S.W.I.N.E.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megpróbáljuk 😊) thx
olvastátok a Gamespot review-t? (panaszolják, hogy mindenhol hungarian playerek vannak, és nyelvi korlátok miatt nem lehet játszani )
ezzel zárják:
"The famous saying "Don't judge a book by its cover" doesn't apply here--in this case, you can do just that. S.W.I.N.E. is ultimately a fun and challenging game and can be recommended to anyone who enjoys the RTS genre but doesn't take it too seriously."
a végkicsengés elég pozitív

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Textúrahibák mindig előjönnek. Single-be is meg multiba is. A patch sem segített rajta. Azért ez eléggé idegesítő. Az ember megveszi a gémet és nem hibátlan. Jó nem lehet minden ok, de ez a hiba igencsak idegesítő.... Azért a fejlesztők ezt letesztelhették volna normálisabban is.

Konfig: 800Mhz-es Duron, 256MB SDRAM és GeForce2MX 400-as Vkártya... Amúgy minden driver friss....A játék jó stratégia, de a hibák miatt inkább Age-ezünk, mert nem kóser ha nem látom az egységeit az ellenfélnek egy idő után, meg a sajátjaim négyzetes textúrákba vesznek el és a menübe lévő szavak szétesnek.... !
TopGun
Ebben a kuldiben? ott ahol a kerot tudom felvenni? arra gondolsz mint taborra?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
OTT allnak most az egysegeim! de sehol semmilyen tank! a masik felszallo palya vegen is lehetnek?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Ez a problema nekem is elojott! pedig tok mas konfigom van!! 😞((

meg északnyugaton van a disznó tábor azt is le kell rohanni
Hi!

miért van az, hogy ha játszok, akkor el kezd NAGYON szemetelni a kép ????????
ISZONYAT nem látok semmit sem csak pacát!!!

gép: ASUS7100 , 1G-TB, 256 RAM, MSI, WinME
?? help a legujabb driver meg directx (8.1) van fent... MÉÉÉÉÉÉÉ???????

HLP
I.C.ram
felkell menni az a pancelos egysegeiddel a repter eszaki reszere ahol a felszallopalya veget er mert ott van meg egy ket tank! vigyazz mert van tavolra lovos is! meg egy foldbeasott konnyutank.
TopGun
Sziasztok! Nekem nem hardverrol lenne kerdesem hanem segitseg kellene a jatekban! A nyuszikkal nyomulok, persze meg nagyon az elejen vagyok, kb 3. palya, ahol a repteret kell elfoglalni es a kerot oda vinni, megvan a kero odavittem a repterre, minden cocat kiturtam es megsem tortenik semmi! 😞 mi a teendo??

Bith
Az aknarakó nagyon jól jöhet ám némelyik küldetésnél! Úgyhogy ne becsüld le. A titka csak annyi, hogy baromi sok aknát kell vele letenni 😊. Meg az, hogy nem szabad ott lenni a közelben, amikor robbannak az aknáid, mivel akkor téged is sebeznek izmosan.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Pheel
Na az aknarakó az, amit kipróbáltam, majd eladtam, mert egy rakás kakaót ér 😊

Anee: örülök, hogy megoldódott a problémád.
Na
Azokat az egységeket amik lent a hídnál vannal/2 tank egy ágyu/ szedd fel vidd vissza a kereszteződésig és vidd oda az egész seregedet is
a többi járgányt tölsd fel s hagyd ott ahol voltak vagy a bázishoz vidd
Illetve hogy biztos ra ment vegyél egy aknalerakót s felölről zárd le a terepet aknákkal így 1-2 autót elvihetsz
A fő csapatod a kereszteződésnél legyen oda leverheted a táborrod
majd később teljes sereggel rohand le a röfiket
hát szép nyeremény
I.C.ram
hogyan?
nem is azzal van a baj...mert ez a tróger fop32 kezd gajra menni..egyik nap jó másik nap meg gyökér
de legalább mostmár játszhatok rendesen
I.C.ram
Mostmar van uj sajtos maci tancolnak a krumpli macik ugralnak a sajtba lelkesen 😊)
azt hol érdekel?
Ronnie
Már északai küldetés a Disznyó különítményel még semmi fagyás Jóóóóóóóóóóóóóó ez a CELERON+Abit hehehe.
megvan a baj.....
a FOP32 nek a tartója lazult meg így jobban melegedett a kelleténél
ennyi volt az egész:-(
Pheel
Volt ilyen fórum, hogy mi bajunk a Via-val. Az élő példa a legjobb példa. Bocs amúgy. Sajnos nem tudok segíteni, sosem volt Via-s lapom, de másoknál szívtam vele párszor. Nem hiszem, hogy ne próbáltál volna meg mindent. Esetleg a 8.1-es DirectX? Azt is?
radeon nem via inkább
Pheel
Nálad mit jelent a kompatibilitási probléma? Nálam a hardver vagy a hozzá tartozó driver hibáját. Vagy a Via, vagy az AMD, vagy a Radeon.
Na akkor tovább bunkóztam :-)))))
itt nem a proci a baj inkább kompatibilitási problémák vannak és nem a procival van a baj....
most bunkó voltál:-))))
I.C.ram
Van egy kerdesem hozzad mogyi : lesz olyan patch ahol multiplayerben belehet rakni szamitogep altal iranyitott jatekosokat? mert ketten jatszani nagyon uncsi foleg hogy meg epitkezni sem lehet 😞(( tenyleg ha lesz kiegeszito akkor ott mar lehet epitkezni? mert ez igy nagyon silany hogy mindket felnek ugyanaz az egysegei vannak csak mashogy neznek ki... 😞(( Bocs hogy ilyen kemeny kitikat irok de ha nem leszek oszinte akkor nem tudtok ezen valtoztatni 😊) remelm kijon valami kiegeszito amiben mindezeket a dolgokat orvosoljatok 😊) mondjuk en meg nem lattam olyan kiegeszitot ahol az egesz jatekot teljesen megvaltoztatta egy kiegeszito 😊)
Pheel
Most lehetnék bunkó, hogy látod, ha Intel konfigod lenne... :-PP
Érdekes, nekem hibátlanul és kifogástalanul megy. 😊)
LEGÚjabb videódriverem VIA driverem van fent s nemhiszem hogy az sb16al baja van
DE A DEMÓ JÓ VOLT!!!!
mikike
jó hogy a játékhoz az op.rendszert nem kell újrarakni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

bal felső sarokba kiija...a menüben
I.C.ram
nekem is fagy! foleg a nyulak 3. palyajan! De hogy lehet megnezni hogy nekem milyen verziom vna?
I.C.ram
vagy csak feketen szerezte ennyi 😊)
Nemtom nekem sokszor fagy...amikor vásárolnék menetköben fagy....ha escel lelövöm a logokat fagy..
Konfig:
MSI K7T Turbo Version3
950MHz Duron
512MB RAM
Sound Blaster 16
Eccerüen beszarok....de ez csak az 1.3as verzió most szedem majd le az 1.4est
skorpio7
Ajánlom figyelmedbe az apróhirdetés rovatot , ami nemrég indult itt a supergamezen .
Már ki is játszottad vagy meguntad !?
Multi ohne kipróbálva ?
Esetleg nem tetszett ?
Kicsit hamar meg akarsz válni tőle , csak azért érdeklődöm .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

nalam tokeletesen megy, semmi fagyas meg ilyesmi.
jol megy me alatt es xp alatt is.
a konfig:
cel466
gef2mx40064MB
256MBRam

Ronnie
Aszem felfigyeltem egy kis hibára a játékban, röfikkel nyomulok a RABOIL mezökön az elso kút ahonnan indulnak az egységek porrá lövik a nyulak másik kettot simán lefoglalom + a folyó túlpartján levot is bevettem egy kis taktikázással és nem lett vége a küldetésnek pedig 3 kútat kell elfoglalni mikor nagynehezen bevettem a negyediket is akkor gratulált a progi.
mikike
swap3
nem ismered?

192 MB RAMom van és sajna nem tom mi az a SWAP de ha elmondod szivesen válaszolok erre is
Nem lehet, hogy kevés a ramod vagy kicsi a SWAP hely a vinyódón? Akkor is ilyet csinálhat ...

Talán DMA akadás, amit a Windows b*****k kijelezni.
Általában hangkártya SB emulációjával vagy Raid vezérlővel szokott összeakadni.
De lehet bármi más eszköz is.

nem fagy egyáltlán csak rohadt lassu amíg a játékbol ki tudok lépni a winbe az legalább 3-4 perc
mikike
de de
tehát nálad nem fagy meg semmi

na 5. probára végigvittem a demo-t középfokon.
a lényeg az akna lerako ha mindig potolom az aknákat könnyü a dolog.
na mindegy gondoltam elmondom habár biztos senkit sem érdekel
Ronnie
Hát én csak nyaggatom a full progit de se lefagyás se kilépés, pedig nincs javítvase még full eredeti.
Konfig
ABIT SA6R
ASUS V7100 GF2MX.
192 MB RAM
633 celeron
SB 128
32x SONY CD-ROM
WIN98 Magyar
Van 1 kérdésem:

miért van, hogy a hang ha mozgatom az egeret szaggat mint állat, az egér se igazán akar mozogni ez az eligazÍtáson van, a játék közben is néha előjön

gép:
1G TB, 256RAM, 5.1 LIVE, Asus7100
ME az op legujabb driverek méééé
ja alaplap MSI6380 (KT266 os csipkbokorral)
HELp!!!!
mikike
a gépem konfigja
Gigabyte 6OX alaplap
Cel800
512MB
GeF2MX200 TV-out

nem hiszem, hogy driver bug, mert amíg nem pecseltem addig ilyen nem volt (ki lehetett menni menteni és vissza is jött rendesen)
csak akkor ugye a hang (vagy a jobb gomb) miatt fagyott ki...
most nem fagy ki csak csíkoz...
remek...

Dikkma
Nekem töltéskor mutatja, ahogy mindent betölt, aztán még kicsit kerreg a vinyó és szépen visszafelé mennek a töltött elemek és kilép desktopra. :-(
(a demo)
Dikkma
Biztonsági másolatot LEHET készíteni a játékról!
Nekem meg otthon kifagy, ha csinálok egy jobbklikket a játék alatt ... gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ez így "kissé" problémás 😊
(Megfagy a game, aztán escape-re kilép a desktopra...)

Mi a készítők hivatalos álláspontja a "biztonsági másolat"-ról???
Most lehet röhögni, hogy warezra gondolok ... DE NEM!
Ugyanis a haver most vett egy SWINE-t, és igen csak megrémült amikor elolvasta a figyelmeztetést a 48x-os vagy gyorsabb CD-ROM-okkal kapcsolatban.
Vagyis, hogy CD robbantás esetére SEMMILYEN garit nem vállalnak!
Akkor viszont (IMHO) muszály lenne valamilyen biztonságos megoldást választani ... vagy marad a Daemon Tools???
Ja és ha már full magyar és külön van magyar patch, akkor a licence agreement is le lehetne ferdítve!
Ha valaki válaszol, előre is köszi.

mikike
a pöcs tényleg segít rajt
már nem fagy ki a játék és a gép sem ha fent van

viszont most meg ha mentek egyet onnantól a képernyőn csíkok szaldgálnak és a grafika is elég kockás lesz...

na majd talán az 1.5