350
-
Árnyvadász #112 Megpróbáljuk :)) thx -
KH #110 olvastátok a Gamespot review-t? (panaszolják, hogy mindenhol hungarian playerek vannak, és nyelvi korlátok miatt nem lehet játszani )
ezzel zárják:
"The famous saying "Don't judge a book by its cover" doesn't apply here--in this case, you can do just that. S.W.I.N.E. is ultimately a fun and challenging game and can be recommended to anyone who enjoys the RTS genre but doesn't take it too seriously."
a végkicsengés elég pozitív -
Árnyvadász #109 Textúrahibák mindig előjönnek. Single-be is meg multiba is. A patch sem segített rajta. Azért ez eléggé idegesítő. Az ember megveszi a gémet és nem hibátlan. Jó nem lehet minden ok, de ez a hiba igencsak idegesítő.... Azért a fejlesztők ezt letesztelhették volna normálisabban is.
Konfig: 800Mhz-es Duron, 256MB SDRAM és GeForce2MX 400-as Vkártya... Amúgy minden driver friss....A játék jó stratégia, de a hibák miatt inkább Age-ezünk, mert nem kóser ha nem látom az egységeit az ellenfélnek egy idő után, meg a sajátjaim négyzetes textúrákba vesznek el és a menübe lévő szavak szétesnek.... ! -
#107 Ebben a kuldiben? ott ahol a kerot tudom felvenni? arra gondolsz mint taborra? -
#106 OTT allnak most az egysegeim! de sehol semmilyen tank! a masik felszallo palya vegen is lehetnek? -
#105 Ez a problema nekem is elojott! pedig tok mas konfigom van!! :((( -
Anee #103 meg északnyugaton van a disznó tábor azt is le kell rohanni -
GuMiSZu #102 Hi!
miért van az, hogy ha játszok, akkor el kezd NAGYON szemetelni a kép ????????
ISZONYAT nem látok semmit sem csak pacát!!!
gép: ASUS7100 , 1G-TB, 256 RAM, MSI, WinME
?? help a legujabb driver meg directx (8.1) van fent... MÉÉÉÉÉÉÉ???????
HLP -
#101 felkell menni az a pancelos egysegeiddel a repter eszaki reszere ahol a felszallopalya veget er mert ott van meg egy ket tank! vigyazz mert van tavolra lovos is! meg egy foldbeasott konnyutank. -
#99 Sziasztok! Nekem nem hardverrol lenne kerdesem hanem segitseg kellene a jatekban! A nyuszikkal nyomulok, persze meg nagyon az elejen vagyok, kb 3. palya, ahol a repteret kell elfoglalni es a kerot oda vinni, megvan a kero odavittem a repterre, minden cocat kiturtam es megsem tortenik semmi! :( mi a teendo?? -
#98 Az aknarakó nagyon jól jöhet ám némelyik küldetésnél! Úgyhogy ne becsüld le. A titka csak annyi, hogy baromi sok aknát kell vele letenni :). Meg az, hogy nem szabad ott lenni a közelben, amikor robbannak az aknáid, mivel akkor téged is sebeznek izmosan. -
#97 Na az aknarakó az, amit kipróbáltam, majd eladtam, mert egy rakás kakaót ér :)
Anee: örülök, hogy megoldódott a problémád. -
Anee #96 Na
Azokat az egységeket amik lent a hídnál vannal/2 tank egy ágyu/ szedd fel vidd vissza a kereszteződésig és vidd oda az egész seregedet is
a többi járgányt tölsd fel s hagyd ott ahol voltak vagy a bázishoz vidd
Illetve hogy biztos ra ment vegyél egy aknalerakót s felölről zárd le a terepet aknákkal így 1-2 autót elvihetsz
A fő csapatod a kereszteződésnél legyen oda leverheted a táborrod
majd később teljes sereggel rohand le a röfiket -
Anee #94 hát szép nyeremény -
#93 hogyan? -
Anee #91 nem is azzal van a baj...mert ez a tróger fop32 kezd gajra menni..egyik nap jó másik nap meg gyökér
de legalább mostmár játszhatok rendesen
-
#90 Mostmar van uj sajtos maci tancolnak a krumpli macik ugralnak a sajtba lelkesen :)) -
Anee #88 azt hol érdekel? -
#87 Már északai küldetés a Disznyó különítményel még semmi fagyás Jóóóóóóóóóóóóóó ez a CELERON+Abit hehehe. -
Anee #86 megvan a baj.....
a FOP32 nek a tartója lazult meg így jobban melegedett a kelleténél
ennyi volt az egész:-( -
#85 Volt ilyen fórum, hogy mi bajunk a Via-val. Az élő példa a legjobb példa. Bocs amúgy. Sajnos nem tudok segíteni, sosem volt Via-s lapom, de másoknál szívtam vele párszor. Nem hiszem, hogy ne próbáltál volna meg mindent. Esetleg a 8.1-es DirectX? Azt is? -
Anee #84 radeon nem via inkább -
#83 Nálad mit jelent a kompatibilitási probléma? Nálam a hardver vagy a hozzá tartozó driver hibáját. Vagy a Via, vagy az AMD, vagy a Radeon.
Na akkor tovább bunkóztam :-))))) -
Anee #82 itt nem a proci a baj inkább kompatibilitási problémák vannak és nem a procival van a baj....
most bunkó voltál:-)))) -
#81 Van egy kerdesem hozzad mogyi : lesz olyan patch ahol multiplayerben belehet rakni szamitogep altal iranyitott jatekosokat? mert ketten jatszani nagyon uncsi foleg hogy meg epitkezni sem lehet :((( tenyleg ha lesz kiegeszito akkor ott mar lehet epitkezni? mert ez igy nagyon silany hogy mindket felnek ugyanaz az egysegei vannak csak mashogy neznek ki... :((( Bocs hogy ilyen kemeny kitikat irok de ha nem leszek oszinte akkor nem tudtok ezen valtoztatni :)) remelm kijon valami kiegeszito amiben mindezeket a dolgokat orvosoljatok :)) mondjuk en meg nem lattam olyan kiegeszitot ahol az egesz jatekot teljesen megvaltoztatta egy kiegeszito :)) -
#78 Most lehetnék bunkó, hogy látod, ha Intel konfigod lenne... :-PP
Érdekes, nekem hibátlanul és kifogástalanul megy. :)) -
Anee #77 LEGÚjabb videódriverem VIA driverem van fent s nemhiszem hogy az sb16al baja van
DE A DEMÓ JÓ VOLT!!!! -
#76 jó hogy a játékhoz az op.rendszert nem kell újrarakni
-
Anee #73 bal felső sarokba kiija...a menüben -
#72 nekem is fagy! foleg a nyulak 3. palyajan! De hogy lehet megnezni hogy nekem milyen verziom vna? -
#71 vagy csak feketen szerezte ennyi :)) -
Anee #70 Nemtom nekem sokszor fagy...amikor vásárolnék menetköben fagy....ha escel lelövöm a logokat fagy..
Konfig:
MSI K7T Turbo Version3
950MHz Duron
512MB RAM
Sound Blaster 16
Eccerüen beszarok....de ez csak az 1.3as verzió most szedem majd le az 1.4est -
#69 Ajánlom figyelmedbe az apróhirdetés rovatot , ami nemrég indult itt a supergamezen .
Már ki is játszottad vagy meguntad !?
Multi ohne kipróbálva ?
Esetleg nem tetszett ?
Kicsit hamar meg akarsz válni tőle , csak azért érdeklődöm . -
Roby #67 nalam tokeletesen megy, semmi fagyas meg ilyesmi.
jol megy me alatt es xp alatt is.
a konfig:
cel466
gef2mx40064MB
256MBRam -
#65 Aszem felfigyeltem egy kis hibára a játékban, röfikkel nyomulok a RABOIL mezökön az elso kút ahonnan indulnak az egységek porrá lövik a nyulak másik kettot simán lefoglalom + a folyó túlpartján levot is bevettem egy kis taktikázással és nem lett vége a küldetésnek pedig 3 kútat kell elfoglalni mikor nagynehezen bevettem a negyediket is akkor gratulált a progi. -
#64 swap3
nem ismered?
-
Kft. #63 192 MB RAMom van és sajna nem tom mi az a SWAP de ha elmondod szivesen válaszolok erre is -
Inquisitor #62 Nem lehet, hogy kevés a ramod vagy kicsi a SWAP hely a vinyódón? Akkor is ilyet csinálhat ... -
Inquisitor #61 Talán DMA akadás, amit a Windows b*****k kijelezni.
Általában hangkártya SB emulációjával vagy Raid vezérlővel szokott összeakadni.
De lehet bármi más eszköz is. -
Kft. #59 nem fagy egyáltlán csak rohadt lassu amíg a játékbol ki tudok lépni a winbe az legalább 3-4 perc