22827
-
Kis penz, kis foci... -
hmm akkor aion mellett lehet visszanézek. köszi az infót sziasztok -
Mi kurva jókat játszunk és olyanokkal, akiknek nem volt aktív subuk. Én örülök ennek
-
ImFrost #19061 kövesd Bonci tanácsát és menj inkább kocsmázni ;DD -
:DDD -
Azt a barom faszt aki kitalalta hogy mindenkinek ingyen 2het jatekot ad azt nagyon felpofoznam vagy legalabb is megmutatnam neki hogyha a fos szervereik max 500 embert tudnak kiszolgalni akkor nem szabaditom ra ennek a sokszorosat mert akkor olyan epic fail lesz a dologbol ami most van Karak Azgalon.
Szombat delutan 1862 online orderes meg a GOA-s szervereket is megfektetne, nem csak ezeket a nevetseges nagy mellennyel beharangozott -egyebkent kb 300 emberre meretezett- szarokat.
MYthicnek csak gratulalni lehet.IDIOTAK! -
Pio #19058 Utóbbi. -
Sziasztok! akik elő vannak fizetve csak nekik van ingyen 2 hét vagy mindenki visszanézhet aki előfizető volt annó? -
foxxi #19056 Ez a srác hatalmas...! Bakker, öröm volt hallgatni
-
Prof William #19055 Ez nagyon komoly. -
igen -
Most olvastam a tegnapi "Transition Update - 7/8/2010" hirt a hivatalos oldalon. A vegen azt irjak, hogy remelik, hogy elvezzuk a 2 het ingyenes jatekidot es a 100 %-os renown es xp bonuszt.
Jol ertem, hogy 2 hetig dupla xp es renown fog jonni ? -
Pio #19052 1 napon belül jött nekem a válasz 1 hete. -
Aki már írt az új supportnak, kb mennyi idő alatt válaszoltak az írt levélre ? -
Thoracotomia #19050 a kb listára általában dps-ek kerülnek fel ;) -
Boncmester #19049 Amennyiben mégis, úgy te hol vagy a listán? :) -
Thoracotomia #19048 miből gondolod, hogy nem voltam ott? amúgy remek kifogás:) -
t0xikus #19047 screenshotot akkor és olyat csinál az ember, amikor akar:)
tegnap nagyon jó móka volt viszont praagban
off:
http://www.youtube.com/watch?v=xuAdazB3oFs&feature=related
epic:) -
Boncmester #19046 Megint olyan dolgokról pofázol, ahol ott se voltál. Én kilogoltam olyan 450 körüli order killnél, és abból ~30-40 volt az enyém :P -
Thoracotomia #19045 képzelem. jó móka lehetett lícselni bár killeket nem igazán sikerült szerezni :)
http://yfrog.com/f/0fspreen557j/
;) -
Thoracotomia #19044 ahh lehet igazi médium a srác! :) bár amilyen tisztán látja a jövőt a múltat annyira homályosan, de hát valamit valamiért ;) -
Murmur #19043 Tegnap csúnya haldoklás ment az azgalon. Zóna crashek, kidobálás. Egy jó darabig egy karakteremmel sem tudtam belogolni. Aztán átmentem nornra, ot tmeg olyan sc volt, hogy nem ért véget, kijönni se lehetett belőle, csak "alt+f4"-gyel. :)
Viszont biztos vagyok benne, hogy a bioware gyorsabb és korrektebb lesz a problémamegoldásban, mint a goa volt. Túljutnak a kezdeti bakikon, aztán öröm és bódottá lesz. -
Boncmester #19042 2009 november vége felé volt emlékeim szerint az Eltharionról Nornra költözés, és ezután, december környékén csinálta a kariját, én úgy tudtam, de lehet tévedek, erről beszéltem, nem értem, mi olyan bonyolult ebben... Addig meg tudtommal Conicotomiázott Elthán, aztán kitörölte.
Igazából ezen totál fölösleges vitatkozni, mert totál lényegtelen, hogy pontosan mikor is történt.
Tegnap este viszont jó kis RvR mókát csaptunk 1 WB Red Guarddal meg 2 party Sárkánnyal, többet is lehetne ilyen.
Viszont érdekes, hogy az új szerverek teljesítményéről totál megoszlanak a vélemények. Nekem valamennyivel jobban megy a játék, néha laggol, de olyan nagyon nem durván, mint a régin. Pacsónál egyáltalán nincs lagg állítólag, se Ébennél, Z-nek meg állítólag sokkal durvábban, mint az utóbbi 1 évben bármikor.
Régen legalább egyenlőség volt ilyen tekintetben, mindenkinek laggolt :D -
sanyiiiii #19041 Cseho a rerollodhoz annyit hogy ha figyelmesen olvasod bonc postjait láthatod hogy idén decemberi rerollrol beszel, tudod o jostehetseg.
Csak a lottoszamokat nem mondja meg soha :( -
Azért ne legyünk top4-be, mert két faszfej hányja egymásra a fost... -
kecsesz #19039 Már jó ismét! -
Thoracotomia #19038 szerintem nem:
http://www.warhammeralliance.com/forums/showpost.php?p=4710946&postcount=15 -
Ledobott es mar a karaktereket sem jelzi ki T_T -
kecsesz #19036 Jah....most én sem tudtam belépni... -
Masnak is baszakszik a Norn? -
spectra #19034 talán írj a supportnak?:) -
spectra #19033 működnek' -
Hello.
Szerintetek van esélyem olyan karaktereket visszakapni amiket az összevonásnál nem kaptam meg ? Mert amik az Azgalon voltak karakterek, azok át lettek rakva, de amely karaktereim a Norn-on voltak, ott csak a nagy semmi van. :S (Nem kis idő volt beléjük ölve.) -
spectra #19031 műlödnek egyáltalán a goa-s kártyák? -
priest #19030 Hi!
Van egy eladó fel nem használt 60 napos kártyám, 5000 jó magyar forintért.
Ha érdekel valakit akkor az email címem: priest_kukac_startadsl_pont_hu.
Üdv,
Priest. -
Murmur #19029 Eddig is ment. :) -
csgamer #19028 Na de csönd lett :D Elindult a szerver? xD
-
Legalabb top4 a topic :) Amugy teszik most, eselyes, hogy a 2 het free utan befizetek casualkodni. -
Jól értem, hogy mivel az üzemeltetők miatt a szerverek nem elérhetőek, ezért inkább egymás faszát szopkodjátok?
Istenem, mennyi lelkes netharcos. :) -
spectra #19025 uh remélem t0x után bonc is abba hagyja a selfownolást és nyugi lesz:)