Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Ma már a 2. bwvel találkozom scbe aki single target speccen volt. Rendesen furcsa ellenük harcolni 😄
Mapon is végre lehet látni mindenkit és nem csak azokat akik közelbe vannak \o/

Eddig kurvajó a patch. Ami viszont bassza a csõröm az az hogy pár keybindingsem elállítódott és hiába állítom át, logout után elveszik.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jah, furcsa is volt hogy nem bomb megy végig 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TDC Geronimo
Egyre több bwt látok, aki hátulról lövöldözik wtf :d
Még a végén a ranged dps class átvált meleerõl arra, amirõl amúgy is szólnia kéne a classnak 😊

Na lement a king Altdorfban, hát ez valami kibebaszottankurvajólett 😊 Respect a mythicnek, az eddigi city siege ehez képest egy semmi volt.
Stage 2-ben 2* wipeoltunk mert meghalt a madarunk(lord of change😄) de a stage 3 már könnyen ment, sajnos 18. lettem asszem így csak 5 royal crest volt a jutalmam, de viszont stage 2-ben második lettem csak nem találtuk a chestet, majd kiváncsi vagyok ha megjön a mail mit kapok 😄

Na jött mi ki patch?
Mi remélhetõleg csinálunk egy IC-t 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
Ma bent voltam egy scn és tök furcsa volt hogy a bw nem futott be a tömegbe és szpemmelte a scorched earthot. Tanulnak még játszani a drágák úgy nézem <#hehe>

Azgalon Altdorf lesz ma elõször.

TDC Geronimo
Na hol lesz ma az elsõ city siege 😊

2: Ezt mondtam.

1: Mea culpa 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

én transfereltem oda a karit és nem templatebõl választottam...

MrStokes
Koszonom az infot!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

látom ki kell javítani bonc baromságait itt is:
1. a PTSen template KARAKTERek voltak, az egy elõre legenerált cucc, tudtommal nem volt copy
2. 40,50,60,70-nél kapsz elkölthetõ mastery pontot, 80on csak hozzáadja a szintet az összes abilityhez

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Hát csak unatkoztam, és láttam hogy ez az egy szerver live .D

PTS-re fölöslegesen másolsz karit, amikor nincs tesztelési szakasz 😊
Az utóbbi hetekben voltak mass PTS tesztek meghirdetve, de ma meg már elõben is kipróbálhatod az újdonságokat.

40, 50, 60, 70. 80-on meg minden ághoz hozzápakol 1 pontot.

MrStokes
Vki le tudna irni pls, hogy milyen renown rank-okon kapja meg a karakter a plussz mastery pontokat?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jah, most átmásoltam mainemet PTSre de nem nagyon van semmi 😄

Vannak UI templatek a játékban, minden karakterhez automatikusan csinál 1-et, de át tudod venni a másikét.A lényege, hogy ha az egy karidnál csináltál egy olyan UI-t, ami szerinted jó, akkor a másiknál már ne kelljen végigszenvedni ezt...

PTS-en ha azt írja karakter készítésnél hogy you must select a template, akkor mit kell csinálni?

Tegnap bent voltam Sogronnal kb 6-tól 8-ig, utána meg Jagerrel kb fél 11-ig. Hétköznap esténként szoktam lenni, hétvégén viszont eléggé sokszor napközben is (este meg iszom valahol 😄 )

Jockey
tegnap néztem de egyik karidat sem láttam online, mondjuk lehet rosszkor néztem, na majd ma este..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ahogy írtam lentebb is, engem keress, vagy egy másik officert a guildben (Hontalan, Zavarodott, Morcidori, Szyl).

Jockey
Runepriest altom van norn-l lvl14 körül, kit keressek?
KOrábban azgal destron voltam,de ott nem találok senkit, 1,5 év után jöttem vissza..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

RR-fontos, de igazából csak 30+tól, mert onnatól veheted fel azokat az armor seteket amik a késõbbi insták alapfeltételei (ha más módon nem szerzed meg a wardot). Ha power levelezel, akkor is hamar fejlõdik az rr-rankod, mert a te szinted alacsonyabb lesz mint a többieké, így a magas rankúak megölésébõl te arányosan többet kapsz majd(healerel meg amúgy is gyerekjáték az rp-t húzni). Meg ugye alap esetben is gyorsabban fejlõdik az rr-rank szóval nem gáz behozni. Ha meg nornon beférsz a többiekhez premade gpr-ba, akkor pillanatok alatt ledolgozod az rr-hátrányt+kevesebb idegbajtól kíméled meg magad.
Hát a power level guide az 3 végigjátszott napról szól tudtommal, szóval ahhoz éjjel nappal ott kell ülnöd, és questelned. Mi ha húzzuk a karidat, az XP farmolás, vagyis elviszünk landre, kell 1 healer + 1 DPS, és nekiállunk gyilkolászni a mobokat. 1-1 mobból kb 5-6K XP is kijön ott, szal jut 1 embernek ebbõl 2K mondjuk, és percenként megölünk 10-20-at minimum. Így kicsit gyorsabb 😊
Amúgy tényleg jó rvr-ezni meg sc-zni, csak a guildben az emberek 90%-a rank 40-es, szóval csapatban csak akkor fogsz tudni velünk jönni normálisan, ha te is T4-es leszel, ehhez kell pár nap XP farmolás. Bár amúgy most van pár kicsi, akik azgal destro oldalról jöttek át hozzánk, elvileg egy 6-os party. Viszont nem tudom, most mekkorák.
Az RR level fontos, de azért az majdnem mind1, hogy RR20-as vagy RR40-es vagy-e, mivel mostmár tele van a szerver RR60-80-as karikkal, akiknek csak ujjgyakorlat egy RR40-es kari levadászása. Viszont pont emiatt, ha normális csapattal mész, még én is átlag 2500 RP-t kapok scnként, de néha 6-7K-t is, ami egy kicsi RR-es karinak kb a duplája, és az ott már 1 RR szint. Szóval ha meglesz a rank 40, akkor az RR40 onnan villámgyorsan megvan. Fõleg RP-vel, ami az egyik legnagyobb RP leecher, azzal a legkönnyebb gyorsan RR-t fejlõdni.
Amúgy jó cuccokat lehet szerválni instákból, azokhoz meg ELMÉLETILEG csak rank 40 kell. Persze, mire onnan rendesen fölgearelõdsz, addigra lesz magas RR-ed is 😊

Ave ismét😊 hát, tegnap játszottam kicsit, lett egy R7 RR5 AM-em norn-on, meg korábbról szintén egy hasonló Ironbreakerem, de ha azt mondjátok RP-vel jöjjek, azt úgyis ki szerettem volna már rég próbálni. amúgy a játék már január óta megvan és próbálgattam a kasztokat, Azgalon vagy 7 R 7-10 karim volt, meg volt egy hónapos megszakítás is, csapat hiánya és a játék ismeretlensége miatt ráuntam, de túlságosan hiányzott így visszatértem. Elméletileg van Power level guide-om is netrõl (amivel ha elméletileg sokat játszok 3 nap alatt 40-re tolhatom karit), de én szívesebben RvR-ezek meg scenario-zok, ami ugye állandó csapat nélkül kissé kétesélyes... meg lassú fejlõdés szempontjából. szerintetek mennyire fontos a RR level, márcsak mert a jó gear-nek mindenképp van ilyen követelménye is, powerlevelnél meg ugye az nemigen nõ... Boncmester segítségedet köszönöm, hétvégén akkor kereslek, bár még nemtom mikor, ugye asszonypajti is képben van és igényli, h foglalkozzak vele<#buck>
Na igen, az elsõ normálisabb karim nekem is októbertõl januárig csak 31-es lett, mert nem vágtam annyira a játékot, a másodiknak is kellett 3-4 hónap a 40-ig.
De majd segítünk neki power levelezni egy kicsit.

Igazából nem olyan nagy probléma ez, ha hétvégén csinálsz egy új karit, én segítek neked szintezni valamennyit, hogy legalább visszahozd olyan magas szintre a karid, ahogy azgalon hagytad. Az RR-t mondjuk utána kell majd húzni, de az se lesz túl sok idõ.
Hát 1 dolog tuti, ne gyere BW-vel, mert majd mindenkinek van a guildben BW-je. Ezen kívül SW-vel se nagyon, mert eléggé pancser szegény.
Ha tetszett a healer, akkor csinálj még 1 AM-et, de abból most van a guildben 2-3 közel 40-es. Viszont amibõl eléggé hiányunk van, és senkinek nem a mainje a guildben, az a Runepriest. Baromi jó healer, fõleg az éppen ezekben a percekben kezdõdõ patchel pedig még erõsítenek is rajta. Szóval én örülnék, ha ezzel jönnél mondjuk.
Amennyiben meg úgy gondolod, hogy te iszonyat sokat fogsz játszani a játékkal, akkor csinálhatsz tankot is akár, viszont tankból mostmár tényleg csak a magas szintûek kellenek nekünk, akik le tudják tankolni Piramist végig, és ebbõl egyelõre csak Zakkant van nálunk, õ viszont RR80-as.
De mivel 1 hónap alatt jutottál el a 20-as szintig, szerintem maradj a healernél, mert az már Rank 40 környékén is okés és nagyon hasznos tagja a csapatnak.
Tankot és healert már 20. szinttõl fölveszünk, a többi kasztot 30-tól, de ha látjuk a fejlõdést, akkor már hamarabb is szerintem. A játékban keress majd meg engem (az aláírásomban van a karijaim neve, de még van pár másik is), vagy keress rá a Sárkány Lovagrendre, és látod, ki van online. Én elvileg egész hétévégén leszek, szóval remélhetõleg ezzel nem lesz gond.

Lentebb írta, hogy 1hónapja van benne. Akinek elsõ karaktere általában nem power levelezik, questekkel+sc+rvr-el fejlõdik, szép lassan. Nem ismeri annyira a játékot, hogy pikk-pakk meglépje a r40-et. Van aki meg munka+család mellett nem tud annyi idõ a játékra fordítani, hogy 2nap alatt feltépje a karakterét r2x-fölé.
sztem egy 2x szintes karinál ez már erõlködésszagú. pár nap alatt fel lehet húzni annyira egy karit

Wildcard rendszernél azt írják, hogy csak akkor lehetséges a transzfer, ha az adott célállomásra van élõ transzfer lehetõség, de véletlenül egy másik szerverre transzferelted a karaktert.
Én megpróbálnám úgy, hogy account canceled, aztán megírnám nekik, a WAR-eu honlapon keresztül, hogy szeretnék elõfizetni a játékra mert nagyon tetszik, de az adott realmen a magyar kommunity halott, és egyedül semmi értelme az egésznek, viszont a nornon van több magyar guild akik tárt karokkal várnak. Kell nekik az pénz, lehet hogy azért, hogy megtartsanak egy elõfizetõt még a transzfert is bevállalják.
Ehh, customer service nem valami segítõkész:/ természetesen kérésemet visszautasították, mondva nincs character transfer azgal és norn között... namind1, sajnálom karimat, majd 1 hónap játék van benne, bár legalább már megtanultam a játékot... Ha megyek norn-ra van vmi kaszt amivel érdemes lenne jönnöm, vagy mind1? Hányas szint körül jelentkezhetek SL-be?
TDC Geronimo
Na holnap elvileg már jön a patch. Mondjuk nem is baj, hogy nem jött ma, mert ahogy elnézem USbe volt már vagy 3* karbantartás meg leállás miatta. Van annak is elõnye, hogy nem akkor kapjuk a patcheket EUba, mint USBe 😊

Itt nincs fizetös transfer, de elég limiitált a (rvr játék server balance etc), szóval nem lehet csak úgy ugrálni.

MrStokes
Karakter transzfer itt nem kerul penzbe?

Õ mindig nagyon segítõkész amúgy is 😄

szegény a4tech, ráírtam üzit, akkor biztos nagyon örült nekem<#mf1> nah akkor megyek war-europe-ra, hátha már ma átteszik karimat, terveim szerint ma azért pár órát nyomnám<#violent>
Na amúgy a CSR az a customer support, és a war-europe oldalon tudsz nekik írni, vagy pedig ingame. Elvileg wildcardot használva átviszik a karidat Nornra, de amúgy egy R23-as karit fölhúzunk neked landen 1 nap alatt kb, ha mégsem.
Gyere majd a Sárkány Lovagrendbe, ha itt leszel Nornon.

Order, és jelenleg R23 rr21 AM-em van, de már nagyon unom, h sose találok senkit akivel rendesen együtt lehetne játszani... azaz cserébe h életben tart, énis életben tartom õt<#buck>. benne vagyok egy guild-ben is, ahol sosincs senki fenn, szal annak sincs túl sok értelme. ezért gondoltam h átviszem karimat norn-ra, mert ott több magyar guild is van order oldalon, és ahogy nézem aktívabb is mint az enyém, legalábbis fórumpostok alapján mindenképp😄 köszönöm segítséget, akkor keresni fogom a4tech-et😄
CSR = A4tech, neki írj sok sok privát üzenetet, és õ megoldja 😊

Amúgy order vagy destro oldalon vagy?

TDC Geronimo
<#szomoru1>

csr mint Customer SeRvice, vagy egy bizonyos ember?😄
Patch delayed <#eljen>

sztem csr-rel kommunikálj

Ave mindenkinek. Egy kis segítségre lenne szükségem, egyik karimat szeretném átmenteni azgal-ról nornra. Sajna a war-europe profilomnál azt írja h egyik karim se transzferálható... van erre megoldás, vagy kezdhetek új karit norn-on? örülnék ha lenne vmi megoldás, nem szeretnék jósok játékórát elveszíteni ez miatt. segítséget köszi!
Persze, aki rr80 annak tényleg 😄 Amúgy meg most látom, hogy a marát mégjobban lenerfelték, hát csak gratulálni tudok a mythicnek.

xp meg rp?😄 semmi értelme

To celebrate the launch of 1.3.5 we will be enabling server wide Experience and Renown bonuses on all European servers in lieu of a Warfront this weekend.

Eddig ennek örülök a legjobban 😄

Update: 9:15 AM BST - The maintenance has been slightly postponed; Mythic adviced that the new version required several hotfixes, and to grant the quality of the game experience in our servers, we are delaying the deployment slightly until all the incidences are solved. We we will keep you informed about this subject during the day.

We apologize for any inconvenience.

Nem is lepõdöm meg...