Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ok en tuzmagus vagyok es a 4 kornel most mar de nem tudom az 5. kort megtanulni mer az a corristo vagy minek hovjak nem tanit tobbet es ha jol tudom 6 kor van😊 s vizmaguskent is csak 5kort lehet megtanulni xardas tanit a 6. korre? es mikor?
Azt ugy mondom hogy végig vittem elösször ijjászként utána mágusként.
Hogy mágus lehess a legjobb belépni a régi táborba és ott beálni a tûzmágusokhoz. A játék felépítése miatt tulajdonképpen bármivel kezdhetsz késõbb akkor is lehetsz mágus ha az elején harcos voltál.
A régitáborban elégjó harcos is lehetsz vagy jó mágus az ujj táborban jó harcos lehetsz a szekta táborban pedig egy olyan karakter aki a harcos és a mágus egyvelege.
Igazábol ha mágus leszel másra nem nagyon fogsz tudni tp rakni mert a varázsláshoz szükséges szintek megszerzése nagyon sok tp-t emészt fel így másra nem nagyon marad. Mágusként ezért tp kell spórolni a játék elején és csak arra költeni amit múszály megszerezni.
ugy nez ki hogy magus kent sokkal konyebb.Csak azt nem tom meg hogy ha ujrakezdem meik taborba erdemes belepni ha magus akarok lenni s hogy kezdjek neki?
kozbe nekem meg volt az a Lee szekerceje(a Zsoldosok vezerenek a szekerceje)
annak 105 volt a sebzese es sokkal konnyeben oltem meg egy temlom orzojet mint az urizelel
Milyen Varazslattal olted meg a templomosokat?
En harcos voltam de ugy is sikerult megideztem vagy 11 demont azok segitettek😊)
Az a baj hogy en Erdelyi vagyok es nem tudom onnan megreendelni a Cd-t 😞(
-én már nagyon messze vagyok a 16-tól, felnõtt gyerekeim vannak, a fiam adta tréfaként egy fórumban a nevemet, mert megkértem regeljen be, aztán meghagytam mert érdekes reakciókat váltott ki a 16-os szám, mostmár viszont semmi pénzért nem cserélném le....
ravasz dolog ez a nick-név<#ejnye1>#ejnye1>
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
.... (mi vaaan megteccett az enyém??? - remélem nem kevernek eztán bennünket - mert én mindig vigyáztam az ázsióra, -ez nekem olyan mint a saját nevem) <#ejnye1>#ejnye1>
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A Gothic 2 megrendelhetõ a CD Galaxisban 3990 Ft-os áron szerintem megéri.
A végét volt a legkönnyebb megcsinálni én mágussal egy varázslattal kinyirtam az összes tanítványt és még Kor_Kalom is felére lesérült ugyhogy még egy varázslat és vége is volt.
Harcossal már kicsit nehezebb volt a dolgom de, még ugysem volt túl nehéz a Démonok jobban megizzasztottak.
Játsz a 2. résszel is az még jobb mint az elsõ.
Yang: Skandi- senior shao wari
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Nem állnék neki elemezni az biztos. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Jo jatekot mindenkinek !!!!! Valahonnan meg kell szerejem azt a Gothic 2-ot😊))
osszesen 29 orat es 33 percet jacottam ott irta a lementesnel😊) jah es azoknak akik meg csak most keztek el a jatekot vagy akik ujra akarjak jaccani de nem teszik mert unalmas az eleje a jateknak van par jo tippem hogy hogyan kezdje a jatekot ezt en talaltam ki 😊)
Nos ahogy elkezted a jatekot menj a regi taborba keresd meg whistlert vagy asszzem igy hivjak ott van a piacter mellet a haz elott ul s megbiz teged azzal hogy vegyel meg neki egy diszes kardot es ad neked 100 ercet te menj az arushoz es vegyel az ercre olyan kulcsot vagy mit amivel a ladakot lehet kinyitani pontosan 10-et lehet venni 100 ercre menj a kovacsokhoz ott az arena kozelebe es ott kapsz egy ladat azt probald kinyitani elobb utobb sikerul par tolvajkulcs el fog torni de megeri miutan kinyitottad a ladat kapsz benne 20 darab penget amit meg kell munkalni az kicsit hoszu ido😊 eloszor tedd bele a kovacstuzbe a penget utanna utogesd meg az ullon majd a vederbe vagyis a vizbe tedd bele osztan elezd meg ez 20acelkardot jelent ami darabjat 50 ercert tudod elcserelni a kereskedoknel😊) sot meg kapsz a ladaba 2 darab acelkardot igy 22kardodlessz az egyiket hagyd meg magadnak es a tobbi 21acelkardot add el az oszesen1050erc jlent 😊 kezdesnek mar valami arra mar tudsz venni pancelt vagy amire szukseged van es ha gondolod akkor a csakonak a kardot is megveheted de nem muszaj,persze ha nem adod veszed meg akkor ezutan keruld el mert rad tamad 😊
További jó játékot. 😊
Mar megint elakattam annal a resznel vagyok hogy a kapu orzoi vagy valami ilyensmi s ott ugye azutan van hogy beszletem azzal az ork rabszolgaval a szabad banyaba es az csinat nekem ULU-MULUt na itt vagyok es asszem hogy elkene menni oda ahoz az ork samanhoz akit ezelott megvettem az orkoktol de mikor felmegyek abba a romba akkor mar nincs ott a csako hol kell keresni vagy ez megint egy bug??
Vagy leszeded a magyarítást és úgy viszed át ezt a részt, vagy változz át valamilyen gyors lénnyé (Pl.:farkas, vérlégy), egybõl követni fog, hogy lecsapjon, ekkor juss el az oszlopokhoz és ott változz vissza (ENTER).
Nekem volt olyan, hogy korán változatam vissza és a rohadék elrakta a kardját, hátatfordított nekem és visszaballagott...
Sz'al ne add fel!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
En templomos vagyok es annal a kuldetesnel hogy benn vagyok az ork temetobe s kinyirtam minden orkot ott van az a masik templomos akinek segitettem kinyirni az orkokat es akkor monta hogy min a 3 alagutat nezzuk meg s kutassuk at sakkor elindultam s ott is kinyirtam minden orkot s megtalaltam a varazslatot valami teleport vagy mi lehet s tovabb nem tom mit kell csinani valakilecci segicsen az a bolon csakoval nem lehet beszeni es nem jon velem ott meg van allva egy hejbe!!!
aki a Diccuricot készítette a G1hez,úgy döntött, hogy nemfojtatja tovább a Diccuric kszítését a G2-be. Ok- valami más játékprojekten dolgoznak, ami nem függ össze a Gothic-val. (forrás: WoG)
<#szomoru1>#szomoru1>
A ládás részt pedig sajna még mindig nem tudom megközelíteni, akrobatikával sem megy... Vadabbnál vadabb dolgokat próbálok ki, de nem jön be - ehhez fûzném hozzá, hogy felháborító, Vérlégy alakjában csak vízszintesen lehet repülni? Nahát! :-) (na meg leesni)... :-) természetesen...
Megtaláltam aszen ez az...
èn megvertem, meg a rosszbácsikat öltem is. Mikor elzavartak, de akkor nagyon...Nem maradt sok élö a várban.
Meg loptam is.
De ha tenéked sikerül szentembernek lenni, akkor gratulálok.
Elméletileg benne lehet a játékban.
Lelököd az oszlopot és szépen átslattyogsz, vagy iszol egy gyorsítót és átugrasz. Elöbb utóbb sikerülni fog
Az egész topicot végigolvastam, csak ezt az utolsó oldalt nem, nem gondoltam volna, hogy pont itt lesz kérdésemre a válasz. sorry... :-)
A másik, amikor a fókuszkövek egyikét Gornnal megtaláljuk, ott a romoknál több magas oszlop és szobor is van (a tengerparton szintén), és van egy számomra megközelíthetetlen hely, ahol egy láda figyel fent egy sziklapárkányon - elég jól lehet látni, de sem más lény alakjában, sem lebegtetéses módszerrel nem sikerült odajutnom. ötlet valakinek?
Ez ott van ahol 1 barlangba kell beuszni van ot 1 teleport is.
Még az elején tartok de el vagyok ájulva ,nagyon ki van használva a jéték adta lehetöségek.(fujd meg a kürtök oszt jönek a madarak)
Ez amugy az 1. része, a mágusok megölése után nem lehet folytatni. Marcus azt mondta még min 1,5 év mire befejezik. Addigra meg ugye ha minden igaz G3 végigjátszva....
Mert menni megy de sem ellen se NPC szal sztem ez csak valami tesztmod
bár ahoz képest eszméletlenül jó térkép és a bejárhato terület se semmi.Malyd 4 oráig csak mászkáltam a terepen meg a kastélyban,találtam 1 titkos katakombát is a kutban.Meg az az árnyékszék.
AZ eredeti felylesztök vehetnek példát a srácokrol remélem a sztorit is meg az egész game-t befejezik 1x.
Csak mint mondtam a legtöbb nem befejezett, van pár demo szerûség is, de azért érdemes megnézni. Amugy a Scavanger-t már láttam is....
Felraktam amit kellet a data meg work mapákba ,volt olyan Mod is amit instalálni kellet,de nem tudok játszani mert az eredeti játék jön be és nincs játékmod választási lehetöségem .(a G2ADDON-persze annak van)
Amugy 1.08k pach telepitve van.
Ha más is tudna valami ötletet szívesen megfogadnám.
Itt megtalálható.