Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan is pontosan? Változzak vérléggyé? Biztos mûködni fog? Mindenesetre thanx! Életet mentettél!

\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)

grebber
Igen ez bug!!!

Cáltoz vérléggyé és csald az oszlopok közé!

Next PC upgrade: 2022

Segítségetekért esedezem. Harmadik fejezetben járok, a helyszín az Ork Temetõ. Abban a teremben vagyok, ahol Baal Lukornak kellett némi támogatást nyújtani a harcban. Már összeillesztette az Ork Varázslat tekercsét, de nem hajlandó követni. Szerintem bug-gyanús a helyzet (lehet a magyarítás miatt van?). Betöltöttem újra, a temetõ bejáratától, ugyanez. És megint, és megint. Stöki végigjátszása szerint a harmadik teremben a 4 oszlop közé kell állni. Most mit csináljak? Tanácstalan vagyok. Nem akarom egy rohadt bugár miatt abbahagyni ezt a csodálatos játékot.

\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)

Esrohnoil
Majd hiszem ha látom.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Kár keztem reménykedni!
No mindegy a 3. rész az már szinkronosan jön ki ugytudom!

uv
Nem. csak a G1-G2 átvezetõ videói lesznek szinkronizálva. Ezek ott a GS-nél folyton hülyeségeket firkálnak, pedig már ezerszer mondtam nekik, hogy legalább az oldalunkon lévõ hírt olvassák el rendesen <#wilting>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

grebber
Gothic I. elõzetes

Bár mostanában igencsak az E3 körül forogtak a dolgok, azért itthon is zajlottak az események. A hazai Játékszinkron Studió szorgos emberei a Gothic címû RPG elsõ részének szinkronizálásán fáradozták, mely már néhány szereplõ hangja híján már el is készült.

info: Gamestar

Most akkor az egészet akarják szinkronizálni?Mert ebbõl a szövegbõl az jön át.

uv

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Ezt a fokuszt már rég odaadtad Saturas-nak.

Arthas
Na megvan az emberem,
A pentagramma rossz felén voltam😄

Arthas
Nála nincs semmi...
Beszélni nem lehet vele..
Megvertem ,megöltem de semmi.....

Aki ott áll, nála kell hogy legyen.

Arthas
Novice?
Ott egy egy alak ,akit régebbi küldetésbe szétvertem.
De más nem áll ott

Ottto
Ott kellene hogy álljon egy Novice. Ha nincs az nagy baj.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Arthas
Helló Tudna valaki helpelni?
Nem találom az egyik fókuszkövet.
Errõl lenne szó:
Térkép szerint
Amit látok

Merre keressem ?

Az odacsalás mûködik, csak a visszaváltozáskor ha az oszlop közelébe érek kifagy. A baal meg semmit nem reagál. De újraindultam, most már gyakorlottabban, kb 5 óra alatt megvan az összea alapküldim, és a választás elõtt állok, de most megyek erõssen gyalulni, hogy visszaadja a monstakat majd a 2. epizodra 😊
A magyarosításnál meg a Ghotic2 vel van bajom. A gold ed. van meg a kiegészítõvel, azt is kell crackelni. De csak akkor indul el ha nincs rajta magyarítás 😞

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

tibor16
Mûködnie kell, nekem is probléma volt, de a magyarítással is mûködött ez az átváltozásos dolog...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Esrohnoil
Letölthetõ a Gothic elsõ részének demo verziója ANGOLUL innen.
Elsõsorban annak aki nem ismeri még a játékot, v. aki az angol verzióra kíváncsi.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lassú vagyok... :S

Szedd csak le, és úgy csalogasd oda baalt 😊

Próba megtörtént, magyarosítás nélkül is kibasz. Acces violation hibával.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Errõl a konzol babrálásról semmit nem találtam.
Ill. az csak a sacreddel kapcsolatban hozta be agoogle.
Magyarosítás az van fenn, végülis egy próbát megér ha addig leveszem.
De ha rátalálsz erre a konzolosra, szolj.

Molnibalage
Hmmm... Van egy konzolos megoldás is. Google keresõvel hamar rátalálsz. Magyarosítás vann fent? A konzolos babrálás idjén ki kell lõni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ha odacsalom és visszaváltozom, akkor application errorral kifagy., Ujraraktam, betöltöttem, kifagy. A megoldas az ujrakezdes? Nincs mentésem az ork temetõn kívûlrõl. Pedig 5 mentést használtam egymás után :p

Molnibalage
Ez a bug a játékban. Vegyél vérlégy tekercset, változz át és csald az oszlopok közé. Változz vissza és már mûködik a dolog.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Elakadtam az Ork temetõben. A leírás szerint a Baal felolvassa a Teleport tekercset ha a 4 oszlop közé állok. De nekem oda sem jön. Az elõzõ teremben várakozik, és semmit sem csinál. Ha van ötletetek dobjatok meg vele plz.

Gyúrjá' vazze, gyúrjá'! ;-) Kezd a húsbogarakkal, azok nem fognak nehézségeket okozni. 😄

Köszönöm szépen a segítséget, f@szán mûködik, de az irányítást még szokni kell. meg furcsa hogy seperc alatt meghalhatok 😊 Mentés 2 percenként 😊

Az ini fájl? A Gothic fõkönyvtárban találod, nyisd meg pl. wordpaddal és keres meg a Subtitles sort, majd az ottani értéket állítsd 1-re. (a .ini fájlkiterjesztés lehet hogy nálad nem látszik, az ne tévesszen meg)

Én is most raktam fel az elsõ részt, meg a magyarosítást. A párbeszédablak sajnos nekem sem látszik, hiaba kapcsolom be. A honosítás leírásában benne van: a Gothic.ini=0 -t írjuk át gothic.ini=1 -re hogy helyesen mûködjön. Megmondaná vki hogy ez hol van?
Elõre is thx!

Ottto
Nem hinném hogy eljutunk a 10ig, legalábbis remélem, hogy nem (hisz a rókabõr is elfogy egyszer)
Amirõl te beszélsz az a Gothic Online és sztem eddig a Pyranhak is elmennek, mihelyt befejezték a singleplayer részeket :j

Randal
Azért emiatt lehet, hogy érdemes lenne megvenni. Bár akkor lehet néhány dolgot újrafordítani, ha ilyen irányú hibák is javítva vannak benne (mivel vannak)...
A jobb graf sose hátrány.

Bár mondjuk elképzelem oilyan 2020 körül:
Egyesített Gothic 1-10 széria egyben, összedolgozott világgal, új szereplõkkel, új szörnyekkel, teljesen 3d, benne mozoghatsz a világban, itt tényleg TE vagy a fõhõs😊)))

Ottto
Valamivel részletgazdagabb grafika, +patchek, de állítólag semmi különös újítást nem vezetnek be

Más:
Mikor megláttam a feliratot a WoGn: Gothic- The Movie elfogott a szédülés és az elsõ gondolatom: "Jajj, ne! Már megint!" Aztán megnéztem a Trélert és hálistennek minden rémkép elszállt a szemem elõl. Ez igen érdekes lesz, imádom az ingame videókat, hátmég egy full filmet 😊 Mellesleg meglesz német és angol nyelven is tehát már ezért sem kell nyaggatnunk a T.M.T. Teamet (Õk csinálják)
Itt lehet beszélni a filmrõl!
Itt te is megmondhatod mi legyen benne (bár szavazat alapú az egész)
Március végére a német film a kezünkben lesz ha minden igaz, az angol meg utána.

grebber
Újra kiadják a Gothic I-et

Az RPGDot információi szerint újra kiadják a még mindig nagyon népszerû Gothic elsõ részét, nemzetközi változatban. Ami azt illeti, a rengeteg hibát is kijavíthatnák benne... A Piranha Bytes elnöke, Michael Rüve a Gothic 3-ra vonatkozó kérdéseire adott válaszok közben ejtette el, hogy már dolgoznak az elsõ rész új változatán is, amely még a hónap végén újra ellepheti a boltokat, meg a cég webshopját.

info: Gamestar

Randal
game+patch+magyarosítás+plusz elolvasni a telepítõ szövegét és ollé megvan a megoldás😊

Nemakartalak vele megsérteni 😊

Köszi, de nekem is volt annyi sütnivalóm hogy azt megnézzem. Most sikerült, újból telepítettem, de patchot nem tettem rá. Így legalább magyar.
Optionsban bekell állitani hogy legyen felirat..Ha jol emléxem

Sziasztok! Gondom akadt a Gothic 1-el. Felraktram a játékot + patch + magyarosítás, s ekkor felül eltûnt a szöveg. Nektek jól mûködik? Vagy ne tegyem fel a patchot, a játék 1.08j verziós (gamestar játék).
Nem adnak az újsághoz olyat ami ne menne az aktuális oprendszereken.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Ottto
Persze

A fiam megkapta a Gothic gamestaros játékot. Szerintetek menni fog ez XP-n, mivel régi játék?
Mészy
ctrl+elõre

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Hello , hogy lehet fölveni a tárgyakat?

csa én tegnap játszottam végig tök király jön a gothic 2.

c115

thx
Erre nem is figyeltem, a Magyarítás listában, és a Magyarításaink menüpontban keresgéltem

drH
Fellelhetõ a magyaritasok.hu-n, a minap szedtem le.... A letöltés szekcióban, szépen minden játék kategorizálva van...

Üdv,
Kellene a Gothic videóinak magyar feliratozása. Sajn' se a Gamestarról, se Randal honlapjáról nem tudtam lehúzni.

Megköszönném

drH
Hát, ha némi pénzt rászánsz, valamelyxik lapszámban volt teljes játék a GameStarban. csökkentett áron meg lehet venni a régi lapszámokat az irodájukban...

Valaki tudna dobni egy linket a redmail(kukac)freemail(pont)hu -ra , hogy honnan tudnám letöleni a játékot? Nosztalgiázni szetnék, de nemtalálom sehol.
Thx

Az új fiókom: DevLupius