Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Plusz amikor azt se voltak eddig képesek hónapokig kijavítani, hogy ha kijövök sc-bõl, akkor kidob t1-re a kezdõhelyre, vagy hogy zóna váltás után néha eltûnik a sapkám és a köpenyem, addig szeritnem fölösleges ilyenekkel próbálkozniuk...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Hát szerintem inkább hozzanak be másik instát, új fajokat/kasztokat, új városokat, új területeket, mint hogy ilyen semmire nem jó változtatásokkal töltsék az idejüket.
Nem hinném, hogy bárki is azért hagyta volna abba a játékot, mert nem tudta megfelelõre beállítani a karaktere ruháját, sokkal inkább azért, mert nem találta megfelelõnek a contentet...
Bár az új patch szerencsére elég nagyot dobott az endgame-en.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Én örülök, ha lesz outfit lehetõség, mint a lotro-ban. Jól akarok kinézni, és kész. 😊
Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy itt egyesek az alapján ütik az ellenfelet, hogy milyen ruha van rajtuk. 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Hát ha valaki inkább mondjuk sentinelt hord tyrant vagy darkpromise helyett, mert bár a statjai rosszabbak, de jobban néz ki, akkor az megérdemli, hogy szanaszéjjel verjék a csatatéren.

Én arra megyek rá, hogy minél nagyobb teljesítményt tudjak kiszedni a karakterembõl, nem azt nézem, hogy narancssárga vagy piros-e a ruhája, vagy hogy térdig ér-e vagy pedig a bokájáig.

A producers letterbõl nekem az jön le, hogy nem máshogy fognak kinézni a cuccok (bár valszeg lesz pár új skin is), hanem hogy minden ruhára ráhúzhatsz mindenféle skint. Vagyis simán jön ellened valaki, egy csapat, akik közül néhányon azt látod, hogy gagyi T1-es cuccok vannak rajtuk, aztán meg kiderült, hogy hoppá, azokat kellett volna elõször lekapni. Pont az a lényege a ruha skineknek szerintem, hogy egyrészt látod a saját csapatodban levõ embereken, hogy kik a jobbak, mit értek el (inspect a karakterek kb felének le van tiltva), de ugyanúgy az ellenfél is látja, hogy ki az izmosabb, kire kell jobban figyelni.

Enemyt nem lehet inspectelni.

TDC Geronimo
Akkor ezek szerint én ratyi vagyok, mert nekem a kinézet kurva sokat számít. Fashion > all

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lehet én nem értem amit írtál, de ezután nem jobban meg lehet különböztetni a seteket? Mert mostani állapot szerint, több set csupán a szín összetételben különbözik egymástól, és mivel festeni lehet a ruhákat, totál nem tudod megmondani, hogy a zealoton pl invader set van vagy csak egy conqi+ani combó, mert ugyan úgy néznek ki.
Az meg igenis érdekel hogy hogyan néz ki karakterem, de nem nevezném ratyi dolognak. Neked akkor totál mindegy, hogy egy normális set van a karidon, vagy mondjuk rózsaszín tütüben rohangál a csatamezõn?
Az említett LOTRO-s dolog, megy egy nagyszerû ötlet, és teljesen egyedivé tudod alakítani a karakteredet, viszont pvp-ben nem használható.
Az a baj, hogy ha azt látod, hogy az enemyn t4 zöldek vannak látszólag, akkor találgathatsz, hogy most tényleg azok, vagy sovereign igazából. Inspectelni meg nem is tudom, hogy lehet-e egyáltalán az enemyt. Mondjuk ez nem olyan hatalmas baj szerintem, de van, akit zavar.

Engem inkább az zavar, hogy nem látok olyan hatalmas különbséget a régi és az új szetek közt, hogy most balra vagy jobbra görbül a mágus fején a szarv, az azért annyira nekem nem tûnik epikus változtatásnak. Van, ahol tényleg számít, meg egyértelmûen jobb az új, de sok esetben ilyen mikro-változtatások vannak.

Meg azt sem szeretem, mikor a régi ruhák elõnytelen beállításból (hátulról jövõ fény, árnyék kikapcsolva, nem egységes háttér, picivel fentebbi nézõpont, csiricsáré színek) vannak lefotózva, az újak meg a legjobb formájukban bemutatva.
LOTRO-ban is van ilyen dressing room szerûség, ahol vehetsz fel ruhákat azon kívül ami rajtad van, és azt fog látszani a karaktereden, szerintem nagyon jó ötlet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jobbklikk, inspect.Nem tudom mi bajod a "ruha átalakítással", csak jobban néznek ki tõle a setek.És nem vagyok ratyi, de azért érdekel hogy néz ki a karakterem, hisz nem azért játszok hogy ha összesedem az XY set-et akkor lássam hogy 2 piecebõl jön 350 strenghts bonus.

Szerintem ez a ruha átalakítás egy baromság.
Egyrészt, mekkora ratyinak kell már lenni ahhoz, hogy valaki azon izguljon, hogy néz ki a karaktere? Az menjen el Simsezni vagy Hello Kitty Online-ozni.
Viszont eddig a ruha alapján is tudtunk következtetni, hogy valaki mekkora, meg mit csinált eddig a játékban, de ezentúl ez hogy lesz?

TDC Geronimo
Új producer levél

Jacek
jo ez megoldodott, de verje mar telibe a kurva anyjat hogy 3 gigat huzzak le 20kb²secel 2010-ben...........................................

Ilyenkor esik jól az embernek, h. már 1 hónapja csúszik a fizetése 😞

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Jacek
nem tudja valaki hogy tudnam vissza hozni a pre downloads letoltest a patchernel? magyarul volt egy trial accom, kozben megvettem, upgradeltem de most le akar szedni megint 4 gigat, es itt csak mobil netem van igy kcisit necces😄

az patch_user.xml-ben volt egy parancs de most az eltunt😞( igy nem tudom bekapcsolni a pachernel hogy jatek kozben toltse amit kell..

megkoszonnem😊

Ez nem a teveclub. 😊)

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

FSpofon
nem

Arab money

+1 kérdés. Valahogy ha monjuk tudjuk hogy egy hétig nem fogunk tudni fellépni fel lehet valahogy függeszteni az accot és akkor újraindítani ha ismét tudunk játszani??
Csak szólok hogy a debreceni Médiában a MAI NAP még a 4000ft-os ár van, holnaptól viszont sietve bevonják és átárazzák az összeset.
A Media Markt amúgy csinál érdekes dolgokat. Anno A4tech tesójával 1998-ban a megjelenés napján 3 ezer forintért vettük meg a Starcraftot. 2 nappal késõbb már rájöttek, hogy ez valójában 11 ezer forintba kéne, hogy kerüljön 😊

Sztem hétfõn elraktok magamnak még egyet aztán pénteken bemegyek érte.
Jacek
budaorsiben nem annyi😊) siman a szokasos 7290😊

Vegyél nekem is úgy 6-ot pls 😄

TDC Geronimo
Tele voltak/tunk sovereignes emberekkel

vagy egy darab wardja nem volt egyik félnek sem.

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
Basszus de kibaszott epic siege volt most 😄
Eszméletlen jó tud lenni, ha a 2 fél egy szinten van. Stage 3 majdnem 20 percig tartott, elõször mi vertük le az order champoionoket, aztán nem sokkal rá meghalt a mi utolsónk is. Folyt tovább a harc közbe ütötték meg gyógyították kingeket is. Annak ellenére, hogy Karlt lehetett csapni hamarabb, a mi kingünk állt rosszabbul majdnem 30%al. Viszont a végére sikerült úgy egálba hozni, hogy 0-0%on voltak mindketten majd a végén a mienk megadta magát úgy hogy szerintem pár ezer hpnál többje nem maradt Karlnak. Hatalmas volt 😄

Éppen ma ma voltam Debreceni Mediában. Bár még egy szûk hónap van hátra az accomból de megnéztem a MMORPG szekciót és mit látok?

Warhammer Online 2 hónapos feltöltõkártya 4000 fornintért!

Bár még kb 20 nap hátravan de rögtön beszereztem egyet. Sõt úgy tûnt nem akció volt hanem ennyi lett az ára. Lehet hogy jövõ héten ha még lesz veszek még 1--et így négy hónapra bebiztosítom magam. 😊
Scenarioban volt, egy engineer rakta le 😄

Bár mondjuk inkább a csirke mert örtöl 30kt kapnál 😄

Na ja, vagy csirkeként 😄

Amennyiben a törpe warcamp egyik õrének a gun turretje volt igen 😄

TDC Geronimo
hát ha csirkeként mentél ki akkor igen :d

Gun turret's attack hits you for 4964 damage. Tier 1-ben ez normális? <#wow1>

1v1-ben nagyon ütõs, de ez a játék nem az 1v1-rõl szól, és valszeg healerként jobban segítené a csapatát sok esetben. Ha két party van egymás ellen, és kipusztul mellõle a többi, mert nem healeli õket, akkor õt is szétkapják, és semmit nem ért el.
De egyébként rühellem a melee DoK-ot én is a BW-mmel 😊

Minden short/close range healer/combat mindenhol Imba.Aki ért is a játékhoz és ilyen class-al van az verhetetlen.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hopsz ez a válasz rossz helyre ment 😊

Egyébként 1.) ne IBt lõj 2.)glean magic szarul sebez és elsõdleges funkciója a debuff 3.) mágusnak jó gear kell hogy tudjon rendesen ölni, már kis tierben is. ki kell neki szedni inf reward cuccokat meg ilyesmi

1v1ben mocskosul erõs, bár nem verhetetlen 😊

Tegnap SC-ztem lvl33 mágussal...
a glean magicem az egyik ironbreakeren ilyeneket sebzett, hogyaszondja "6". Hat. Hat bazdmeg. Hatot sikerült sebeztem egy varázslattal. Aszittem elsírom magam.

Jó mondjuk ez egyszeri eset volt, lehet elnyomtak valami morált, oszt azé.

Hát az lehet, de 1v1ben mindenesetre tovább bírja 😛

Azért az t1, t4ben ha pár értelmes dps uti a full gearben lévõ dps dok / wp is pillanat alatt csuklik mint bárki más ha nincs mogotte guard+2 healer....

DoK egy vicc, iszonyat meele solo istent lehet csinálni belõle magas szinten.. ugyanúgy meg is lehet mondjuk szopatni mint a kigearelt meele WP-t, absorb shield - silence oszt csókolom

Hmm tegnap indítottam kiváncsiságból egy DoK-ot, hát mit mondjak...IMBAAAAA 😄 Gates of Ekrundban beálltunk egy másik lvl 9essel zászlót védeni, és szó szerint 7en nem tudtak megölni 😊 Ezt már szeretem 😄 Csóri marámat healer nélkül 3mp alatt szétszedik 😄

Nem enchant, csak egy zealot vagy sorci buff: frozen touch.

MrStokes
Nono, gobbokat csak nem bantani! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Most komolyan, te játszanál egy WPvel? Ohh wait 😄

Miért, kis takonyszínû vinnyogó nyomorékokkal ki játszik?😄

Hogy játszanék-e káoszimádó, kannibál, fasiszta patkányokkal, pl.
ezzel? Naná hogy :p

BEAST
Vannak emberek akik "retkes" greenskinekkel jatszanak, ezek utan a patkanyok nem hiszem hogy rosszabbak lennenek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

set bonus-ok, lol 😛 Hierophant's Grace és csá, az összes többi set bonus trash a játékban ehhez képest.

Sakaven frakció.. most komolyan, te játszanál egy retkes patkánnyal?

Hát igen, sovereignnek kéne elvileg a legjobb cuccnak lennie, ami ugyebár mostmár RvRbõl jön nem éjszakai ures city lock utáni lolpveböl (azért mondom hogy lolpve mert igencsak gáz volt és túl könnyû ha wardolt bandával mentél + ugyebár bugolható, királyt késsel ledobálod módszerrel is teljesíthetõ), a szépséghiba most már csak az hogy mint boncmester is mondta mivel vannak a lotd ékszer szetek és a sov/warlord csak 3tol ad bonust a legtöbb classnak jobb a tyrant.Meg elég durva dolgok is vannak tyranton, ddig ugy AA speed bonus stackelve nagyon durva volt bár ezt most nerfelték, de a caster 5 darabos bonus meg mindig iszonyat durva...