3672
Gothic 1
-
#2592 Nála nincs semmi...
Beszélni nem lehet vele..
Megvertem ,megöltem de semmi..... -
Csoder #2591 Aki ott áll, nála kell hogy legyen. -
#2590 Novice?
Ott egy egy alak ,akit régebbi küldetésbe szétvertem.
De más nem áll ott -
#2589 Ott kellene hogy álljon egy Novice. Ha nincs az nagy baj. -
#2588 Helló Tudna valaki helpelni?
Nem találom az egyik fókuszkövet.
Erről lenne szó:
Térkép szerint
Amit látok
Merre keressem ? -
pavelcs #2587 Az odacsalás működik, csak a visszaváltozáskor ha az oszlop közelébe érek kifagy. A baal meg semmit nem reagál. De újraindultam, most már gyakorlottabban, kb 5 óra alatt megvan az összea alapküldim, és a választás előtt állok, de most megyek erőssen gyalulni, hogy visszaadja a monstakat majd a 2. epizodra :)
A magyarosításnál meg a Ghotic2 vel van bajom. A gold ed. van meg a kiegészítővel, azt is kell crackelni. De csak akkor indul el ha nincs rajta magyarítás :(
-
#2586 Működnie kell, nekem is probléma volt, de a magyarítással is működött ez az átváltozásos dolog... -
#2585 Letölthető a Gothic első részének demo verziója ANGOLUL innen.
Elsősorban annak aki nem ismeri még a játékot, v. aki az angol verzióra kíváncsi. -
Csoder #2584 Lassú vagyok... :S -
Csoder #2583 Szedd csak le, és úgy csalogasd oda baalt :) -
pavelcs #2582 Próba megtörtént, magyarosítás nélkül is kibasz. Acces violation hibával. -
pavelcs #2581 Erről a konzol babrálásról semmit nem találtam.
Ill. az csak a sacreddel kapcsolatban hozta be agoogle.
Magyarosítás az van fenn, végülis egy próbát megér ha addig leveszem.
De ha rátalálsz erre a konzolosra, szolj. -
#2580 Hmmm... Van egy konzolos megoldás is. Google keresővel hamar rátalálsz. Magyarosítás vann fent? A konzolos babrálás idjén ki kell lőni. -
pavelcs #2579 Ha odacsalom és visszaváltozom, akkor application errorral kifagy., Ujraraktam, betöltöttem, kifagy. A megoldas az ujrakezdes? Nincs mentésem az ork temetőn kívűlről. Pedig 5 mentést használtam egymás után :p
-
#2578 Ez a bug a játékban. Vegyél vérlégy tekercset, változz át és csald az oszlopok közé. Változz vissza és már működik a dolog. -
pavelcs #2577 Elakadtam az Ork temetőben. A leírás szerint a Baal felolvassa a Teleport tekercset ha a 4 oszlop közé állok. De nekem oda sem jön. Az előző teremben várakozik, és semmit sem csinál. Ha van ötletetek dobjatok meg vele plz. -
Csoder #2576 Gyúrjá' vazze, gyúrjá'! ;-) Kezd a húsbogarakkal, azok nem fognak nehézségeket okozni. :D -
pavelcs #2575 Köszönöm szépen a segítséget, f@szán működik, de az irányítást még szokni kell. meg furcsa hogy seperc alatt meghalhatok :) Mentés 2 percenként :) -
Csoder #2574 Az ini fájl? A Gothic főkönyvtárban találod, nyisd meg pl. wordpaddal és keres meg a Subtitles sort, majd az ottani értéket állítsd 1-re. (a .ini fájlkiterjesztés lehet hogy nálad nem látszik, az ne tévesszen meg) -
pavelcs #2573 Én is most raktam fel az első részt, meg a magyarosítást. A párbeszédablak sajnos nekem sem látszik, hiaba kapcsolom be. A honosítás leírásában benne van: a Gothic.ini=0 -t írjuk át gothic.ini=1 -re hogy helyesen működjön. Megmondaná vki hogy ez hol van?
Előre is thx! -
#2572 Nem hinném hogy eljutunk a 10ig, legalábbis remélem, hogy nem (hisz a rókabőr is elfogy egyszer)
Amiről te beszélsz az a Gothic Online és sztem eddig a Pyranhak is elmennek, mihelyt befejezték a singleplayer részeket :j -
#2571 Azért emiatt lehet, hogy érdemes lenne megvenni. Bár akkor lehet néhány dolgot újrafordítani, ha ilyen irányú hibák is javítva vannak benne (mivel vannak)...
A jobb graf sose hátrány.
Bár mondjuk elképzelem oilyan 2020 körül:
Egyesített Gothic 1-10 széria egyben, összedolgozott világgal, új szereplőkkel, új szörnyekkel, teljesen 3d, benne mozoghatsz a világban, itt tényleg TE vagy a főhős:)))) -
#2570 Valamivel részletgazdagabb grafika, +patchek, de állítólag semmi különös újítást nem vezetnek be
Más:
Mikor megláttam a feliratot a WoGn: Gothic- The Movie elfogott a szédülés és az első gondolatom: "Jajj, ne! Már megint!" Aztán megnéztem a Trélert és hálistennek minden rémkép elszállt a szemem elől. Ez igen érdekes lesz, imádom az ingame videókat, hátmég egy full filmet :) Mellesleg meglesz német és angol nyelven is tehát már ezért sem kell nyaggatnunk a T.M.T. Teamet (Ők csinálják)
Itt lehet beszélni a filmről!
Itt te is megmondhatod mi legyen benne (bár szavazat alapú az egész)
Március végére a német film a kezünkben lesz ha minden igaz, az angol meg utána. -
#2569 Újra kiadják a Gothic I-et
[2006. február 11. @ 02:00 - Berkenye]
Az RPGDot információi szerint újra kiadják a még mindig nagyon népszerű Gothic első részét, nemzetközi változatban. Ami azt illeti, a rengeteg hibát is kijavíthatnák benne... A Piranha Bytes elnöke, Michael Rüve a Gothic 3-ra vonatkozó kérdéseire adott válaszok közben ejtette el, hogy már dolgoznak az első rész új változatán is, amely még a hónap végén újra ellepheti a boltokat, meg a cég webshopját.
info: Gamestar -
#2568 game+patch+magyarosítás+plusz elolvasni a telepítő szövegét és ollé megvan a megoldás:) -
GDI #2567 Nemakartalak vele megsérteni :) -
Keti #2566 Köszi, de nekem is volt annyi sütnivalóm hogy azt megnézzem. Most sikerült, újból telepítettem, de patchot nem tettem rá. Így legalább magyar. -
GDI #2565 Optionsban bekell állitani hogy legyen felirat..Ha jol emléxem -
Keti #2564 Sziasztok! Gondom akadt a Gothic 1-el. Felraktram a játékot + patch + magyarosítás, s ekkor felül eltűnt a szöveg. Nektek jól működik? Vagy ne tegyem fel a patchot, a játék 1.08j verziós (gamestar játék). -
Axsys #2563 Nem adnak az újsághoz olyat ami ne menne az aktuális oprendszereken. -
#2562 Persze -
Keti #2561 A fiam megkapta a Gothic gamestaros játékot. Szerintetek menni fog ez XP-n, mivel régi játék? -
#2560 ctrl+előre -
Teleki Pali Rws #2559 Hello , hogy lehet fölveni a tárgyakat? -
c115 #2558 csa én tegnap játszottam végig tök király jön a gothic 2. -
Csoder #2557 thx
Erre nem is figyeltem, a Magyarítás listában, és a Magyarításaink menüpontban keresgéltem -
#2556 Fellelhető a magyaritasok.hu-n, a minap szedtem le.... A letöltés szekcióban, szépen minden játék kategorizálva van... -
Csoder #2555 Üdv,
Kellene a Gothic videóinak magyar feliratozása. Sajn' se a Gamestarról, se Randal honlapjáról nem tudtam lehúzni.
Megköszönném -
#2554 Hát, ha némi pénzt rászánsz, valamelyxik lapszámban volt teljes játék a GameStarban. csökkentett áron meg lehet venni a régi lapszámokat az irodájukban... -
XeroX #2553 Valaki tudna dobni egy linket a redmail(kukac)freemail(pont)hu -ra , hogy honnan tudnám letöleni a játékot? Nosztalgiázni szetnék, de nemtalálom sehol.
Thx