350
-
#58 de de
tehát nálad nem fagy meg semmi
-
Kft. #57 na 5. probára végigvittem a demo-t középfokon.
a lényeg az akna lerako ha mindig potolom az aknákat könnyü a dolog.
na mindegy gondoltam elmondom habár biztos senkit sem érdekel -
#56 Hát én csak nyaggatom a full progit de se lefagyás se kilépés, pedig nincs javítvase még full eredeti.
Konfig
ABIT SA6R
ASUS V7100 GF2MX.
192 MB RAM
633 celeron
SB 128
32x SONY CD-ROM
WIN98 Magyar -
GuMiSZu #55 Van 1 kérdésem:
miért van, hogy a hang ha mozgatom az egeret szaggat mint állat, az egér se igazán akar mozogni ez az eligazÍtáson van, a játék közben is néha előjön
gép:
1G TB, 256RAM, 5.1 LIVE, Asus7100
ME az op legujabb driverek méééé
ja alaplap MSI6380 (KT266 os csipkbokorral)
HELp!!!!
-
#53 a gépem konfigja
Gigabyte 6OX alaplap
Cel800
512MB
GeF2MX200 TV-out
nem hiszem, hogy driver bug, mert amíg nem pecseltem addig ilyen nem volt (ki lehetett menni menteni és vissza is jött rendesen)
csak akkor ugye a hang (vagy a jobb gomb) miatt fagyott ki...
most nem fagy ki csak csíkoz...
remek...
-
#52 Nekem töltéskor mutatja, ahogy mindent betölt, aztán még kicsit kerreg a vinyó és szépen visszafelé mennek a töltött elemek és kilép desktopra. :-(
(a demo) -
#51 Biztonsági másolatot LEHET készíteni a játékról! -
Inquisitor #50 Nekem meg otthon kifagy, ha csinálok egy jobbklikket a játék alatt ... gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ez így "kissé" problémás :)
(Megfagy a game, aztán escape-re kilép a desktopra...) -
Inquisitor #47 Mi a készítők hivatalos álláspontja a "biztonsági másolat"-ról???
Most lehet röhögni, hogy warezra gondolok ... DE NEM!
Ugyanis a haver most vett egy SWINE-t, és igen csak megrémült amikor elolvasta a figyelmeztetést a 48x-os vagy gyorsabb CD-ROM-okkal kapcsolatban.
Vagyis, hogy CD robbantás esetére SEMMILYEN garit nem vállalnak!
Akkor viszont (IMHO) muszály lenne valamilyen biztonságos megoldást választani ... vagy marad a Daemon Tools???
Ja és ha már full magyar és külön van magyar patch, akkor a licence agreement is le lehetne ferdítve!
Ha valaki válaszol, előre is köszi. -
#46 a pöcs tényleg segít rajt
már nem fagy ki a játék és a gép sem ha fent van
viszont most meg ha mentek egyet onnantól a képernyőn csíkok szaldgálnak és a grafika is elég kockás lesz...
na majd talán az 1.5
-
#45 Tudjátok mit? Letöltom az ISO-t! Na most megköveztek? -
Kft. #44 tegnap leszedtem végre a demot.
nem rossz csak min grafikában is szaggat
a hangok nagyon joooook , a grafika is king , és a hangulata is . csak ne szaggatna annyira, főleg bent a faluban. -
#42 Látod, én se. Ha már felvetődött az eredetit vs biztonsági másolat téma, miért is ne dumálnánk róla? :-) -
#41 Lol, fogtok a játékról is beszélni vagy csak azt fejtegetitek hogy meg kéne venni eredetiben . Végülis nem zavar, én nem játszom vele -
#40 Igazad van, valóban rohadt nagy összeg a 10-12 rongy, amit egy játékért elkérnek, de sajna ez csak magyar viszonylatban igaz. Egy japán/amerikai tizenéves töbszáz dolláros havi zsebbpénzéből nem csak, hogy az új (őt érdeklő) gémeket veheti meg, de akár egy frissiben megjelent, 300 dolláros játékkonzolt/überfasza videokártyát is. A játékszoftverek készítése ma már komoly ipar, általánossá vált a több millió (!) dolláros bekerülési/reklám költség.
Mi, csoró magyar gémerek nyilvánvalóan nem tudjuk kigazdálkodni ugyanezt, viszont (imho) kutya kötelességünk, hogy a magyar fejlesztésű cuccokat (ha játszani szándékozunk velünk) megvásároljuk. Nem a magyar (max. 1-2 ezer darabos) eladásokból lesz sikerprogram belőle, de hag támogassuk már ezzel a pár megvásárolt példánnyal a hazai fejlesztőket, akiknek gyaníthatóan nem kis munkájunkba/idejükbe/szenvedésükbe került egy nemzetközi szinten eladható game létrehozása.
-
#39 Nálam évi 6 erdeti játék van betervezve .Ha meglesz a WOLFENSTEIN , akkor is még el leszek maradva 1-gyel . :)
De majd jövőre tartogatom azt az 1-et , mert már most be van előre táblázva 4 játék .
Escape from Alcatraz , IG3 , Hagemonia , SW-Galaxies .Még ezekhez jön esetleg a NWN és Medal of Honor , ha tényleg nagyon jó lesz a multijuk .
Legvégül pedig a Planetside , de csak akkor , ha nem lesz havi fizetési kötelezettség a játék használatához . -
#37 Én pl. nem azért írtam, hogy minden progit eredetiben szerez meg, ha nem azért, hogy ha lehet a magyarul megjeleno magyar progikat, mert szerintem élvezhetobb a játék ha magyarverziós. már megint le kell írni a gyengébbek kedvéért ha nem veszünk ilyen progikat nem is lesznek meg ha Angol-Német stb. verziókat se akkor a kiadók feleslegesnek tartják majd oket itt kiadni a kis eladási szám miat.
Nekem sincs P4-es gépem de kibirok egy évben 1-2 magyar játékot pedig nincs egy csucs fizetésem. -
TheZsenyka #36 javítás:
....nem tartom NORMÁLIS dolognak azt... (kb. második sor) -
TheZsenyka #35 Megvenni? Aha... Kár hogy egy játék 10-12 ropi amikor megjelenik. Emberek, nem azt vitatom, hogy a készítők megérdemlik-e vagy sem, hogy megvegyük a játékot, hanem azt, hogy mennyit kérnek érte. Nem normális dolognak azt, amikor egy játék ugyanannyiba (vagy többe) kerül itthon mint nyugatabbra vagy USA-ban. Undorító. Arról nem is beszélve hogy még arrafelé is elég népszerűek az 'ISO version'-ök . Ha nem a minimálbér egyharmadába kerülne egy játék, hanem mondjuk olyan 2-3 ezer forint lenne (bár a béreket számolva kb. 1000 forint lenne reális) akkor boldogan rohannék megvenni minden játékot amit arra érdemesnek tartok. Köszönöm szépen, de 10 ezer forintért nem vagyok hajlandó megvenni. Majd ha 400 ezeret fogok keresni akkor megveszem. Arról nem is beszélve, hogy (bár a SWINE pont kivétel) a játékokat nem fordítják le magyarra. Na miért nem? Mert baromira tudják hogy nincs olyan piac magyarországon ami képes lenne behozni a költségeket. Ugyanez a helyzet az oprendszerrel, nehogymár 100 ezret fizessek egy Windows XP Professional-ért vazz... gondolkodjál már, nekem ez az éves keresetem egy tizede.Azért álljon meg a világ. Jövőre majd vegyek másikat is? Ne komojtalankodjunk. Ha kb. 10-15 lenne az ára (ugyebár nem fejleszt havonta az ember oprendszert, legfeljebb évente) akkor minden további nélkül megvenném.
Az hogy valaki megengedhet magának egy 70 ezer forintos kártyát, nem jelenti azt hogy tele van pénzzel. Nekem is vannak penge cuccaim, pedig mint feljebb írtam csóró vagyok mint templom egere. Mert ez a hobbim, azért vannak (viszonylag) normálisabb cuccaim.
Ha valaki gazdag, az meg nem azt jelenti hogy neki meg kellene vennie a játékot. Kelljen megvennie mindenkinek, vagy senkinek se kelljen.
Microsoft! Add normális áron az oprendszeredet és megveszem! -
#34 nem
próbáltam az uninstallt így most nem fagy ki a gép net alatt...
ez is valami
-
#32 nekem ez kifagy
a hangizéval akad össze aztán csá....
örülhetek ha a gép elindul
-
#30 1.4-es patch a magyar, teljes verzióhoz ime -
#29 hogy ez év vagy IQ azt nem tudom de szerintem ua.
-
#28 bocsi g. (most menő voltam?)
akkor gondolom nem is 12 vagy hanem 15
-
TcHeeCo #26 Intro problémára nem lehetne visszatérni? :)
Nekem sem mennek a moviek, de tutifix, hogy a DivX codec szarozik!
Felraktam a www.divx.com-on található legújabb codec-et, de az csak a saját player-ében (Playa) műxik rendesen.
A program valószínűleg mediaplayer-t használ a lejátszáshoz. :(
XP alatt tökéletesen megy, viszont 9x alatt már nem tetszik neki a dolog (7.1-es mediaplayer van felrakva!)
Valaki tud megoldást? -
#24 Hát ha a képek nem gyoztek meg, meg ami mindehol látható és olvasható a jó értékelések (90%) kicsit több, kicsit kevesebb akkor neked nemtudom mi kell még?
Én több mint egy hete nyúzom és azóta ki se vettem a play cd-t. -
#21 bocsi off topic:
milyen game az a gothic? (vagy ghotic?...mind1)
és ez a dune??? új dune? miért nem hallottam még róla? -
#20 Ja mertr én nem?
Örömmel látom, hogy nem fehér holló vagyok és más is belátja miért fontos a magyar fejlesztésü progikat meg venni. -
#18 HELYESBÍTÉS
...( +2 db lesz , ha megjön a hétvégén a Frank Herbert's DUNE és a Ghotic )... -
#17 Szó sincs itt semmiféle irigységről .
Egyszerűen csak arról , hogy a sok "agyatlan" felfoghatná , hogyha szeretné , hogy legyenek KIVÁLÓ hazai termékek ( pl.: IG1 , IG2 , Theocracy ) , akkor illene támogatni őket azzal , hogy legalább az ő termékeiket megveszed ! Sajnos sok az IQ83-as emberke is a supergamezen , aki nem tudja megérteni , felfogni , hogy miért is szajkózzuk ezt páran .Nem nekünk van "gerenda a szemünkben" , hanem sajnos jónéhányan kimaradtak az észosztásból és sajnos már esélyük sincs , hogy kapjanak egy jobbat .Van egy közel 300e Ft-os gépe és ki tudja milyen nete és nem képes venni egy kiváló hazai teméket .Na az ilyen ember tényleg röhej tárgya .Ez pont olyan smucigság , mint ahogy az én munkámban látom , hogy az új AudiA4-esbe , a 0-ás parasztja rakja belefelé a 91-es benzint , mert "az a legolcsóbb , meg amúgy is elmegy vele" .Remélem felfogtad Matrix001 , hogy mire akartam utalni ezzel a hasonlattal .
Csak hogy ne gyötrődjél , nekem a PC-GURU-s játékokon kívűl 4 vásárolt , dobozos( CD-GALAXIS : Thief Gold , Settlers III , IG2 , Emperor : Battle for Dune és +1 lesz , ha megjelenik itthon a WOLFENSTEIN ) és pontosan 75 db ( 32 lesz , ha megjön a hétvégén a Frank Herbert's DUNE és a Ghotic ) "biztonsági másolatos játékom van . -
#14 Helyeslem a választ én is megvettem a gyárit ugyanis szeretnék még a csapattól magyar nyelvu játékokat látni.
Mert ha az elso ilyen jóra sikerült akkor még egy pár jó gamest biztos kiadnak.
Sot van egy haverom akinek még P500-as gépe van nem nagyon futja neki jobbra épen épen fut neki a progi de o is megvette az eredetit.
A jobb magyar csapatok progiait mindig megveszem ha másnem akkor ha olcsóbb lesz. -
#12 Kiskancsó nem így kéne hozzáállni mert ezt sértésnek veszem . Egyébként meg nem ADSLem van hanem Chello -
#11 én nem
most a kissrácoknak anyuka megvette a jó gépet, de hát ki a fene akarná a zsebpénzét (gondolom a 7500 majdnem egy heti...) még gámára is költeni amikor otthon bekötve várja őket az ASDL is -
#10 honnan lehet letolteni nem tudjatok? -
#8 Nekem majdnem ilyen konfigom van, csak a proci 1.4 Ghz. GeF3 rulez -
KiSmAlAc #7 A két dolog ég és föld már bocs ! -
KiSmAlAc #6 Ennyit rólad Mester_ur:PP
-
KiSmAlAc #4 ISO -
KiSmAlAc #1 Sziasztok ! Letöltöttem a játékot azonban szeretném a segítségetek kérni ! Mikor feltelepítem a játékot és elínditom akkor a beveztőnél a képernyő alsó részén kb 1 cm-es magasságban egy zöld csík megy végig , de mikor megnyomom vmelyik gombot hogy továbbmenjen a bevezetőn akkor lefagy . Mondom megvárom a bevezetőt akkor hátha jobb lesz de nem ... és mikor feljön a Stormregion felirat akkor a zöld csik felemelkedik kb 10 cm-es magasságba :((
A következő gépkonfigurációm van :
Pentium 4 1.8 GhZ
512 RDRAM
Nvidia GeForce 3 64 mb
Windows 98 HUN
... a legújabb detonatátor és directx van feltelepítve . (Detonator XP 21.83 , DirectX 8.1)
Szerintetek mi lehet a baj ? Kérlek ha tudtok segítsetek ! Előre is köszönöm ! KiSmAlAc