3672
Gothic 1
  • Arthas
    Nála nincs semmi...
    Beszélni nem lehet vele..
    Megvertem ,megöltem de semmi.....
  • Csoder
    Aki ott áll, nála kell hogy legyen.
  • Arthas
    Novice?
    Ott egy egy alak ,akit régebbi küldetésbe szétvertem.
    De más nem áll ott
  • Ottto
    Ott kellene hogy álljon egy Novice. Ha nincs az nagy baj.
  • Arthas
    Helló Tudna valaki helpelni?
    Nem találom az egyik fókuszkövet.
    Erről lenne szó:
    Térkép szerint
    Amit látok

Merre keressem ?
  • pavelcs
    Az odacsalás működik, csak a visszaváltozáskor ha az oszlop közelébe érek kifagy. A baal meg semmit nem reagál. De újraindultam, most már gyakorlottabban, kb 5 óra alatt megvan az összea alapküldim, és a választás előtt állok, de most megyek erőssen gyalulni, hogy visszaadja a monstakat majd a 2. epizodra :)
    A magyarosításnál meg a Ghotic2 vel van bajom. A gold ed. van meg a kiegészítővel, azt is kell crackelni. De csak akkor indul el ha nincs rajta magyarítás :(
  • tibor16
    Működnie kell, nekem is probléma volt, de a magyarítással is működött ez az átváltozásos dolog...
  • Esrohnoil
    Letölthető a Gothic első részének demo verziója ANGOLUL innen.
    Elsősorban annak aki nem ismeri még a játékot, v. aki az angol verzióra kíváncsi.
  • Csoder
    Lassú vagyok... :S
  • Csoder
    Szedd csak le, és úgy csalogasd oda baalt :)
  • pavelcs
    Próba megtörtént, magyarosítás nélkül is kibasz. Acces violation hibával.
  • pavelcs
    Erről a konzol babrálásról semmit nem találtam.
    Ill. az csak a sacreddel kapcsolatban hozta be agoogle.
    Magyarosítás az van fenn, végülis egy próbát megér ha addig leveszem.
    De ha rátalálsz erre a konzolosra, szolj.
  • Molnibalage
    Hmmm... Van egy konzolos megoldás is. Google keresővel hamar rátalálsz. Magyarosítás vann fent? A konzolos babrálás idjén ki kell lőni.
  • pavelcs
    Ha odacsalom és visszaváltozom, akkor application errorral kifagy., Ujraraktam, betöltöttem, kifagy. A megoldas az ujrakezdes? Nincs mentésem az ork temetőn kívűlről. Pedig 5 mentést használtam egymás után :p
  • Molnibalage
    Ez a bug a játékban. Vegyél vérlégy tekercset, változz át és csald az oszlopok közé. Változz vissza és már működik a dolog.
  • pavelcs
    Elakadtam az Ork temetőben. A leírás szerint a Baal felolvassa a Teleport tekercset ha a 4 oszlop közé állok. De nekem oda sem jön. Az előző teremben várakozik, és semmit sem csinál. Ha van ötletetek dobjatok meg vele plz.
  • Csoder
    Gyúrjá' vazze, gyúrjá'! ;-) Kezd a húsbogarakkal, azok nem fognak nehézségeket okozni. :D
  • pavelcs
    Köszönöm szépen a segítséget, f@szán működik, de az irányítást még szokni kell. meg furcsa hogy seperc alatt meghalhatok :) Mentés 2 percenként :)
  • Csoder
    Az ini fájl? A Gothic főkönyvtárban találod, nyisd meg pl. wordpaddal és keres meg a Subtitles sort, majd az ottani értéket állítsd 1-re. (a .ini fájlkiterjesztés lehet hogy nálad nem látszik, az ne tévesszen meg)
  • pavelcs
    Én is most raktam fel az első részt, meg a magyarosítást. A párbeszédablak sajnos nekem sem látszik, hiaba kapcsolom be. A honosítás leírásában benne van: a Gothic.ini=0 -t írjuk át gothic.ini=1 -re hogy helyesen működjön. Megmondaná vki hogy ez hol van?
    Előre is thx!
  • Ottto
    Nem hinném hogy eljutunk a 10ig, legalábbis remélem, hogy nem (hisz a rókabőr is elfogy egyszer)
    Amiről te beszélsz az a Gothic Online és sztem eddig a Pyranhak is elmennek, mihelyt befejezték a singleplayer részeket :j
  • Randal
    Azért emiatt lehet, hogy érdemes lenne megvenni. Bár akkor lehet néhány dolgot újrafordítani, ha ilyen irányú hibák is javítva vannak benne (mivel vannak)...
    A jobb graf sose hátrány.

Bár mondjuk elképzelem oilyan 2020 körül:
    Egyesített Gothic 1-10 széria egyben, összedolgozott világgal, új szereplőkkel, új szörnyekkel, teljesen 3d, benne mozoghatsz a világban, itt tényleg TE vagy a főhős:))))
  • Ottto
    Valamivel részletgazdagabb grafika, +patchek, de állítólag semmi különös újítást nem vezetnek be

Más:
    Mikor megláttam a feliratot a WoGn: Gothic- The Movie elfogott a szédülés és az első gondolatom: "Jajj, ne! Már megint!" Aztán megnéztem a Trélert és hálistennek minden rémkép elszállt a szemem elől. Ez igen érdekes lesz, imádom az ingame videókat, hátmég egy full filmet :) Mellesleg meglesz német és angol nyelven is tehát már ezért sem kell nyaggatnunk a T.M.T. Teamet (Ők csinálják)
    Itt lehet beszélni a filmről!
    Itt te is megmondhatod mi legyen benne (bár szavazat alapú az egész)
    Március végére a német film a kezünkben lesz ha minden igaz, az angol meg utána.
  • grebber
    Újra kiadják a Gothic I-et

[2006. február 11. @ 02:00 - Berkenye]
    Az RPGDot információi szerint újra kiadják a még mindig nagyon népszerű Gothic első részét, nemzetközi változatban. Ami azt illeti, a rengeteg hibát is kijavíthatnák benne... A Piranha Bytes elnöke, Michael Rüve a Gothic 3-ra vonatkozó kérdéseire adott válaszok közben ejtette el, hogy már dolgoznak az első rész új változatán is, amely még a hónap végén újra ellepheti a boltokat, meg a cég webshopját.

info: Gamestar
  • Randal
    game+patch+magyarosítás+plusz elolvasni a telepítő szövegét és ollé megvan a megoldás:)
  • GDI
    Nemakartalak vele megsérteni :)
  • Keti
    Köszi, de nekem is volt annyi sütnivalóm hogy azt megnézzem. Most sikerült, újból telepítettem, de patchot nem tettem rá. Így legalább magyar.
  • GDI
    Optionsban bekell állitani hogy legyen felirat..Ha jol emléxem
  • Keti
    Sziasztok! Gondom akadt a Gothic 1-el. Felraktram a játékot + patch + magyarosítás, s ekkor felül eltűnt a szöveg. Nektek jól működik? Vagy ne tegyem fel a patchot, a játék 1.08j verziós (gamestar játék).
  • Axsys
    Nem adnak az újsághoz olyat ami ne menne az aktuális oprendszereken.
  • Ottto
    Persze
  • Keti
    A fiam megkapta a Gothic gamestaros játékot. Szerintetek menni fog ez XP-n, mivel régi játék?
  • Mészy
    ctrl+előre
  • Teleki Pali Rws
    Hello , hogy lehet fölveni a tárgyakat?
  • c115
    csa én tegnap játszottam végig tök király jön a gothic 2.
  • Csoder
    thx
    Erre nem is figyeltem, a Magyarítás listában, és a Magyarításaink menüpontban keresgéltem
  • drH
    Fellelhető a magyaritasok.hu-n, a minap szedtem le.... A letöltés szekcióban, szépen minden játék kategorizálva van...
  • Csoder
    Üdv,
    Kellene a Gothic videóinak magyar feliratozása. Sajn' se a Gamestarról, se Randal honlapjáról nem tudtam lehúzni.

Megköszönném
  • drH
    Hát, ha némi pénzt rászánsz, valamelyxik lapszámban volt teljes játék a GameStarban. csökkentett áron meg lehet venni a régi lapszámokat az irodájukban...
  • XeroX
    Valaki tudna dobni egy linket a redmail(kukac)freemail(pont)hu -ra , hogy honnan tudnám letöleni a játékot? Nosztalgiázni szetnék, de nemtalálom sehol.
    Thx