22827
-
"tell you that Chosen/KotBS DPS took a massive hit, again, and it will make the two classes the weakest tanks in the game in terms of damage by far. " Kb 120al kevesebb rest csökkent majd az aura és már ekkora sírások mennek :D De sok a retardált istenem :/ -
SW-nel SC-ken torteno szintezeshez milyen statokra erdemes ramenni? -
Thoracotomia #19182 k -
riviera #19181 Nem neked kéne a fődesigner lenned a mythicnél? Jelentkezz sztem. -
Murmur #19180 En nem lepodom meg semmin se. Mar az IB-k is elkezdtek sirni, hogy a BG jobb lesz, mert buffoltak. :D A choppak is sirnak... -
Thoracotomia #19179 és kit buffol az összes healer közül a legjobban? mondjuk még ptsen bugos és nem működik.. de ahogy kijön a patch 10 perc és tömeg whine lesz ;D -
Murmur #19178 Ha sok siras lesz, ugyis lep valamit a mythic. A 6-os bonusz egyebkent az osszes healer seten rajta van. -
Thoracotomia #19177 kíváncsi vagyok akkor így fogtok örülni amikor az unbuffed 9k hps 4k armor nonstop 250 rfen lévő 300+ heal upos wp-k megérkeznek a patchel és spammelik a group healet. mert ez lesz fel mész pts-re megnézheted.
6 piece – On Heal: 10% chance to increase heal power by 130 for 10s.
7 piece – On Heal: 10% chance to recover 20 Soul Essence/Righteous Fury.
és ez a 2 proc vicc hogy milyen OP -
reroll pve -
Murmur #19175 Nos, utánanéztem, mert én nem hallottam erről a HG nerfről. Nem bánom, hogy a HG-t nerfelik, nem normális az, ahogy pörgetik vele a healerek a group healt; különösen az AM, aki nem akar kifogyni AP-ból. A DoK/WP group healjét kéne még "lassítani". Persze hatalmas sírás-rívás lenne.
Az új sovereign setek nekem tetszenek (hamarabb leszek full sov, mint tyrant), bár zealotnak valami AP visszatöltős vagy regenes okosság jobb lett volna az egyik bónusz helyett. -
Lehet ki se megyek patch után :( -
ImFrost #19173 aki átfog rajtad rohanni a rvrlakeben z igen. -
Ja, mert minden DoK meg WP rr80as és full sovba rohangál :DD -
ImFrost #19171 ne fárassz.... balnket hg nerf szerinted mi ez ha nem nerf főleg a sháminak meg a zealotnak? és a drva buff amit most a dokok meg a wp-k kapnak sovból. semmi értelme nem lesz már mást vinni mint ezt a 2 healer klasszt. -
Ez olyan, hogy eddig azért sírtak a zealotok, mert az rpnek ott volt a kurvajó armor taktikája hot tickre meg az absorb shieldes. Most hogy végre megkapta zealot is meg sírnak amiatt, mert elveszti a "unique" képességeit és megkapja az rp dolgait. Most erre mit lehet mondani. Síros kurva mind :P -
Boncmester #19169 Nem lenne egyszerűbb simán leírni neki, mire gondolsz? -
Ez olyan, hogy eddig azért sírtak a zealotok, mert az rpnek ott volt a kurvajó armor taktikája hot tickre meg az absorb shieldes. Most hogy végre megkapta zealot is meg sírnak amiatt, mert elveszti a "unique" képességeit és megkapja az rp dolgait. Most erre mit lehet mondani. Síros kurva mind :D -
Murmur #19167 Megkérdeztem, hol az a nagy nerf. Te erre nem bírsz vagy nem akarsz válaszolni. Én nem okoskodtam. -
ImFrost #19166 ha valamit nem értesz akkor inkább nem kéne róla beszélned és okoskodnod ty. -
Murmur #19165 Odadobált félszavakból nem értek, bocs. Az 1 vs 1-huszárokat érintheti kellemetlenül a régi harbringer elvesztése és a transference átdolgozása, de továbbra se látom, hol nerfelik annyira szét a zealotot... -
ImFrost #19164 blanket HG nerfről beszélek -
Archenemy #19163 ehhe egész véletlenül egy rr80 bombsorc a szerzője :p -
Murmur #19162 Milyen zealot nerfrol beszelsz? -
spectra #19161 Eza srác nagyjából leírja a véleményem. join the zerg the resistence is futile! -
ImFrost #19160 Oh istenem neee! most már tényleg itt lesz az ideje és a polcra kell suvasztani a zealotot, ezt nevezik fixnek? most tényleg? ez komoly? a blanket nerf megint a gyengébb klasszokat kapja el és a dokot nem érinti az új inba sovereginekkel már a hülye stat elosztás sem hátráltatja őket.... legalább a free time előtt releaselték volna ezeket hogy feltudjak lvlezni 1 DoKot fuuuu -
Thoracotomia #19159 próbáld meg elolvasni :? -
Boncmester #19158 Már kb két hónapja írták, hogy nem ilyen lesz a rewamp, hanem olyan, hogy te változtathatod majd a ruhád kinézetét. Ettől függetlenül lehet beleteszik ezeket az új skineket is, de nem biztos. Mindenesetre abban a formában nem fog megvalósulni a dolog, ahogy elsőre mondták, tehát a mostani lesz az armor rewamp, és nem terveznek mellé másikat. -
Thoracotomia #19157 lol mostantól értelmetlen lesz más healert vinni mint wp-t/dok-ot gg -
t0xikus #19156 okok értem. sztem ezt a patch notesban leírtak alapján el is vetették. -
Te érted félre. Ezekre gondoltam. -
t0xikus #19154 sztem a notes első része pont erről szól:) de persze az is lehet,h én értem félre -
Nem arra gondoltam. T1-T4ig ígértek armor set kinézet redesignet. Régebben voltak képek is a nagyobb setekről, hogy hogyan alakították át. Arra gondoltam. -
Boncmester #19152 Most már a test szerveren van, hónap végig tesztelik kb, aztán 1-2 héten belül szerintem élesbe fog állni. Pont, amikor nyaralok :@
BTW valami jó kis live eventet végre betehetnének, mert ezek a hétvégi plusz sc-k azért annyira nem nagy számok egy idő után, na meg a live event slotom is régóta üresen árválkodik. -
t0xikus #19151 ahogy olvasom jópár hét múlva megy ez élesbe:) pedig ismét egy fasza peccset sikerült összehozniuk -
Agaba72 #19150 Egy kis érdekesség:
1. Nekem csak 1 hét pluszt adtak......nem hat meg különösebben.
2. A bankkártyás feltöltés már amolyan "amerikás".....kér ott egy olyat, hogy State, ha nem töltjük ki nem enged tovább. Azóta se tudom mi a fenét akarnak itt, lehet hülye vagyok de itt ezt a szót nem tudom értelmezni.......beírtam: K.rvaany.d (ott a pontok helyére is a betűket írtam) és láss csodát tetszett neki elfogadta :) -
sanyiiiii #19149 Archetype Tactic Balance Changes -
Boncmester #19148 Ellenben nem láttam benne a Close Quarters változtatást, sőt, semmiféle BW-s változtatást. -
Boncmester #19147 Ezek szerint túl figyelmesen nem olvastad el, mert azzal kezdődik a patch notes, hogy át tudod alakítani a ruhád kinézetét :D -
redesignelt armor set kinézetről nem esik szó benne ahogy nézem pedig elvileg 1.3.6ra ígérték :(
Most nézem elvileg már open is a PTR :D Na másolok karit meglesem. -
1.3.6 patch note végre! Na olvasom is :D