3672
Gothic 1
  • Esrohnoil
    Mikor először a régi táborhoz csatlakoztam, Gomez pofája már akkor ellenszenves volt... Ha véletlenül kimondtam Y’Berion nevét... XD
  • grebber
    Na bejutottam Y’Berion-hoz :D adott egy küldetést lezutam a csókát aki el akarta tulajdonítani a fókuszt.Ez már a 2, fejezet.Most megyek vissza a régi táborba azt beköpöm őket :D
  • Esrohnoil
    Elsősorban Y’Berion-al beszélj. Ő a templomban található ami a sziklafalban van a Mocsári Táboron belül. Utána lesz dolgod bőven. :D
  • grebber
    Na csatlakoztam a régi táborhoz és azt a feladatot kapjak menjek a mocsárba a tesókhoz és tudjak meg minél többet az ércről.
    Namármost nagyon sok emberrel beszéltem de érc még hirbe sem volt :( Kivel kéne beszélni ez ügyben?
  • tibor16
    Az addonban szerepel a legtöbbjük... pl Raven az egyik fő ellen...
  • CarajoEsp
    :) Én nekem már jó rég meg volt a kettő, de tudtam, hogy először az első résszel akarok játszani, így megvártam míg az is meglett és tavaly vittem végig először.(Szóval én nem most kezdtem:). Aztán utána a másodikat. Nekem mindkettő egyformán tetszett, de persze nekem is nagyon hiányzott a kettőből a sok flúgos forma:)
  • Jacky
    Emlekeztek meg milyen sokan akartak osszehasonlitgatni a Gothicot es a Morrowindet? Mindket jatek nagyon jo volt, nem tudom miert akartak mindenaron kihozni az egyiket jobbnak.
  • Jacky
    A Gothic 1 nagyon hangulatos, foleg a kupola miatt es a valtozatos vilag (3-fele tabor, sokfele hozzaallas) miatt. En akkor jatszottam eloszor olyan jatekkal, amiben a nyers hust meg lehetett sutni es tobb penzert eladni. Tudom, ez aprosag, megis igencsak megfogott. Es meg sorolhatnam.
  • tibor16
    Az Addonnal másodjára kb 100 óra tiszta játékidőm volt. Ezt nyugodtan lehet duplázni (kb - mentés/visszatöltés) és kijön az a pár hónap, amit jáccottam vele. Igaz, nem kapkodtam el, de jól mutatja, így is lehet meg úgy is. A sima G2 játékidőre már nem emléxem, de biztos volt vagy 60-70 óra.
  • Jacky
    Javaslom a Regi Banyaban szerezd meg a 36-os sebzesu ijat meg az ugyesseg gyurut, annal jobb kezdofelszereles tenyleg nincs. Csak vigyazz, hogy neves templomos ne haljon meg.
  • grebber
    Nekem az 1 egy az egybe 2 eddig. :D na szóval értitek.
  • Szid
    Én elöször beáltam árnyéknak, majd örnek...
    Marha nagy élmény volt. Már a megérkezés is a kolóniába.
    Lezuhansz, majd kimászol a vízból ,
    -Isten hozott a kolóniában
    most is beleborsózik a hátam :o))
  • Esrohnoil
    Én is templomos voltam először, de az naon régen volt, mikor kijött a játék. :)
    Látom sokan most kaptak rá igazán az első részre. :D
    2. után játszani vele nem tom milyen érzés, mindenesetre első után kicsit úgy tűnt, mintha a 2. nem adta volna vissza ugyanúgy a hangulatot.
    Bevallom, rohadtul hiányzott a kupola, meg az h. annyi hülye volt összezárva. :D
  • grebber
    Gothic 2 nekem 36 órát vett igénybe.Ezt még tolom :D
  • Broafka
    huh, úgy érzem ez a játék jó sokáig fog tartani mire végigviszem :-/
    vagy 2 hét az biztos beleszámítva hogy hétköznap max 2-3 órát játszhatok, ha nem kevesebbet :-/
  • Saturas
    Az lehet a baj hogy amit Diegonak kell vinni a régi bányából levelet azt még mielött oda adnád Diegonak, oda kell adni Laresnek. Vagy Mordrag miután elvitt az új táborba ad egy gyürüt azt is oda kell adni Laresnek. Szerintem ez lehet.
  • grebber
    Amugy érdekesség lehet elnéztem valamit lehet nem.
    Az új táborba ha Laresékhez akarok csatlakozni minden megvan ami kell de ha arra viszem hogy kész vagyok e már a csatlakozásra kiirja hogy 5-ös szint kell pedig már 6-os vagyok.Mitől van ez BUG vagy elnéztem valamit?
  • Saturas
    A Cor Calom egy nagyon befolyásos guru. Ő dönti ell mikor álsz készen arra hogy tanonc legyél. Késöbb meg add egy rakás küldit. A mocsár táborban fönt van a kunyhója, meg ismered mert testőr védi az ajtaját.
  • Broafka
    hol találom azt a Cor Calorm nevezetet?
  • CarajoEsp
    Én templomossal voltam először, azzal jó volt a játék. Ám most, hogy tűzmágus vagyok, most sokkal többet bolyongok és vagdalkozok a ronda dögökkel, mert jobban rászorulok. Szerintem, ha teljesen érteni akarod a történetet és a legkönnyebben akarod végigvinni, akkor templomos legyél a mocsári táborban.
  • Broafka
    hát alakulgat, csak kicsit nehéznek tűnik hogy a szörnyek egy kicsit erősnek tűnnek, alig kapok xp-t nagy a világ, és mindent ore-ban mérnek
    de akkor melyik a legkönnyebb?
    csak mert a Gothic2-ben is változatos a tűzmágus mégis vért lehet tőle pisilni néha, és nem akarok rosz benyomást a játéról :)
    nekem most az kéne amelyikkel a legkönnyebb végigmenni, majd ha végigmentem akkor majd újból kezdem és akkor kicsit tisztábban fogom látni a dolgokat
  • Saturas
    Akkor ezek szerint megy a játék. Meg barátkoztál az irányitással?
  • Saturas
    Igaza lehet Vatras-nak. A tűzmágus karakter a legfordulatosabb.
  • Vatras
    Lehetsz árny-abból őr vagy tűz mágus.
    Lehetsz tanonc-abból templomos harcos.
    Lehetsz zsivány-abból zsoldos vagy viz mágus.
    Mindegyik jó. Attól függ hogy ki melyik karaktert szereti.
    Egy tanács tüzmágus legyél, és a végén ha jól csinálod, rá jössz hogy miért mondom ezt.
  • Broafka
    ha egy kezdő vagyok aki soha nem játszott még az 1-el akkor melyik céhet válasszam?
    egyáltalán milyenek vannak?
    melyikkel egyszerűbb?
  • Vatras
    Sajna.
  • Esrohnoil
    Gurunak sehogy.
  • Esrohnoil
    Szerintem meg az első rész sokkal hangulatosabb... de majd meglátod. :D
  • Vatras
    Sziasztok. Valaki meg tudná nekem mondani hogy,hogy lehet gurunak állni???
  • Saturas
    Hát.Igen. Ez régebbi konstrukció. De meg lehet szokni. Ez annak furcsa aki a 2-vel kezdte!
  • Broafka
    jézusom, most szereztem meg a gothic1-et, a kicsit nézhatetlen grafikán kívűl az egér irányítás elég idegölő, a gothic2-ben jobban volt megoldva az egér :-/
  • Esrohnoil
    :D
    Ne aggódj, lesznek majd vértek jó áron. :)
    Azt a fegyvert meg ráértél volna közvetlenül csatlakozás előtt visszaadni.
  • grebber
    Én ezeket sajna nem tudom :( minden kibaszott pontba kerül miért nem érce hogy szakadna rájük az ég.
  • grebber
    Vissza én!
  • Esrohnoil
    Én is csak az akrobatikát tanultam meg belőle. :D
  • CarajoEsp
    Ha a régi táborhoz akarsz csatlakozni, nem muszáj legyőzni. Meg lehet oldani anélkül, sőt pontot sem kell költeni valamilyen tolvaj képesség megtanulására, anélkül is bevesznek.
  • Esrohnoil
    Volt egy küldi ahol venni kellett egy fegyvert és visszavinni a gazdájának. Visszavitted?
  • grebber
    Hát én csatlakozni akarokde le kell gyurni az arénában a csókát azt meg sem tudom sebezni. :(
  • Esrohnoil
    Fektetni ráérsz csatlakozás után, csak abba érdemes ami a csatlakozáshoz kell. Hidd el, megéri előbb megnézni milyen lehetőségeid vannak. :) 5. szintet meg azért gyorsan el lehet érni.
  • grebber
    Huh oda most nincs kedvem elmászni :D
    Most a lényeket irtom hogy legyen pontom azt már csak el kell döntenem mibe fektetem.