3672
Gothic 1
-
Saturas #2432 Kösz. Meg van. -
#2431 Hát pl. van olyan h. bányászgatya, de azért el kell másznod az új bányáig, ami az új tábor mögött található, és az odaút sem épp sétagalopp alacsony szinten. -
#2430 És publikus hogy hol is van ez az ingyenes ?Mégis jobb mint a semmi. -
#2429 Csatlakozás nélkül is lehet szerezni, de azok nem sokat védenek... -
#2428 Pont úgy van, de venni kell. Nem adják ingyen. -
#2427 Hehe köcsög farkasok.Látok egyet elkezdem csapkodni erre jön vagy 4-5 még.A másik meg a Fekete Goblinok megtaláltam a fészküket vannak bennt vagy 20-an +kint még 6an.
Kell még vagy 20 erő meg olyan 20 ügyesség egy jó páncél azt kiirtom az összeset.
Hol tudok páncél venni occsoért?
Vagy itt is ugy van mint a 2-ben ha csalakozok pl a Régi táborhoz adnak egy valamilyet? -
#2426 Google a barátod. -
Saturas #2425 Sziasztok. Keresem ennek a játéknak a magyar nyelvü videoit. Please Help!!!!!!!
-
#2424 Hát igen... az első pár fejezetben sokat kell rohangálni míg vmire való cuccokat össze tud szedni az ember. :) -
vegesm #2423 a kocsmában van, ha minden igaz -
#2422 Ott vagyok most miután Mordrag-al elmentem az új táborba adott egy gyűrűt ezt a gyűrűt (annak érdekében hogy minél tobb tapasztalati pontom legyen mielőtt bárhova is csatlakoznék) odaadtam Laresnek ahogy kérte.
Ő mondja beszéljek Mordrag-al.Mondom zsír.
DE HOL VAN MOST Mordrag???? Nem találom sehol :( Lehet ennyire figyelmetlen vagyok? -
#2421 ettől tartottam - hozá szoktam, hogy egy keményebb ellen előtt nyomok 1 F5-öt. -
#2420 Gyorsmentés csak a G2-ben van. -
#2419 ja, - igaz :)
a gyorsmentésben nem tudsz segíteni? - az iniben nem találtam erre vonatkozóan semmit, -de mintha emlékeznék rá, hogy van megoldás
-visszakerestem de nem találtam... -
#2418 Azért mert mindenki baszik elolvasni a telepítő szövegét:)
Eshrohnoil:
Gondold el, ha ezeknél minden 10 percnél végigjátszás kell, mi lenne velük ha a Longest Journeyvel játszanának?:)))
Végülis láthatjuk, hogy milyen lesz a jövő pc-s társadalma.
A napi élethez is végigjátszás kell nekik?:) -
#2417 sziasztok, szégyen, de elfelejtettem - mintha be lehetne állítani hogy gyors mentésben is mentsen - vagy rosszul emléxem? - segítene vki? -
#2416 uuupsz, már megvan, az ini-t kell szerkelni - elfelejtettem -
#2415 Sziasztok, - újra raktam a G-et és persze a magyarítást. Miért van az, hogy csak a saját szövegeim látom a mikor párbeszéd van? Pl Diegoval az elején, hiába nézekrá és mond vmit - az ő szövegei nem jelennek meg.
Tud segíteni vki?
-
#2414 Ne aggódj, csak az elején ilyen. -
#2413 Még nagyon nagyon az elején vagyok mert több játékkal játszok melette.
Még nem sikerült csatlakoznom a várban lévőkhöz.
Mordragot elkéne csalnom de még nem jöttem rá hogyan,meg az arénában kéne harcolni meg még nemtudom mi hiányzik hirtelen, de inkább most mászkálom hogy erősődjek de nagyon lassan megy :(
-
#2412 Hol tartasz? Mit csináltál benne eddig? :) -
#2411 Eszméletlen mi megy a 2-es és a 3-as rész topicjában... Már nem szívesen írok oda sem... -
Szid #2410 5 szint körül elverhetö, ha eröt fejleszted meg min30% az 1kezesed. Ezt ha jól emlékszem az elsö 2kihívható csávóra elég. A bajnokra még várni kell. De lelehet öket gyözni :o) -
#2409 Kinyírni nem tod egy darabig, legalábbis úgy rémlik, de asszem elég ha csak kiállsz ellene és elhupáltatod magadat. :D
Fingers tanít zsebmetszésre és zárnyitásra a Régi Táborban. Ahogy bemégy a főbejáraton, balra kell menni és a jobb oldaladon lesz egy kunyhó előtt a várfal közelében.
Lopakodni Cavalorn taníthat meg, az ő kunyhója a szabadban áll az Új és a Régi Tábor közt. -
#2408 Hmmm...nálam, ha felteszem az Angolt, átírom a cfg-ben a cuccokat, majd felrakom a magyart akkor a beállítások megmaradnak, csak át kell írni a Subtitlest 1-re. -
#2407 Nálam elkeféli a felrakással. -
#2406 Ezért kell még magyarítás felrakása előtt beállítani mindent. -
#2405 Magyarul tolom már :D Feltettem a gamet még1x angolul beállitottam mindenr rá a hungarosítást :D és már jó.
A várban kitől tudok lopást/zárfeltörést/lopakodást tanulni??
A zsiványoknál volt egy csávó de akkor nem hittem hogy kell az nekem erre a várba mondja a csáko hogy legyen ilyen képességem és akkor mellettem szól
Még valami hányas szintünek kell lenni kb hogy az arénában kinyirjam akit kell? -
#2404 Írta lentebb h. túl sötét nála a kép úgy, és magyarítás felrakása után nem engedi változtatni a fényerőbeállításokat, ahogy nálam sem... Bár nálam kb. jó, csak túl lebutított így. Én inkább angolul játszom, úgy ug sincs benne annyi. 1.08k verzió már elég bugmentes, max pár kisebb hiba lehet benne. -
#2403 Miért nem teszed fel a magyarítást? Tedd fel az Angolt és állítsd mindent az optimálisra. Ezután rakd fel a magyarítást és minden úgy marad, ahogy akartad, ráadásul még érteni is fogod. -
#2402 Kurzort ráviszed arra amit venni v. eladni akarsz, nyomva tartod a bal egérgombot, és a megfelelő irányú kurzor v. iránybillentyűvel annyit pakolsz belőle a középső "cseresávba" amennyit szeretnél. Ha többet szeretnél egy tárgyból (pl. érc), akkor tartsd nyomva a kurzorbillentyűt is. Ha ez megvan, a bepakolt áru értékét fent látod. Ennek megfelelő ellenértéket kell a másik oldalról is bepakolni h. Enter-rel aztán elfogadhasd az üzletet. Persze nem csak ércért tudsz cserélni, hanem bármit bármire, csak az értékre kell figyelni. Arra vigyázz h. legalább olyan értékben adj a másiknak árut, amekkora értékben vásárolsz/cserélsz tőle, mert különben nem egyezik bele a cserébe. Persze te adhatsz többet, de akkor neked lesz az üzlet veszteséges. :)
Egyébként egérről vezérlem a párbeszédeket, a menüt is. A bal egérgomb enterként működik, ezzel elfogadhatsz opciókat, valamint a görgő a kurzorbillentyűket helyettesíti ha több közül lehet választani. Végül a jobb egérgomb Esc-ként funkcionál, ill. egy menüt vissza lehet lépni vele párbeszédnél. -
#2401 Hogyan lehet cuccokat eladni és venni?Mert addig jutok hogy van a képernyő közepén két rublika vett/eladott tárgyaknak de onnan hogy tudom eladni és megvenni??
Ez a legfontosobb ami most kéne. -
#2400 Megvan a nyakék de nemtudom hogy vehetném hasznát.
"Kíváncsi leszek hogy tetszik az első rész története, meg a fordulatok, a poénok amik vannak benne. :D" Öszintén szánalmat keltek felétek mert nem értem nagyon mi a téma mert angolból kb yes ,no a tudásom és nyögvenyelősen tudok csak haladni. -
#2399 Hát ez attól függ mit akarsz.
Ha hozzájuk akarsz csatlakozni, ahogy írtad, és odaadod Sly-nak, akkor az fontos lépés lehet ahhoz h. könnyebben bevegyenek maguk közé, de ha neked a nyaklánc fontosabb... :) Diegotól mindig meg tudod kérdezni hogy áll a szénád csatlakozás-ügyileg.
Én amikor hozzájuk akartam csatlakozni, megtartottam a nyakláncot, csak akkor adtam oda, amikor már a többi feltétel mind megvolt hozzá. Addig jó hasznát vettem.
Egyébként megvan már a nyakék? :)
Kíváncsi leszek hogy tetszik az első rész története, meg a fordulatok, a poénok amik vannak benne. :D -
#2398 Sly kéri keressem meg Nek-et visszaadjam neki a nyakéket vagy megtarthatom és nem lesz semmi következménye?? -
#2397 Akik a várban vannak azokhoz.
Fingom nincs kiknek vannak jobb fegyverei, páncéljai én őket választom. -
#2396 Milyen katonákhoz?
Itt mindenki rab.
Egyébként ha úgy vesszük, minden táborban vannak "katonák". -
#2395 Nagyon király tisztára olyan mintha a Gothic 2vel tolnám.
Ehe itt is a katonákhoz fogok csatlakzoni MERT és ennyi :D -
#2394 Mordragot nem muszály kinyírni, elég eltávolítani a Régi Tábor közeléből. :) Majd időben megtudod hogyan. (Az is lehet h. addigra ki tudod már nyírni. :D
Mindhárom tábornak van előnye és hátránya is, és mindháromban kaphatsz csatlakozás után olyan küldiket, amiket a másik kettőben nem adnak. :)
Tehát legalább 3* érdemes végigjátszani. :)
Azt ajánlom, ne hallgass senkire a fórumon ezügyben, oda csatlakozz, amelyik tábor legjobban megfelel az elképzelésednek, v. igényeidnek... Persze később a hozzáállás változhat pozitív v. negatív irányba. :D
-
#2393 Ahogy tolom vele meg mint a többi angol szöveg nekem nehéz.
Mostanában meló miatt nincs sok idöm gépezni sajnos.
Nagyon király a vár végre láthatom full épségben nem pedig ORk ostrom közepette :D
Még csak ott vagyok beszéltem a várban Thorussal és mondta hogy csatlakozhatok de kell valami teszt ha jól vettem ki Mordrag-ot ki kell nyirnom.
Ez sajnos nem megy mivel az elején 1-es szinten kis kardocskával semmi páncél nélkül nem megy főleg hogy állandóan melette van egy másik csóka aki egyből rám támad ha támadok :(
No nem baj gyurok rá nincs még világ vége ettől még :D
Ja egy kérdés kihez érdemes csatlakozni és miért?