3777
Gothic 1
-
Rég játszottam a Gothic első részével, de Gor Baba környékén úgy emlékszem van egy terem, ami tök sötét, és a padlója csupa lyuk. Menj be, csinálj fényt, és lesz az egyik falon olyan kapcsoló, amit nyíllal meg lehet lőni. -
Bal oldalt van nem jobbra bocsi -
Abban a termben több lezárt rész is van igaz? egy a tőled balra egy meg mögötted ha annak a lejáratnak állsz szembe ahol Gor Baba állt elöbb a jobb oldalit kell kinyitni méghozzá az ílypuskával kell valamit meglőni ha jól emlékszem de ez nem bizti már nagyon rég játszottam vele és akkor felmegy a rácsos kapu és ott bent is kell meglőni valamit akkor kinyílik a másik ott meg tekergetni kell. Kicsit zavaros de remélem érthető -
martons #2614 Nos, ötödik fejezet, Ork Templom, a második sámán (Varrag-Unhil) után járok. Felvettem a kardját és a végigjátszás szerint bele kéne helyezni a kőbe. Nos, a sírbolt előtt van egy lila koponya, de az interakcióra nem képes. Mi a teendő? (Körbejártam a termeket, egyedül Gor Baba-val találkoztam, a bajusz-összeakasztásból ő jött ki vesztesen. Sehol sem találtam kapcsolókat.) -
Nem maradhatsz hűséges, hisz pont ők árulták el a többieket.
Egyébként nyugodtan csatlakozz a másik 2 tábor közül az egyikhez, mert itt már nem fog senki tanítani. Viszont bejuthatsz még majd később, de nem tagként. -
martons #2612 Ok, sikerült így megcsinálni. Most annyira nem fontos, de miután száműztek a Régi Táborból, később megnyitják a kapukat? (Mert eddig RT színeiben voltam, most pedig alternatívaként csatlakozhatnék az Új Táborhoz, de ha esetleg maradnék hűséges Őr, akkor később vissza tudnék térni mondjuk a kastélyba?) -
Ha leszeded a magyarosítást akkor és ugy mégy le a barlangba akkor nagy valószínűséggel nem kell a varázslat ugyanis a magyarosítás okozza, de ha ezt a küldit megcsináltad tedd vissza nyugodtan mert később már nem lesz bug miatta. -
pavelcs #2610 Ha emlékezetem nem csal akkor a swamp campben a tető alatt oktató ürgénél mindig vannak tekercsek. -
Hm erre sajnos nem tudok válaszolni rég volt már nemtudom a nevét én találtam vhol venni nem vettem nagyon semmit sem csakha nagy szükségem volt rá!
De gondolom mágusoknál vehetsz vagy nem
-
martons #2608 és hol találom? mi a neve? -
Igen van tekercs hozzá! -
martons #2606 Egyébként van valami tekercs az átváltozásra, vagy hogyan működik? (A mágiát nem favorizálom, harcos karakterem van, alig használom a varázslatokat.) -
martons #2605 Köszi mindenkinek, visszaolvastam a topicban, láttam, hogy grebbernek is ugyanez volt a problémája, és azt kérdezném, feltétlenül le kell szedni a magyarítást, vagy megy anélkül is? Egy ilyen jó RPG és egy ilyen idegesítő bug... Te jó ég! -
Igen, változz vérléggyé, de vigyázz, h. meg ne csapjon. Aztán mikor követni kezd, változz vissza és minden rendben lesz. -
Tuti én is igy usztam meg ezt a bugot!Vérlégy leszel azt megtámadod és mivel le akar csapni követni fog az oszlopoknál meg visszaváltozol. -
martons #2602 Hogyan is pontosan? Változzak vérléggyé? Biztos működni fog? Mindenesetre thanx! Életet mentettél! -
Igen ez bug!!!
Cáltoz vérléggyé és csald az oszlopok közé! -
martons #2600 Segítségetekért esedezem. Harmadik fejezetben járok, a helyszín az Ork Temető. Abban a teremben vagyok, ahol Baal Lukornak kellett némi támogatást nyújtani a harcban. Már összeillesztette az Ork Varázslat tekercsét, de nem hajlandó követni. Szerintem bug-gyanús a helyzet (lehet a magyarítás miatt van?). Betöltöttem újra, a temető bejáratától, ugyanez. És megint, és megint. Stöki végigjátszása szerint a harmadik teremben a 4 oszlop közé kell állni. Most mit csináljak? Tanácstalan vagyok. Nem akarom egy rohadt bugár miatt abbahagyni ezt a csodálatos játékot.
-
Majd hiszem ha látom. -
Kár keztem reménykedni!
No mindegy a 3. rész az már szinkronosan jön ki ugytudom! -
Nem. csak a G1-G2 átvezető videói lesznek szinkronizálva. Ezek ott a GS-nél folyton hülyeségeket firkálnak, pedig már ezerszer mondtam nekik, hogy legalább az oldalunkon lévő hírt olvassák el rendesen
-
[HuN] Gothic I. előzetes
[2006. május 20. @ 22:31 - Forcecaster]
Bár mostanában igencsak az E3 körül forogtak a dolgok, azért itthon is zajlottak az események. A hazai Játékszinkron Studió szorgos emberei a Gothic című RPG első részének szinkronizálásán fáradozták, mely már néhány szereplő hangja híján már el is készült.
info: Gamestar
Most akkor az egészet akarják szinkronizálni?Mert ebből a szövegből az jön át. -
a G1 Intrója magyar hanggal -
rosti #2594 Ezt a fokuszt már rég odaadtad Saturas-nak. -
Na megvan az emberem,
A pentagramma rossz felén voltam:D -
Nála nincs semmi...
Beszélni nem lehet vele..
Megvertem ,megöltem de semmi..... -
Csoder #2591 Aki ott áll, nála kell hogy legyen. -
Novice?
Ott egy egy alak ,akit régebbi küldetésbe szétvertem.
De más nem áll ott -
Ott kellene hogy álljon egy Novice. Ha nincs az nagy baj. -
Helló Tudna valaki helpelni?
Nem találom az egyik fókuszkövet.
Erről lenne szó:
Térkép szerint
Amit látok
Merre keressem ? -
pavelcs #2587 Az odacsalás működik, csak a visszaváltozáskor ha az oszlop közelébe érek kifagy. A baal meg semmit nem reagál. De újraindultam, most már gyakorlottabban, kb 5 óra alatt megvan az összea alapküldim, és a választás előtt állok, de most megyek erőssen gyalulni, hogy visszaadja a monstakat majd a 2. epizodra :)
A magyarosításnál meg a Ghotic2 vel van bajom. A gold ed. van meg a kiegészítővel, azt is kell crackelni. De csak akkor indul el ha nincs rajta magyarítás :(
-
Működnie kell, nekem is probléma volt, de a magyarítással is működött ez az átváltozásos dolog... -
Letölthető a Gothic első részének demo verziója ANGOLUL innen.
Elsősorban annak aki nem ismeri még a játékot, v. aki az angol verzióra kíváncsi. -
Csoder #2584 Lassú vagyok... :S -
Csoder #2583 Szedd csak le, és úgy csalogasd oda baalt :) -
pavelcs #2582 Próba megtörtént, magyarosítás nélkül is kibasz. Acces violation hibával. -
pavelcs #2581 Erről a konzol babrálásról semmit nem találtam.
Ill. az csak a sacreddel kapcsolatban hozta be agoogle.
Magyarosítás az van fenn, végülis egy próbát megér ha addig leveszem.
De ha rátalálsz erre a konzolosra, szolj. -
Hmmm... Van egy konzolos megoldás is. Google keresővel hamar rátalálsz. Magyarosítás vann fent? A konzolos babrálás idjén ki kell lőni. -
pavelcs #2579 Ha odacsalom és visszaváltozom, akkor application errorral kifagy., Ujraraktam, betöltöttem, kifagy. A megoldas az ujrakezdes? Nincs mentésem az ork temetőn kívűlről. Pedig 5 mentést használtam egymás után :p
-
Ez a bug a játékban. Vegyél vérlégy tekercset, változz át és csald az oszlopok közé. Változz vissza és már működik a dolog.