350
-
#176 Kb. te is ennyire gyenge vagy IQ-ban , ha ennyire méltatod a hazai fejlesztők játékát ... még jó , hogy nagyon egyedül vagy ezzel a véleménnyel . -
#174 Hat nem tom... nekem meg mindig akadozik... erdekesen mindig akkor amikor tobb hang jonne egyszerre. Lehet baj van a hangbealitassal?
-
Cobra11 #173 Nekem is 128 mega ramom van egy 667 MHZ-s Pentium 3-as processzorral és a demo nem akadozott. remélem a teljes sem fog. -
#172 Hat nekem akadozva megy. Most vettem 128 ram ot nah es most mar turhetobb. GeForce2 Mx 64 mega akadozik vaz
-
Cobra11 #171 A demóra is vonatkozik az, hogy csak 32 megás kártyával indul el? Mert nekem az működött a 16 MB-s Matrox G400-as kártyámmal. Csak azért kérdezem, mert nem akarom letölteni fölöslegesen az ISO-t. -
#170 Nagyra nojjel :))) -
#168 oksa... -
#167 Esetleg vegyél memóriát... -
#166 Nem hangal van baj hanem maga a grafikaval! Fel orakat tolt ha 1 centrire arrab viszem a kurzort! Mit lehet ellene csinalni? -
#165 gyererkek nekem van
Thunderbird 900
128Ram
SBLive
GeForce 2 MX 400
es a jatek ugy akadozik hogy az nem igaz! Mit tudok csinalni?
-
veryLama #164 az sb128-cal nekem is sok szívásom volt...
alaplap driver (via 4 in 1) frissítés mindent, de MINDENT lerendezett. Mostmár kedvelem ezt az olcsó kis kártyát, pedig 1 hónappal ezel?tt úgy volt, hogy összetöröm:)))) -
#163 Nincsen még rip valahol????? -
OPM #162 Nekem is +van a game! csak írtam, hogy nem tok bemenni arra a lapra :) -
Anee #159 meg 32MB VRAM kell neki -
katapult #157 Woodooval3-al sehogy nem lehet játszani ezzel? -
#155 Rip letoltesi helyet nem tud valaki??? -
OPM #154 Ja, abba én se... :(
szerintem te is a http://www.swine-online.com/ -ra gondolsz. nem? -
#149 Nekem késett a hang, de egy defregmentálás a HDD-n segített! -
Zerg #148 Hali!
Anee:
Sajnos fent volt az 1.4-es patch es akkor is ezt csinalta, de koszi a segitseged.
Lala:
En is ezen gondolkodtam, de ehhez az SB128-hoz tenyleg bun rosz driverek vannak ME ala. Ez persze vegkepp nem a Ti hibatok. Szoval az alabb irt problemam, mar szinte 100%-osan ennek tudhato be.
Most jonne a tanacs, hogy csereljek Op. rendszert, ez viszont nem fog menni, mivel csak az ME van meg jogtisztan :( (nem "biztonsagi masolatkent" :-) ), igy nem szivesen vennek masik op rendszert...
Lala had kerdezzem meg, nem gondolkoztatok egy Linuxos valtozaton is? (Tudom hatalmas munka lenne, es uzletileg szinte kizartnak tartom hogy megteruljon... :( )
Topi OFF:
Aki eseleg SB128-al es Win ME alatt jatszik a S.W.I.N.E -vel es a game hangja ok volt azt megkernem, hogy irja mar meg nekem, hogy melyik SB drivert hasznalja, esetleg mijen trukkot alkalmazott nala (persze ha alkalmazott).
Tenyleg csak a fenti parositas erdekelne, mivel mas op rendszer, vagy mas tipusu hangkarival nincs ez a gond...
Topic ON -
#147 Valaki nem tudna rip letoltesi helyet mondani nekem? -
#146 Milyen SoundAPI-t használtok? Egyszerű DirectSound? Külsős library-k? Vagy ez már magánjellegű? :) -
Anee #144 rakd fel a pecset -
Zerg #143 Sziasztok!
Na vegig vittem a nyulakkal a jatekot.
Eloszor is had gratulaljak a jatek keszitoinek. Gratualalok! Tenyleg profi munka, ez igen, csak igy tovabb! S remelem, hogy a tobbseg tenyleg meg is veszi a jatekotokat, megerdemlitek!
Nekem egyetlen fagyas sem fordult elo! Viszont a hangjaval volt nemi gondom.
Szoval sokszor "beakad a hangja" , azaz az utolso hangdarab folyamatosan ismetlodik, megprobalom picit plasztikusan leirni: Szoval szol a zene, vagy meginkabb "beszelnek" az egysegek es az utolso szotag elkezd folyamatosan ismetlodni, amin csak az segit, hogy mas egysegre klikklek, es az uj "benyogest" mond.
Leirnam a konfigomat is:
Athlon XP 1600+
GF2Ti
256 MB DDR ram
Ami a hang szempontjabol lenyeges lehet:
SB128
Win ME.
Tudtok segiteni?
Bar sejtesem szerint ez a SB 128 Win ME-s drivereinek kritikan aluli minosegevel magyarazthato.
Udv:
Zerg -
#142 Köszönöm szépen. Ez nem semmi azért. Ilyen egy segítőkészséget. Nagyon meglepődtem. Nem az volt a reakció, hogy így jártam, hanem konstruktív ötlet. Tényleg minden elismerésem.
Sajnos mivel a WinXP-be beépített standard ICS-t használom, így nem sok esélyem van, de úgy érzem le fogom cserélni ezt egy profibb ICS-re. Mégegyszer köszönöm! -
#140 Firewall nincs, ICS van. De most komolyan! Ettől kikészül? Ezért én ki nem kapcsolom az ICS-t :( -
Anee #139 az már könyebb lesz.......
de hardon még ott is izzadtam -
#135 Nekem pl nem megy a netes játék. Felconnectelek a GameSpy-ra, belépek a játékba. Ready-t nyomok (Kész-t, de nem szeretem ezeket az értelmes magyar szavakat) és 1 perc visszaszámlálás után Unable to connect.
Nos Lala, most mutasd meg mit tudsz!
WinXP PRO ENG
iCel900
256 SDR SDRAM
Abit BE6-II v1.2 XU-s BIOS
Gef2MX (ASUS V7100 SDRAM) v21.81
Live! Value (bár ez nem fontos)
56kbits softmodem (sosincs vele bajom)
8.1 DirectX
Mi kellhet még? -
Anee #133 jha frizbizés rulez
de inkább előtte nézd meg újrairhatón -
Anee #131 höhö általában a nevet nézi a játék szal ott lesz a bibu
mindoma név a lényeg! -
Anee #129 most nemazért de semmi írásvédelme nincs a gaménak
Semmi az égeggyatta világon
lemented könyvtárba kiirod hogy a neve swine_play legyen azt csókolom
jha amúgy eredeti van csak elkérték...
-
#128 terra
Olvasd el a 0 dayftp-t -
#126 Oké Bocsi :)
Jöjjön már valaki jáccani netre! (GameSpy)
Majdogynem üres az egész csak a demósok vannak ott.. aki még nem próbálta az próbálja ki mer KIRÁLY! -
#123 Én beraktam Daemon-ba és utána CloneCD-vel lemásoltam
Ezek szerintr jól jártam? :) -
#119 multi akkor lenne jo ha lennenek botok is! -
#118 JEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nyertem egy 3playeres multit!!! :D -
#117 Multiba viszont király! (nem mintha szingülbe nem lenne az) igaz még abba se nyertem eccer se :) -
Anee #116 hát azért nem igényel óriási tapasztalatot -
#115 Eez iiigen !
Micsoda önkritika .
De nem vagy egyedül ... én sem villogtam benne .Valahogy nem komáljuk egymást a játékkal , így hagyom a francba .Tényleg szép is , meg jók a hangok is , de valahogy mégsem ez az "én" játékom . :) -
Anee #114 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#113 SZAR VAGYOK!!!!
Nem bírom meg védeni nyul falvát vagymit ... Ráadásul easy-ben :((
Mindigis utáltam a stratégiai gammákat gondoltam hogy majd most jól végigviszem.. Kurv@ Lama vagyok