22827
-
Thoracotomia #19024 1 pont ez a lényeg fogalmad sincs miről beszélsz, de osztod az észt ahogy mindig.
2 "mondjuk gondolom csak valami random hülyeséget beírtál..." tényleg ennyire hülye vagy hogy az arcodba kell nyomnom hogy megértsd? úgy látszik.
3 miért lépnék tovább az első témán ha még arra se voltál képes normális választ adni.. oh várjunk csak mert nincs válaszod.így érthető.
-
Boncmester #19023 Áh, mind1, egy ideig még vicces a veled való "beszélgetés", de egy idő után meglehetősen unalmas vagy, hogy mindig csak ugyanazt tudod ismételgetni, és inkább olyan lesz, mint sajtreszelővel rejszolni, szal részemről befejeztem. -
Boncmester #19022 "Értékelem, hogy próbálsz másolni". Ilyet hol láttál? :) -
Boncmester #19021 "de lehet nem akkor csináltad, bocs, hogy nem tanultam meg betéve az önéletrajzod, "
Nyomorék :) -
Thoracotomia #19020 ezt ahhoz a kommenthez kapcsoltam hozzá, de gondolom ilyen bonyolult összefüggéseket már nehéz számodra kitalálni. my bad. gondolhattam volna. -
Thoracotomia #19019 nah látod hogy fogalmad sincs miről beszélsz és ha nem ittad volna el az agyad, akkor tudnád mikor kéne befogni =6
december meg azért wtf, mert akkor már másfél hónapja 40voltam. -
Boncmester #19018 Most magadat oltod már, vagy mi van? :) Aszittem, csak simán gyökér vagy, nem gondoltam, hogy még skizofrén is. Orvos látott már? :) -
Boncmester #19017 8 illetve 7 amit kérdezel, de lehet nem akkor csináltad, bocs, hogy nem tanultam meg betéve az önéletrajzod, de talán ha kiadnál egy önéletrajzi könyvet "Fórum trollkodás", vagy "20 év napfény nélkül" címmel, akkor tudnám. Na jó, akkor sem.
Igazából van jobb dolgom is, mint ezen filózni. Pusztán csak megjegyeztem, hogy nagyobb fun volt ellened játszani. -
Thoracotomia #19016 de amúgy értékelem, hogy próbálsz másolni elvégre tanulj a jobbtól, de attól még én nem esek a te hibáidba. sry. -
t0xikus #19015 hát ahogy érzed:) de 1 wow acc miatt kimaradni a funból... :D -
Thoracotomia #19014 szeptembertől májusig ez hány hónap is? májustól decemberig?? decemberben? elnézést de wtf?!
és csőlátás mert ostoba vagy, meglátni a rerrololás okait. -
csgamer #19013 Tudom de én csak akkor csinálom ha elviszik a wow accot.. -
t0xikus #19012 sztem elbeszélünk egymás mellett:)
azt írtad,h nem feltöltött war acc kell tehát az 1 hónapot kifizeted. namármost a játék az ingyen van, szóval annyit csinálsz,h regisztrálsz, befizeted az 1 hónapot, letöltöd a játékot. vagy ha trialodat viszed, akkor befizetesz mégegy hónapra és upgradeled az accod. -
csgamer #19011 De nem fogjátok fel hogy én csak akkor fogok Warhammerezni ha már nem lesz itt a wow acc? Nem tartogatom potyára itt az accot, így is 2 wow accom van.. -_-
-
Boncmester #19010 Rerolloltál vmikor májusban tavaj, aztán idén decemberben, ez kb 6-8 havonta, szal nem értem, mi itt a csőlátás? Mondjuk gondolom csak valami random hülyeséget beírtál...
Jaja, az vicces volt, szal újrajátszhatnánk... -
t0xikus #19009 online meg tudod venni ( bankkártya kell hozzá csak) és már töltheted is le és játszhatsz is. -
csgamer #19008 Engem a kari sem érdekelne csak itt lenne a kezemben az acc és jobban lennék.. -
Thoracotomia #19007 fél évente lol látszik milyen csőlátású vagy...
ah emlékszem amikor egy egész kis csapat kellett, hogy megtudjátok ölni a zealotom. mi lenne most a flash heal buffja után ? :S az egész guildnek ki kéne jönnie... -
Boncmester #19006 Igyen van a waros account, csak be kell fizetni a trialra 1 hónapot, és máris rendes acc lesz belőle... Vagy egy olyan accra akarod cserélni, amin van egy 80-as kari, vagy mi? -
t0xikus #19005 akkor sem értem a cserét. egyből endgame karakter kell? az nem feltétlen jó neked. a fejlődés azért nem árt,h kitanuljad a kasztodat -
t0xikus #19004 akkor viszont remekül elszórakoztatjuk egymást szóval nem értem hol a probléma?:D -
Boncmester #19003 Félévente szoktál, most is itt lenne az ideje, plusz az sokkal viccesebb volt, mikor a rusnya zealotodat üldöztük. -
csgamer #19002 Nincs feltöltve, tudom hogy kell fizetni ( azt se tudtam hogy ingyenes most ) a wow acc nincs feltöltve, csak az amit használok de azt nem adom :D Amúgy csak azért cserélném el mert kipróbáltam a trialt és naon tetszik :) -
Thoracotomia #19001 az ehhez hasonló hozzászólásokért jó fórumozni! szakadok a röhögéstől ahh. -
t0xikus #19000 na várj, de egy hónapot ígyis úgyis ki kell fizetni (vagy csak időzítés miatt cserélnél,h most ingyenes 2x-ig?), vagy wowos acc is fel van töltve? -
t0xikus #18999 és még boltba se kell elmenni megvenni -
csgamer #18998 Tudom, de nem akarok venni mivel itt van 2 eredeti wow accom is és ezt amit írtam el akarom cserélni Warhammerre...
-
t0xikus #18997 igazat adok most:) az idézetet jól nem számoltam bele. csehót meg hagyjad. neki mindenki hülye mert ő helikopter!:)
(látom azzal,h nőhöz hasonlítottam, eléggé megbánotttam mert egyből megpróbálta átvenni. sajnálom:( ) -
Thoracotomia #18996 már miért tenném? -
Murmur #18995 Gondolom csak poenbol irtad, de ha megse: 3000 FT-ert tudsz venni jatekot es 1 honapig jatszani vele. -
spectra #18994 bannolják le mindet pls =/ -
Boncmester #18993 De ugye rerollolsz? :) -
ImFrost #18992 +2 de a számolás az művészet :p
thora neked meg a k**** -
Thoracotomia #18991 tudod ha azt látom, hogy valakit egy ilyen punci troll trollol és hülyét csinál belőle, ráadásul úgy hogy te magad hívtad elő, akkor abba érdemes még egyet belerúgni ;) -
t0xikus #18990 hopp akkor +1 van ittenieken kívül, de nekem továbbra se az jön le,h tömeges felháborodást váltott volna ki:) de ez már tényleg hülyére van ragozva:D -
ImFrost #18989 valóban a kocsmázás minőségi időtöltés köszi a tippet.
ha megjegyzem hogy valami zavaró az nem azt jelenti, hogy számomra összedől a világ csak csupán azt hogy zavaró, amit könnyen meglehetne szüntetni ezért szóvá teszi az ember, hogy figyelmet kapjon. a dolgot te növesztetted ilyen hatalmasra a képzeletedben ráadásul nem is én kezdtem a vitát, mert az én játékidőmbe nem ér bele a dolog.
de
http://www.warhammeralliance.com/forums/showpost.php?p=4709822&postcount=5
csak h lásd. -
t0xikus #18988 volt értelme felkelni:) -
Pio #18987 Top10be kerültünk a szájkaratétoknak hála! :) -
t0xikus #18986 én is ezt mondom. 2-3ember kivételével sehol nincs hisztizés délután maintenance miatt. ha meg iróniát nem ismered és szóról szóra értelmezted mondatom.. hááát:D
és alapból nem értem,h miért kell ezen problémázni. ennyire antiszoc emberkék vannak,h ha nincs war, akkor összedől a világ? -
Boncmester #18985 Ez tény.
Az emberek nagy része 6 körülre haza se ér a munkából, nehogymár az legyen a legnagyobb probléma, hogy 1 héten fél-egy órát nem tudnak játszani... Akinek meg végtelen szabadideje van, az húzzon ki napozni, vagy menjen el kocsmába, netán olvasson valamit, vagy mittomén.