3672
Gothic 1
-
#2552 LOL persze hogy nem jó ugyanis a képeket nem lehet megnyomni csak ottvannak a falon. :D
Pl első piros , második kék, harmadik fehér akkor fogod magad visszamész ahhoz a terembe ahol van a 3 kapcsolo a 3 ugynilyen szinnel és szépen sorban elforgatod őket.Ha első a piros szin (eztcsak mondom fingom nicns már milyen az első a falon) akkor azt a kapcsolot nyomod meg amelyiknél ott az asott szin.
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni. -
Rolcsa0203 #2551 nekem is ez a teljes gamastaros van meg -
#2550 Gamestarban volt teljes játék..... -
Rolcsa0203 #2549 hogy teljesen mind hogy hogy elforgatom a kapcsolokat aztán ebben a sorrendben megnyomom a két rácsos kapu között a képeket de azt én nem is tudtam megnyomni -
#2548 Itt szoptam meg ha jól emlékszem :) menjél tovább és eljutsz egy helyre ahol lesz 3 rácsos kapu.Kettő között a falon lesz 3 jel abban a sorrenben kell megnyomni a kapcsolokat. -
Rolcsa0203 #2547 Légyszi segítsetek plsplspls -
Rolcsa0203 #2546 Thx már megint elakadtam elég béna vagyok az ilyen gondolkozós játékokban az ork temlomban mikor van három képe egy narancssárga egy bordó meg egy fehér és mindegyiken egy kapcsoló ott milyen sorrendben kell megnyomni vagy mit kell csinálni? -
Gary #2545 Pedig már majdnem jó helyen jártál, csak NE menj be a barlangba, hanem a tó és a barlang között menj föl az emelkedőn, utána kicsit balra... el sem tévesztheted! :) -
Rolcsa0203 #2544 THX én is arra gondoltam a szabad bányának csak nem tudtam eljutni oda mert ha ott megyek akkor az érchalomhoz jutok (legalábbis a fő vizmágusnál van egy ajtó az vezet szerintem arra és az az érchalomhoz vezet) légyszi segítsetek hogy mere menjek THX -
#2543 MAP
(Lester a 6, a freemine az M2) -
Rolcsa0203 #2542 vagy nem tom lehet hogy miltennel kell találkozniuk már nem emléxem -
Rolcsa0203 #2541 kösz szépen de már ujra elekadtam a 4edik fejezetben mikor lesternek és gornnak kell elmondani hogy találkozzon diegoval lester hol van??? és még hogy a szabad bánya hol van mert azt sem találom előre is thx -
#2540 Ott nekem bug volt sajna az a lényeg hogy el kell érni hogy kövessen abba a csarnokba ahol van az a 4 oszlop ott vannak orkok is bent asszem 4 pite + 1 erősebb. -
Rolcsa0203 #2539 a harmadik fejezetben akadtam el az ork temetőben megtaláltam a fél tekercseket odaadtam baal lukornak és nem tudok mit csinálni pls segítsetek
-
Gary #2538 Az a hely tényleg szívás. Én korábban mentem be oda, mint kellett volna, sz'al kétszer küzdöttem... Ha jól emléxem, akkor másztam a létra tetejéig, azaz addig, míg vissza nem estem, utána ugrottam, de csak nehezen és sokadszorra sikerült. -
Saturas #2537 Jobbra föl fele,egész addig amig egy párkány szerüségre nem érsz. Onnan le tudsz ugrani. Elsőre nem biztos hogy sikerül. -
hordanee #2536 Hali!
Egy kis segítség kéne, a bányában vagyok és meg kéne szereznem a fogaskereket amit Iannak kéne odaadnom hogy elmondja a jelszót, egy tárnában meg is találtam, de vmi miatt nem tudok kimászni, a kari függőlegesen mászik a létra viszont a falnak van döntve, ezért mindig visszaesik, mind a két létráról.Előre is köszi a helpet -
Gary #2535 Jaja, de ugyan ezt írtam az első sor végén! -
#2534 Bocsi kéjmámorba usztam a game miatt és szerintem már nem nagyon tolják az 1-et olyanok akik még nem ismerik.Ha igen akkor sorry. -
#2533 ejnye, nem bírtad ki spoiler nélkül - he? -
#2532 Na vége !!!!!
Ki hitte volna hogy egy köcsög pokot istenítenek.
Nagyon jó volt.
Tetszett ellentétben a 2-vel hogy itt voltam őr,árny,zsoldos és vizmágus is.
Hangulatos magávalragadó game.
Nagyon-nagyon várom a 3-at. -
#2531 lol háttal kelett csak állni a rácsnak.Már semmi. -
#2530 Fasza összejött de én nem akarok csalni nagyon nekem csak az kéne hogy a rácsok elé tegyen le ezt mivel tudom elérni?
Mert Shet -re nem reagál semmit.
goto waypoint-al meg Xardashoz tudok menni de nem a tornyába hanem valami katakombaszerű barlangba.Hogy került ide Xardas?
-
rosti #2529 Karakrer képernyö megjelenik akkor bepötyögöd hohy marvin ,de nem jelenik ez a felirat meg sehol hanem ha kilépsz a karakterképből akor az F2 vel elöhivhatod a chat konzolt és oda gépeled a shet-et...
Érthetöben:
megnyomod a B billentyüt, beirod marvin , leütöd megint a B billentyüt és mehet az F2.... -
#2528 Ez szép és jó de hova kell ezt beirni hogy müködjön is? -
Gary #2527 Marvin módban van olyan lehetőség is, hogy a kamera helyére teleportál, csak állj háttal az ajtónak, amin át akarsz jutni! :)
Mikor kicsit ráuntam a tervszerű karakterfejlesztésre, akkor csak úgy bóklásztam és ennek a segítségével benéztem pár - előlem még elzárt - helyre... Ilyenkor nem mentettem, mert többnyire megszívtam, elég volt ránézni a karakteremre, az rögtön kifeküdt :)
MARVIN módban:
Teleport to waypoint goto waypoint
Teleport to the castle goto pos
Teleport to Xardas' tower goto vob
Move player to camera location goto camera -
#2526 Nekem van előző mentés amikor keztem a gamet onnan.
Ha van valakinek elraktározva 26-os szintű karakter zsoldos és it tartott valahol azt megköszönném. Bár kételn hogy van ilyen.
Na mindegy pedig annyira fasza lett volna nemsokára vége jött volna. -
Szid #2525 esetleg valami elözö mentés?
-
Szid #2524 passz, sosem cheateltem. -
#2523 Hát akkor ez ennyi nem tudok átjutni oda. :(
Van valami cheat hozzá amivel bogárrá tudok változni?
Nem akarom az egész gamet előlről kezdeni emiatt. -
Szid #2522 Na szóval az elözö teremböl nyílik egy másik (neked perpillanat a rácson túl,), ahol van 3 szines, forgatható oszlop. Ha ezeket a helyes sorrendben elforgatod, valahol ott van a szinkód is, akkor kinyílik a rács.
-
#2521 Na ez lenne az itt kéne kijutnom de gondolom kivül van a kapcsoloja :( -
#2520 Az megvan ott betudtam menni hanem beljebb van 3 rácsos kapu alul egy ott vár egy tárnarák felül kettő mögöttük csontvázak mágusok és orkok.
Ezeket nem tudtam kinyitni de bementem bogárként de visszjönni nem tudok :( -
rosti #2519 lehet teleportálni is a kijáratnál és ha kint feltápoltad magad viszafelé a négy sámán legyakása után le tudod levitálni a szobrocskát ami a kaput nyitja. -
#2518 Na ez fasza tölthetek vissza egy kurva régi mentést :( :(
Met ugyebár nem tudtam bejutni ide a lenti barlandokba a rácsos ajtok miatt.
Ugy jöttem be hogy átváltoztam husbogárrá ez akkor szépnek és jónak bizonyult,de igy utolag hülyeség mert kijutni már nem tudok :(
Szépvolt basszam meg ! -
#2517 Vissza kell menni igen és meg kell szerezni, Urizielt. Aztán azzal már szét tudod törni:) -
#2516 Valaki segíthetne!!!
Ott vagyok az 5. fejezetben amikor az 5. ork sámán kéne nyirnom de sebezhetetlen.
Van utánna egy rácsos ajtó előtte 5 hely amibe beleillenek az orkoktól szerzett kardok de semmi sem történik.Erre gondolom nem lehet kijutni :(
Akkor mehetek visszafele a legelejére? -
#2515 Na most irtom éppen azt az ork tanyát ahol vannak sokan azaz csak voltak már csak a tűz körül fincánkolok vannak. :D
A Ork sámánt nem nagyon találom hogy rohadna meg :( -
#2514 :( megszereztem a teleport runát Xardashoz de nem akarja használni. :(
ÁÁÁ kibaszott bugok fasz kivan már velük. -
#2513 Én nem mért tenném?
Na ez jó móka lesz Milten nincs ott ahol volt kereshetem :( a másik Xardas tornya na mindegy bejárom az egész világegyetemet csak beléjük futok vhol.