22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Archenemy
    Hát ez azé' nem épp up to date, a scavenge már régesrég nem talál virágföldet meg öntözőkannát pl.
  • FrostBite
    Itt részletesen le van írva minden.
  • Strahd_
    Tud esetleg valaki egy jo oldalt ahol a kulonbozo craftok receptjeirol van leiras?
  • Thoracotomia
    persze mert a focues mind se stackel az 5 tyranttal és nem baromi nagy OPság....

oh whait!
  • Thoracotomia
    durvaságnak durvaság lesz, de nem valami izgalmas, eddig legalább rotálni kellett a skilleket és az SE nerf óta bombolás több figyelmet igényelt mint az ST.
    ezzel most nagyszerűen 1 gombosítják az egészet. pve-> firball spamm 20 feetről orvr Fieryblast spam. woha! fun.
  • TDC Geronimo
    Valószínűleg nem fog vele stackelni. Kár emiatt előre aggódni. Azért lesz a PTS, hogy ezeket megnézzék gyakorlatban.
  • Boncmester
    Igen, úgy értem :)
    Amíg meg 20 feeten belül érsz, addig simán eltolod a spreading flames-et, detonate-et meg a flaming breathet, aztán garantáltan procol a tyrant.
    Ez elég nagy durvaság lesz.
  • Thoracotomia
    ha a többet kell használni azt érted, hogy csak azt kell használni akkor igen.
    írsz egy makrót hogy /target closest target /FieryBlast és kész is az orvrben használt 1 gomb. max felraksz 1 spreading flamest az elején, hogy proccoljon az 5 tyrant és ennyi.
  • Archenemy
    A close quartershez még annyit, hogy ha jól látom, eddig 45 feeten belül sebzett nagyobbat, de most csak 20 feeten belül fog gyorsabban kasztolni.

A mágus/engi pedig demonology/tinker treen (ezek a closerange aoe / utility treek) kap egy close quartershez hasonló taktikát, 15% damage többlet 45 feeten belül, viszont nem ad hátrányt, ha azon túl lősz. Némá, mágus buff :p
  • e57
    "All abilities no longer have a minimum range"

Ez azt jelenti, hogy az érintett karrierek nyugodtan kidobhatják a lándzsát, kardot, csavarkulcsot?
    Nem mintha sokat használták volna, de azért egy színfolt volt.
  • Boncmester
    Hát instában pl még nagyobb dps-t tudnak majd kitolni a BW-k (sorcik), rvr-ben meg gondolom csak többet kell majd használni a fiery blastot, viszont az igencsak brutális lesz. AP-vel kell majd jobban gazdálkodni annak, aki eddig nem tette.

Viszont nekem is tetszik, hogy az SW-k valószínűleg izmosabbak lesznek.
  • Thoracotomia
    Kérdéses, hogy ez a CQ "nerf" mit fog változtatni az AoE Bw/Sorc uralmon, hiszen a FieryBlast/Shattered Shadows cq nélkül is elég szépen oszt, nah most ez 5 tyranttal és a close quartersel gyakorlatilag non-stop instant castot eredményez minden spellre close rangben.

ST assist trainre nézve a dolgot inkább buff mint nerf, de az biztos, hogy minden patchel egyre kevesebb és kevesebb gombot kell használnom egyre jobb eredmény eléréséhez.Nem túl biztató.

Az SW buff azonban igéretes.
  • spectra
    még nem tudok /sadface
  • TDC Geronimo
    Egyre jobb patchnek ígérkezik ez is.
  • TDC Geronimo
    URL beszúrása makrót használjátok már pls :D

CQ nerf királyság.
  • spectra
    http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&thread.id=12505

több patch note

vége a bombolásnak?(vagy legalábbis valódi nerf) yes pls! :))
  • e57
    Most kezdem megérteni az acc átvétel, hosszabbítás mizériát.

Az átállás kezdetekor a meglévő GOA acc lejárt. A maradék időre átszámolt összeget a GOA visszautalta bankszámlára (akinek bírta).

Átállás után Mythic odaadta a 2 hetet. Nekem július 23.-án jár le. Ezután be kell fizetni, immár természetesen a Mythicnek.

Remélem nem lesz fennakadás, hogy az eu játékosok nagy része 23.-a körül próbál befizetni.

Akinek esetleg nem utaltak vissza, de úgy érzi járna vissza pénz az nézzen utána mit lehet tenni.
    A Game Card felhasználóknak nem tudom meghosszabbították az accot, vagy nekük külön kell a pénzt visszakérni.
  • Murmur
    Minden nap b.szogatom, hogy jojjon. De nincs neki login skillje. :(
  • TDC Geronimo
    úgykell
  • TDC Geronimo
    ...
  • BEAST #19084
    Rohatt, inkább csinálj valamit, hogy te is tudj játszani. -.-
  • kemelol
    mikor lesz mar vege free periodnak, sok leecher nub :L
  • Boncmester
    Én is úgy tudtam, hogy van valami ilyesmi, de szerintem a Mythicnél nem annyira vágják a magyar jogszabályokat, szal nem hiszem, hogy emiatt szűrnének. Már csak azért is, mert ismerek olyat, akinek megy. Talán az a hiba, hogy most az ingyenes 2 hétben vagyok, mert a rendes előfizetésem lejárt 2-án vagy 3-án, és lehet megint rá kéne fizetni 1 hónapot.
    Viszont ha tudok majd recruitolni, akkor szerzek azonnal epic szárnyas pacit :D
  • Agaba72
    Ez nem egy magyar sajátosság? Nekem úgy rémlik, hogy a magyar jogszabályok szerint ez (recruit friend) pilóta játéknak minősül ami ugye tiltott, valahol olvastam erröl régebben de lehet tévedek.
  • Boncmester
    Nekem ott van a plusz idő, viszont nem tudok recruit a friend programba meghívni másokat...
  • Kreeder44
    na nem nézek vissza mert marhára nem lép be az accommal sehova XD ha lesz változás és látszódik a fény az alagút végén akkor írjatok rám privibe pls :D addig is good luck all és kitartás sziasztok
  • e57
    Nekem az acc managerben még nem adta hozzá a +14 napot.
    Más is van így?

Európai szerverek borzalmasak, de az us-ek tökéletesen futnak.
    Én már csináltam ott karaktereket, jó epic scék vannak. Nincs lag, kidobálás, szívás.
    Megvárom amíg az európaiakat rendbeteszik. A dupla RPét, meg magasról lesz.rom
  • Bhalage
    wowon kivul mindegyik ottvan, de ha ezt a tenyleg leszarod es arra gondolsz hogy pillanatnyilag mivel tudsz elmokazni, akkor en azt mondom hogy en az aionnnal tudok elmokazni.
    kapis ?
  • MrStokes
    Hol? A sullyesztoben?
  • Bhalage
    aion is nagoyn ottvan
    : )
  • gatyo
    Csak azok a kurva cast animok ne csúsznának annyit!
  • Agaba72
    Qqriq
  • TDC Geronimo
    QQ
  • Agaba72
    Komolyan mondom, szerintem a mythic igen csak fogyatékos emberekből áll. Egész nap alig lehet beloggolni, állandóan kidob, főleg mikor sc-re hív,ha vissza is tudok menni kapom 15 perc no xp no renow debuffot.......igen vonzó lehet az ingyen 2 heteseknek visszajönni így. Kb azt érik el, hogy a még meglévő előfizetők is lelépnek, nemhogy bárki is visszajönne.Kiküldenek fél millio e-mailre ingyenes 2 hetes meghívót kb 100k ember befogadásra képes szerverekre, a meglévő előfizetők mellé. Mint már írtam ez a cég nagyon szánalmasan szemét mondón áll hozzá a játékhoz, pedig még így is jobb mint bármelyik másik mmo.

A játék nagyon jó. A cég aki üzemelteti nagyon retek és ostoba.
  • ImFrost
    -a dolog** bah
  • ImFrost
    Hát igen.Elég failre sikeredett dolog, mivel az accok újra aktiválásának az is a cél volt, hogy az új city fight villantásával vissza csalogassák a régi játékosokat, de ilyen szerverekkel nem valami meggyőző a dolog =/
  • FrostBite
    Remélem 23.-ka után valamilyen szinten megjavulnak a szerverek, mert kicsit irritáló, hogy nem lehet eljutni "A-ból B-be" úgy, hogy 3x ne vágjon ki a menübe.
  • FSpofon
    na lehet transferelni acc managementben a megszűnt szerverekről a karikat.
  • Jockey
    remelem nezted a bronzert zajlo meccet es maris szarul hangzik amit irtal..:p
  • FrostBite
    A help centeren belüli kérésekre milyen gyorsan szoktak válaszolni ? Mert a support azt írta, hogy ott kérjem vissza a karaktereimet, ma írtam nekik de semmit nem reagáltak eddig.