22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Pio
    Még mindig túlontúl healfüggő a játék.
    Nem tudom, hogy tier4ben is így van-e, de ha healelnek végigkaszálok mindenen, ha nem, akkor 5-10 sec alatt fekszem.
    Pedig úgy rémlik, hogy volt arról szó már a béta alatt is, hogy kezdenek ezzel valamit, hogy majd tesznek az ellen, hogy ki lehet healelni egy cloth-ost is akár, ha van 1-2 healer, akik csak vele foglalkoznak.. vagy rosszul emlékszem?
    Nem is az a baj, hogy ha nem kapok folyamatos healt előbb-utóbb meghalok, erről szól a játék, egyszer fent, egyszer lent, de az, hogy szólok sc elején egy runepriestnek, hogy végig csak engem spammeljen és halál közelébe se kerülök, legfeljebb ha meghal a runepriest, az szerintem gáz.
    Esetleg T4re/a_jövőben változik ez a dolog? Vagy csak én vagyok a hülye és jó ez így? :)
  • spectra
    18on az aoe hoton kívül nincs sok aoe healje ^^
  • spectra
    az efféle tartalom nélküli, üres hszeket jobb lenne hanyagolni, mivel ezzel csak magadat minősíted.

a szerverek délutáni maintenance-e valóban nem szerencsés, de azért ki lehet bírni és az is lehet hogy miután simán lezajlott az átállás, majd megoldják, hogy a német szervereket európai időhöz igazítva tartsák karban.korai még drámát csinálni belőle.
  • ImFrost
    olvasd az előző kommentem.
  • kemelol
    l2p
  • Archenemy
    Nem értek az RP-hez, de mondjuk AoE heal? Kevesebbszer hal meg? Nem shieldel (a shield talán nem számít bele a healing done-be)? Olyan emberekkel megy, akik mindig sebződnek, míg te olyanokkal, akik nem annyira? Ilyesmik.
  • hollófernyiges
    Azt mondjátok már meg, hogy lehet hogy benn vagyunk scenarioban ketten RP-k, én rank 18, másik 12, gyak. full time nyomom a hotokat, shieldeket, direkt healeket, AP-ből is csak egyszer fogyok ki, a végén a másik mégis 2,5x annyit gyógyít? Ha csak simán valamivel többet nyomat, hát jól van, ügyesebben optimalizál, de ennyire?
  • t0xikus
    tyűha:) még egy kis hiszti?:D
  • ImFrost
    mielőtt legközelebb kommentálsz húzd ki a fejed a hátsódból. kösz.
  • Beni521
    azgalon destro oldalon milyen (magyar) guildekbe lehet jelentkezni? Ahol lehetőleg nem én vagyok az egyetlen (+2-3 ember) aktív tag :D
  • t0xikus
    nem kell megrémülni ha 9gigát ír. csak full file check
  • ronihun
    megprobáltam trial acc-ot regisztrálni, de a summary-nál ezt dobta ki:
    An error occured,we are unable to process your request (code 1103)
    mi lehet a gond?
  • FrostBite
    Hello!
    Valaki járt úgy mint én, hogy a Karak-Nornon lévő karakterek nem lettek transferelve, csak az Azgalon lévők ? xD
    Mert így akk kb hiába öltem beléjük 1 évet...
  • ember2003
    Nagyon köszi a gyors és jó helpet már tölti a patch:)
  • rezes
    szerencses
  • rezes
    A mainem IB volt ami a kezdetektol fogva az egyik legnagyob OP tank.Azonban a WL jatektechinkaja lenyugoz a mai napig annak ellenere hogy a legutolso nerf utan a legszoposabb classok egyike lett.
    Kell hozza egy marek nyugtato,sok tomeny es nemi szerencse.Akkor elvezheto...
    RR80 mar kozel van onnantol pedig azert hasznalhato
  • t0xikus
    írok is gyorsan supportnak,h kérjenek tőled mindig infót,h mikor legyen maintenance:D
  • ImFrost
    sense*
  • ImFrost
    talán hogy minél kevesebb ember játékidejébe gázoljanak bele? senese. you make none.
  • t0xikus
    _eur-t írtál login név után?
  • t0xikus
    miért kéne külön?:) látom te se fogytál ki a hisztiből:DDDD
  • ember2003
    Sziasztok

szeretném megkérdezni,hogy hátha valamit elronottam. De hiába írom be a felhasználónév jelszót nem enged be. Kellet volna valamit csinálnom így szerver összevonás táján?

Segítsetek:) elöre is köszi.
  • Thoracotomia
    nem egészen a 2bw helyett 1bw/1slayer de amúgy stimmel;)
  • FSpofon
    és az lesz a szép amikor majd az EA kitalálja hogy az általános ea accountokkal is egybe kell olvasztani az egészet :]
  • FSpofon
    Folks,

To consolidate all of the inquiries to this one thread:

We have received the data for all characters on retired or decommisioned servers from GOA and we anticipate that they will be available for transfer before the end of the two free weeks. Be sure to watch the Herald for updates regarding this.

We apologize that they are not currently available, however our priority has been the successful migration of character data on currently active servers.

Thanks

remek remek :(
  • Pio
    És a lényeg: miért tartasz ki mégis a WL mellett ahelyett, hogy rerollolnál valamelyik OP kasztra?
  • rezes
    Hat igen az igazan jo Wb 2BW,2tank(lehetoleg IB/KOTBS),1AM/RP es 1WP. minden grouppban.Mivel WL-lel jatszom ennek kozelebe sem kerulnek viszont ha te ilyen Wb-vel jarsz Orvrezni akkor(irigyseg ON) leszophatsz
  • Pio
    Megjegyzem már mennek is a szerverek ötbb, mint 1 órával a megadott időpont előtt. Hogy mikor lettek visszalőve nem tudom, az is lehet, hogy már 1-2 órája mennek.
  • Thoracotomia
    látszik, hogy sose voltál még igazán jó warbandben.
    és az AA nerfig a slayer messze(!!!) jobb volt mint a choppa és a következő patch után megint nem lesz sok különbség köztük.
  • rezes
    Szvsz en azert latok engiket eleg szep dmg-et kitolni es orvrben szinten tudnak alakitani.
    A rohadek zold gibbon...bocsi choppa meg nagyob utotavval rendelkezik mint egy slayer innentol kezdve nincs mirol beszelni bar meleenek mindketto brutal megfelelo setuppal.
    Az viszont teny hogy 3-4 class must have az orvr-re mig a tobbi max small scale-re jo.
    De ha beindul a zerg vonat akkor mindegy mivel vagy a letszam az ami igazabol szamit
  • ImFrost
    Látom születésed után a szüleid felajánlották tudományos célokra az agyadat.A hibákra való rámutatás még nem whine ám az azok felett való elsiklás, majd vakon való védelmezésük az ostobaság.

Egyáltalán miért kell az amerikai és a németországi szervereket karbantartását egy időben végezni? nehéz lenne az eu-s szervereket európai idő szerint? mert így eléggé belelóg a prime timeba is a dolog, sőt egy időzónával keletebre ugorva meg már főleg.

A normális emberekről meg inkább ne kommentálj, mert nem úgy tűnik mintha közéjük tartoznál.
  • MrStokes
    Meg egyebkent is Get a Life! :D
  • Thoracotomia
    nem akarlak kiábrándítani, de a salyer is ugyan olyan OP mint a choppa (és ugyan olyan tömeg class is az engi meg nem volt rossz az aoe nerfig (láttam engit sc-n 1millió+dmg-et csinálni)
    és persze minden klassznak megvan a maga szépsége, de hiába ha orvrben totál useless és semmilyen valamire való warbandbe nem kell max1, de az is csak dísznek.
  • Pio
    A choppa fejéből viszont nagyon jó söröskupát lehet csinálni! ;-)

Bár adódhatnak azzal is nehézségek:

• Lamech
    Sziasztok!
    Nem tudja Valaki, hogy a költözés óta miért nem tudok új account-ot regisztrálni? Egyszerűen a serialt "invalid code" üzenettel kidobja. 2 frissen vásárolt, original serialom van egyikkel se működik. :( Nem hiszem, hogy mindkettő használt lenne, külön helyről vannak.
    Köszi
  • t0xikus
    hát annak, aki egy teljesen normális és érthető dolgon hisztizik, fölösleges "00 érvnél" többet felhozni:D
  • Strahd_
    Mint Choppa ;) en azt mondanam a torpek max arra jok hogy a soros kupat a fejukre tegyuk :)

WAAAAAGH!
  • Agaba72
    Hát ez elég 00 érvű retardkodás. Az ,hogy az ember szóvá teszi a szar dolgokat az még nem hinném, hogy trollkodás lenne......ezek szerint én nem vagyok normális mert kora délután végeztem a melóval.
  • Pio
    Szerintem inkább azt nézzük, hogy 1 nappal előbb indultak a szerverek, mint ígérték, 4-5 nappal több ingyen idő járt, mint ígérték, az inaktívokat is 1 nappal előbb engedték be, mint ígérték, teljesen zökkenőmentes volt egyelőre az átállás.
    Ez a karbantartás-dolog kibírható, 4-ig, illetve már sokfelé 6-ig tart a munkaidő, nem olyan nagy kiesés ez.
  • t0xikus
    na mégegy imforst klón:D hiszti off plz:) amúgyis. normális ember ilyenkor dolgozik:)