A Gyűrűk Ura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://mp3market.freeweb.hu/
Nem tudom, hogy fent van-e még, de szerintem csak jó gyors kapcsolattal próbáld, 64k-s isdn-el 2 kb/s volt a letöltési sebesség 😞
sebaj, újabb érv, hogy megvegyem 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
még több csatajelenet? hurrá 😞
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
( Főként a csatajalenetekből kerül bele vissza )
Most egyébként terjed a neten egy 4db SVCD-s verzió...
Még nem néztem meg, de szerintem csak valami lopott promóciós anyag lehet(tehát még nem a rendezői verzió), vagy mittudoménmi, majd megnézem aztán hasonlítok.
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egyeseknek már a Shrek nemhogy dvd-n van meg szinkronban, még a saját tulajdon számtogépén is rajta van (lehet, neked is megvan)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"National Geographic Beyond the Movie: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - available Feb. 5 on Video and Feb. 19 on DVD."
Szerintem ezzel keveri mindenki, pedig ez csak egy "hogyan készült" dvd lesz. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legkorábban dvd-t az egyesült államokban a premier után hat hónappal adnak ki. Legkorábban! És mire abból magyar feliratos verzió lesz, addigra lemegy a nap (a hónapok óta kintlévő Shrek dvd-t még mindig nem tudták lefordítani). Szóval szerintem senkinek ne legyenek illúziói 😞
Inkább maradtak volna a fejlesztők apjuk farkában...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mondjuk a tegnapi Corvinos "néző-élményeim" után én is arra vágyok, hogy bunkók nélküli moziban nézzem meg... ehh, nem is idegesítem magamat.
Na kösz a segítséget arcz!"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
amúgy nekem a több mint 7órás filmre négyszáz pénz volt a beugró...
Azt hallottam, hogy a film vége az olyasmi, mint a Birodalom Visszavág vége. Tehát "megyünk Han-ért, Oké mennyünk" snitt. Magyarul nincs befejezve? Tudom, hogy sorozat, de azért ugye nem ilyen a vége. Mint egy barátok közt egy epizódjának a vége! (a könyvet soha nem tudtam megszerezni, nem ismerem a sztorit)
Nem mintha számítana, csak nem vagyok odáig ezektől a finish-ektől. Tehát??
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Addig nem akartam hozzászólni a filmhez még nem láttam elégszer.Nos, 2 mozis és 2 eredeti nyelven hallgatott élmény után nagyjából összeálltak a gondolataim .Persze, az olvasok nagyobb része le se sz..ja mit írok,de talán lesznek olyanok akik egyet értenek velem egy-egy pontban ,mint ahogy már több olyan hozzászólást is láttam amivel én egyetértek.Tehát:
Sokat gondolkoztam azon,hogy a kezdés mennyire illik Tolkien művéhez.Úgy érzem teljesen eltalálták azt a stílust,amivel a nézőket felcsigázzák a filmre,s ez dicséretes.A kezdéssel kapcsolatban viszont van egy kis problémám is,ugyanis a csatajeleneteknél egyszer csak megjelenik SAURON a GYŰRŰvel az ujján.Lehet hogy most sokan elküldtök magatokban a halálba,de én nem emlékszem arra a könyvböl hogy SAURON látható lenne amikor rajta van a GYŰRŰ.Tény hogy a teljes hatalmat csak Ő tudja felszabadítani,de Rá miért nincs olyan hatással a varázserő,mint másokra?-vagy talán forgatókönyvi baki,remélem megadjátok a választ!Menjünk tovább.FRODÓ,GANDALF,BILBÓ,SAMU:Ezek a szeplők az én szemeben nem nagyon lettek eltalálva,leginkább BILBO.A többiek igazi szerepei még hátra vannak.GANDALF kissé gyengébbnek tűnik,mint ahogy elképzeltem(pl.ELROND kioktatja-)BILBO egyáltalán nem az akinek a HOBBIT alapján lefestette az író.FRODÓ öregebb és okosabb volt mikor útnak indult,SAMU pedig egy kissé máris túl óvatos,vigyázó,pedig ez csak folyamatosan alakult ki benne.A másik 2 hobbit soha nem volt a szívem csücske,most pedig már végképp eltávolodtak tőlem.Talán a folytatásban bizonyítanak.LEGOLAS,GIMLI,BOROMIR,ARAGORN,ARWEN:Az ő szerepüket egyszerüen el sem tudnám képzelni más által eljátszva.LEGOLAS az elf harcos mindig kecses.A sokat morgo GIMLI,mégis olyan nemes, törp létére.ARWEN magára őlti azokat a tul. amiket mindig is magam elé képzeltem az elfekről(eltekintve a lovas eseményektől)Vándor,aki szintén mindent magán hord amit az ember egy harcos,hős királytól elvárhat.BOROMIR a legfájóbb pont számomra a filmben,na fére ne értsetek,nekem soha nem volt vele semmi bajom,de most úgy megszerettem.Ő neki kellene mindvégig ARAGORN mellett harcolnia,hatalmas hős,legalábbis a film alatt teljesen ez az érzés tört rám.Ezek után még kiváncsibb leszek ÉOMERre.Ahogy már valaki írta,a halála elképesztően jól volt megcsinálva,mégha annyira letört is.Piszkos fél-orkok, nem fair harcosok ÍGY VAN?
ELROND,GALADRIEL:szörnyen unszimpatikusak,a könyv egyszerüen más képet tárt elém Róluk.SARUMAN:A kellemes csalódás,már most sajnálom,hogy GANDALF harc nélkül eltöri a botját,hiába DRACULA megint nagyot alkotott.
A film egészére nem találok szavakat,annyira jó.Ahogy mások is írták:ebben is van hiba,mint minden filmben,de itt egyszerűen leköt a film,és alig-alig veszed észre a bakit.
Engem leginkább az:"EZ a vége?","Miért nem varázsol ha egyszer varázsló?" és a "Miért folyik a ló lábán a vér?" című beszólások idegesítettek fel.Dehát a tudatlanság sajnos nem büntetendő,ezért nem vár rájuk várbörtön.A ZENE:akárhányszor alájátszottak valamit a műnek,engem szó szerint kirázott a hideg.legjobban a Móriában megszólaló dallamok tetszettek.Hát erre aztán senkinek sem lehet kifogása,ez maga a tökély.
Sajnos túl hosszúra nyúlt élménybeszámolóm,és fele annyit sem írtam mint amennyit szeretnék,ami még a fele sem lenne annak, ami jót a filmről el lehetne mondani!(I don’t know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve)Ezért elbúcsúzom s ha megengeditek,késöbb még írnék egy-két szót,mivel ezt már rég meg kellett volna tennem.
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
"$500 Million Worldwide
The weekend box office had a familiar ring to it as the J.R.R. Tolkien tale Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring remained the top draw for the fourth week in a row, earning an estimated $16.2 million, to bring its domestic total to $228.3 million. Combined with an overseas take of $280 million, the worldwide gross of LOTR has now exceeded $500 million. For the first time, however, the film has had to fend off a couple of significant challengers."
hiaba gyuruk ura rulezz..
pottert remelem bealazza bevetelekben is😊
Lehet, hogy még se olyan szar, mint némelyik kukoricazabáló borotváltfejű bördzsekis mozijáró állítja? 😊
van egy kardod a gyurud ket energia csik azt csá😊
lehet csak egy gyilok parti lesz, szep grafikaval.
es legalabb ugyanugy nezne ki a taj mint a filmben, mert az ott kaprazatos, ez pedig tul homalyos olyan sekely, fako, elettelen vacak.
Nem is érdemes vele foglalkozni!