3777
Gothic 1
-
Saturas #2537 Jobbra föl fele,egész addig amig egy párkány szerüségre nem érsz. Onnan le tudsz ugrani. Elsőre nem biztos hogy sikerül. -
hordanee #2536 Hali!
Egy kis segítség kéne, a bányában vagyok és meg kéne szereznem a fogaskereket amit Iannak kéne odaadnom hogy elmondja a jelszót, egy tárnában meg is találtam, de vmi miatt nem tudok kimászni, a kari függőlegesen mászik a létra viszont a falnak van döntve, ezért mindig visszaesik, mind a két létráról.Előre is köszi a helpet -
Gary #2535 Jaja, de ugyan ezt írtam az első sor végén!
-
Bocsi kéjmámorba usztam a game miatt és szerintem már nem nagyon tolják az 1-et olyanok akik még nem ismerik.Ha igen akkor sorry. -
ejnye, nem bírtad ki spoiler nélkül - he?
-
Na vége !!!!!
Ki hitte volna hogy egy köcsög pokot istenítenek.
Nagyon jó volt.
Tetszett ellentétben a 2-vel hogy itt voltam őr,árny,zsoldos és vizmágus is.
Hangulatos magávalragadó game.
Nagyon-nagyon várom a 3-at. -
lol háttal kelett csak állni a rácsnak.Már semmi. -
Fasza összejött de én nem akarok csalni nagyon nekem csak az kéne hogy a rácsok elé tegyen le ezt mivel tudom elérni?
Mert Shet -re nem reagál semmit.
goto waypoint-al meg Xardashoz tudok menni de nem a tornyába hanem valami katakombaszerű barlangba.Hogy került ide Xardas?
-
rosti #2529 Karakrer képernyö megjelenik akkor bepötyögöd hohy marvin ,de nem jelenik ez a felirat meg sehol hanem ha kilépsz a karakterképből akor az F2 vel elöhivhatod a chat konzolt és oda gépeled a shet-et...
Érthetöben:
megnyomod a B billentyüt, beirod marvin , leütöd megint a B billentyüt és mehet az F2.... -
Ez szép és jó de hova kell ezt beirni hogy müködjön is? -
Gary #2527 Marvin módban van olyan lehetőség is, hogy a kamera helyére teleportál, csak állj háttal az ajtónak, amin át akarsz jutni! :)
Mikor kicsit ráuntam a tervszerű karakterfejlesztésre, akkor csak úgy bóklásztam és ennek a segítségével benéztem pár - előlem még elzárt - helyre... Ilyenkor nem mentettem, mert többnyire megszívtam, elég volt ránézni a karakteremre, az rögtön kifeküdt :)
MARVIN módban:
Teleport to waypoint goto waypoint
Teleport to the castle goto pos
Teleport to Xardas' tower goto vob
Move player to camera location goto camera -
Nekem van előző mentés amikor keztem a gamet onnan.
Ha van valakinek elraktározva 26-os szintű karakter zsoldos és it tartott valahol azt megköszönném. Bár kételn hogy van ilyen.
Na mindegy pedig annyira fasza lett volna nemsokára vége jött volna. -
Szid #2525 esetleg valami elözö mentés?
-
Szid #2524 passz, sosem cheateltem. -
Hát akkor ez ennyi nem tudok átjutni oda. :(
Van valami cheat hozzá amivel bogárrá tudok változni?
Nem akarom az egész gamet előlről kezdeni emiatt. -
Szid #2522 Na szóval az elözö teremböl nyílik egy másik (neked perpillanat a rácson túl,), ahol van 3 szines, forgatható oszlop. Ha ezeket a helyes sorrendben elforgatod, valahol ott van a szinkód is, akkor kinyílik a rács.
-
Na ez lenne az itt kéne kijutnom de gondolom kivül van a kapcsoloja :( -
Az megvan ott betudtam menni hanem beljebb van 3 rácsos kapu alul egy ott vár egy tárnarák felül kettő mögöttük csontvázak mágusok és orkok.
Ezeket nem tudtam kinyitni de bementem bogárként de visszjönni nem tudok :( -
rosti #2519 lehet teleportálni is a kijáratnál és ha kint feltápoltad magad viszafelé a négy sámán legyakása után le tudod levitálni a szobrocskát ami a kaput nyitja. -
Na ez fasza tölthetek vissza egy kurva régi mentést :( :(
Met ugyebár nem tudtam bejutni ide a lenti barlandokba a rácsos ajtok miatt.
Ugy jöttem be hogy átváltoztam husbogárrá ez akkor szépnek és jónak bizonyult,de igy utolag hülyeség mert kijutni már nem tudok :(
Szépvolt basszam meg ! -
Vissza kell menni igen és meg kell szerezni, Urizielt. Aztán azzal már szét tudod törni:) -
Valaki segíthetne!!!
Ott vagyok az 5. fejezetben amikor az 5. ork sámán kéne nyirnom de sebezhetetlen.
Van utánna egy rácsos ajtó előtte 5 hely amibe beleillenek az orkoktól szerzett kardok de semmi sem történik.Erre gondolom nem lehet kijutni :(
Akkor mehetek visszafele a legelejére? -
Na most irtom éppen azt az ork tanyát ahol vannak sokan azaz csak voltak már csak a tűz körül fincánkolok vannak. :D
A Ork sámánt nem nagyon találom hogy rohadna meg :( -
:( megszereztem a teleport runát Xardashoz de nem akarja használni. :(
ÁÁÁ kibaszott bugok fasz kivan már velük. -
Én nem mért tenném? 

Na ez jó móka lesz Milten nincs ott ahol volt kereshetem :( a másik Xardas tornya na mindegy bejárom az egész világegyetemet csak beléjük futok vhol. -
Gondoltam h. tetszeni fog ez a fejezet. :D
Legjobb páncél meglepi, időben fogsz róla tudni...
Kérdés: a történtek után képentörölnéd-e Gomezt? :) -
Na Lee megvan most kell előkeriteni Lestert remélem még ott van ahol volt a szomroknál az egyik fokuszkő ,meg Milten is kell ő meg még mindig ott van remélem ahol volt.
Már csak Xardas tornya kéne de a távolban a ködben volt valami csak megtalálom.
Nagyon király a game hangulata kibaszot jó.
Tetszik hogy zsoldos lettem sőt lehetnék vízmágus de nem leszek mert nem tetszik a mágikus karakter. -
Hehe fasza a 4. fejezet.Már csak Lee-t kéne megtalálni mert ahol szokott lenni a zugában ott nincs :(
Pedig akkor zsoldos lennék gondolom kaphatok jobb páncélt ha már a régi táborból kitagadtak és ott nem tudok venni.
Hol kitől tudom megvenni a játék legjobb páncélját? -
ez vmi spec gothic nyelven íródhatott :))) mer épp csak sejtem miről írsz... vszínű arról a toronyról van szó, ami 1 tó közepén áll, és van 1 belső kis aknája/kútja - az egy meglehetősen nehéz helyszín, de tápolj hozzá mint "állat" - jól jön 1 élőhalottak elleni rúna vagy vmi cool varázslat - no és persze páncélzat - a vége előtt ajánlott megoldani, mielőtt az alvót felkeresnéd....
-
Ha túl sok pontod maradt, mágiát is érdemes lehet tanulni. 3.-4. kör varázslatai között is vannak elég használhatóak már. -
Hát akkor csak később megyek zombikon egy karcolást sem tudok ejteni :( -
Oda még majd küldeni is fognak később. :) -
EHE az orkok akratomon kivül bekergettek a számomra eddig REJTETT helyre.
Ahol a helyekben van egy romos toronyszerűség és ott belül egy kis tocsa gondoltam én azt egyre csaj sülyedtem és süllyedtem és egyszer csak lám elekedtem egy rejett helyre :D Igaz sok csonti meg zombi lezuzott mint a szar de felhasználom a pontjaimat meg az érceimet és végük lesz mint a botnak. -
Köszi asszem milliomos leszek ott:D Már ha van nála elég lé mert én fullra vagyok mindenből. -
Újtábor Wolf. -
Azta de komoly tuloztam amikor az a lények darabszámát irtam itt van a játék lénygóca rohadjak meg ha nem.Marha sokan vannak :D
Itt tanyázik Milten is szerencsére.Egy seregnyi ork kutyát becsaltam Miltenhez és lezuztam őket segítségével.
Kinek tudnám az állati dolgokat eladni jópénzért fogak,körmök,bőr,szárny stb-ket? -
Jah, a legjobb vértek drágák, de addigra lesz rá pénzed. A pontokkal meg itt már nem kell spórolnod.
A legtöbb ellenfelet sztem már el tudod tenni láb alól. -
HEHE most megyek vissza az emlitett kőért immár ő az utolsó és most olyan helyről megyek felé ami szinte hihetetlen :D
150 méter sugarú körön belül vagy 10 ork raklap farkas + 6-7 más dög :D
Attak hegyek lesznek csak nem használtam fel a tapasztalati pontjaim nagytöbbségét van vagy 80.Ércet sem kölöttem van vagy 4000 majd be kő vásárolni big ruhát :D -
Nem baj, a 4. fejezet elejéért úgyis megéri. :D -
Hát akkor nagyon jó :( Mászkálhatok + perceket új táborba nem lesz nehéz mert van teleport de vissza :( messze van.
No nem baj addig is nyirok akit birok.