22827
-
Istenem azért ezt a heti ~3 órát ki lehet bírni. Amúgy is ilyenkor a legtöbb helyen munkaidő van. USbe hajnalba 2kor kéne elkezdeni a karbantartást, hogy nálunk az reggel legyen. Mindenért hisztiztek hihetetlen :D MMOt se csinálnék semmi pénzért, mert annak van a legutálatosabb communityje. -
Agaba72 #18903 Ettől féltem. Ezek nem normálisak. Tényleg mindent elkövetnek, hogy ne játszanak vele az emberek :(......Az európai játékosokra eddig is nagy ívben xartak ( 2 év után már hajlandóak is voltak csinálni valamit a serverekkel) most is......nem izgatja őket, hogy délután már igen sokan játszanának, nem véletlenül van mindenhol dél előtt a server karbantartás. -
Pio #18902 -
Pio #18901 Karbantartás van 18:00-ig.
Szerintem így lesz rendszeresítve, hisz az amcsi időhöz igazodnak. -
De. US idő szerint ez náluk reggel 8. Ott mindig ilyenkor volt és egy időben csinálják az összeset ezért minden héten szerdán 14:00kor lesz nálunk. -
Agaba72 #18899 Tudja valaki, hogy miért állnak a serverek? Csak nem délutántól fognak karbantartás végezni???? -
Pio #18898 Más: character transfernél Nektek is idiótaságok vannak? Ezer éve törölt alacsonyszintű karaktereim nevét látom, Career egyiknél sincs kiírva, mindegyik első szintű, nincs szerverük se. A valódi karaktereim közül egyik sincs ott.
Érdekes. -
Murmur #18897 Rendben, akkor az slayer be fog jonni. :) En torpet nem birnek inditani. -
Pio #18896 Húúúú mit fogok kapni ezért a destrusoktól... :)
Destrut tartósan csak akkor bírtam, amikor bétában teszteltem meg amikor indítottam a choppámat, ha jól emlékszem rank20 körülig mentem el vele. -
Pio #18895 Choppa egy zöld okádék volt, Slayer meg egy mokány törp, hangulatosabb szerintem, ahogy az ordert is jobban kedvelem.
A mechanizmussal a choppánál se volt bajom. -
t0xikus #18894 ez utóbbi:) bw/sorci "talent" show a menő:) -
slayer jó kis class :) -
Murmur #18892 Ha a choppat nem birtad a slayert miert szeretned majd? :) -
Pio #18891 Még mindig az engi összeránt, bw-k leaoeznek taktika a nyerő? Vagy most már csak úgy simán berohannak az ellenhez 1-2 "pet healerrel" és guarddal a seggükben? -
Murmur #18890 Sajnos van benne igazsag.
-
Pio #18889 Győzött a slayer, nem akarok tömegkaszttal játszani, wp-ből pedig rengeteg van.
Rank 5-ig jutottam maintenance előtt, eddig okés. :D
Thoracotomia: nézegettem war alliance fórumot és az összes kaszttopik tele van sírással. A kaszttal játszók azért sírnak, mert szerintük szar a kasztjuk, a más kaszttal játszók pedig azért, mert túl op a kaszt.
Mégis minden kaszttal játszanak jópáran, szóval szerintem mindben lehet találni valami szépet.
Nekem például kasztválasztáskor régen és most se az volt a legfontosabb, hogy melyik mennyire op, hanem az, hogy melyiknek tetszenek a mechanizmusai, a hangulata. Például a Slayer, tetszik, pláne a ruszki sapkával a fején, tök jó, a choppa-t viszont nem bírtam és hiába van tele a fórum azzal, hogy a choppa mennyivel tápabb a slayernél nekem jó ez így.
Már bétában láttam, hogy az engi nem valami jó, mégis azt kezdtem, amikor élesbe ment a játék, mert nagyon tetszett. -
Thoracotomia #18888 Klassz eloszlás szempontjából elég érdekes megnézni a ToK killeket
nálam 7kval as sorc az első, majd 5k+al a choppa jön, majd chosen 4k+ és úgyszintén 4k+al a dok.. hmmm... csak nem a 4 legOPbb klassz foglalja el az első helyet? jah de. -
-
Archenemy #18886 Hmm, kábé minden 3 szembejövőből 1 bright wizard,
(...)
Alig látni melee-t
De hiszen a bright wizard az melee! :p -
Pio #18885 Van egy choppám azgalon, nem igazán tetszett, gondolom a slayer nagyjából annak felel meg.
De lehet teszek vele egy próbát ha lesz időm. :)
Nézelődtem amúgy a keresővel, tényleg nem annyira szélsőséges a helyzet endgame-ben, mint alacsonyabb szinten, szélsőségesen kevés az engi és a white lion, szélsőségesen sok a bw és a warrior priest, de annyira nem durva az arány, nagyjából 2-szer annyi van az utóbbiakból, mint az előbbiekből.
A tank gondot gondolom a kotbs oldotta meg, nagyon sok van belőlük. -
Boncmester #18884 Sokáig kevés volt a tank order oldalon, de úgy látom, mostanság kezd több lenni belőlük. Mindenesetre nincs annyi, mint a destronál. Úgy vettem észre, ott kb arányos a típusok eloszlása, viszont az ordernél tényleg kevés a melee és sok a ranged. Meg volt olyan időszak is, amikor kb healer nem volt senki. Végülis remélhetőleg lassan helyre áll a világrend. Csinálj Slayert Nornon, az jó kis kaszt! -
Pio #18883 Nálunk meg ranged szarásig, szóval el is ment a kedvem az engimtől és a shadow warrioromtól.
Az a baj, hogy a többiből pedig csak a warrior priest és a kotbs tetszenek, de ahogy elnéztem ezek is erősen tömegkasztok.
WP lesz szerintem, abban van 2féle játékstílus és mind a kettőt szeretem. Gondlom tier4ben hátsó soros healernek a legjobb, amit szeretek csinálni, fejlődni pedig mdps-ként érdemes vele.
Mondjuk volt egy kis wow érzésem, amikor folyamatosan azzal volt spammelve a chat, hogy "LF tank", gyanús, hogy hiány van belőlük order oldalon. Fura, mert nagyon sok kotbs-t láttam és ők tudtommal mind tankok. -
Affene, Boncmester mar elkezdte ezt a temat boncolgatni... Ehh, na mindegy, igy jar az aki nem olvassa vegig az osszes aktualis hsz-t, mielott irogatna. Shame on me. -
Nyugi, masik oldal tele van Bo-kkal, chopakkal es meg ki tudja mikkel, szoval meele dps-sbol nincs hiany :DD -
Melyik "szakmakat" erdemes kitanulni? -
magatol, en irtam par levelet a supportnak de semmit nem csinaltak es egyszer csak beengedett. Elosszor csak az account oldalra majd kesobb a elkezdte leszedni a patchet is. -
Boncmester #18878 A régi eus szervereket 1 az 1-ben lemásolták az újakra, tehát nem lehet transferelni, ilyesmi. Az amcsi szervereken tudsz új karaktereket indítani max. -
Boncmester #18877 Menj be egy SC-be, és akkor mondd ezt, amikor 1 Black Ork, 1 Chosen meg 3 Choppa egyszerre veri bucira a fejed, miközben a marauder ráncigál keresztül kasul a pályán :)
Order oldalon sajna valóban viszonylag kevés a melee... -
Boncmester #18876 Van. Lásd az aláírásom :) -
Pio #18875 Lépj be az összes szerverre és meg fog jelenni valamelyiken. Nálam legalábbis ez történt.
Vicces volt, mert anélkül, hogy kirajzolta volna a karaktert kiírta, hogy a név foglalt, adjak meg újat és nem tudtam, hogy melyik karakteremet fogom épp átnevezni. :) -
ha kb 1 éve utoljára aktív accon volt karakterem már nemtom melyik realmen, ami valószínüleg megszűnt
azt hol lehet visszaszerezni? mythic account managementben transfer résznél csak egy lvl2-es karit mutat máshol, ingame sehol se találom
account biztos jó mert régi subsctiption ending mailben ennek a nevét írják -
Beni521 #18873 francba h pont jövőhéten megyek nyaralni xd -
Beni521 #18872 ne máár ez denagyonjó h az inaktív accok is kaptak 17 napot :D -
soundsonic #18871 visszaolvastam csak később.. Ti maradtok a "régi" szervereken? vagy újra költöztök? Értem ezalatt, hogy pl destrósok maradnak -e a Karak Azgalon köszke -
spectra #18870 üdv a játékban ;) -
Pio #18869 Hmm, kábé minden 3 szembejövőből 1 bright wizard, ennyire elharapódzott a helyzet?
Csak nekem tűnt úgy, hogy a melee dps kasztok szinte teljesen eltűntek a játékból? Alig látni melee-t, de ami van annak a fele kotbs. -
Legalább olvasnál bele egy kicsit a topikba, mielőtt beírsz. Nem kéne sokat. Ne az EUs oldalon próbálkozz, mert az már nem megy. -
soundsonic #18867 Háj! Nem tudok új accot csinálni, trial-t sem az eus war-on,1003 error :S Valami ötlet? Neten keresgéltem fórumon megoldást de nem segített.Hátha ti többet tudtok.. -
Hát igen. Alig pár napja vette át a Mythic az egész EU részt és máris látni a minőségjavulást :D -
...