A Gyűrűk Ura

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is ezt szerettem volna😊))a bg-féle rpg-t belőle azt talán nem basszák el😊))

Nemm ezt nem azért mondtam...csak az ilyen film vagy könyvből készült játékokat kivétel nélkül elbasszák azzal hogy sietnek és leszarják hogy a játék jó legyen...na jó talán a Blade Runner kivétel

Laalee
ezt a jatekot is csak a neve adja el... mint az összes többi filmbol keszitett szart. csinaltak volna inkabb valami BG fele rpg t 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

GAMECUBE
ne jajjozz, akit erdekel a film konyv, leeht a jatek is lazba hozza, lehet teged nem, sot semmi a vliagon, sajnalom nem neked szolt.
Jajj ne...

GAMECUBE

remelem jon ez a cucc minden konzolra😊
GAMECUBE
lehet off topic, de nem annyira.

gyuruk ura- xbox:

Jah amikor én néztem akkor is tele volt 2 éves gyerekkel érkező szülő...2 percenként futkostak a vászon alatt ide-oda,közbe meg a szüleik meg próbálták csitítani őket.Nem tudom,de lehet hogy valami mesefilmet vártak,de akkor ezt alaposan megsz*pták!Aki jó közönséggel nézte talán nem hiszi el,de rohadtul zavaró,ha ilyen jó filmet néznél!

Rincewind
Én mind a kétszer elég jó közönséget fogtam ki! Nem voltak pofázások, legalábbis negatív nem! Olyan volt, hogy anyuka bőszen magyarázza a kislányának a törénetet, az meg folyamatosan kérdez! De legalább tetszett nekik. Meg egyszer egy idegbajos ült mellettem és folyamatosan rángatta a lábát és persze rengett az egész széksor... 😊)
Én egy hihetetlenül jámbor ember vagyok, de azért az ilyen pillanatokban szívesen venném elő a shotgun-t... Bár kár a lőszerért.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hustler_hu
Hehe ... erre a mogottem ulo beszolasra nekem is van peldam : "Mi a faszert akartad megnezni ezt ..." "En akartam ... nem is en akartam ... huu de szar volt ... elaludtam rajta " "Bazkiii ... menjunk inkabb inni ..."
Efreet
nyugateurópában rengeteg országban kötelezö olvasmány...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

EqUiNoX
"...Új-Zéland egyébként roppant büszke a trilógiára, és hálás a járulékos gazdasági elonyök miatt. A forgatás közel 200 millió dollárt pumpált a fováros, Wellington gazdaságába, csaknem 2000 embernek adott munkát. Az elonyök még teljesebb kiaknázása végett nemcsak, hogy Gyuruk Ura ügyi minisztert választott a parlament..." bla-bla..

lesz ennek folytatása, kérdés hogy mien szinten és melyik orán..mert igy szemléltetős eszközzel - film - és magával a történettel, ami az emberiség szerves része amiota elkészült, nem fogják annyiban hagyni itt nálunk sem. kérdés, hogy elemi/közép/felső oktatás és milyen tárgy keretein belül.. de ez persze mind szerintem :]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Rincewind
Szerintem Boromir halála nagyon szép volt! Példája volt az emberi akaraterőnek és mások irámti odaadásnak! 3 nyílvesszővel is küzd, pedig tudja, hogy meg fog halni, de nem adja fel, hisz a barátait védelmezi! Én nem találtam hosszúnak, szerintem jó volt így!
Persze Liv Taylor igazábor Tyler, ugyen csak elírtad? 😊))
EqUiNoX
január végén jön ki a DVD, ha minden igaz..

EqUiNoX
Nemtok mondani hogy mi a legjobb rész benne, nekem nagyon teccett végig, de ha már ki kellene valamit választani az egészből, akkor a "máguspárbaj" lenne az. Az nagyon teccett.

gothic
Itt szerintem Boromir halálára gondolsz. Szerintem azért volt ilyen hosszú a haláltusája, hogy "szép" legyen. Lássék az, hogy küzd az életéért, próbál tovább harcolni Frodóért és a szövetségért, bizonyítson azok után, hogy nem tudott ellenállni a gyűrű hatalmának. (Ez irodalomórára is jó lenne...)

Ja és Gandalf RULEZ!!
Fekete lovasok nagyon jók. Az a jelenet tetszett a legjobban (bár több is volt), amikor üldözik Liv Taylor-t és Frodót. Nem semmi, ahogy meg volt filmezve. És amikor a víz előtör a szurdokból lovak alakjában. Aztán a démon. A bányák mélyén. Uhh, az aztán igen félelmetes volt. Vagy amikor Frodó felhúzza a gyűrűt és egy különös világba kerül. Páratlan az biztos.

Egyébként én is egyetértek az előttem felszólalókkal, hogy voltak emberek akik, azt sem tudták mit fognak megnézni, csak beültek és szídták a filmet, mert nem ilyenre számítottak. Amikor a villamoson mentem haza, ezt hallottam többek között:

Ezt a baromságot! Annak a gyereknek, Frodó vagy mi a ***, láttad milyen volt a lába? Na itt temettem arcomba a kezem. Bunkók voltak a javából. Gondolom az, hogy Hobbit mit sem mond nekik. Gondolták valamilyen jó kis akció filmre ültek be ami a középkori világban játszódik (melyre több utalásuk is volt) aztán lehet tömni kukoricával a majmot közben.

Az is nagyon ari jelenet volt amikor (még a film elején) a kis hobbitoknak mesélt az a hobbit, akinél a gyűrű volt. Bocsi de a nevére nem emlékszem. Nagyon jól kiválasztották a gyerekeket. Olyan ártatlan pofijuk volt. Aranyosak voltak az biztos! De ez igaz bármely szereplőre is. Nagyon odafigyeltek a készítők és ez sokat számít.

Ami nem tetszett, amikor eltalálják nyílvesszővel az egyik embert. Nevet itt sem tudok. Lényeg, hogy az a ronda dög hármat belelő. És a pasi feláll, és újra és újra, aztán szép lassan meghal, barátja keze között. Ezt egy kicsit erőltetettnek éreztem, de biztos így van megírva. Na legyetek jók... 😊)
magus
Én is megnéztem:
RÖVID

Dehát ez a megfilmesítés.. Szerintem csak egy jó összefoglaló...

Wenik
Udv
A szamomra leginkabb eltalalt resz a Megye. A Dombbal, a kis kerek ajto,hobbitok etc.... Ahogy elkepzeltem.

Rincewind
Én móriát találtam a legjobbnak! Nincs rá jobb szó, csak a csodálatos, ahogyan az ősi törpe csarnokokat megjelenítették! Szóval nagyon ott van. 😊)
gothic
Arra biztatnék mindenkit, hogy említsük meg, hogy mik vagy mely részletek tetszettek a legjobban a filmben, bár tudom, hogy nagyon nehéz kiemelni bármit is. Az én kedvenceim: a lidércek (fekete lovasok), Gandalf haragra gerjed Bilbóval szemben, a gyűrű kísértései (Galadriel, Frodó, Bilbó). Úgy látszik a sötét oldal szimpatizáns lettem! Lehet, hogy a gyűrű hatalma átsugárzott a vásznon ?

gothic
Ha hasonlóságot fedeztél fel a szerepjátékok és film között, ez azért van, mert minden szerepjáték alapja A Gűrűk Ura! Szerepjáték figurák mágus, harcos, tünde (elf), törpék, orcok, trollok, stb, mind Tolkien alapművének köszönhető. A szerepjátékok "kliséi" is innen vannak: mágikus botok, gyűrűk, nyakékek, bűvös fegyverek, páncélok valamint eseménynaplók, ahogy mondod még a játékmenet is a könyvből lett "lopva". Szerintem ez nem probléma. Nekem jó volt látni a filmeben ezeket a jól ismert dolgokat!

Megnéztem. Volt már több olyan film is ami nagyobb hatást tett rám. A Gyűrűk Ura is így kezdte, de a második óra után, kicsit unalmas lett. A tipikus szerepjátékok hibájába esett az alkotás. Most átmegyünk ezen a helyen ahol lesz ilyen és olyan szörny vagy egyéb és folytatjuk utunkat, aztán megint és megint. Számomra onnantól fakult meg a mozi, amikor Gandalf lezuhant a mélybe. Addig iszonyatosan jó volt a film. Félelmetesen jól megcsinálták a jeleneteket. De utána. Kár érte, mert így nem úgy jöttem ki a moziból, hogy teljes tüze lángolt volna bennem az érzéseknek. És a vége..... Azért lehetett volna jobb is. Nem csak puff vége van és majd jön a folytatás. Azért ez nem a Barátok közt ami holnap már folytatódik. Na mind1. Ettől függetlenül nagy film. Csak láttam már jóval jobbat is. Ez van.
EqUiNoX
igazad van, a divxes, agyontömöritett 1 cd-s film a 14es monitoron klasszissokkal jobb, mint a plázában vetitett vacak..

Rincewind
És jól látod abban a fasza felbontásban??? 😊))))
Hmuda
Oops, kétszer ment. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kár hogy Csokás Mártonra ilyen kevés szerep jutott a filmben. Nembiztos de úgy emlékszem többet dumált a könyvben Lorien királya, nem?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kár hogy Csokás Mártonra ilyen kevés szerep jutott a filmben. Nembiztos de úgy emlékszem többet dumált a könyvben Lorien királya, nem?

GAMECUBE
ja ez igaz, telleg nem jol allitjak be a galadrielt ... de a vegen jol van minden😊
a lajikus szamara tutira nem szimpi az elejen 😊
Petyus_
Sziasztok!

Tényleg hatalmas a film, egyedül Galadrielt a haverom, aki nem olvasta, azt hitte, hogy gonosz... de végülis az a jelenet is nagyon jó, csak nem elég egyértelmű a "műveletlenek" számára. 😊

Nem tudjátok DVD-n mikor jön? A theonering.net azt írja, hogy igényektől függően fogják kiadni vagy sorban, vagy dobozban. Hát nekem nincs kedvem a dobozra várni! Látni akarom minden nap! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

GAMECUBE
epppen a zenejet halgatom, szerintem nagyon best.
GAMECUBE
Jobb ha moziba nezed meg😊
Egyebkent ilyen ftp meg hasonlo bizz basz progikal hamar meg lehet talalni, de elegge ramaty miniosegben.

Azert egy rohadt kis ezrest sajnalni ra..... szomoru
GAMECUBE
plazaban van feliratos is?
Jo tudni😊
akkor megvan a holnapi progim.
GAMECUBE
en kettonel tartok😊
de 7-8lesz belole azt csá😊
tobbet nem er😄
Csak magaddal cseszel ki... 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

petee
Nem ugy értem Gundark! Sok ökörség van benne! Pl:Repülő kulcsok,repulő seprűk,varázspálca stb.
Ált. iskolásoknak való! Nekunk ott a Gyűrűk ura!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Hustler_hu
nezzd meg moziban meg ilyesmi 😊)))
Rincewind
Feliratost is megnézem majd moziban! Majd a végén összeszámolom hányszor láttam a nagy vásznon 😄
zplayer
Nem tudja valaki honnan lehet letolteni? - hagyjuk a szoveget, hogy nezzuk meg a moziban meg ilyesmi 😊
Wenik
Udv

Hat en is megneztem es csatlakoznek azoknak a nepes taborahoz akiknek nagyon tetszett a film.
Szerintem nagyon is probaltak kovetni a konyv torteneti huseget, le a kalappal. egy dolog keserit el es az a tobbi resz megjelenesenek ideje.

Már kétszer csekkoltam, holnap valszeg a duna plázában megnézem feliratosan is, tényleg hihetetlen hatással bír ez a film!
Most zörög a zenéje a speakerből, valami csodás feelingje van! Itt a feliratos VCD-is, habár azt csak akkor fogom megnézni, ha épp eszembe jut egy rész amire kíváncsi vagyok.
Olyan apróságokkal tartja ébren az emberekben az érdeklődést a rendező, hogy az hihetetlen.
Babonázó hatású, másodszorra jobban tetszett mint először, a szinkron pedig nagyon jó!
GAMECUBE
Hat jah ram sem, meg egy par ezrest kiszed a zsebembol a dolog az tuti😊
balumaci
délelőtt láttam a filmet!
az a baj,hogy nagyon sűriett a cselekmény,sok rész ki is maradt,sok pedig más formában került a vászonra.

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

60-120 centisek

az elje elég uncsi...lassacskán 50 évesen el is indul VÉGRE!!

most olvasom...6. fejezet

Hmuda
Olvastad a könyvet?

Most néztem meg a filmet.Hááát...Nem akarok senkit
megbántani de én nem ezt vártam...