3672
Gothic 1
  • maxius
    A mester a legnagyobb.
    Str=strengh=erő
    dex=dexterity=ügyesség
    105-ős erővel már nem oktat tovább senki.
    Szektánál a 4-es kör a max, tehát ott nem lehetsz nagy mágus, max. kiegészítésként tanulhatod.
    Én a játékot Új táboros/ egykezes/kétkezes/íjásszal toltam végig
  • Vortodox
    és a támadás sebességét kinél tudom növelni? vagya a mester szint a legnagyobb? akkor már a kardozást nem is tudom növelni? mi az az str, meg dex? érdemes csak az erőt növelni, vagy mágiát is tanuljak? most 105 az erőm.
  • maxius
    Gothic 1-ben közelharcban nem tudsz 10%-os critical hit fölé menni, itt a támadás sebességét befolyásolja.
    A sok pontotad meg öld bele Str-be, meg Dex-be, vagy amibe akarod...
  • Vortodox
    ott vagyok az 5. fejezetben, (gothic1) és még csak 10% a kétkezes kard, hol tudok többet tanulni? a szekta táborhoz csatlakoztam, és 24-es vagyok, van 68 tp-m. Az új táborban megöltem a lee-t, és a másik zsoldos csávót, orik asszem.
    Üdv: Vortodox
  • Vortodox
    köszi, de megvan már az ulumulu!
  • Mészy
    Hi! ha nem zárkózol el a cheat használatától, akkor "Marvin mód" (ezt gépeld be játék közben: bmarvinb), utána nyomd meg az F2-t és írde be ezt: insert swampshark. Üdv
  • Vortodox
    hi! a gothic 1-ben össze kéne szedni az ulumulu-hoz a cuccokat, de én már rég kiírtottam az összes mocsári cápát! most mit csináljak? üdv: Vortodox
  • Spunge
    koszi megtalaltam
  • maxius
    Durván a 180°-os forduló közepén kell lennie az első lépcsőn....
  • Xp3rT
    Ha jól emlékszek, akkor az egyik ház előtt ücsörög/ácsorog a barlangban... Járd körbe a barlangot belülről, akkor biztos meg fogod találni!
  • Spunge
    valaki segitsen hol lehet megtalalni az uj taborban a wolf gyereket
    mert nagyon kenne az a pancel!!
  • Vortodox
    a legújabb driver van fentt
  • Johnyy
    videokaridriverfrisítésstszerintemcsináljálhanemalegujabbdrivervanfenn
  • Vortodox
    hi! volt egy fx 5600-as videókártyám, ment is vígan rajta a gohic, viszont most az fx 5700-el nem működik, kiír valamit a sercegésről, és elmegy a kép! nem tudtok valamit segíteni? az alap felbontása a gépemnek 1024×768×32, 85hz, a gothicé 1280×1024×32, plz HELP!!!!!!!!!!
  • Johnyy
    sehogy épp ezért nem lehet lemenni a gyakorlatban!!
  • Esrohnoil
    Ha lenne is vmi jó cucc, hogyan hoznád fel? :P
  • Braveheart
    igen, de ezt a bugot kihasználva nagyon meg lehet gyorsítani a közlekedést 1-2 helyen. Én még azt is megnéztem hogy mi van az utolsó pályán a szakadék mélyén (megsúgom, semmi érdekes)
  • Johnyy
    aszem volt valami ilyesmi amikor én játszottam akkor is, de ha bele plocsolsz a vótörbe akkor meg van oldva!
  • Braveheart
    Érdekes van egy bug, hogy ha esés közben az oldalazást nyomjátok leérkezéskor nem sérültök. Pl. Xardastól mindig így jöttem le :)
  • maxius
    csak Xardas-tól lejutni nehéz...ill. 1 szép ugrással nem...
  • Spunge
    koszi tovabjutottam csak nem talalom a xardas monta helyek vgay mit
    valaki meg tudna mondani merre
  • Johnyy
    tűz vs víz víz vs tűz kű vs kalapács

de vagy a tűz vagy a víz ellen hatásosabb a vilám!!!!
  • Spunge
    El tudna valaki mondani hogyan lehet megolni a 4 fejezeten
    a 3 golemet pontosan melyik ellen milyen varazslatott kel hasznalni!!
  • Spunge
    hi
  • Johnyy
    üóssd meg és követni fok,vagy változz vérléggyé!
  • Dewil14
    Az ork temetőben kinyírtam minden orkot és baal lukor nem akar semmit csinálni. Mit tegyek?
  • vegesm
    Újabb problémám van: Ulbertet nem lehet elcsalogatni. Mondom, hogy a többiek húst esznek, de ő ott marad. A naplóbn az van, hogy elment. Alephtől már megvettem a kulcsot.
  • vegesm
    Most már jól megy
  • Esrohnoil
    QL :)
  • Randal
    A magyaritasok.hu-ra felkerült a gothic magyarosítás 2.1-es verziója.
    Ebben már nincsenek angol szövegek (elméletileg), és sok apróbb hiba javítva lett.

hamarosan elkészül a magyar faq és végigjátszás, térképekkel együtt.
  • maxius
    Akkor bugos...próbáj 1 reinstallt...
  • vegesm
    Én is így csinálom.
  • maxius
    Nekem alapból csak 1es egységekben nyomta: "akció-gomb"(Mouse1)+ irány (bal/jobb)
  • vegesm
    Még az elején vagyok a játéknak, úgyhogy nekem pont az egyes egységek lennének a jók.
  • maxius
    A shift-et nyomkodva (asszem fontos, hogy a NumLock bent legyen) 100-as egységekben számláz, bár ez népesebb helyeken (pl. New Camp/Wolf) akad (nálam).
  • vegesm
    Hoegy lehet bitonyos számú tárgyat eladni? Nekem mindig tízes egységekben adja el.
  • Johnyy
    tűzgyík! a: van 2 erdő a swamp camp és a s régi tábor közt ott megy út is aszem,, ott menj egyenesen,, lesz egy ien lejtő, ami a tengerpartra visz,, ott van a roncs és a gyíkok!!! a magyarítás jó,, de meg vidd oda a ulu mulus ficknek az agyarat és ha nem jó neki akkoor bőr kell, vagy hogy is volt!!!!
  • Varian
    johny: köszi a vérszívós dolog segített a gurunál.

Van ugye amikor kell a három golem szív, érdekes hogy a tüzgolemet egyik jégvarázslat sem sebzi, viszont villámmal meg lehetett ölni....

Az ork gyógyszer egy fafalas részén van fel lehet oda ugrani.

A rabszolga mondja hogy vigyek neki tüzgyik nyelvet, trool agyart, árnybestia szarvat, meg mocsári cápa fogat. Namost a leírásban az van hogy troll bőr kell neki. Most akkor melyik? A két troll amivel találkoztam egyik sem adta az agyarát. Vagy csak a magyarítás hibás?

A naplóban azt írja hogy valami régi hajóroncsnál vannak tűzgyíkok. Merre van ez a hajóroncs nem találom.
  • Randal
    Na ja. A sima g2 tényleg lájtos, de a kieggel mennyit szenvedtem, na az tényleg kihívás, így okés a gamma:)

PAYNE:
    Majd lesz:)
    (ígérem lassan tényleg megcsinálom.)
    ja, meg lesz újabb verziójú magyarosítás is.
    pár szöveg ugye angolul volt benne...
  • Szid
    Letörölted???
    Nincs benne kihívás???
    Ezt az ISTENI Játékot??!!!

Kihívás kell?
    Tedd fel a kiegészítöt és próbálj lecsapni egy orkot 18 szinten mágia nélkül.