3672
Gothic 1
  • Esrohnoil
    Gondoltam h. tetszeni fog ez a fejezet. :D
    Legjobb páncél meglepi, időben fogsz róla tudni...
    Kérdés: a történtek után képentörölnéd-e Gomezt? :)
  • grebber
    Na Lee megvan most kell előkeriteni Lestert remélem még ott van ahol volt a szomroknál az egyik fokuszkő ,meg Milten is kell ő meg még mindig ott van remélem ahol volt.
    Már csak Xardas tornya kéne de a távolban a ködben volt valami csak megtalálom.
    Nagyon király a game hangulata kibaszot jó.
    Tetszik hogy zsoldos lettem sőt lehetnék vízmágus de nem leszek mert nem tetszik a mágikus karakter.
  • grebber
    Hehe fasza a 4. fejezet.Már csak Lee-t kéne megtalálni mert ahol szokott lenni a zugában ott nincs :(
    Pedig akkor zsoldos lennék gondolom kaphatok jobb páncélt ha már a régi táborból kitagadtak és ott nem tudok venni.
    Hol kitől tudom megvenni a játék legjobb páncélját?
  • tibor16
    ez vmi spec gothic nyelven íródhatott :))) mer épp csak sejtem miről írsz... vszínű arról a toronyról van szó, ami 1 tó közepén áll, és van 1 belső kis aknája/kútja - az egy meglehetősen nehéz helyszín, de tápolj hozzá mint "állat" - jól jön 1 élőhalottak elleni rúna vagy vmi cool varázslat - no és persze páncélzat - a vége előtt ajánlott megoldani, mielőtt az alvót felkeresnéd....
  • Esrohnoil
    Ha túl sok pontod maradt, mágiát is érdemes lehet tanulni. 3.-4. kör varázslatai között is vannak elég használhatóak már.
  • grebber
    Hát akkor csak később megyek zombikon egy karcolást sem tudok ejteni :(
  • Esrohnoil
    Oda még majd küldeni is fognak később. :)
  • grebber
    EHE az orkok akratomon kivül bekergettek a számomra eddig REJTETT helyre.
    Ahol a helyekben van egy romos toronyszerűség és ott belül egy kis tocsa gondoltam én azt egyre csaj sülyedtem és süllyedtem és egyszer csak lám elekedtem egy rejett helyre :D Igaz sok csonti meg zombi lezuzott mint a szar de felhasználom a pontjaimat meg az érceimet és végük lesz mint a botnak.
  • grebber
    Köszi asszem milliomos leszek ott:D Már ha van nála elég lé mert én fullra vagyok mindenből.
  • CarajoEsp
    Újtábor Wolf.
  • grebber
    Azta de komoly tuloztam amikor az a lények darabszámát irtam itt van a játék lénygóca rohadjak meg ha nem.Marha sokan vannak :D
    Itt tanyázik Milten is szerencsére.Egy seregnyi ork kutyát becsaltam Miltenhez és lezuztam őket segítségével.

Kinek tudnám az állati dolgokat eladni jópénzért fogak,körmök,bőr,szárny stb-ket?
  • Esrohnoil
    Jah, a legjobb vértek drágák, de addigra lesz rá pénzed. A pontokkal meg itt már nem kell spórolnod.
    A legtöbb ellenfelet sztem már el tudod tenni láb alól.
  • grebber
    HEHE most megyek vissza az emlitett kőért immár ő az utolsó és most olyan helyről megyek felé ami szinte hihetetlen :D

150 méter sugarú körön belül vagy 10 ork raklap farkas + 6-7 más dög :D

Attak hegyek lesznek csak nem használtam fel a tapasztalati pontjaim nagytöbbségét van vagy 80.Ércet sem kölöttem van vagy 4000 majd be kő vásárolni big ruhát :D
  • Esrohnoil
    Nem baj, a 4. fejezet elejéért úgyis megéri. :D
  • grebber
    Hát akkor nagyon jó :( Mászkálhatok + perceket új táborba nem lesz nehéz mert van teleport de vissza :( messze van.
    No nem baj addig is nyirok akit birok.
  • CarajoEsp
    A hárpiáknál, a fokuszkő, egy szoborcsoport mellet van, egy magaslaton. Fel kell menni a létrákon, és azthiszem, hogy a második szintről tudod leemelni, egy LEvitate varázslat segítségével.
  • Esrohnoil
    Úgy rémlik (nem biztos, rég jártam arra) h. az a fókuszkő vhol a torony tetejében van, és onnan is csak úgy éred el ha kimész vmi párkányra és a tekercs segítségével leszeded vmi szikláról.
  • Saturas
    A mágiádat az Új táborban az ércörzője tudja növelni. Azt hiszem.
  • grebber
    Valami erődba vagyok ahol hemzsegnek a hárpiák velem van Lester is de nem találom a fókuszkövet sehol kaptam Lestertől egy papírért cserébe egy varázstekercset de nem tudom használni már mágiám csak 5 :(
    Kinél tudom a mágiám fejleszteni az új táborba?Hol találom itt a fóksukövet?
  • grebber
    LOL már megvan eslőre nem sikerül mindig a varázslat :D
  • grebber
    Most szedném össze a foksuköveket amiket kell de a régi bánya melett lévőnél ott van az a Troll és sehogysem tudom megsebezni sem.
    Valaki valami ötlet?
  • tibor16
    olyan mindig akad, már amit megcsinálsz oszt mégse tekinti megoldottnak.
  • grebber
    Na már megoldodott sokadik újtratöltés után.Már javában a fokuszköveket keresem és nagyon cool hogy már 1 csapással hal csomo lény :D
    Egy valamit nem értek hogy az is BUG mert a feladatlistába ottvan egy olyan hogy Thorus Quest pedig már mindent megcsináltam amit kért?
    Na mindegy nem téma :D
  • tibor16
    remélem jól emléxem....
  • tibor16
    bocs, - ha az oszlopok között állsz, SZEMBEN A BEJÁRATTAL, balkézre kicsit 10-11 óra irányában van a fal elött
  • tibor16
    mégeccer - átjutottál a négy oszlophoz és onnan nem tudsz teleportálni? - mer ott annyi a búg ha jól emléxem, hogy jó helyen kell állnod... ez ha az oszlopok között állsz, balkézre kicsit 10-11 óra irányában van a fal elött - próbálkozz és meg fogod találni...
  • grebber
    Hát ez kész leszdtem a magyarositást ugyanaz :( Visszatöltöttem egy régebbi mentést elvileg jó lett de ot megint megakadtam hogy ad egy teleporttekercset a csoka és ott áll az ajtó előtt de nem tudok teleportálni :(
    Jovan most kicsit abbahagyom mert idegbeteg lettem.
  • Esrohnoil
    Mentesz mielőtt odaadnád a tekercset, aztán magyarítás leszed, tekercs odaad, magyarítás visszatesz és kész.
  • Broafka
    kinél lehet altató tekercset venni?
    és egyáltalán hogy lehet szerezni ore-t? :-/
    sehol se találok ore-t na meg egy fityingem sincsen :(
  • grebber
    Hát ez fasza mondhatom sehogy sem tudok továbbjutni innen :(
    Kinál lehet átváltozási varázstekercset venni?
  • grebber
    Azt tudom már egy mumiánál sincs semmi.
    Eladom amit gyűjtöttem azt megyek Mordraghoz árulkodni mert egyik feladatban ottvolt hogy el lehet mondani neki is mi történt a mocsárban hátha kapok busás pontokat.Annyi ork fegyverem van mint az állat megszedem magam ércel :D
  • tibor16
    jaa és el ne felejtsd kifosztani a kriptákat... mer aztán itt van minden... jóformán meggazdagodik az ember...
  • tibor16
    a lényeg Lukor az oszlopok között legyen, akkor változz vissza - akkor megy tovább a játék...
  • Saturas
    Szerintem neked is az lehet a baj mint nekem is!! Gondolom hogy magyarul játszod. Addig le szoktam szedni a magyaritást amig ki nem jövök az orktemplomból. Ez jó szokott lenni.
  • CarajoEsp
    Ez egy bug. Ha van nálad Vérlégy varázslat, akkor változz át valahol és menj a Templomos elé, majd hagyd, hogy kövessen ,de vigyázz , hogy ne öljön meg. Ha követ, vidd abba a terembe, ahol az egyetlen Ork harcos volt, illetve, ahol van négy ilyen oszlopszerűség, és ha a gözelében van a Guru, akkor nyomj egy Entert.
  • grebber
    Valaki segítsen #2474!!!!!!!!!!
  • CarajoEsp
    Huhhhh. Hát másodszorra is végigvittem eme gyöngyszemet és azt kell mondjam, hogymegint megért, mert olyan élmény volt Tűzmágusként végigjátszani és minden helyszínt alaposabban végigjárni, mint semelyik másik játékban. 33.-as szintű lettem és majd 30 óra volt a végigjátszás, ami még ígyis rövidebb lett, mint elsőre. Ami nagyon tetszett, hogy Gólemekkel iszonyat könnyű volta vége, azok lezúztak mindenkit:) Szóval Gothic forever.
  • Broafka
    majdnem akartam mondani hogy mit csináljál amikor rájöttem hogy csak egy pár napja van meg a játék, és még egyik csapathoz sem csatlakoztam :D
    (azt hittem G2-ről van szó, aztán látom hogy G1 :)
  • grebber
    JAJ valaki help ez BUG vagy valamit nem találtam meg?!! Az van hogy ott vagyok az Ork temetőben 2 templomossal akikhez még véletlenül sem lehet szólni meg az a másik csoka a neve ne ugrik be odaadtam neki a két pergamendarabot.
    Most mit kell csinálni???Mindent végigjártam összes ork halott de nem tom mi van.
    Visszamentem a mocsárba aki küldött de ő nem mond semmit :(
    Nemtom mi van most:(
  • grebber
    Hát ja elsőre lezuzott a picsába :D

Hát tettem főlöslegesen egy karistot még nem volt infom lol miért lett volna :(
    Most megyek a régi bányába Kalom kérésére azt hogy ot mi vár rám tárnarákatak de gyenge vagy szvsz :(