22827
-
Thoracotomia #18984 attól tartok az információ forrásod teljesen téves. see you ingame.
-
csgamer #18983 Újra felhoznám a hsz-em hátha vki nem látná :D
© csgamer
Ha valakit érdekel elcserélnék egy eredeti wow accot Warhammeres accra! :D Accomon: Bloodscalpon 1 80-as pap ulduar kezdőszetben meg egy 80-as tank dk hc gearben! :) -
t0xikus #18982 sztem neki mindegy ki mit ír. ha sárkányos az illető, akkor "beszól" neki -
ImFrost #18981 számodra?
nem csak pár unatkozó magyar játékosról van szó, hanem európa szerte többeket is zavar
=
tényleg. mindenhol lázadás van, összes fórum erről szól, sorban anyázik mindenhol mindenki
azt hiszem innentől nincs miről beszélni. -
Boncmester #18980 Hát homályosíts fel minket óóó nagy csehó!
Amúgy nem arról volt szó, hogy te eltakaródsz vhova, ahol nem tudsz warozni a nyáron, és onnan talán vissza se térsz soha? A fórumokban akkor minek rontod a levegőt? Ha unatkozol, azzal játssz, ami a lábad közt van (ha van ott valami egyáltalán), ha meg mégis úgy gondolod, hogy a fórum nem lenne meg a hozzászólásaid nélkül, akkor mondjuk próbálj meg értelmesen kommentelni az ilyen "megfájdul a fejed"-en kívül vagy akár emellé. -
t0xikus #18979 ennyi:DDDD -
Jobrog #18978 Így fórumot olvasgatva azért irigyelni tudom egyes emberek problémáját. Bár ez lenne nekem is a legnagyobb gondom hogy egyik délután lehet nem tudok azonnal, csak pár óra múlva játszani. Morogni lehet rajta,de ez már görcsölés amit páran művelnek. Mindegymicsináltokakkorseelégjóóóónekem!!:))Enyémazutolsószóóó toporz toporz!!. -
Thoracotomia #18977 pont erről beszéltem ;) -
t0xikus #18976 árnyékra vetődésből ötös:) -
Thoracotomia #18975 sajnos nekem nincs szükségem rá hogy túlozzak ahogy neked ^^ mert tényleg minden egyes hozzászólásod bizonyíték arra, hogy mennyire nem tudsz vitatkozni és hogy próbálsz kitérni a válasz adás elől valami ostoba viccesnek szánt dologgal.hmm... elég ismerős a dolog... oh csak nem jégertől tanultál fórum warriorkodni? fail.
<3 as always -
t0xikus #18974 iagazából, sztem az nem annyira gáz,h 3tól ad bónuszt. jgy is ki lehet teljesen jól hozni, más szettekkel keverve. de miért kell a csúcsgear-t keverni? miért nem überstatok vannak rajta? ezt nem értem igazából. -
csgamer #18973 Ha valakit érdekel elcserélnék egy eredeti wow accot Warhammeres accra! :D Accomon: Bloodscalpon 1 80-as pap ulduar kezdőszetben meg egy 80-as tank dk hc gearben! :) -
t0xikus #18972 na most csehótól egy tipikus női hozzászólást láthattunk:D
belátom van egy-két hozzászólásom, ami fáj a mimózalelkűeknek, de ez nem egyenlő azzal,h "minden egyes hozzáászólás:)
a nők csinálják ezt:) néha = mindig/soha -
t0xikus #18971 most örülök:) hisztisek tartsatok össze! :D -
Thoracotomia #18970 tox engem is szórakoztat ahogy minden egyes hozzászólásoddal egyra nagyobb hülyét csinálsz magadból! keep it up! ;)
jager meg se próbálj rajta gondolkozni még megfájdul a fejed :(((( -
Boncmester #18969 Én se vágom, hogy miért van ez a hülyeség, hogy csak 3 darabtól ad bonust... Piramisos glyph set meg landes köpeny + ékszer szet mellé egyszerűen pazarlás fölvenni sok kasztnak. Ezzel kéne inkább kezdeniük valamit. -
t0xikus #18968 pl: "nem csak pár unatkozó magyar játékosról van szó, hanem európa szerte többeket is zavar"
amúgymeg bőven tudok mást csinálni warozás helyett, szóval kb nem érdekel mikor van maintenance:D -
ImFrost #18967 Ahhaha, állítottam én ilyet? nem. de a délután karbantartás egyértelműen több ember játék idejébe gázol bele és nem hiszem, hogy nehéz lenne megoldani, hogy az eu-s szervereket eu-s idő szerint délelőtt maintenanceljék.Gondolom ha a te primetimeodba gázolna bele a dolog akkor mindjárt más lenne a helyzet.Ennyi a lényeg.Hol vérzik ez több sebből? mutass rá egyre, mert azt még nem sikerült. -
t0xikus #18966 pedig elgondolkoztam a post copy/pastelésén is:D -
Már kimásoltam! :p -
t0xikus #18964 ehun e:DD -
Linkelj már rendesen :D -
t0xikus #18962 viszont sovi szettre visszatérve (amit linkeltem pl) , ezt a koncepciót én sosem fogom megérteni,h az elvileg legjobb szettet miért nem olyanra tervezték, hogy érdemes legyen egyben felvenni... -
t0xikus #18961 ezek szerint otthonosan mozogsz a pesti aluljárói csőcselék közegében:) sajnálom én nem:) amúgymeg ezt a metalitást sose értettem,h vki mond egy több sebből vérző hülyeséget és után nem szólni kell neki,h hülye vagy baszod, hanem meg kéne simogatni a buksiját, hogy okos vagy, ügyes vagy.
de igazad van. én sem értem,h normális, nem hisztiző néppel tök jól el lehet beszélgetni, linkeket adni, segíteni egymásnak, míg a hisztigépeknek visszaszólsz és máris ökölbe szorult arccal durcáznak:)
én is befejeztem. bár ha még pörög rajta, szivesen szinten tartom a vérnyomását, mert engem pl szórakoztat:DDD -
spectra #18960 A probléma nem az, hogy szólsz neki( de te nem is ezt tetted), hanem semmit mondó, indoklás nélküli, provokatív válaszokat adtál, csúnyán eltúlozva és kifigurázva a másik mondandóját.Ez a stílus a pesti aluljárói csőcselékre jellemző, itt viszont inkább minden konstruktivitást nélkülöző trollkodásnak nevezném. A dolog azonban nem lep meg hiszen már tapasztalhattuk a moderátorok ebéli fogyatékosságát illetve részlehajlását.
Részemről lezártam a dolgot, értelmetlen ezt tovább fűzni.
-
t0xikus #18959 fyi: http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&thread.id=11203 -
t0xikus #18958 tényleg. mindenhol lázadás van, összes fórum erről szól, sorban anyázik mindenhol mindenki:) my fault:/ ( remélem retardon kívül más szót is tudsz angolul és megérted:) ) -
t0xikus #18957 persze:) -
ImFrost #18956 ha piciny világod nem lenne ebbe a fórumba zárva, most már rájöttél volna, hogy nem csak pár unatkozó magyar játékosról van szó, hanem európa szerte többeket is zavar. had ismételjem magam: retard. -
Ezmiez #18955 Császtok!
Az lenne a kérdésem hogy európai vagy amerikai szerveren érdemesebb karit kezdeni? Melyiken vannak többen? Esetleg konkrétan tudnátok valamelyiket ajánlani ahol tényleg sokan vannak? -
hollófernyiges #18954 Azt a snotlingok csinálják fél marék szotyiért, nem? -
Pio #18953 Ez az egész kamu, én például észrevettem, hogy a karbantartás után fényesebb és tisztább a karakterem páncélja és azért az összeset egyesével lepucolni nem 2 ember munkája. -
Bhalage #18952 igy van és kész -
Probatbicol #18951 Azért aki informatikai területen dolgozik az tudja, hogy nem akkora dráma ám, sőt teljesen elfogadott, hogy a szervereken a leállást követelő nagyobb karbantartásokat éjszaka végzik az adminisztrátorok. Ez egy ilyen állás. Ráadásul itt a karbantartást nem úgy kell érteni, hogy zsírral kenegetik a csapágyakat, hanem valószínűleg automatikus scriptek futnak minimális emberi beavatkozással, egy-két ügyeletessel megoldható. Gyanítom, hogy nem azért vannak a karbantartások általában hétköznap délelőtt az mmo-kban mert az adminisztrátorok csak 8-16-ig hajlandóak dolgozni, hanem mert itt ez tekinthető leginkább holt időnek. Ez egy szolgáltató cég, aki pénzt kér (egyelőre) a szolgáltatásaiért az ügyfelektől, így azok joggal várják el, hogy az számukra a legmegfelelőbb legyen.
De szerintem ezt meg is fogják oldani, mert csak szervezés kérdése. -
Tartarus/Moth -
t0xikus #18949 tehát nem az az idióta, aki baromsgáokon hisztizik, hanem az, aki szól neki,h ne legyen már hülye,h ezért sír:) grat. tényleg én minősítem magam:DD
délután maintenance az meg nem délutáni. reggeli. csak ugye időzóna. az meg hogy miért nem lehet külön külön frissíteni eu-us szerókat? csak kérdés, tök ugyanaz a játékszerver fut mindkét helyen? igen. valószínű vmi egyenpeccserrel remote frissítenek? igen... de persze szerencsétlen magyar unatkozó emberkék miatt rakják át hajnalba:) grat,h mindenki csak a saját pici világában él, és ha vki nem szolgálja ki, akkor ,ár hibás a játék, szemetek a mythicék stb, stb. mondjuk várható volt,h goa megszűnik, akkor kell majd vmi mást keresni, amit lehet szidni:D -
Boncmester #18948 De pl csináld azt, hogy közvetlenül a csata előtt már rádobod a HoT-ot az emberekre, és akkor azonnal elkezd hatni, amint kapnak valamit, vagy ilyesmi... -
Boncmester #18947 Szerintem csak jobban jött ki neki a lépés, és neki mindig a full healje beproccolt az embereken, te meg már overhealeltél, ilyesmi... Ha hosszú távon ez marad, akkor kezdj másik kasztot, de szerintem ez csak egyedi eset lehetett, szal emiatt ne ess kétségbe. -
hollófernyiges #18946 Elhiszem hogy egyszerűbb három karaktert így idehányni mint érdemi választ adni, de épp ezt próbálnám, mert ha nem tudom mi ennek a különbségnek az oka akkor elég nehéz l2p.. -
Murmur #18945 Normalisabb csapat ellen ilyen T1ben sincs. De T4ben majd meglatod, vagy a tomenytelen aoe-ba halsz bele, vagy focus targetelnek es csak pislogsz. :)