Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hogy egy kis on is legyen

"Greetings!

For the last two weeks the 100% RvR Driven City changes have been put through their paces in our Closed Guild/Alliance city testing and now it's time to unveil this all new experience to the public!

As a reminder the Altdorf test is on Thursday, May 13th 2010, at 8:00 PM GMT+1 as we break down the gates of The Inevitable City and storm the throne room of the forces of Destruction. The lovely guys at Mythic are scheduled to partake with us this night so be sure to come out and see them!

We will be using character copies for these tests so please be sure to copy over ahead of time.

Thank you for your continued support and we'll see you on the Vale of Creatures PTS!"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ha a Kotor meg a Kotor 2 szintjét eléri a játék, akkor jó lesz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

0Fritz0
Amiket eddig láttam belõle, hát... inkább tûnik egy Anarchy Online újított kiadásának (valamiért csak hozzá tudom hasonlítani. 😄), mint világalázó cuccnak.
De ne legyen igazam.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Amúgy meg tényleg merész dolog volt MMOba belevágni. Tény, hogy bioware játékban eddig még nem csalódtam és egyik epic game után adták ki a másikat, de MMOknál tudjuk hogy csak egy fajta epic lehet mostanában....epic fail <#idiota>

TDC Geronimo
ratyiwars <#szomoru1> Nemhogy Dragon Agebõl csináltak volna MMOt :/

Jockey
szvsz Sw csak bukó lehet..Nem fogják tudni belõni a dolgot, vagy nem lesz elégséges pvp, túlzottan erõsek a várakozások, stb..
Én abszolúte nem várom annak ellenére, hogy nagyon szeretnék egy jó témájú scifi mmo-l bohóckodni...
anno SWG is ütõs volt, amíg szét nem kúrták..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s0n1c
ha eltalálják a star wars feelinget nem lesz gond, ha nem, akkor bukta
s0n1c
buzie vagy 😄
ott is lesz pofáraesés 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Krein just dinged RR80!

na következik a megabrutál slayer 😉

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Na az mire kijön..A nagy sodrófa vastagságú fénykardokkal..ehh 😄 Csak jöjjön ki a Cataclysm <#circling>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

BEAST
sw 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

én már csak a új starwarsban hiszek, semmi masban, komolyan.
okorkodni meg ad hoc jelleggel befizetek mindig arra amilyen kedvem van eppen, egyik sem kot le

anti hero

s0n1c
Wannabe newage sand-box mmo, óriási ígéretekkel és sajnos eddig úgy tûnik, hogy nem túl jó megvalósítással, pedig jól néz ki és nagy benne a potenciál, csak szerintem alapvetõ probléma ilyen kezdõ cégeknél, hogy nem gondolnak sokszor bele mindenbe, hogy mi mivel fog járni és nagyokat buknak elég fontos pontokon. Én anno örültem, mert nem saját motorral kezdték el a fejlesztést (unreal asszem), úgy gondoltam nem lehet nagyot térdelni, és de.
TDC Geronimo
#17930 <#nezze>

de meddig?

TDC Geronimo
Ameddig jól esik

az meg mi a faxom?!?
<#wow1>

anti hero

beirod hogy /who sünök es kiirja a találatokat

anti hero

s0n1c
mortal online release date-ig :F
BEAST
meddig? :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szevasztok! nemrég kezdtem el játszani a WAR-al, van egy R19 RR17-es AM-em, és szeretnék join-olni egy guildbe, jelenleg azgalon játszom, de ahogy nézem orderrel inkább norn-ra kellene átvinnem a karimat. ha jól olvastam korábbi post-okban a sünök nevû klán talán fel is venne, tudna vki nekem segíteni hogyan találom meg õket és kit keressek? sajna ezen részhez a game-ben még nem értek (ez az elsõ mmo amivel játszom)... segítséget elõre is köszönöm!😊
TDC Geronimo
War <3 van sry

TDC Geronimo
<#szomoru1>

õ lehet rajta maradt az esti pts-en <#idiota> vagy elenkvéken !

rise of the godslayert nezi vki?
malav?

anti hero

Keress valami jó kis Zerg VS Zerg részt este orvrben, és kezdd el fölhotolgatni az embereket. Renown esõ...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Sáska
aham, ertem. majd ma megnezem akkor party nelkul is, csak az osszehasonlitas vegett. tx

Nem csak a csapatod számít. Legtöbb RP-t csapat nélkül lehet szerezni WP-vel vagy RP-vel.
A lényeg, hogy ha a csapatodban valaki megöl valakit, akkor a renownt szétosztja az emberek között (persze mindenki más mennyiséget kap, függõen a szintjétõl).
Ezen kívül, ha healered van, és healelsz valakit, aki elõtte megölt egy másik playert, akkor benne még "marad RP", tehtá szépen elkezd neked csorogni belõle az RP, ahogy healeled. Ilyenkor, ha csapatban vagy, ez a csordogáló RP szétoszlik a tagok között, ellenben ha soloban vagy, akkor csak te kapod. Tehát legtöbb renownt az RP tudja szerválni soloban mondjuk azzal a hotjával, ami 6 ember között ugrál, vagy a WP a martyr képességgel, ami minden körülötte levõt healel, függetlenül attól, hogy csapatban van-e vagy sem.
Viszont a solo healereket általában utálják, szal ez nem annyira javallott hosszú távon.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Úgyérted azon kívül hogy nyomorultak?

TDC Geronimo
Azt nem értem GoA miért nem tudta egyszer se patchelni test klienst mikor a US szerveren minden closed teszt után patcheltek, legalább 4*. Így a mostani teszt tele volt buggal, mert ez a legelsõ kliens amit kiadtak :/

Ennek ellenére látszott, hogy jóval élvezetesebb meg epicebb lesz, pont olyan, amilyennek egy endgamenek lennie kéne. Remélem köv tesztre felpachelik oda ahol a US van bár kétlem -.-

Ez most is így van csak mostmár rengeteg a magas szintü játékos.

Amikor még játszottam úgy volt, hogy RR szerint kapod a pontokat. Friss 3xes + pár fris 40es ellenfél semmit se ér magas RRnél. Volt, hogy 15 percért kaptam 1xx rp-t. Minél magasabb RR szintû játékost öl meg a csapatod annál több Rp.(vagy szólózol és közutálat tárgya leszel, lehet ezen változtattak)
Ez a csapattagokra is igaz. Mondjuk te vagy RR60as a másik meg RR3x akkor jóval többet fog õ kapni mint te. Mégha 1 csapatban vagytok is.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
Most ja

MrStokes
Nalunk GMT+2 az ervenyes, ugye?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nekem meg mindig jobban tetszenek egy másik - nem nevezzuk a nevén játék- effektjei
<#idiota>

anti hero

Sáska
gyere a Blood Claw Boyz-hoz, greenskin only, es mindig kell healer foleg T2-ben😊

@ Rasztah: ott gagyin neznek ki az orkok😉

TDC Geronimo
Ma aki akarja megnézheti a PTSen az új city sieget, mivel ma lesz az elsõ public test.

"Greetings!

For the last two weeks the 100% RvR Driven City changes have been put through their paces in our Closed Guild/Alliance city testing and now it's time to unveil this all new experience to the public!

We invite you to join us next Tuesday, May 11th 2010, starting at 8:00 PM GMT+1 for our mass Public Test of the all new 100% RvR Driven City Siege!

We'll follow up the Altdorf test on Thursday, May 13th 2010, at 8:00 PM GMT+1 as we break down the gates of The Inevitable City and storm the throne room of the forces of Destruction. The lovely guys at Mythic are scheduled to partake with us this night so be sure to come out and see them!

For instructions on how to access the Vale of Creatures Public Test Server and to copy your characters from live to PTS please read here. We will be using character copies for these tests so please be sure to copy over ahead of time.

Thank you for your continued support and we'll see you on the Vale of Creatures PTS!"

TDC Geronimo
10es de nem is lesz egyedül nagyobb. sc most alig hív, rvr nincs, questelni meg nem fogok :y

reroll wow<#idiota>
malav: hányas a karid már?

Sáska
ertem, thx. Szoval akkor a csapatom teljesitmenye nagyban befolyasolja az rp mennyiseget. Nem is baj ez, csak nem ertettem, miert van az, hogy hiaba tolok ki 80-100k healt, megsem kapok olyan sok rp-t.
Kar, hogy ork shaman nincs😞

TDC Geronimo
rp számolás healereknél érdekesen van megoldva. Azért ha csak simán healelsz nem kapsz rpt. Viszont ha az sebez vagy megöl valakit akit healelsz akkor csordogál az rp folyamatosan. Hiába healelsz te 5* annyit, mint a többiek, ha a te csapatod nem képes senkit se megölni, akkor alig kapsz rpt. Néha elég gáz ez valóban, de még így is szerintem healerrel a legkönnyebb az rp szerzés.

Sáska
scenariokon az rp-t mi alapjan szamoljak? Sokszor van, hogy alig maradok el heal-ben az elsotol, vagy akar elso is vagyok a healelest tekintve, megis,mig mas kap 1000 feletti rp-t, nekem nem jut tobb mondjuk 200-nal? Pedig ugy erzem odateszem magam, helelek akit csak erek, feltamasztom az elesetteket, buffolok, vedem a zaszlot, stbstb..
Egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor kaptam mondjuk olyan 500-600 korul, de 1000 felett meg talan sosem.

"gear nélkül látok játékosokat még sc-ben is " nem biztos hogy gear nélkül rohangálnak, régen volt egy ilyen bug, hogy bár meztelennek láttad mégis ha inspectelted volt rajta rendesen ruha

Lenyeg a lenyeg nem a classodtol fugg hanem a groupodtol 😊

Ez ugy mukodik hogy a groupod deathblowjait számolja. Szóval hiába healelsz valakit aki nincs a groupodba a killjeit ehhez nem fogja hozzáadni. És ez a szám nem ugyanaz mint az RvR kills a tomeban. A classokból a tomeban lévõ killjeid összege.

Érdemes feltenni egy RvRStatsTab addont, abban látható ez is (lifetime deathblows).

Pari
healereknel maskepp szamolja a deathblow-t, plane egy grp healer hamarabb eleri, ha jol tudom, ott azt nezi, hogy healeztel-e abba aki a db-t nyomta. ergo a dpseknek lassabban jon ossze a kill title.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Ok,köszi az infót!
Hát le kell nyomni vagy 4000 sc-t WP-el mire meglesz ez a title😊
BW-al sz.tem elég ennek a felét is letolni és megvan szal ez inkább a dps osztályoknak megy gyorsabban viszont ezek a self targetes title-k meg Priestemnek lesznek meg hamar self heal miatt😊

De bakker attól kivagyok,hogy gear nélkül látok játékosokat még sc-ben is az a másik bizonyos title végett:C

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hogy megkapd a titulust majdnem dupláját kell öldöd, én anno 100k felett voltam jóval és mégse kaptam meg. Szerintem minden killt beírja, de csak azt számolja ami a nevedhez tartozik. Lapon hiába írja, hogy megvan 100k, mert nem kapod meg hozzá a titulust.
A Baron után még gondoltam elérem azt is, de rájöttem a számolással valami nincs rendbe. Igy marad a pihenõ...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nem rossz az az IB, csak ha föleg sczel akkor érdemesebb ugy megcsinálni hogy dps-t is tudjon tolni 😊