Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
LOL persze hogy nem jó ugyanis a képeket nem lehet megnyomni csak ottvannak a falon. 😄

Pl elsõ piros , második kék, harmadik fehér akkor fogod magad visszamész ahhoz a terembe ahol van a 3 kapcsolo a 3 ugynilyen szinnel és szépen sorban elforgatod õket.Ha elsõ a piros szin (eztcsak mondom fingom nicns már milyen az elsõ a falon) akkor azt a kapcsolot nyomod meg amelyiknél ott az asott szin.

Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.

Next PC upgrade: 2022

nekem is ez a teljes gamastaros van meg
princeofdark
Gamestarban volt teljes játék.....

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

hogy teljesen mind hogy hogy elforgatom a kapcsolokat aztán ebben a sorrendben megnyomom a két rácsos kapu között a képeket de azt én nem is tudtam megnyomni
grebber
Itt szoptam meg ha jól emlékszem 😊 menjél tovább és eljutsz egy helyre ahol lesz 3 rácsos kapu.Kettõ között a falon lesz 3 jel abban a sorrenben kell megnyomni a kapcsolokat.

Légyszi segítsetek plsplspls
Thx már megint elakadtam elég béna vagyok az ilyen gondolkozós játékokban az ork temlomban mikor van három képe egy narancssárga egy bordó meg egy fehér és mindegyiken egy kapcsoló ott milyen sorrendben kell megnyomni vagy mit kell csinálni?
Pedig már majdnem jó helyen jártál, csak NE menj be a barlangba, hanem a tó és a barlang között menj föl az emelkedõn, utána kicsit balra... el sem tévesztheted! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

THX én is arra gondoltam a szabad bányának csak nem tudtam eljutni oda mert ha ott megyek akkor az érchalomhoz jutok (legalábbis a fõ vizmágusnál van egy ajtó az vezet szerintem arra és az az érchalomhoz vezet) légyszi segítsetek hogy mere menjek THX
Ottto
MAP
(Lester a 6, a freemine az M2)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

vagy nem tom lehet hogy miltennel kell találkozniuk már nem emléxem
kösz szépen de már ujra elekadtam a 4edik fejezetben mikor lesternek és gornnak kell elmondani hogy találkozzon diegoval lester hol van??? és még hogy a szabad bánya hol van mert azt sem találom elõre is thx
grebber
Ott nekem bug volt sajna az a lényeg hogy el kell érni hogy kövessen abba a csarnokba ahol van az a 4 oszlop ott vannak orkok is bent asszem 4 pite + 1 erõsebb.

a harmadik fejezetben akadtam el az ork temetõben megtaláltam a fél tekercseket odaadtam baal lukornak és nem tudok mit csinálni pls segítsetek
Az a hely tényleg szívás. Én korábban mentem be oda, mint kellett volna, sz'al kétszer küzdöttem... Ha jól emléxem, akkor másztam a létra tetejéig, azaz addig, míg vissza nem estem, utána ugrottam, de csak nehezen és sokadszorra sikerült.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Jobbra föl fele,egész addig amig egy párkány szerüségre nem érsz. Onnan le tudsz ugrani. Elsõre nem biztos hogy sikerül.

Hali!

Egy kis segítség kéne, a bányában vagyok és meg kéne szereznem a fogaskereket amit Iannak kéne odaadnom hogy elmondja a jelszót, egy tárnában meg is találtam, de vmi miatt nem tudok kimászni, a kari függõlegesen mászik a létra viszont a falnak van döntve, ezért mindig visszaesik, mind a két létráról.Elõre is köszi a helpet
Jaja, de ugyan ezt írtam az elsõ sor végén!<#wave>

grebber
Bocsi kéjmámorba usztam a game miatt és szerintem már nem nagyon tolják az 1-et olyanok akik még nem ismerik.Ha igen akkor sorry.

tibor16
<#ejnye1> ejnye, nem bírtad ki spoiler nélkül - he?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

grebber
Na vége !!!!!
Ki hitte volna hogy egy köcsög pokot istenítenek.
Nagyon jó volt.
Tetszett ellentétben a 2-vel hogy itt voltam õr,árny,zsoldos és vizmágus is.
Hangulatos magávalragadó game.
Nagyon-nagyon várom a 3-at.

grebber
lol háttal kelett csak állni a rácsnak.Már semmi.

grebber
Fasza összejött de én nem akarok csalni nagyon nekem csak az kéne hogy a rácsok elé tegyen le ezt mivel tudom elérni?
Mert Shet -re nem reagál semmit.

goto waypoint-al meg Xardashoz tudok menni de nem a tornyába hanem valami katakombaszerû barlangba.Hogy került ide Xardas?

Karakrer képernyö megjelenik akkor bepötyögöd hohy marvin ,de nem jelenik ez a felirat meg sehol hanem ha kilépsz a karakterképbõl akor az F2 vel elöhivhatod a chat konzolt és oda gépeled a shet-et...
Érthetöben:
megnyomod a B billentyüt, beirod marvin , leütöd megint a B billentyüt és mehet az F2....

grebber
Ez szép és jó de hova kell ezt beirni hogy müködjön is?

Marvin módban van olyan lehetõség is, hogy a kamera helyére teleportál, csak állj háttal az ajtónak, amin át akarsz jutni! 😊
Mikor kicsit ráuntam a tervszerû karakterfejlesztésre, akkor csak úgy bóklásztam és ennek a segítségével benéztem pár - elõlem még elzárt - helyre... Ilyenkor nem mentettem, mert többnyire megszívtam, elég volt ránézni a karakteremre, az rögtön kifeküdt 😊

MARVIN módban:
Teleport to waypoint goto waypoint
Teleport to the castle goto pos
Teleport to Xardas' tower goto vob
Move player to camera location goto camera

grebber
Nekem van elõzõ mentés amikor keztem a gamet onnan.

Ha van valakinek elraktározva 26-os szintû karakter zsoldos és it tartott valahol azt megköszönném. Bár kételn hogy van ilyen.

Na mindegy pedig annyira fasza lett volna nemsokára vége jött volna.

esetleg valami elözö mentés?

Yang: Skandi- senior shao wari

passz, sosem cheateltem.

grebber
Hát akkor ez ennyi nem tudok átjutni oda. 😞

Van valami cheat hozzá amivel bogárrá tudok változni?
Nem akarom az egész gamet elõlrõl kezdeni emiatt.

Na szóval az elözö teremböl nyílik egy másik (neked perpillanat a rácson túl,), ahol van 3 szines, forgatható oszlop. Ha ezeket a helyes sorrendben elforgatod, valahol ott van a szinkód is, akkor kinyílik a rács.
<#alien2>

grebber
Na ez lenne az itt kéne kijutnom de gondolom kivül van a kapcsoloja 😞

grebber
Az megvan ott betudtam menni hanem beljebb van 3 rácsos kapu alul egy ott vár egy tárnarák felül kettõ mögöttük csontvázak mágusok és orkok.
Ezeket nem tudtam kinyitni de bementem bogárként de visszjönni nem tudok 😞

lehet teleportálni is a kijáratnál és ha kint feltápoltad magad viszafelé a négy sámán legyakása után le tudod levitálni a szobrocskát ami a kaput nyitja.

grebber
Na ez fasza tölthetek vissza egy kurva régi mentést 😞 😞

Met ugyebár nem tudtam bejutni ide a lenti barlandokba a rácsos ajtok miatt.
Ugy jöttem be hogy átváltoztam husbogárrá ez akkor szépnek és jónak bizonyult,de igy utolag hülyeség mert kijutni már nem tudok 😞

Szépvolt basszam meg !

CarajoEsp
Vissza kell menni igen és meg kell szerezni, Urizielt. Aztán azzal már szét tudod törni😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

grebber
Valaki segíthetne!!!
Ott vagyok az 5. fejezetben amikor az 5. ork sámán kéne nyirnom de sebezhetetlen.
Van utánna egy rácsos ajtó elõtte 5 hely amibe beleillenek az orkoktól szerzett kardok de semmi sem történik.Erre gondolom nem lehet kijutni 😞
Akkor mehetek visszafele a legelejére?

grebber
Na most irtom éppen azt az ork tanyát ahol vannak sokan azaz csak voltak már csak a tûz körül fincánkolok vannak. 😄
A Ork sámánt nem nagyon találom hogy rohadna meg 😞

grebber
😞 megszereztem a teleport runát Xardashoz de nem akarja használni. 😞
ÁÁÁ kibaszott bugok fasz kivan már velük.

grebber
Én nem mért tenném?<#vigyor1><#eplus2><#hehe>

Na ez jó móka lesz Milten nincs ott ahol volt kereshetem 😞 a másik Xardas tornya na mindegy bejárom az egész világegyetemet csak beléjük futok vhol.

Esrohnoil
Gondoltam h. tetszeni fog ez a fejezet. 😄
Legjobb páncél meglepi, idõben fogsz róla tudni...
Kérdés: a történtek után képentörölnéd-e Gomezt? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Na Lee megvan most kell elõkeriteni Lestert remélem még ott van ahol volt a szomroknál az egyik fokuszkõ ,meg Milten is kell õ meg még mindig ott van remélem ahol volt.
Már csak Xardas tornya kéne de a távolban a ködben volt valami csak megtalálom.
Nagyon király a game hangulata kibaszot jó.
Tetszik hogy zsoldos lettem sõt lehetnék vízmágus de nem leszek mert nem tetszik a mágikus karakter.

grebber
Hehe fasza a 4. fejezet.Már csak Lee-t kéne megtalálni mert ahol szokott lenni a zugában ott nincs 😞
Pedig akkor zsoldos lennék gondolom kaphatok jobb páncélt ha már a régi táborból kitagadtak és ott nem tudok venni.
Hol kitõl tudom megvenni a játék legjobb páncélját?

tibor16
ez vmi spec gothic nyelven íródhatott 😊)) mer épp csak sejtem mirõl írsz... vszínû arról a toronyról van szó, ami 1 tó közepén áll, és van 1 belsõ kis aknája/kútja - az egy meglehetõsen nehéz helyszín, de tápolj hozzá mint "állat" - jól jön 1 élõhalottak elleni rúna vagy vmi cool varázslat - no és persze páncélzat - a vége elõtt ajánlott megoldani, mielõtt az alvót felkeresnéd....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Esrohnoil
Ha túl sok pontod maradt, mágiát is érdemes lehet tanulni. 3.-4. kör varázslatai között is vannak elég használhatóak már.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Hát akkor csak késõbb megyek zombikon egy karcolást sem tudok ejteni 😞

Esrohnoil
Oda még majd küldeni is fognak késõbb. 😊

grebber
EHE az orkok akratomon kivül bekergettek a számomra eddig REJTETT helyre.
Ahol a helyekben van egy romos toronyszerûség és ott belül egy kis tocsa gondoltam én azt egyre csaj sülyedtem és süllyedtem és egyszer csak lám elekedtem egy rejett helyre 😄 Igaz sok csonti meg zombi lezuzott mint a szar de felhasználom a pontjaimat meg az érceimet és végük lesz mint a botnak.

grebber
Köszi asszem milliomos leszek ott😄 Már ha van nála elég lé mert én fullra vagyok mindenbõl.

CarajoEsp
Újtábor Wolf.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.