22827
-
Thoracotomia #19224 6v6 sc -
Nem tudja valaki, hogy a recruit a friendet most lehet-e küldeni a régi előfizetőknek? Mert ugye 60 nap vagy annál több inaktivitás kell az accra, de ugye most volt ez a 2 ingyen hét és nem tudom, hogy ez beleszámít-e. -
ImFrost #19222 Igazából annyit írtak, hogy "új ellenségek és új területek" lesznek.Új játszható népről nem sok szó esik. A "maybe yes, maybe no(laugh)"-nak meg már ismerjük a jelentését. -
Thoracotomia #19221 mondjuk ez a lapján nem hiszem, h nagyobb lesz mint a lotd patch vagy az számított alap content patchnek ? >.> -
Thoracotomia #19220 szegény nem érti miért van európában több bombing group =| oh vajon miért -
Új interjú WAR jövőjéről. google fordítóval van, mert eredeti az német. A lényeg, hogy dolgoznak egy új contenten ami nagyobb mint egy sima content patch, magyarul gamescomon 99% hogy expansion bejelentés lesz :) -
MaRee #19218 Talán :D Az tuti hogy amíg nem jön ki valami új content, nem fizetek elő megint. -
ImFrost #19217 csalódás? -
MaRee #19216 Hohó mivan itt, nem játszottam kb 1 hónapja és már kieget emlegettek! Milesz itt :)) -
Boncmester #19215 Ha orderezni akarsz, akkor gyere Nornra, ha destrozni, akkor menj Azgalra, így együtt tudsz játszani magyarokkal mindkét oldalon. -
Thoracotomia #19214 4 class volt nem 2 és azok bekerült ellenben az úgy szintén beígért fővárosokkal? valószínűbbnek tartom hogy inkább fortokat fognak vissza hozni vagy fővárosokat, de ha mégis jönnek a SKAVENEK akkor örömtüzeket gyújtok, és készülök a rerollra! -
Thoracotomia #19213 őszintén szólva én kétkedek abban, hogy kieget akarnak bejelenteni (de ne legyen igazam).
Lássuk be a nagy új Mythices szerverek még talán jobban is laggolnak mint a GOAsok még most is, hogy vége a free timenak a crashek is gyakoribbak, szal ez a mindenkinek free time elég fail húzás volt.
Részben emiatt is részben a nyár miatt is, de a játékosok száma apad miért várnának tehát egy bejelentéssel augusztus végéig, amivel könnyedén maradásra bírhatnának sokakat? pár képet nem lenne nehéz oda vetni a népnek, ezt eddig is jól csinálták és ha még be is jelentik mikorra fog kijönni? 1 év múlva bah...
bah nah mindegy megvárom az új patchet és élvezem majd az über OP healereimet ^^
cant wait. -
jander002 #19212 Van valami nagyobb magyar klán, vagy akár angol nyelven beszélők akikkel játszotok ajánlotok? -
Archenemy #19211 Az a nemremegős... :p
Azért 1 hét szerintem kicsit optimista, napi 1-2 óra játékkal + noobkodással, tome unlock hunt, scenariok sztem olyan 3 hét inkább, ha nem egy hónap. Persze powerlevelezni nyilván gyorsabb. -
jander002 #19210 Mit jelent a remegős? :D napi 8 óra kőkemény farm? ;) -
max 1 hét és 40est el lehet érni és nem is kell remegős tempóba haladni. -
jander002 #19208 hm nem is rossz... és sokáig tart 'felhúzni' egy karaktert, kicsit gyorsítottak az xp szerzésen, vagy ha visszajövök játszani kapok 10db +10.000% xp potion-t vagy ilyesmi? :) -
4 class. Knight of the blazing sun, blackguard, slayer meg choppa. -
jander002 #19206 [elnézést utána jutott eszembe]
de ez más: nem emlékszem melyik szerveren kezdtem a játékot, de esélyes azt összevonták, akkor hova érdemes menni a fenti Karak Azgal áll még mindig ajánlottnak? -
Archenemy #19205 Skaveeeen!
Skaven Engineer-Warlock
Még skaven
Skaven assassin
Rat Ogre!
Azé jók ezek... Jó a vámpírok tényleg jobb lenne, de nekem megfelelnek a skavenek is. -
jander002 #19204 Sokan gnómmal játszanak más játékokban, hát annál én ezerszer szívesebben játszanék egy normálisan kinéző patkánypofával, ha muszáj lenne a kettő közül választanom :)
Utoljára egyébként megjelenéskor játszottam 2 hónapot, azóta bekerültek a kezdetben kihagyott ... nem is tudom mi volt a neve 2 class? -
Amúgy ugye producer levélbe szó volt róla, hogy nyár végén lesz nagy bejelentés és a Mythic hangoztatja mindenhol, hogy aug 18-22én tartott GamesComon képviseltetik magukat. 100% hogy ott mutatják be az új contentet. Sokan a skavenre mint játszható fajra tippelnek. Háát nem tudom kinek lehet vonzó az a faj :/ Sokkal jobban örülnék a vampire countoknak :( -
Én is bár úgyse lesz...tuti kieg jön. -
jander002 #19201 Emlékeim szerint elf healer karakterrel játszottam a legtöbbet order oldalon. Destruction oldalon is a zealot volt a választott, de arra nem emlékszem ott milyen szintig jutottam...
Köszönöm a tippeket, lehet hét vége felé beruházok egy hónap játékra! -
t0xikus #19200 remélem nem lesz f2p. jöjjön csak vmi kieg, h el lehessen lenni swtorig:) -
Archenemy #19199 Imádni fogod a játékot lvl32-től, amikor minden másik játékos egy ütéssel öl meg, és egy gdc alatt kigyógyítják 20mp sebzésedet :p (még healerrel vagy rdps-sel kevésbé frusztráló, de tankoknak vagy mdps-eknek nincs könnyű dolga t4-ben alacsony szinten szerintem)
Amúgy szerintem megéri most jönni, nem tudom, mikor játszottál utoljára, de a launch-hoz vagy 1.2-höz képest is elég szépet fejlődött a játék. Ráadásul lassan jön az 1.3.6 mindenféle balansz dolgokkal, mobokkal a t2 és t3 rvr lake-kben, valamint augusztus végén lesz a nagy bejelentés az expansionról (vagy arról, hogy f2p lesz... :P). -
Boncmester #19198 Húzol rajta 2 szintet kb 2-3 óra alatt, és máris T4-es vagy, ott meg vannak dögivel játékosok. -
jander002 #19197 Sziasztok, mi a tapasztalat mostanság, érdemes visszajönni egy picit játszani a 30 körüli szintű karakterrel? Van lehetőség fejlődni, vannak más játékosok ezen a szinten? -
Átköltözött bioware community sitera a fórum. Hát jó ratyi lett ::( -
empie #19195 és ha nincs testpatch.exe fájlom ?:) -
empie #19194 köszönöm
-
testpatch.exe warhammer könyvtárba -
empie #19192 PTS-re hogyan lehet bekerülni? -
Előbb PTSen fent volt Andy. Elég wtfpwn formában :D Végén úgy köszönt el, hogy egy nagy robbanással kinyírta az összes körülötte lévő karit :y
-
Hét vége felé producer levél megint bár augusztusiba lesz csak a bejelentés. Gamescomra is megy ki a Mythic, ezt postolták fórumra is, úgyhogy én számítok valami bejelentésre. -
sanyiiiii #19189 _eur-t odaírtad a login neved mögé?
Egyébként annyi történt hogy már nem a goa üzemelteti európában a WAR-t hanem a bioware-mythic, a szerverek pedig franciaországból átkerültek németországba. Egyébként felenged az amerikai szerverekre is. -
empie #19188 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
Régen who-oztam egy ideig,de aztán abba hagytam. Gondoltam most ránézek a jétékra hogy,hogyan áll de ha jól értelmezem akkor összevontak minket az amerikaikkal. Vagy leaglább is a war-europe oldal nekem nem jön be hanem másik oldalra irányit. És a kérdésem az lenne hogy nincs feltöltve az accom de azt írja a statuszra hogy active,de közben a who kilensbe nem tudok belogolni csak kizárolag az account manage oldalon. Most mi is történt valójában? és akkor kell tölteni a játékot hogy beutjdak lépni vagy csak szimplán béna vagyok?! Előre is köszi a segítséget! -
Thoracotomia #19187 jah elég vicces remélem még azért marad :)) -
Kíváncsi vagyok mikor telik le a free play. Már rég le kellett volna :o -
ImFrost #19185 de OHMYGWAD a legjobb utilityvel rendelkező tankok nem lesznek a legjobb dps-ek is egyben omg omg omg!! (