1056
The Lord of the Rings
  • Ramza
    Persze, parancsolj:
    http://mp3market.freeweb.hu/
    Nem tudom, hogy fent van-e még, de szerintem csak jó gyors kapcsolattal próbáld, 64k-s isdn-el 2 kb/s volt a letöltési sebesség :(
    sebaj, újabb érv, hogy megvegyem :)
  • Efreet
    a sírbuckákról is van szó, hogy belekerül... elvégre egyetlen jelenet (Aragorn odaadja nekik a kardokat) az, amit ki kell vágni, és bepakolni elé.
    még több csatajelenet? hurrá :(
  • marlowe
    Igen tényleg minden DVD rendezői változat lesz, legalábbis a rendező ezt nyilatkozta.
    ( Főként a csatajalenetekből kerül bele vissza )

Most egyébként terjed a neten egy 4db SVCD-s verzió...
    Még nem néztem meg, de szerintem csak valami lopott promóciós anyag lehet(tehát még nem a rendezői verzió), vagy mittudoménmi, majd megnézem aztán hasonlítok.

• Sephi
    hat szal en azon fetrengtem a rehegestol:)
  • I.C.ram
    szinkronnal
  • I.C.ram
    nekem meg is van CD-n
  • Nuki
    Egy nyúlpörkölt rendel! ;) Esetleg ki látta a gyaloggaloppot?
  • I.C.ram
    tudjatok mi kene?? Gyuruk ura online RPG! habar lehet hogy nem lehetne kiaknazni a lehetosegeket! :(
  • EqUiNooX
    lehet, de ha ilyen minőséget tud produkálni valaki videokazettárol felvéve, akkor az jelentkezzen, viszek párszáz kazettát..
  • Efreet
    Tim a nagy varázsló, ki tüzet tud gyújtani kova és öngyújtó nélkül... RUL! :))) (párszor hallatszik, hogy meg is van vágva picit a szinkron, hogy stimmeljen. így ismeretlenül is hatalmas köszi annak, aki megcsinálta, eszetlen nagy munka lehetett)
  • Ramza
    Nem, csak az emberi találékonyságot dicsőítem
  • Efreet
    valami gond van? kötözködsz???
  • Ramza
  • Efreet
    szerintem az a Shrek szinkronos divX olyasfajta módon készült, mint a Gyaloggalopp DVDrip a magyar szinkronnal... valaki a videókaziról fölémásolta.
  • Ramza
    Akkor bocs, ezt nem tudtam! Egyébként abszolút reális, csak azt nem tudom, hogy a bolti verzióval miért tökölnek ennyi ideje!
  • EqUiNooX
    a magyar szinkronos Shrek DVD 1cd-s (nekem legalábbis) rip már egy honapja lassan letölthető volt ftpkről, igaz egy időben a feliratos/sub-os angol nyelvű változattal..
  • Efreet
    lehet, hogy egyeseknek megvan, de boltban a szinkronos DVD-t 29-re jelentették be... több helyen is ezt írják.
  • Nuki
    Ejnye Efreet ! (nem olvastam hátra úgyhogy javíccsatok ki ha tévedek):
    Egyeseknek már a Shrek nemhogy dvd-n van meg szinkronban, még a saját tulajdon számtogépén is rajta van (lehet, neked is megvan)
  • EqUiNooX
    ja, a marketen fenn volt, nem is olyan régen.. de az az igazság, hogy a film nélkül nem olyan jo. Illetve jo a zene, de az igazi hatás nekem csak a filmmel együtt volt jo, hiába hallgattam mp3ban, és jutottak eszembe a film részletei, valahogy az igazi akkor volt, amikor ott ültem és a filmmel együtt hallgattam.
  • Efreet
    Ramza: Shrek DVD (valsz. magyar szinkronnal) jan 29-re van bejelentve.
  • Blo
    Naszóval a nézőkről, annyit, hogy amikor a Corvinban megnéztem, a főcímnél és a végén mindenki megtapsolta...
  • Ramza
    Mivel mást is érdekelhet, utánanéztem ennek. Warner honlapon semmi infó, New Line honlapon dettó. Aztán a film hivatalos honlapján találtam ezt:
    "National Geographic Beyond the Movie: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - available Feb. 5 on Video and Feb. 19 on DVD."

Szerintem ezzel keveri mindenki, pedig ez csak egy "hogyan készült" dvd lesz. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legkorábban dvd-t az egyesült államokban a premier után hat hónappal adnak ki. Legkorábban! És mire abból magyar feliratos verzió lesz, addigra lemegy a nap (a hónapok óta kintlévő Shrek dvd-t még mindig nem tudták lefordítani). Szóval szerintem senkinek ne legyenek illúziói :(
  • Rincewind
    Itt írta valaki, hogy e hónap végén jön a DVD. Már nem kell olyan sokat várni! :)
  • Ramza

Inkább maradtak volna a fejlesztők apjuk farkában...
  • Ramza
    Jól van na, nem mind a hármat :) De egyet se, szerintem a divx csak a mozi és/vagy a könyv után jöhet :) Bár inkább megvárom a dvd-t.
  • Blasta
    Csak móka volt ecsém! Letölteni mind a 3-at MA?????
  • Efreet
    van benne több mint 30 perc hosszú snitt... rul.
  • Ramza
    Hát amikor néhány éve tv-ben ment, akkor elkezdtük tépve nézni... kb. olyan volt fél óra után, mintha letelt volna a 7 óra :))) De ejnye, mit is írok ilyen csúnyaságokat ;)
  • Efreet
    az bizony. nekem nagyon bejött, úgy belassultam töle, király volt... azóta megnéztem tvben még 2X, de várom, hogy a Tabán mozi újra leadja... kíváncsi vagyok ki mer velem eljönni megnézni...
  • Ramza
    Magánügyed, de szerintem nagy hibát követsz el ezzel :(
    Mondjuk a tegnapi Corvinos "néző-élményeim" után én is arra vágyok, hogy bunkók nélküli moziban nézzem meg... ehh, nem is idegesítem magamat.
  • Ramza
    Mi volt az? Sátántangó? Ha fizetnének sem kellene :)))
  • Efreet
    Szauron gyakorlatilag maga az Egy Gyürü. rá (se) hat. Szarumán és Gandalf se lett volna láthatatlan töle, ha nem akarnak...
  • Efreet
    letöltöd? 2004 végén majd talán... érdemes megnézni, hidd el. meg elolvasni is.
  • Blasta
    Aha. Hát ez a gond ezekkel a megaregény adaptációkkal! Akkor inkább ma letöltöm mind a 3 részt és megnézem otthon! Na kösz a segítséget arcz!
  • Efreet
    Én :)
    amúgy nekem a több mint 7órás filmre négyszáz pénz volt a beugró...
  • Laalee
    nameg ki fizetne 4-5000 ft os mozijegyet :)
  • Efreet
    az a difi, hogy amikor idáig jutsz a könyvben, akkor leveszed a polcról a következö kötetet, és olvasol tovább... itt meg... várakozol.. ez nem finish, csak egy kis pihi, hogy ne nézz 9 órányi filmet egyben (én spec már 7fölöttit néztem, bajom nem lett töle, dehát az átlag mozibajáró belepusztulna)
  • Ramza
    El kell, hogy keserítselek: de bizony ez a vége. És ez így van rendjén. Amúgy amaga módján be van fejezve, és kerek a sztori.
  • Blasta
    Hali srácz!

Azt hallottam, hogy a film vége az olyasmi, mint a Birodalom Visszavág vége. Tehát "megyünk Han-ért, Oké mennyünk" snitt. Magyarul nincs befejezve? Tudom, hogy sorozat, de azért ugye nem ilyen a vége. Mint egy barátok közt egy epizódjának a vége! (a könyvet soha nem tudtam megszerezni, nem ismerem a sztorit)
    Nem mintha számítana, csak nem vagyok odáig ezektől a finish-ektől. Tehát??
  • Rincewind
    Nos Bilbó igazából nekem se tetszett! Ellenben Frodó szerintem telitalálat, ahogyan Gandalf is! Elronddal már megbarátkoztam, de Galadriel nekem is unszimpi lett! :(