350
  • marsu
    Sziasztok.

Ha berakom a play cd-ét, ezt írja ki.

Fatal error: SGepard: SetUpPresentation: No available Depth-stencil format were found.
  • CéZé
    nya felraktam a játékot(a warezt,van eredeti is :)) nincs hozzá crack tehát csak bent hagyom a cd-t a helyén (nem a tokjában) és már indul is :)
  • Punker
    nekem igen.
  • [HUN]FaTaL
    a swine nem volt crackes.
  • Punker
    crack?
  • [HUN]FaTaL
    Tedd be a play cdt LOL.
  • marsu
    Sziasztok.

Fel instaláltam a játékot, de amikor el akarom indítani ezt írja ki: Nem találom a S.W.I.N.E. play cd-ét.
    És nem is csinál semmit.
    Segitsetek.
  • Aquli
    senki?
  • Aquli
    Van egy gondom. Feltettem a magyar verziót. Elindítok egy küldetést, de a Töltés felirathoz érve kifagy. Mitől lehet ez???
  • barret
    örülj neki hogy,egyáltalán elindul!sok ismerősöm gépén nem müxik,és nem azért mert kicsi a gép...!
  • barret
    sztem csak a hangkártyád lehet a ludas!
  • Limonade
    Na és ilyen konfignál miért szaggat? (az említett halálhágónál):
    2,4 GHz Intel, fél giga memória, SB Live, Radeon 9000Pro 128 MB, pach, természetesen eredeti játék (támogassuk a magyar szoftveripart, főleg a jókat, s főleg, ha válaszolnak is :).

Van valakinek ötlete?
  • Janus
    Hali
    16 Mb-os Viper 770-es kartyan jol fut, 32 Mb-os Viper II alatt a menü ugy vibrál, hogy használhatatlan. Volt valakinél hasonló?
  • DeeTox
    "Nyúlpörölölt rendel..." Szerintem marha jó ez a játék,de a hangok nagyon gagyik.Na meg 1 Ghz-n is rohadtul szaggat,lehet,hogy kevés neki a 128 Ram?
  • magus
    miért van az hogy atal errorral kilép a full verzio?
  • Pheel
    64 MB jónak tűnik AGP ApSize-nak
  • Terra
    Valaki segíccsen PLZ!!!!!!!
  • Terra
    Azzal kezdtem de nem segített semmit!
    Esetleg egy kis Bios buherálgatás?
    AGP aperture size mennyi legyen a 32Mb-os videokártya mellett?
    ha valaki valamit tud akkor Írjon!!!!!
    Biztosan nem a játék rossz mert volt aki tőlem másolta és neki megy, semmi gond!!!!!!!
  • Xanyi
    Hát ez jó!
    A nyúl küldetéseket végigjátszottam, semmi gond, semmi szaggatás!
    Elkezdtem a disznó küldetéseket, szintén végig semmi gond, aztán a legutolsó pályán elkezdett néha szaggatni, és van úgy, hogy csak magától kilép! Szal ez akadájozott meg benne, hogy a disznós küldetést is végigvigyem! Nem baj, lényeg, hogy odáig eljutottam, és ez is meglett volna, ha nincs ez a bug(?)
    Xanyi
  • Terra
    Játék közben minden előzmény nélkül!!!!!!
    Már idegbajt kapok tőle.
    Itt a jó game és nem tudok vele játtszani
    Ha bármilyen lehetséges +oldást ismertek PLZ mondjátok el!
  • Anee
    csak a zöld tankot engedik be
    a tornyokat meg lődd ki ágyúval úgy hogy a ....zöld tankal látod őket arra nem lőnek
  • Blasta
    Nos.
    Köszi a segítséget, de pont ma reggel világosított fel a kollégám. Miszerint a kapun kell átmenni. Én is erre gondoltam az elején.
    Igen ám, csakhogy mikor odaértem a tankkal, szépen elkezdtek megszórni az ágyúkkal. Gondolom azért, mert odébb megtámadtam vele őket.
    Máskor meg azért nem tudtam bemenni, mert egy "okos" disznó úgy keresztbe állt a hídon, hogy nem fértem el mellette. Gondoltam ez direkt van így, nem engedi a progi, hogy ott átmenjek. Úgy tünik, tévedtem. Ha hazamentem, megpróbálom. Kösz a segítséget!
  • Anee
    ott van a kapu.....azon kell átmenni
  • Anee
    megvagy a zöld tankkal elmész a távolni generátorig.lerombolod kinyílik a kapu s "felszántod a földet"
  • Terra
    Emberek PLZ Help!
    A Game néha fagy és nem t'om miért!
    Nem tudna valaki mondani egy két tippet?????
    A grafikai opciókban már mindent megpróbáltam.
    Fagy TNT2-vel is, Hercules Prophet-tel is.
    Más játéknál semmi gond!
    SEGÍTSETEK!!!!!!!
  • Blasta
    Szomorú vagyok.
  • Blasta
    Please! VALAKI! Bitte!
  • Blasta
    Please valaki!!! Nagyon baszogat ez a probléma és nem látom a megoldást! Segítsetek!
  • Xanyi
    Blasta!

Halálhágó pályán nem abba az irányba van az, amit szét kell lőni, hanem pont az ellenkező irányba, és utána jobbra! Azt kell szétlőni! Mondani is fogja, hogy "Elértem a generátort..."
    Xanyi
  • Imremagdi
    Nekem is 5.1-es live-van és nincs semmi gond win98, winxp-alatt Geforce2 mx , Celeron 667 MHZ processzorral

Szerintem a videokártyával lehetnek gondok, valami 3d-baja lehet, Telepítsd fel újra a windows , és ha akkor se megy- akkor nemtudom hogy mi van
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Segítség kellene!
    Leszögezem előrre is EREDETI SWINE van meg!!!

Lefagy, de úgy hogy resettel indul újra!
    1.4 pecsel is fagy, legúljab Nvidia driverrel is fagy a és a 23.11-el is . Legúljabb VIA van.
    A hangkártyához az eredeti gyári driver van, lehet hogy e miatt fagyna?
    Konfig:
    Kr7A Raid; XP 1600; GF3Ti200;256DDR; SB5.1 Hangkártya
  • STIPee
    1.4-es patch fent van?
  • STIPee
    Szerintem is tök king!
  • Blasta
    Egy kimaradt:

Ad7: Az hogy a játékmagazinok hogyan értékelnek egy játékot, még nem azt jelenti, hogy a világon mindenkinek tetszeni fog.

Ad8: Ha véleménye van valakinek valamiről, azt támassza alá tapasztalatokkal, konkurens játékok hasonló tulajdonságaival és egy kis objektivizmussal.

Ad9: Többet nem pofázok!
  • Blasta
    Beleszólok már, mert Kalap úr azt mondja szóljak bele!

Ad1: Ha valakinek nem teszik egy game, az az Ő szuverén joga.

Ad2: Az, hogy milyen stílusban beszél erről a game-ről, kizárólag magát minősíti.

Ad3: Ha valaki az adott személynek az ő stílusában válaszol és ráadásul szamélyeskedni kezd az illető nem szalonképes beszólására, az is rendesen leminősíti az illetőt.

Ad4: Egy problémát aminek a tetszik/nemtetszik az alapja a tapasztalatok kinyilatkoztatásával és a vélemények civilizállt megbeszélésével esetleg vitával célszerü megoldani.

Ad5: A varázsszó egy vélemény leírásánál a SZERINTEM. Ezzel hangot adsz, hogy a SAJÁT véleményedről van szó és nem Isten szólt.

Ad6: SZERINTEM a játék jó, magyaroktól mégjobb, a szinkronhangok eltaláltak, a hangeffektek jók és a grafikára sem lehet semmi panasz. Stratégiában ilyen vizet még nem láttam.

És most szünet! Kimehettek kis pöcsök :-))))))))))
  • Anee
    Tisztelt Kisviku...
    az órájt hogy neked van egy személyes nézőpontod valamiről semmi bajom nincs is vele...meg nem lehet senkinek se egy az ízlése..de amikor aki már legalább csak 20percet is játszott vele és ottragadt a monitor előtt mert fasza.....
    Nézz meg egyetlen egy rohadt tesztet...szidta valaki/rajtad kivül/? NEM...
    Meg hol a f@szba való ez 6-10ig? Bazze akkor a SoFfal már lehetne nyomulni 13évesen simaliba...
    De fejsd ki akkor kérlek hogy szerinted ez mért annyi mint egy Frogger2 vagy más ovigamék....mert ezzel még adós vagy
    Jah és hogy kedves személyiséges csontkomoly és befordult kocka s nem teccenek a hangok....még az utolsó mosott quaker szerint is faják s illenek a gaméhoz...Jha meg hogy a videók is szarok..ehh Carmack bácsi vagy vagy mi a fasz hogy ekkora mellényed van...tudodmit gecossz csinálj jobbat ha már ilyen "Énvagyokahelyidzsonicsáveszsmegváltomavilágotmertállatvagyok"
    az meg hogy rábaszod az egész gaméra hoigy fos az teljesen elmond mindent magadról...
    De a Te reakciód elkönyvelhető olyannak mintha én vagy bárki mondjuk a Mohaa fórumban kezdene eksönözni hogy gyííí hááá ez egy atomtakonygame most irtam ki de install után 10percel már a blökim szájába volt mert frizbiztünk vele....
    Jah mégvalami:Ha tudod hogy egy game nem érdekes s SOHA nem fog McFogni akkor mi a bullshitért teszed fel?
    hogy utánna a fórumba hülyét csinálj magadról?
    ha neked ez fincsi....
  • Pheel
    Mint a régi szép időkben, Anee újra a pályán :))))

Isten hozott! :)
  • Anee
    te meg egy pöcsrágó suttyó vagy hogy ilyeneket mondasz
  • Xanyi
    Én is nyúzom ezt a játékot, amióta megvan (cirka 1 hete) minden szabadidőmet ezzel ütöm el! Komolyan mondom, és nem elfogultságból, hogy ez az eddigi legjobb (hasonló stilusú) játék, amit valaha láttam! Szal szeretnék gratulálni a készítőknek! Kösz fiúk, remélem még sok szinvonalas játékot látunk tőletek! Amúgy nekem nem volt vele gondom, kicsit a menübe a zene néha megakad, de semmi egyéb, pedig még csak patch sincs feltéve!
    Abit KT7A
    Duron 900
    256 MB
    GeForce2 MX 400
    SB 128 PCI
    Windows XP
  • Pheel
    Ez egy nagyon jó kis játék. Egyetlen hibája a műfajból adódik. Kicsit unalmas állandóan lőni, javítani, menni, stb. De ez nem a játék hibája, ráadásul az eredetiségével kitűnik a kategóriájában.