3777
Gothic 1
-
pavelcs #2577 Elakadtam az Ork temetőben. A leírás szerint a Baal felolvassa a Teleport tekercset ha a 4 oszlop közé állok. De nekem oda sem jön. Az előző teremben várakozik, és semmit sem csinál. Ha van ötletetek dobjatok meg vele plz. -
Csoder #2576 Gyúrjá' vazze, gyúrjá'! ;-) Kezd a húsbogarakkal, azok nem fognak nehézségeket okozni. :D -
pavelcs #2575 Köszönöm szépen a segítséget, f@szán működik, de az irányítást még szokni kell. meg furcsa hogy seperc alatt meghalhatok :) Mentés 2 percenként :) -
Csoder #2574 Az ini fájl? A Gothic főkönyvtárban találod, nyisd meg pl. wordpaddal és keres meg a Subtitles sort, majd az ottani értéket állítsd 1-re. (a .ini fájlkiterjesztés lehet hogy nálad nem látszik, az ne tévesszen meg) -
pavelcs #2573 Én is most raktam fel az első részt, meg a magyarosítást. A párbeszédablak sajnos nekem sem látszik, hiaba kapcsolom be. A honosítás leírásában benne van: a Gothic.ini=0 -t írjuk át gothic.ini=1 -re hogy helyesen működjön. Megmondaná vki hogy ez hol van?
Előre is thx! -
Nem hinném hogy eljutunk a 10ig, legalábbis remélem, hogy nem (hisz a rókabőr is elfogy egyszer)
Amiről te beszélsz az a Gothic Online és sztem eddig a Pyranhak is elmennek, mihelyt befejezték a singleplayer részeket :j -
Azért emiatt lehet, hogy érdemes lenne megvenni. Bár akkor lehet néhány dolgot újrafordítani, ha ilyen irányú hibák is javítva vannak benne (mivel vannak)...
A jobb graf sose hátrány.
Bár mondjuk elképzelem oilyan 2020 körül:
Egyesített Gothic 1-10 széria egyben, összedolgozott világgal, új szereplőkkel, új szörnyekkel, teljesen 3d, benne mozoghatsz a világban, itt tényleg TE vagy a főhős:)))) -
Valamivel részletgazdagabb grafika, +patchek, de állítólag semmi különös újítást nem vezetnek be
Más:
Mikor megláttam a feliratot a WoGn: Gothic- The Movie elfogott a szédülés és az első gondolatom: "Jajj, ne! Már megint!" Aztán megnéztem a Trélert és hálistennek minden rémkép elszállt a szemem elől. Ez igen érdekes lesz, imádom az ingame videókat, hátmég egy full filmet :) Mellesleg meglesz német és angol nyelven is tehát már ezért sem kell nyaggatnunk a T.M.T. Teamet (Ők csinálják)
Itt lehet beszélni a filmről!
Itt te is megmondhatod mi legyen benne (bár szavazat alapú az egész)
Március végére a német film a kezünkben lesz ha minden igaz, az angol meg utána. -
Újra kiadják a Gothic I-et
[2006. február 11. @ 02:00 - Berkenye]
Az RPGDot információi szerint újra kiadják a még mindig nagyon népszerű Gothic első részét, nemzetközi változatban. Ami azt illeti, a rengeteg hibát is kijavíthatnák benne... A Piranha Bytes elnöke, Michael Rüve a Gothic 3-ra vonatkozó kérdéseire adott válaszok közben ejtette el, hogy már dolgoznak az első rész új változatán is, amely még a hónap végén újra ellepheti a boltokat, meg a cég webshopját.
info: Gamestar -
game+patch+magyarosítás+plusz elolvasni a telepítő szövegét és ollé megvan a megoldás:) -
GDI #2567 Nemakartalak vele megsérteni :) -
Keti #2566 Köszi, de nekem is volt annyi sütnivalóm hogy azt megnézzem. Most sikerült, újból telepítettem, de patchot nem tettem rá. Így legalább magyar. -
GDI #2565 Optionsban bekell állitani hogy legyen felirat..Ha jol emléxem -
Keti #2564 Sziasztok! Gondom akadt a Gothic 1-el. Felraktram a játékot + patch + magyarosítás, s ekkor felül eltűnt a szöveg. Nektek jól működik? Vagy ne tegyem fel a patchot, a játék 1.08j verziós (gamestar játék). -
Axsys #2563 Nem adnak az újsághoz olyat ami ne menne az aktuális oprendszereken. -
Persze -
Keti #2561 A fiam megkapta a Gothic gamestaros játékot. Szerintetek menni fog ez XP-n, mivel régi játék? -
ctrl+előre -
Teleki Pali Rws #2559 Hello , hogy lehet fölveni a tárgyakat? -
c115 #2558 csa én tegnap játszottam végig tök király jön a gothic 2. -
Csoder #2557 thx
Erre nem is figyeltem, a Magyarítás listában, és a Magyarításaink menüpontban keresgéltem -
Fellelhető a magyaritasok.hu-n, a minap szedtem le.... A letöltés szekcióban, szépen minden játék kategorizálva van... -
Csoder #2555 Üdv,
Kellene a Gothic videóinak magyar feliratozása. Sajn' se a Gamestarról, se Randal honlapjáról nem tudtam lehúzni.
Megköszönném -
Hát, ha némi pénzt rászánsz, valamelyxik lapszámban volt teljes játék a GameStarban. csökkentett áron meg lehet venni a régi lapszámokat az irodájukban... -
XeroX #2553 Valaki tudna dobni egy linket a redmail(kukac)freemail(pont)hu -ra , hogy honnan tudnám letöleni a játékot? Nosztalgiázni szetnék, de nemtalálom sehol.
Thx -
LOL persze hogy nem jó ugyanis a képeket nem lehet megnyomni csak ottvannak a falon. :D
Pl első piros , második kék, harmadik fehér akkor fogod magad visszamész ahhoz a terembe ahol van a 3 kapcsolo a 3 ugynilyen szinnel és szépen sorban elforgatod őket.Ha első a piros szin (eztcsak mondom fingom nicns már milyen az első a falon) akkor azt a kapcsolot nyomod meg amelyiknél ott az asott szin.
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni. -
Rolcsa0203 #2551 nekem is ez a teljes gamastaros van meg -
Gamestarban volt teljes játék..... -
Rolcsa0203 #2549 hogy teljesen mind hogy hogy elforgatom a kapcsolokat aztán ebben a sorrendben megnyomom a két rácsos kapu között a képeket de azt én nem is tudtam megnyomni -
Itt szoptam meg ha jól emlékszem :) menjél tovább és eljutsz egy helyre ahol lesz 3 rácsos kapu.Kettő között a falon lesz 3 jel abban a sorrenben kell megnyomni a kapcsolokat. -
Rolcsa0203 #2547 Légyszi segítsetek plsplspls -
Rolcsa0203 #2546 Thx már megint elakadtam elég béna vagyok az ilyen gondolkozós játékokban az ork temlomban mikor van három képe egy narancssárga egy bordó meg egy fehér és mindegyiken egy kapcsoló ott milyen sorrendben kell megnyomni vagy mit kell csinálni? -
Gary #2545 Pedig már majdnem jó helyen jártál, csak NE menj be a barlangba, hanem a tó és a barlang között menj föl az emelkedőn, utána kicsit balra... el sem tévesztheted! :) -
Rolcsa0203 #2544 THX én is arra gondoltam a szabad bányának csak nem tudtam eljutni oda mert ha ott megyek akkor az érchalomhoz jutok (legalábbis a fő vizmágusnál van egy ajtó az vezet szerintem arra és az az érchalomhoz vezet) légyszi segítsetek hogy mere menjek THX -
MAP
(Lester a 6, a freemine az M2) -
Rolcsa0203 #2542 vagy nem tom lehet hogy miltennel kell találkozniuk már nem emléxem -
Rolcsa0203 #2541 kösz szépen de már ujra elekadtam a 4edik fejezetben mikor lesternek és gornnak kell elmondani hogy találkozzon diegoval lester hol van??? és még hogy a szabad bánya hol van mert azt sem találom előre is thx -
Ott nekem bug volt sajna az a lényeg hogy el kell érni hogy kövessen abba a csarnokba ahol van az a 4 oszlop ott vannak orkok is bent asszem 4 pite + 1 erősebb. -
Rolcsa0203 #2539 a harmadik fejezetben akadtam el az ork temetőben megtaláltam a fél tekercseket odaadtam baal lukornak és nem tudok mit csinálni pls segítsetek
-
Gary #2538 Az a hely tényleg szívás. Én korábban mentem be oda, mint kellett volna, sz'al kétszer küzdöttem... Ha jól emléxem, akkor másztam a létra tetejéig, azaz addig, míg vissza nem estem, utána ugrottam, de csak nehezen és sokadszorra sikerült.