Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
kinél lehet altató tekercset venni?
és egyáltalán hogy lehet szerezni ore-t? :-/
sehol se találok ore-t na meg egy fityingem sincsen 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

grebber
Hát ez fasza mondhatom sehogy sem tudok továbbjutni innen 😞
Kinál lehet átváltozási varázstekercset venni?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Azt tudom már egy mumiánál sincs semmi.
Eladom amit gyûjtöttem azt megyek Mordraghoz árulkodni mert egyik feladatban ottvolt hogy el lehet mondani neki is mi történt a mocsárban hátha kapok busás pontokat.Annyi ork fegyverem van mint az állat megszedem magam ércel 😄

tibor16
jaa és el ne felejtsd kifosztani a kriptákat... mer aztán itt van minden... jóformán meggazdagodik az ember...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
a lényeg Lukor az oszlopok között legyen, akkor változz vissza - akkor megy tovább a játék...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Szerintem neked is az lehet a baj mint nekem is!! Gondolom hogy magyarul játszod. Addig le szoktam szedni a magyaritást amig ki nem jövök az orktemplomból. Ez jó szokott lenni.

CarajoEsp
Ez egy bug. Ha van nálad Vérlégy varázslat, akkor változz át valahol és menj a Templomos elé, majd hagyd, hogy kövessen ,de vigyázz , hogy ne öljön meg. Ha követ, vidd abba a terembe, ahol az egyetlen Ork harcos volt, illetve, ahol van négy ilyen oszlopszerûség, és ha a gözelében van a Guru, akkor nyomj egy Entert.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

grebber
Valaki segítsen #2474!!!!!!!!!!

CarajoEsp
Huhhhh. Hát másodszorra is végigvittem eme gyöngyszemet és azt kell mondjam, hogymegint megért, mert olyan élmény volt Tûzmágusként végigjátszani és minden helyszínt alaposabban végigjárni, mint semelyik másik játékban. 33.-as szintû lettem és majd 30 óra volt a végigjátszás, ami még ígyis rövidebb lett, mint elsõre. Ami nagyon tetszett, hogy Gólemekkel iszonyat könnyû volta vége, azok lezúztak mindenkit😊 Szóval Gothic forever.

Broafka
majdnem akartam mondani hogy mit csináljál amikor rájöttem hogy csak egy pár napja van meg a játék, és még egyik csapathoz sem csatlakoztam 😄
(azt hittem G2-rõl van szó, aztán látom hogy G1 😊

grebber
JAJ valaki help ez BUG vagy valamit nem találtam meg?!! Az van hogy ott vagyok az Ork temetõben 2 templomossal akikhez még véletlenül sem lehet szólni meg az a másik csoka a neve ne ugrik be odaadtam neki a két pergamendarabot.
Most mit kell csinálni???Mindent végigjártam összes ork halott de nem tom mi van.
Visszamentem a mocsárba aki küldött de õ nem mond semmit 😞
Nemtom mi van most😞

grebber
Hát ja elsõre lezuzott a picsába 😄

Hát tettem fõlöslegesen egy karistot még nem volt infom lol miért lett volna 😞
Most megyek a régi bányába Kalom kérésére azt hogy ot mi vár rám tárnarákatak de gyenge vagy szvsz 😞

Esrohnoil
Mikor elõször a régi táborhoz csatlakoztam, Gomez pofája már akkor ellenszenves volt... Ha véletlenül kimondtam Y’Berion nevét... XD

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Na bejutottam Y’Berion-hoz 😄 adott egy küldetést lezutam a csókát aki el akarta tulajdonítani a fókuszt.Ez már a 2, fejezet.Most megyek vissza a régi táborba azt beköpöm õket 😄

Esrohnoil
Elsõsorban Y’Berion-al beszélj. Õ a templomban található ami a sziklafalban van a Mocsári Táboron belül. Utána lesz dolgod bõven. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Na csatlakoztam a régi táborhoz és azt a feladatot kapjak menjek a mocsárba a tesókhoz és tudjak meg minél többet az ércrõl.
Namármost nagyon sok emberrel beszéltem de érc még hirbe sem volt 😞 Kivel kéne beszélni ez ügyben?

tibor16
Az addonban szerepel a legtöbbjük... pl Raven az egyik fõ ellen...

CarajoEsp
😊 Én nekem már jó rég meg volt a kettõ, de tudtam, hogy elõször az elsõ résszel akarok játszani, így megvártam míg az is meglett és tavaly vittem végig elõször.(Szóval én nem most kezdtem😊. Aztán utána a másodikat. Nekem mindkettõ egyformán tetszett, de persze nekem is nagyon hiányzott a kettõbõl a sok flúgos forma😊

Emlekeztek meg milyen sokan akartak osszehasonlitgatni a Gothicot es a Morrowindet? Mindket jatek nagyon jo volt, nem tudom miert akartak mindenaron kihozni az egyiket jobbnak.
A Gothic 1 nagyon hangulatos, foleg a kupola miatt es a valtozatos vilag (3-fele tabor, sokfele hozzaallas) miatt. En akkor jatszottam eloszor olyan jatekkal, amiben a nyers hust meg lehetett sutni es tobb penzert eladni. Tudom, ez aprosag, megis igencsak megfogott. Es meg sorolhatnam.
tibor16
Az Addonnal másodjára kb 100 óra tiszta játékidõm volt. Ezt nyugodtan lehet duplázni (kb - mentés/visszatöltés) és kijön az a pár hónap, amit jáccottam vele. Igaz, nem kapkodtam el, de jól mutatja, így is lehet meg úgy is. A sima G2 játékidõre már nem emléxem, de biztos volt vagy 60-70 óra.

Javaslom a Regi Banyaban szerezd meg a 36-os sebzesu ijat meg az ugyesseg gyurut, annal jobb kezdofelszereles tenyleg nincs. Csak vigyazz, hogy neves templomos ne haljon meg.
grebber
Nekem az 1 egy az egybe 2 eddig. 😄 na szóval értitek.

Én elöször beáltam árnyéknak, majd örnek...
Marha nagy élmény volt. Már a megérkezés is a kolóniába.
Lezuhansz, majd kimászol a vízból ,
-Isten hozott a kolóniában<#boxer>
most is beleborsózik a hátam :o))

Yang: Skandi- senior shao wari

Esrohnoil
Én is templomos voltam elõször, de az naon régen volt, mikor kijött a játék. 😊
Látom sokan most kaptak rá igazán az elsõ részre. 😄
2. után játszani vele nem tom milyen érzés, mindenesetre elsõ után kicsit úgy tûnt, mintha a 2. nem adta volna vissza ugyanúgy a hangulatot.
Bevallom, rohadtul hiányzott a kupola, meg az h. annyi hülye volt összezárva. 😄

grebber
Gothic 2 nekem 36 órát vett igénybe.Ezt még tolom 😄

Broafka
huh, úgy érzem ez a játék jó sokáig fog tartani mire végigviszem :-/
vagy 2 hét az biztos beleszámítva hogy hétköznap max 2-3 órát játszhatok, ha nem kevesebbet :-/

Az lehet a baj hogy amit Diegonak kell vinni a régi bányából levelet azt még mielött oda adnád Diegonak, oda kell adni Laresnek. Vagy Mordrag miután elvitt az új táborba ad egy gyürüt azt is oda kell adni Laresnek. Szerintem ez lehet.

grebber
Amugy érdekesség lehet elnéztem valamit lehet nem.
Az új táborba ha Laresékhez akarok csatlakozni minden megvan ami kell de ha arra viszem hogy kész vagyok e már a csatlakozásra kiirja hogy 5-ös szint kell pedig már 6-os vagyok.Mitõl van ez BUG vagy elnéztem valamit?

A Cor Calom egy nagyon befolyásos guru. Õ dönti ell mikor álsz készen arra hogy tanonc legyél. Késöbb meg add egy rakás küldit. A mocsár táborban fönt van a kunyhója, meg ismered mert testõr védi az ajtaját.

Broafka
hol találom azt a Cor Calorm nevezetet?

CarajoEsp
Én templomossal voltam elõször, azzal jó volt a játék. Ám most, hogy tûzmágus vagyok, most sokkal többet bolyongok és vagdalkozok a ronda dögökkel, mert jobban rászorulok. Szerintem, ha teljesen érteni akarod a történetet és a legkönnyebben akarod végigvinni, akkor templomos legyél a mocsári táborban.

Broafka
hát alakulgat, csak kicsit nehéznek tûnik hogy a szörnyek egy kicsit erõsnek tûnnek, alig kapok xp-t nagy a világ, és mindent ore-ban mérnek
de akkor melyik a legkönnyebb?
csak mert a Gothic2-ben is változatos a tûzmágus mégis vért lehet tõle pisilni néha, és nem akarok rosz benyomást a játéról 😊
nekem most az kéne amelyikkel a legkönnyebb végigmenni, majd ha végigmentem akkor majd újból kezdem és akkor kicsit tisztábban fogom látni a dolgokat

Akkor ezek szerint megy a játék. Meg barátkoztál az irányitással?

Igaza lehet Vatras-nak. A tûzmágus karakter a legfordulatosabb.

Lehetsz árny-abból õr vagy tûz mágus.
Lehetsz tanonc-abból templomos harcos.
Lehetsz zsivány-abból zsoldos vagy viz mágus.
Mindegyik jó. Attól függ hogy ki melyik karaktert szereti.
Egy tanács tüzmágus legyél, és a végén ha jól csinálod, rá jössz hogy miért mondom ezt.
Broafka
ha egy kezdõ vagyok aki soha nem játszott még az 1-el akkor melyik céhet válasszam?
egyáltalán milyenek vannak?
melyikkel egyszerûbb?

Sajna.
Esrohnoil
Gurunak sehogy.

Esrohnoil
Szerintem meg az elsõ rész sokkal hangulatosabb... de majd meglátod. 😄

Sziasztok. Valaki meg tudná nekem mondani hogy,hogy lehet gurunak állni???
Hát.Igen. Ez régebbi konstrukció. De meg lehet szokni. Ez annak furcsa aki a 2-vel kezdte!

Broafka
jézusom, most szereztem meg a gothic1-et, a kicsit nézhatetlen grafikán kívûl az egér irányítás elég idegölõ, a gothic2-ben jobban volt megoldva az egér :-/

Esrohnoil
😄
Ne aggódj, lesznek majd vértek jó áron. 😊
Azt a fegyvert meg ráértél volna közvetlenül csatlakozás elõtt visszaadni.

grebber
Én ezeket sajna nem tudom 😞 minden kibaszott pontba kerül miért nem érce hogy szakadna rájük az ég.

grebber
Vissza én!

Esrohnoil
Én is csak az akrobatikát tanultam meg belõle. 😄

CarajoEsp
Ha a régi táborhoz akarsz csatlakozni, nem muszáj legyõzni. Meg lehet oldani anélkül, sõt pontot sem kell költeni valamilyen tolvaj képesség megtanulására, anélkül is bevesznek.

Esrohnoil
Volt egy küldi ahol venni kellett egy fegyvert és visszavinni a gazdájának. Visszavitted?

grebber
Hát én csatlakozni akarokde le kell gyurni az arénában a csókát azt meg sem tudom sebezni. 😞