3672
Gothic 1
-
maxius #2192 A mester a legnagyobb.
Str=strengh=erő
dex=dexterity=ügyesség
105-ős erővel már nem oktat tovább senki.
Szektánál a 4-es kör a max, tehát ott nem lehetsz nagy mágus, max. kiegészítésként tanulhatod.
Én a játékot Új táboros/ egykezes/kétkezes/íjásszal toltam végig -
Vortodox #2191 és a támadás sebességét kinél tudom növelni? vagya a mester szint a legnagyobb? akkor már a kardozást nem is tudom növelni? mi az az str, meg dex? érdemes csak az erőt növelni, vagy mágiát is tanuljak? most 105 az erőm. -
maxius #2190 Gothic 1-ben közelharcban nem tudsz 10%-os critical hit fölé menni, itt a támadás sebességét befolyásolja.
A sok pontotad meg öld bele Str-be, meg Dex-be, vagy amibe akarod... -
Vortodox #2189 ott vagyok az 5. fejezetben, (gothic1) és még csak 10% a kétkezes kard, hol tudok többet tanulni? a szekta táborhoz csatlakoztam, és 24-es vagyok, van 68 tp-m. Az új táborban megöltem a lee-t, és a másik zsoldos csávót, orik asszem.
Üdv: Vortodox -
Vortodox #2188 köszi, de megvan már az ulumulu! -
#2187 Hi! ha nem zárkózol el a cheat használatától, akkor "Marvin mód" (ezt gépeld be játék közben: bmarvinb), utána nyomd meg az F2-t és írde be ezt: insert swampshark. Üdv -
Vortodox #2186 hi! a gothic 1-ben össze kéne szedni az ulumulu-hoz a cuccokat, de én már rég kiírtottam az összes mocsári cápát! most mit csináljak? üdv: Vortodox -
Spunge #2185 koszi megtalaltam -
maxius #2184 Durván a 180°-os forduló közepén kell lennie az első lépcsőn.... -
Xp3rT #2183 Ha jól emlékszek, akkor az egyik ház előtt ücsörög/ácsorog a barlangban... Járd körbe a barlangot belülről, akkor biztos meg fogod találni! -
Spunge #2182 valaki segitsen hol lehet megtalalni az uj taborban a wolf gyereket
mert nagyon kenne az a pancel!! -
Vortodox #2181 a legújabb driver van fentt -
#2180 videokaridriverfrisítésstszerintemcsináljálhanemalegujabbdrivervanfenn -
Vortodox #2179 hi! volt egy fx 5600-as videókártyám, ment is vígan rajta a gohic, viszont most az fx 5700-el nem működik, kiír valamit a sercegésről, és elmegy a kép! nem tudtok valamit segíteni? az alap felbontása a gépemnek 1024×768×32, 85hz, a gothicé 1280×1024×32, plz HELP!!!!!!!!!! -
#2178 sehogy épp ezért nem lehet lemenni a gyakorlatban!! -
#2177 Ha lenne is vmi jó cucc, hogyan hoznád fel? :P -
Braveheart #2176 igen, de ezt a bugot kihasználva nagyon meg lehet gyorsítani a közlekedést 1-2 helyen. Én még azt is megnéztem hogy mi van az utolsó pályán a szakadék mélyén (megsúgom, semmi érdekes) -
#2175 aszem volt valami ilyesmi amikor én játszottam akkor is, de ha bele plocsolsz a vótörbe akkor meg van oldva! -
Braveheart #2174 Érdekes van egy bug, hogy ha esés közben az oldalazást nyomjátok leérkezéskor nem sérültök. Pl. Xardastól mindig így jöttem le :) -
maxius #2173 csak Xardas-tól lejutni nehéz...ill. 1 szép ugrással nem... -
Spunge #2172 koszi tovabjutottam csak nem talalom a xardas monta helyek vgay mit
valaki meg tudna mondani merre -
#2171 tűz vs víz víz vs tűz kű vs kalapács
de vagy a tűz vagy a víz ellen hatásosabb a vilám!!!! -
Spunge #2170 El tudna valaki mondani hogyan lehet megolni a 4 fejezeten
a 3 golemet pontosan melyik ellen milyen varazslatott kel hasznalni!! -
Spunge #2169 hi -
#2168 üóssd meg és követni fok,vagy változz vérléggyé! -
Dewil14 #2167 Az ork temetőben kinyírtam minden orkot és baal lukor nem akar semmit csinálni. Mit tegyek? -
vegesm #2166 Újabb problémám van: Ulbertet nem lehet elcsalogatni. Mondom, hogy a többiek húst esznek, de ő ott marad. A naplóbn az van, hogy elment. Alephtől már megvettem a kulcsot. -
vegesm #2165 Most már jól megy -
#2164 QL :) -
#2163 A magyaritasok.hu-ra felkerült a gothic magyarosítás 2.1-es verziója.
Ebben már nincsenek angol szövegek (elméletileg), és sok apróbb hiba javítva lett.
hamarosan elkészül a magyar faq és végigjátszás, térképekkel együtt. -
maxius #2162 Akkor bugos...próbáj 1 reinstallt... -
vegesm #2161 Én is így csinálom. -
maxius #2160 Nekem alapból csak 1es egységekben nyomta: "akció-gomb"(Mouse1)+ irány (bal/jobb) -
vegesm #2159 Még az elején vagyok a játéknak, úgyhogy nekem pont az egyes egységek lennének a jók. -
maxius #2158 A shift-et nyomkodva (asszem fontos, hogy a NumLock bent legyen) 100-as egységekben számláz, bár ez népesebb helyeken (pl. New Camp/Wolf) akad (nálam). -
vegesm #2157 Hoegy lehet bitonyos számú tárgyat eladni? Nekem mindig tízes egységekben adja el. -
#2156 tűzgyík! a: van 2 erdő a swamp camp és a s régi tábor közt ott megy út is aszem,, ott menj egyenesen,, lesz egy ien lejtő, ami a tengerpartra visz,, ott van a roncs és a gyíkok!!! a magyarítás jó,, de meg vidd oda a ulu mulus ficknek az agyarat és ha nem jó neki akkoor bőr kell, vagy hogy is volt!!!! -
Varian #2155 johny: köszi a vérszívós dolog segített a gurunál.
Van ugye amikor kell a három golem szív, érdekes hogy a tüzgolemet egyik jégvarázslat sem sebzi, viszont villámmal meg lehetett ölni....
Az ork gyógyszer egy fafalas részén van fel lehet oda ugrani.
A rabszolga mondja hogy vigyek neki tüzgyik nyelvet, trool agyart, árnybestia szarvat, meg mocsári cápa fogat. Namost a leírásban az van hogy troll bőr kell neki. Most akkor melyik? A két troll amivel találkoztam egyik sem adta az agyarát. Vagy csak a magyarítás hibás?
A naplóban azt írja hogy valami régi hajóroncsnál vannak tűzgyíkok. Merre van ez a hajóroncs nem találom. -
#2154 Na ja. A sima g2 tényleg lájtos, de a kieggel mennyit szenvedtem, na az tényleg kihívás, így okés a gamma:)
PAYNE:
Majd lesz:)
(ígérem lassan tényleg megcsinálom.)
ja, meg lesz újabb verziójú magyarosítás is.
pár szöveg ugye angolul volt benne... -
Szid #2153 Letörölted???
Nincs benne kihívás???
Ezt az ISTENI Játékot??!!!
Kihívás kell?
Tedd fel a kiegészítöt és próbálj lecsapni egy orkot 18 szinten mágia nélkül.