Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl elsõ piros , második kék, harmadik fehér akkor fogod magad visszamész ahhoz a terembe ahol van a 3 kapcsolo a 3 ugynilyen szinnel és szépen sorban elforgatod õket.Ha elsõ a piros szin (eztcsak mondom fingom nicns már milyen az elsõ a falon) akkor azt a kapcsolot nyomod meg amelyiknél ott az asott szin.
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
Next PC upgrade: 2022
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
(Lester a 6, a freemine az M2)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Egy kis segítség kéne, a bányában vagyok és meg kéne szereznem a fogaskereket amit Iannak kéne odaadnom hogy elmondja a jelszót, egy tárnában meg is találtam, de vmi miatt nem tudok kimászni, a kari függõlegesen mászik a létra viszont a falnak van döntve, ezért mindig visszaesik, mind a két létráról.Elõre is köszi a helpet
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ki hitte volna hogy egy köcsög pokot istenítenek.
Nagyon jó volt.
Tetszett ellentétben a 2-vel hogy itt voltam õr,árny,zsoldos és vizmágus is.
Hangulatos magávalragadó game.
Nagyon-nagyon várom a 3-at.
Mert Shet -re nem reagál semmit.
goto waypoint-al meg Xardashoz tudok menni de nem a tornyába hanem valami katakombaszerû barlangba.Hogy került ide Xardas?
Érthetöben:
megnyomod a B billentyüt, beirod marvin , leütöd megint a B billentyüt és mehet az F2....
Mikor kicsit ráuntam a tervszerû karakterfejlesztésre, akkor csak úgy bóklásztam és ennek a segítségével benéztem pár - elõlem még elzárt - helyre... Ilyenkor nem mentettem, mert többnyire megszívtam, elég volt ránézni a karakteremre, az rögtön kifeküdt 😊
MARVIN módban:
Teleport to waypoint goto waypoint
Teleport to the castle goto pos
Teleport to Xardas' tower goto vob
Move player to camera location goto camera
Ha van valakinek elraktározva 26-os szintû karakter zsoldos és it tartott valahol azt megköszönném. Bár kételn hogy van ilyen.
Na mindegy pedig annyira fasza lett volna nemsokára vége jött volna.
Yang: Skandi- senior shao wari
Van valami cheat hozzá amivel bogárrá tudok változni?
Nem akarom az egész gamet elõlrõl kezdeni emiatt.
<#alien2>#alien2>
Ezeket nem tudtam kinyitni de bementem bogárként de visszjönni nem tudok 😞
Met ugyebár nem tudtam bejutni ide a lenti barlandokba a rácsos ajtok miatt.
Ugy jöttem be hogy átváltoztam husbogárrá ez akkor szépnek és jónak bizonyult,de igy utolag hülyeség mert kijutni már nem tudok 😞
Szépvolt basszam meg !
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Ott vagyok az 5. fejezetben amikor az 5. ork sámán kéne nyirnom de sebezhetetlen.
Van utánna egy rácsos ajtó elõtte 5 hely amibe beleillenek az orkoktól szerzett kardok de semmi sem történik.Erre gondolom nem lehet kijutni 😞
Akkor mehetek visszafele a legelejére?
A Ork sámánt nem nagyon találom hogy rohadna meg 😞
ÁÁÁ kibaszott bugok fasz kivan már velük.
Na ez jó móka lesz Milten nincs ott ahol volt kereshetem 😞 a másik Xardas tornya na mindegy bejárom az egész világegyetemet csak beléjük futok vhol.
Legjobb páncél meglepi, idõben fogsz róla tudni...
Kérdés: a történtek után képentörölnéd-e Gomezt? 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Már csak Xardas tornya kéne de a távolban a ködben volt valami csak megtalálom.
Nagyon király a game hangulata kibaszot jó.
Tetszik hogy zsoldos lettem sõt lehetnék vízmágus de nem leszek mert nem tetszik a mágikus karakter.
Pedig akkor zsoldos lennék gondolom kaphatok jobb páncélt ha már a régi táborból kitagadtak és ott nem tudok venni.
Hol kitõl tudom megvenni a játék legjobb páncélját?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ahol a helyekben van egy romos toronyszerûség és ott belül egy kis tocsa gondoltam én azt egyre csaj sülyedtem és süllyedtem és egyszer csak lám elekedtem egy rejett helyre 😄 Igaz sok csonti meg zombi lezuzott mint a szar de felhasználom a pontjaimat meg az érceimet és végük lesz mint a botnak.