Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, überbrutál az állatka. Nagyobb a Scavanger mint a troll..
Ja. De fokozatossan fejlesztik, kb 2 naponként. Most írtak valami Óriás Scavengerröl

Yang: Skandi- senior shao wari

Hidd el én mindenhol próbáltam már, mert akkor nem itt kérném. (amugy ott csak a game elelyi pár mission van leírva, ráadásul csehül asszem, van német nyelven is, de jobb lenne angolul vagy inkább ungarish-ül)
Próbáld a német oldalon, vagy a www.gothicz.net-en a modok/download alatt

Johnyy
yaya vágom

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Esrohnoil
Nem hivatalos kieg az 1. részhez.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Johnyy
Gothic-Diccuric mode? az mi? pedig, de ismerõs!

Nem tudja valaki hogy honnan lehet leszedni a Gothic-Diccuric mode végigjátszását???
vigyori14
1.8j verzio van meg. de már délután megtudtam csinálni hawertól elkértem és feltettem ujra a játékot és már jo.
azért kössz a segitséget.

Esrohnoil
Nekem 1 G-s PIII, 512 SD-RAM, Gef5600 FX SE van a gépemben és 2 végigjátszás alatt össz. 1* fagyott a gépem, akkor is lehet h. nem attól. 😊
Sztem inkább a videodrivert nézegesd, v. esetleg vírus lehet még.
Melyik verzió van meg a játékból?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

vigyori14
hy all.
nekem az a problémám a játékkal h elinditom a jatékot és pár perc játék után kidob az asztalra, elég sûrûn csinálja ezt mit tudok ez ellen tenni? a gépem P4 2.2 celeron, 768MB DDr, Gf4Ti 4200 128Mb os kárty.
vmi peccs javitja ezt a hibát?

Esrohnoil
Nekem nem, de állítólag végig jó szemlélettel kell játszani.
Pl. nem lophatsz, nem ölhetsz meg olyat aki nem szolgált rá...

Mert te már találkoztál vele? Ha igen igazán bepönyöghetnéd hogy hogyan kell csinálni...
Esrohnoil
rpgdoton olvasgassatok Gothicos fórumot. Ha megfelelõen játszol, találkozhatsz Chromaninnal. 😊

A CHROMANIN küldetés: Mielõtt az ork temetõbe mész, akkor aktiválódik a mission. Minden könyvet egymás után el kell olvasni, hogy aktivizálódjön a következõ könyv. Az 1. könyv a Fog tower-ben van, az alagutrendszer végén, a csonti mágus mellett. A 2. könyv annak a toronynak a tetején van, ahol Ur-Shak-kal elõször találkozol. Az egyik falon megnyomod a kapcsolót, bemész a nagy toronyba és a legtetején lesz. (könnyû felmenni). A 3. könyv azon a kis szigeten van, amit látsz mikor elõször bejöttél a bányavölgybe. Kicsit menni kell balra..ssszzzz és bal kéz felõl egy kõ és egy fatuskó közt találod. A 4. könyv a New Camp-el szebeni tó tulpartján van, ahol tanyázik pár lopakodõ meg vérlégy. Az 5. könyv a két hajóronycs közt van, sok tûzlizzard õrzi. A 6. könyv ott van ahol az elsõt megtaláltat, a fog tower alatt ahol megölted a csontimágust. Lesz ott egy tetem, abban van. Elolvasod vigyázz, mert 2 mágus és sok csonti jelenik meg. Ennyi a küldetés, utána a complete közt lesz. Nem derül ki lényeges dolog belõle, személy szerint csalódtam...
Szóval ez egy ilyen küldetés.
az milyen küldetés?

War. War never changes.

meg qu...ra nem kapcsolódik semmihez...
Szerintem is csak idegesítés...tök jó volt rohangálni össze-vissza, de sztem a story-ja elég befejezetlen...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

tibor16
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Gothic2Addon_hu!
végre...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Egy cirka kérdés: a Chromanin küldetésnek van valami kézzelfogható elõnye, vagy csak egy sima titkos küldetés. Mert kaptam érte egy rakat xp-t, de hát ezért több járna sztem....
Eltûnni eltûnt,,, igaz. Ha nyillal nyírtam ki szaros 10xp-t adott de maradt ott. Ha bemegyek a portalba csak akkor tünik el. Na mindegy. a 3-ba már fõgonoszt akarok gyapni, csak lehet ott meg már nem lesz...(magát Beliart lezúzni!!!!!)
Esrohnoil
Egyértelmû: v. eltûnik, v. bejátssza a progi az outro-t.

Csak azért mert ki akarom nyírni. Látni akarom hogy hal meg
Esrohnoil
Minek neked a Sleeperért 20000 xp? Az a legvége a játéknak.

1 kérdés. Mavin módban vagyunk a Sleeper elõtt, 2x kill beír, így az Alvó élete 0 lesz, altató aurája megszûnik. Ekkor kellene elméletileg Mud-ot valahogy beinsertálni, aki megöli (szó szerint) és kapunk így 20000xp-t. Na de hogy hozom be marvin módban Mud-ot??? Ha tudja valaki írja má le.... thx
kb 1 hónapja voltam itt útóljára, nem inkább 2, akkor vittem végig a gothic1-et, aztán gondoltam visszanézek, de nem változott sokminden😊

Randal
Azért mert:
- Amit HK-ék fordítotak, az nem abban a sorrendben van mint amibe mi át tudtuk konvertálni a szövegeket.
De Tusy ezen dolgozik, hogy megpróbálja átrakni a szöveget.
Azért csak most, mert HK-tól most kaptuk meg azt a szöveget amibõl fordított. Ugyanis ez is kell hozzá a magyar szövegen kívül.

Johnyy
ezt én is kérdeztem hogy a fenmaradó 35 százalék az meg van egy embernek, mér kell mégeccer lefordítani???

A Gothic 2 már le van fordítva, csak nincs átkonvertálva megfelelõ formátumba, nem?

Randal
FELHÍVÁS:

KERESTETIK MINDEN OLYAN EMBERKE AKINEK KEDVE LENNE A GOTHIC 2 ÉS AZ ADDON FORDÍTÁSÁHOZ! ANGOL NYELVTUDÁS SZÜKSÉGES!
JELENTKEZNI A KÖVETKEZÕ E_MAIL CÍMEN LEHET:
[email protected]

MUNKÁBAFOGÁS VÁRHATÓ IDEJE: FEBRUÁR ELEJE

Varragh Unhilt kardját hova kell beszúrni? van egy koponyás kõ a pdlón, de oda nem lehet.

Olyan mint Morrowindben...

szinte minden topicba beírta ezt a kérdést
amúgy jó lenne Gothic multi 😊

War. War never changes.

Johnyy
mi nem talál szervert,, ??? gothic 1 el akarsz multizni???? lol

mert nem talál szervert

Hajrá Manchester United!

nem tudjátok hogy lehet használni az all seeing eye-t

Hajrá Manchester United!

Csúnya gonosz warezolós! És én ilyen embereknek segítek...cöcöcö...

Most vittem végig a gothic1-et, és nemsokára lesz adsl-em, õgyhogy természetesen az lesz az elsõ játék, amit letöltök;-))

Johnyy
és az alvó viszatakarodott a homályba!!! neklem valami furcsa abban a xardasban,, elcsórta az alvó powerjét,, végigvitted a 2-t már.....

hmm érdekes, aszem ennek lesz még folytatása!!

Johnyy
én a játk során rengeteget kalandoztam, rengeteg helyet gúy találtam meg hogy a történetbe mék kanyar ban nem volt..... volt vagy 1000 óra tiszta játékidõm 😊

Végig-vittem a gothi-cot! Ijá-íjá-óóó!!!!!

Esrohnoil
Van egy kisebb tó - nem az aminek a partján az új torony van, hanem egy másik - Xardas mostani tornya és a Szektatábor között egy lapos részen a hegyen. Azon van egy kisebb tó, onnan folyik a víz egy folyón keresztül a szektatáborba. A kis tó közepén van a megsüllyedt torony.

Hi! Megvan az uriziel, de nem tudom, hogy hol van xardas régi tornya! plz help!! Valaki be tudná jelülni egy térképen, és belinkelni ide?
Üdv: Vortodox

Esrohnoil
Szegény kovács nem ártott senkinek...
Amúgy meg csak magaddal szúrtál ki, mert feljavította volna ingyen a vértedet. 😊

Ok kezdték. Én próbáltam beilleszkedni, de elzavartak. Vessenek magukra.<#gonosz2><#gonosz2>

Hi! jártam az 5. sámánnál, de még a 4.-el nem találkoztam, elmentem xardashoz, de gondolom ezért nem adja oda az urizielt! Higyan tudok visszamenni az ork templomba? Már nincs ork teleporttekercsem! Plz Help!
Üdv: Vortodox

hi! feltöltöttem kér képet a Vortodox galériába! ez az a két rács, ami le van záródva elõttem az ork templomban! PLz help! mit csináljak? 3 sámánt öltem meg:
-varrag kasorg
-varrag ubhilqt
-varrag hashor
Plz HELP!!!

Esrohnoil
Pontosan. Épp ezért nem is bántottam. No meg pont Gomez volt aki bezáratta...

Kovácsot nemérdemes kinyírni.Ha segítesz neki följavítja a páncélodat.Utána ki lehet nyírni😊

Johnyy
acem valahol beméc ahol az a csvó olvasgattot qaki felyencsûrt az eleén ott egyenesen és jobbra, asaszem ott volt! a kovácsot szte mné is kinyírtam ,, de én csináltam oanokat, hogy pl egyenkéntr leütöttem sok embert és elcsórtam a cuccukat, és a végére az öszes táborban csak fegyvertelen fickók rohangáltak...