Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egyetlen kérdés (ha elakadok lesz még több is 😄 ) lehet hogy lámaság de miért kurva sötöt a game minden fullon van Brightness Gamma ami csak lehet de alig látok?Lehet ezt valahogy korrigálni,
Next PC upgrade: 2022
Milyen verziód van?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Találtam egy ládát foglalmam sincs hogyan vegyem fel belöle a cuccokat!Mivel kell?
Csákányt már láttam amugy.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Még egy dolog egyes tárgyakat nem ir ki és fel sem veszi õket.Meg az elején van pár húsbogár azokat ki lehet nyirni valahogy fegyver nélkül??
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
a Te gondod ott lehet, amikor csak egy lila halálfejes kõ van. szemben látsz egy kõfigurát, mássz fel rá, és ott van egy kõ, nyomd be. oldalt gyere le a saját érdekedben, ne ott ahol elõbb felmentél. most kinyilt ott egy rács, ugorj le, lehetõleg elõrefele. itt keress megoldást, direkt nem árulom el, mit, ebben pont az lenne a lényeg, hogy Te jössz rá, mit hogy kell csinálnod. ha igy sem megy. akkor elmondom.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Neked mennyi kérdésed van!
nah game kinyirva. most türelmetlenül várom a harmadik részt, de nyugton állítom, hogy ez a világ legjobb játéka!!
amig várok a 3. részre, asszem mégegyszer nekiülök a 2nek, aztán ujra az egyet... 😊)
War. War never changes.
!!!Gothic forever!!!
Enjoy.
Most vagyok az ork temetõbe. megvan a négy oszlop, de nem jön utánam a Baal. Pedig nála van az ork varázslat. Ez vmi bug? 1.08j - gamestar-os változat.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War. War never changes.
Van ork kalapácsom, de van 71-es sebzésû kétkezes kardom. A játék elején nem tanulható a kétkezes kardhasználat. Ha megtanulom az egykezes-et, és ork kalapácsot használok, ami alapbõl 50-et sebez, akkor jobban játok mint a kétkezes karddal?
na én most rájöttem valamire. a Baal lukoros résznél elakadtam, de az elsõ játszásomnál is itt akadtam el végzetesen. (még nem vittem végig a gamet egyszer sem, de most bepótolom) 😊
szóval, ha valakinek bármi gondja van, szedje le a magyarosítást, és próbálja meg ugy! eddig nekem a magyarosítás miatt nem engedte, hogy lareshez csatlakozzak, nem csinálhattam meg a dustys küldetést, elakadt a bányában a raktárnál, és ez a lukor. szóval a magyarítás nálam eléggé bekavar. ezután ha valami gondom lenne, magyarítás le, feladat megold, aztán magyarítás vissza.
megyek is játszani. 😊
hali
nos, a játék eredeti, német verzió, és feltettem rá a az 1.07c majd az 1.08h és ezután pedig az 1.08k patchet.
ezek után raktam fel a magyarítást, méghozzá ezt:
Üdvözöllek!
Ez a program feltelepíti a gépedre a Gothic magyarosítás 2.1 verzióját!
Ez a telepítõ tartalmazza a szövegeket és a szkripteket is.
A magyarosítás teljes mûködéséhez a Gothic.ini fájlban javítsd ezt a sort a következõre:
Subtitles=0 -----> Subtitles=1
A magyarosítást készítették:
Randal, Zoleeca, Nevl, Esrohnoil, DrakeX, Gothic
Külön köszönet:
Hunnenkoenignek a sok segítségért, tanácsért és türelemért.
Tusynak a konvertáló programokért és az idõért amit ránk szánt.
Special Thanks to: HornOx
A játékban lévõ szövegek nem mindig szó szerinti fordításban szerepelnek.
Ha valamilyen fordítási illetve gépelési hibát észlelsz írj az alábbi e-mail címre:
[email protected]
A telepítõben található fájlokat illetve a telepítõt megváltoztatni csak a magyarosítást készítõk engedélyével lehet!
Minden jog fenntartva!
Készült: 2004.12.24
viszont van egy másik problémám is, ami elsõ végigjátszásra nem volt!
a mocsári táborban a templomtéren van egy Baal, akinél sokan imádkoznak, és elvileg oda kell vinnem Dustyt. de ez a Baal nem kér meg arra, hogy szerezzek neki uj embereket. Dusty mondta, hogy fizessem le az õröket, mert addig nem tud menni, de az õröket sem tudom lefizetni, mert nem jelenik meg ez a lehetõség! na most mit csináljak?
azt hozzá kell tennem, hogy elõször Melvinhez, a barátjához mentem, aztán vissza Dustyhoz, és csak utána a Baalhoz. lehet hogy fontos lett volna a sorrend?
és van egy másik probléma is, Lesternél amikor be akarok lépni a táborba, már megcsináltam mindent, de azt irja ki hogy nem vagyok elég magas szintü. 5ös szintünek kellene lennem, ebben az a poén, hogy én már 9es szintû vagyok. itt is a magyarosítás kever be?
please help!
thank
Igen ez egy bug. Javaslom hogy vedd le a magyarosítást old meg a küldetést és tedd vissza a magyarosítást, így talán mûködni fog.
subtitles=1(oda van írva mellé melyik szám mit jelent
ujra elõvettem a Gothic 1et, vagyis pontosabban most vettem meg eredetiben, kint németeknél - megjegyzem, hogy itthon elég "durva ára van ahhoz képest, mert kint az 1 részt 5euróért, a másodikatz pedig 10euróért vettem meg, mindenki szorozgathat... 😊 - szóval már mikor elõször játszottam vele, akkor is megvolt ez a problémám, méghozzá: a bányában amikor Ulbert raktárát akarom kirámolni, és elcsalom onnan, nem jön el!! csak kiirja, hogy megy, és megnézi mit csinál Ian, de nem megy el onnan! és én szeretném 100%ra megcsinálni a gamét, hogy ne legyen megoldatlan feladat. ha legyilkolom, akkor nem veszi megoldottnak a feladatot. mit csináljak? én már gondoltam arra is, hogy varázslattal elaltatom, és ezalatt kipakolom a raktárát. vagy ez egy bug? help me! thank 😉
A Párbeszédeket nem lehet feliratozni? A menüben be van kapcsolva a feliratok, de mégsem feliratozza. (gamestar-os változat)
"Ha meghal, a földön levõ kaput használva jussunk fel a következõ szintre, és ugorjunk le, amikor a tüskék eltûnnek. Lent nyomjuk meg a zöld gombot, vegyük el Varrag-Unhilt kardját, és használjuk a kövön."
Na most ez a második sámán után van akit ki is nyírtam de nem sehova leugrani illetve zöld gombot megtalálni.
Elõre is köszönöm a segítséget