22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Bhalage
    peccsel az aion +!
  • Pio
    Nornon van orderes magyar klán?
  • Pio
    17-18 napot kaptunk amúgy a beígért 14 helyett, 23-ig jó az account.
    És 1 nappal előbb megkaptuk, mint ígérték.
    Nem semmi ez a Mythic. :)
  • TDC Geronimo
    ratyion loál
  • Pio
    Hoppá, el is felejtettem milyen jóságot kapok meg végre ezzel az átköltözéssel! :)
    Reward: C&C Red Alert 3 Includes: Kossar's Helm

Amúgy engem már a játékba is beenged.
  • Bhalage
    mit izzitsak aiont v wart :GGG
  • FSpofon
    nekem most a war-eu oldalról szedett patcher is megy az _eur accounttal
  • TDC Geronimo
    Ratyibeastnek megy már az oldalra a login. Nézze meg akinek nem ment. Holnap késő délután/esti órákban meg lehet már logolni is. Aki nem akarja, hogy akkor scanneljen neki a patcher hosszú perceket az csináljon trial accot és azzal scanneltesse át klienst.
  • TDC Geronimo
    CM ja, meg olyan mindenes :)
  • FSpofon
    na már belép
  • Pio
    Akkor ráhibáztam.
    Vicces, hogy ez az egy csávó 1 nap alatt (és persze 1 nappal a beígért időpont előtt) több infót adott, mint annó a startkor a goa a teljes 1 hetes botrányos indulás alatt... :)
    Amúgy ki ő? Valami főarc? Vagy community manager?
  • Pio
  • TDC Geronimo
    jaja én is
  • TDC Geronimo
    Andy írta régi GOA fórumon :

"To reitterate a few things:

* Accounts that were inactive as of 29 June 2010 will not be able to log into the game servers until 7 July 2010. Please keep in mind that our hours of operation are EST (CET -6) so you may not see this access until later in the afternoon/evening.
    * Although current active accounts are receiving free game time right now, everyone will receive 2 weeks starting 7 July.
    * Please be sure to watch the Herald for updates regarding the transfer. (http://www.warherald.com/warherald/NewsOverview.war)
    * If anyone who had an active subscription as of 29 June 2010 is still unable to connect via the patcher, please PM me your account name only here and a detailed description of the difficulties you're encountering so that I may forward it along to our operations team for further investigation.
    * We will have more information about pricing (for those who pay in GBP) and payment options in the coming week.
    * We will be honoring all unused game time cards that are currently in circulation.
    * We are currently working on hooking up Realm WAR so that everyone can create forum accounts on the official forums. We'll keep you updated as to when this is complete, however we anticipate it to be ready at some point tomorrow. "
  • Bhalage
    ugy hallottam, hogy a nub accountokat kidobtak a jatekbol
    lehet kacsa, de ki tudja..
  • TDC Geronimo
    Ha holnapra se javul meg az inaktív accosoknak, akkor nem tudom mivan. Kipróbáltam haver accjával és neki se ment. Menjetek reklamálni gőzerővel holnap :D
  • BEAST #18848
    Olyan átmeneti, hogy nekem azóta sem jó xD
  • Prof William
    Na azért...

Nem tudom hogyan oldódott meg. harmadik próbálkozásra hirtelen működött. :) Biztos valami átmeneti gixer...
  • BEAST #18846
    -.-
  • s0n1c
    vicceltem te buzi :D
  • BEAST #18844
    Hogyan oldódott meg?
  • TDC Geronimo
    Nem tölt semmit csak átscanneli a fájlokat.
  • Prof William
    Megoldódott... Őőő izé mire tölt le 9 gigát a progi? A meglévő 12-re? Vagy lecserél ennyi filet?

De ha mégis PUSSZBA akar 9 gigát akkor nagyon remélem hogy Crysis szintű grafikával valamint 5-szörös játéktérrel rendelkező új játékot kapunk. :)
  • Prof William
    Hozzáírtam az accom után hogy _eur mégsem enged be. mi lehet a baj?
  • krisz073
    Sziasztok.

Ha jól néztem akkor ez lesz az új oldal : http://warhammeronline.com/
    Viszont ha ide elmegyek akkor se az 1 éves accountal,se a nemrég regelt trial accountal nem enged be! Azt írja nem master account.
    Kéne valamit csinálni az accountokkal?

• TDC Geronimo
    Írtam neki
  • BEAST #18838
    Nem szeretnek minket, ennyi. :(
  • Pio
    Nyugodtan megírhatod neki, hogy sok (minden?) olyan ember, akinek inaktív volt az accja így járt, kérhetünk jelszóemlékeztetőt, ha megadjuk a mailcímet elküldi, hogy van ez az accountunk, de konkrétan belépni nem lehet.
    Nem túl hosszú a nevem.
    Warhammer Alliance-en is sokan írták ugyan ezt, szóval nem hinném, hogy csak hármunkat érint a dolog.
  • BEAST #18836
    Az érthető, hisz már nem ők fognak ezzel foglalkozni, de az új helyen nem ártana ha működne -.-
  • MeoH #18835
    Nalam is ez a helyzet. Bar erdekes a regi eu oldal is, mert kb semmi nem aktiv az opciok kozul. Szoval, ha beszeretnek regelni gamecardot, vagy elofizetni, nem tudok, mert nem aktiv az opcio:)
  • TDC Geronimo
    Ezt válaszolta Andy nekem twitteren : "the account center they should be able to log into though. Does he have a really long account name?" Nem tudom mi lehet te accoddal.
  • BEAST #18833
    Elhiheted, hogy nem azért remegek, mert hirtelen leküzdhetetlen késztetést éreztem a játékhoz (akkor már befizettem volna korábban). Csak zavar, hogy míg eu oldalon be tudok logolni, tehát az acc/pass páros jó, addig us oldalon nem... pedig acc/pass recovery után ezeket kapom ott is.
  • s0n1c
    ne remegjé má' :D
  • Kalinka
    _EUR-ral nekem sikerült
  • BEAST #18830
    Én még most sem férek hozzá az accountomhoz, rohattak :c
  • Kalinka
    Fene sem gondolta volna, hogy Mythic 1 nappal korábban megcsinálja, mint amit kiírtak. GOA-nál a 7.-e inkább 8.-a volt.
    Hozzá kell még szokni ehhez :)
  • MrStokes
    Azert remelem most mar hamarosan visszajonnek az emberkek, tegnap este voltam fent, klanban egyedul voltam, es ugy egyebkent is ritka kihalt volt Altdorf. Bejelentkeztem SC-re de fel oraig semmi, aztan szepen kilogoltam banatomban.
  • Reiki
    Sziasztok!

a mytic oldalan nezegettem a game card fizetesi lehetoseget, de engem mindig a Daochoz vitt nem a Warnak add befizetesi lehetoseget, ha valaki game cardal fizet 60 napot, megirhatna hogy hogyan tette.

koszonettel: Reiki
  • TDC Geronimo
    :D
  • Murmur
    En mar olyat is hallottam ma TS-en, hogy tobbet sebez valaki, amiota az uj szerveren van.