Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
tegnap léptem 2 szintet xp farmból. Jó hely az az lotd 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tegbap még valami 35rõl beszéltél, ejjj

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Helyes!
De legyél gyorsan T4-es 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
Mikor leszel ma? Kis xp farm kéne ma 39hez :y

Kocka.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
gyere te is! <#idiota>

TDC Geronimo
egész nap majdnem online voltam :y

sose, csak malav kampányol és mindenkit behülyített =]

tegnap nem volt fent senki mikor én onlány voltam, olyan nagy bûn az ha bohóckodom egy ib-vel? <#wilting> elvittem lvl3-ig aztán kilogoltam!😄

Mi van itt, negyedik feltámadás? 😄

TDC Geronimo
de már megint miért? Pár napja azt mondtad nem való nektek a szintezés most meg kezdesz egyet egy másik szerveren ahol nincs senki. Nemértelek <#nemtudom>

ne gondolkodj, megárt a szépségnek! ironbrokizok nornon, mivel nég ugyanazon szerón nem lehet mind2 oldalt karakter😊

TDC Geronimo
<#fejvakaras>

Király volt Norn T2 tegnap is...
Valaki nyomta még éjfél után?
22.00h-tól kifulladásig full RvR aránylag kiegyensúlyozottan,áááá, szóval:

NORN=FASZA !!!

Karak-Norn Immortal Legion

s0n1c
Nem értem miért csodálkozol, minden fasza arc miskolci 😄
ironbroki vagy kotbs?

Hat eleg csunyan le lehet oket fektetni😊 Kivéve persze ha guard+ két másik healer van mogotte de hát úgy kit könnyû?😊

Healer wp/dokot joval nehezebb kicsinálni. Persze silence, leütés cd növelõ, healdebuff, disorient rengeteget segít.

Minden karatert meg lehet szivatni.

MrStokes
Akkor azert mar nem tunik olyan veszesnek a helyzet. Emlekszem regen volt, hogy scenarion 2-3-an is utlegeltunk egy WP-t es nem nagyon akarta beadni a kulcsot, de mellette azert eleg szep sebzest is kitolt magabol. Persze, biztosan vmi jo gear-ben volt, de ettol meg ez nem normalis dolog.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Azért már nem annyira , de még mindig igencsak erõs healerek.

DPS módban a jelenlegi helyzetben elég jó csapat (guard, jó heal) kell mögéjük különben egy pillanat alatt összedõlnek.

Régi karaktereknek meg kell még lenniük.

MrStokes
Vajon masfel ev kihagyas utan meg mindig megvannak a karakterek?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Meg mindig olyan imba a WP es a masik oldali megfeleloje? Akkor latom a balance meg mindig nem az erosseguk. Persze, persze, tudom, ez egy csapatjatek, ne 1v1 balance-ot keressek...

MrStokes
Szerintem itt az ideje, hogy benyujtsd a jutalek iranti kerelmedet a keszitoknel! 😄

Inkabb wp nerfet kerj toluk. 😄

TDC Geronimo
Najó most már írok GOAnak hogy vmi mountot vagy title adjanak ezért 😞

TDC Geronimo
l2p issuera fogok hivatkozni

Jah, de majd ha megint eljön a "szar" a játék akkor Te leszel a szar !😄

12 😊

GT: Halboy

TDC Geronimo
11 \o/ <#hehe>

fejnelkuli
Na feldobok egy trialt.<#idiota>

TDC Geronimo
Hát utóbbi idõkben volt pár meg most jön endgame revamp. Amúgy meg kurvajó marketinges vagyok és ezért visszajött vagy 10 ember de ez más kérdés, asszem pályát tévesztettem <#idiota>

fejnelkuli
Milyen valtozasok tortentek most a jatekba,hogy ilyen sokan visszamentek jatszani?

Mint kiderult. 😊

Pari
mi a here, te is miskolci vagy?!

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Üdv mindenkinek. Látom megy itt az össze-vissza beszélés Karak-Azgal Destro klánokról. Én aktívam nyomom Prophecy-ben. A Prophecy halott. Viszont a Tartarus és a Moth igenis aktív. Tartarus családiasabb Moth kicsit komolyabban tolja. Tartarusban folyamatosan online legalább 5 ember még korán reggel is estefelé meg rengetegen fent vannak. Moth-ben is legalább 10 ember online szokott lenni esténként. Szal aki Karak Azgalon destrozni akar az válassza ezek közül valamelyiket. A Prophecy aktiv magja kemény 3 ember is átmegy Moth-ba..Szal ez a valódi helyzet..Akit érdekel klán ügyben valami az nyugodtan keressen engem..Dequator a kari neve..by
Hehe 230 dmg bonus 30% crit egyátalán nem nagy cucc, a videóban látható ordersek többségének ennél lényegesen jobb gearje van.

Egyébként 69es a srác és healerként is igen jól teszi a dolgát.

lávolom akkoris
<3

anti hero

TDC Geronimo
te menjé pónikat kergetni a csámpás patás kurváddal <#mf2>

Ja, valóban, Casusra gondoltam, csak Acél régi hülye guildjének a neve bezavart.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

BEAST
Ez most... rosszul esett. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

irigykedtek a skilles es geares kollegara, scben csapattal meg valoszinu mashogy tolja de ott is biztos egy isten..
amilyenek ti nemlesztek!!
<#mf2><#mf1><#mf1>
<#idiota>

anti hero

TDC Geronimo
Így van. Teljesen más egy roaming outdoor 1v1 meg az amikor scbe rádugranak 10en egyszerre mindenféle guard meg anyámkínja nélkül és közben a partyt is életben kéne tartani.

BEAST
Borzalmas, az ellenfelei nagy resze azt sem tudta eldonteni, hogy tamadjon vagy menekuljon... talan gear kulonbseg miatt oli ilyen konnyen az embereket, nem tudom.
Viszont arra kivancsi lennek, mit csinalna akkor amikor embereket kell eletben tartania mikozben mindenki ot kergeti, mert ketlem, hogy a jokedvu ugrabugra megmenti akkor az eletet.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egyébként hogy is volt hogy zealot nem tud kiteolni?

Aki így gondolja nézze meg ezt!

azért tõlünk a casusból kaptatok elég sok emberkét😊

Hát ez a baj, hogy Azgalon megnyitjátok/újraaktiváljátok a kb 26. magyar guildet 1 partynyi játékossal, és aztán csodálkoztok, hogy ha 1-2 ember nem tud belépni egy ideig, akkor lehal az egész guild. Pedig szerintem többen játszanak ott destrot, mint nálunk ordert, itt mégiscsak 2 guild van (az Immortal Legiont magunkba olvasztottuk, immáron õk is erõsítik a Lovagrendet).

Nem hinném, hogy a guild fele otthagyná az RR80-as kariját 😊

Jaja elment conanozni a nub 😊

Emthy úgy hallottam elment núúbkodni conanbe, Robi (demó) meg Mothba hívogat folyamat...

Igazsag szerint amikor abbahagytátok egy ideig tényleg rossz passzban volt a guild de utána újra beindul és csak pár hónapja halt le újra (Emthyék elmentek lootkurvulni nemzetkozi guildbe amikor elindult az éjszakai királyfarm mert féltek hogy nem lesz helyuk amúgy).

Egyébként tök jól ment a dolog, a sámán dpsdok choppa magus chosen bg premade elég jól ment 😊

TDC Geronimo
Új altdorf ostrom a tegnapelõtti US PTSrõl. Epix!