kissé cheat) ha éppen esünk valahonnét lefelé, nyomjuk az oldalazás gombot, és nem fogunk sérülni a leérkezéskor. Én ezt kipróbáltam a Sleeper temploma pályájának az elején a nagy szakadéknál, elég érdekes az alja... na több bug nemigen jut az eszembe.
War. War never changes.
Van egy olyan küldetés aminek a neve stranger, vagy a Chromanin book-ok.
Ezt hogy kell megcsinálni? hol találom a harmadik, meg a többi könyvet?
A gaméban a videó úgy ér véget, hogy letérdelek a kapu elõtt? és ennyi a játék?
Ha majd elég messzire jutsz akkor látni fogod, hogy a régi ellenfeleid le birod gyõzni, de az "újakat" ill. a nagyobbakat itt is csak nehézkesen.
Srácok az miért van, hogy a Xardas-os küldetés az átkerül a Failed Missionhoz, meg miért kell nekem átállnom a New Campbe???
Két napja kezdtem el játszani a Gothic-kal. 10 perc után elhatároztam hogy letörlöm. Nem ment se az irányítás, se a harc(hujjuj), se a sztori, ráadásul olyan gyenge voltam mit egy ( a PcGuru végigjátszásának szavaival élve) marék szárított lepke. Csak egy valami miatt nem töröltem le. Valahogy megfogott a hangulata. Azóta (a végigjátszást használva) egy kicsit megerõsödtem, haladok a sztoriban, és az irányítást is elsajátítottam. Viszont a harc még mindig nehézkes. Az egykezes kardból trained vagyok, a támadás megyeget, de a védekezés! Egyet belém vágnak, ütnek vagy harapnak és nekem kampó. Valaki szolgáljon valami tippel. Vagy csak fejlesztgessem türelmesen a karakteremet?
Én tudom, mert ma fejeztem be a gamet
Szívesen...
Koszi!
Dextert nem értem, akkor lehet, hogy megkaptad már ezt a küldetést.
Sly: Meg kell találni Nek-et.
Whistler: Kardot kell neki szerezni
Dexter: El kell lopni neki egy receptet a sect campbõl.
Thorus: El kell tüntetni Mordragot.
Diego: El kell hozni a listát az old mine-ból Ian-tól.
Azthiszem ennyi elég kell hogy legyn, ha még tolvajlást is tanultál.