22827
-
"1.3.6 change: The "/assist" command is no longer accessible by 3rd Party Add-ons." -
Nagyon jó lesz ez a patch, minél többet árulnak el róla, annál jobb. Csak jöjjön már :y -
Boncmester #19142 Na, ezek eléggé jó 5letnek tűnnek. -
A4tech #19141 stipi-stopi minden új player meg újra befizető. írjatok pm-et, kellene pár ingyen hónap/mount ;) -
1.3.6os lotd és t2/t3 rvr változások
Jöhetne már a notes -
" Andy_Mythic
OooOOooo...possibly exciting news to share soon. " Comic conon kint lesznek vajon? Na mind1 várjuk mi lesz ez :D -
"WAR Joins the BioWare Social Network
Greetings!
Over the past year we have worked to grow a collaborative forum community where all players can come and get important information or just talk about the game they play. In less than 18 months you have totaled over 120 million page views with nearly 1 million posts across 80 thousand discussions leaving no doubt about your dedication and passion for WAR.
As we continue to integrate with the BioWare family we are pleased to announce our plans to bring two great communities together. Next week the Warhammer Online: Age of Reckoning forums will join the BioWare Social Network where you will have the benefits of being a part of a larger community, one with a passion for gaming as big as our own.
We'll be sure to provide clear instructions and information next week before the transition. For now you don't have to do anything and can continue to use these forums normally while we iron out all the details.
Stay tuned!
- The BioWare Mythic Community Team
We will have translations in French and German available soon, we apologize for the delay. "
:o -
Pio #19137 Köszi! :) -
Valóban :o -
Sztem meg inkabb a Pixar fele Finding Nemo-bol valo.
Seagulls rule! -
battlefieldes ökörködésból :)
-
Pio #19133 Az a "mine"-ozás miből van? Annyira ismerős... :) -
Murmur #19132 True story.
-
:DD
-
spectra #19130 Itt van pár jó ötlet hogy hogyan lehetne az orvr zónákat zerg mentesíteni nagyobb zónákkal:
link1
link2
meg alapból elég jó kis blogok ha érdekel valakit ;) -
Thoracotomia #19129 ahahahahahahahahhaa
most így hirtelen ez jutott eszembe -
már aki képes ennyiért megvenni
aztán 1 hónap múlva úgyis adja el a társaság, túl hardcore az a game nagy tömegeknek -
Ezmiez #19127 mostanság melyik szerver a legnépesebb? (trial accon vagyok) -
Pio #19126 Ja, tovább kell lépni, jön az új Blizzard játék, a Starcraft 2, most azon fog mindenki függeni. :D -
Hat, 4 ev tobbe-kevesbe folyamatos WoW fuggoseg utan a hatam kozepere sem kivanom a WoW-ot... -
Koszi az infot.
En is igy ertelmeztem a dolgokat, csak ugy voltam vele, hogy nem akarok 3 honapnyi dijat befizetni csak azert hogy legyen egy faja kis mount-om.
Azt persze elfelejtettem, hogy minden uj befizetett account utan jar nekem egy-egy plussz honap jatekido, tehat tenyleg az van amit irtal, hogy kvazi 3 honap jatekidot fizettem ki erte az en accountomon. :) -
crit error indításnál :y Morcos leszek, ha nem fog menni ptr kliens az átállás miatt. -
Most nézem patchel is. 261MBot. Vajon ez a régi csak "átscanneli" megint, mint a sima verziót vagy már az új? -
Boncmester #19121 Én mindenképp ki fogom próbálni.
És valóban, 1-2 havernak majd adok előfizut, ha valaki ki akarja próbálni a játékot. -
Murmur #19120 Plusz 3 havernak odaadhatod a feltöltött accokat, és 1 hónapig tolhatják élesben. :)
Most hogy mondod, lehet ki kéne próbálni ezt a "módszert". -
hopp testpatch.exet másnak is leszedett patcher? Lehet lassan beindul ptr. Aktuális lenne már :o -
Boncmester #19118 Ezt a kört már lefutottuk a múlt héten, nem? :)
Tehát még1x: ingyen van a war account, wow account meg nem kell senkinek szerintem, hacsak a múlt hét óta valaki nem gondolta meg magát. -
Boncmester #19117 Nem tudom pontosan a jogi hátterét, de európában nem volt régen, most meg van, mivel az amerikai account szervereken vagyunk. Szal gondolom az ottani jogi szabályozás vonatkozik erre. -
Boncmester #19116 Ha jól olvastam, akkor a recuit a friend úgy működik, hogy te küldesz egy meghívót valakinek, aki ezzel regelni tud a játékba, és csinálni egy trial accot. Ha befizet 30 napot a trial accra, akkor azzal lesz normál felhasználó, és te, aki meghívtad, kapsz 30 nap ingyen játékot ezért.
Na most ha te csinálsz 3 kamu email címet, küldesz rájuk 1-1 meghívót, és befizetsz rájuk 1-1 hónapot, akkor elvileg te kapsz azért 3x30 nap ingyen játékot, ergo olyan, mintha magadnak fizettél volna be 3 hónapot előre, plusz kapsz egy epic lovat.
De majd valaki mindjárt megszakérti, hogy tényleg így van-e?
Amúgy meg elég szemétség, hogy régen nem volt, mert közvetlen miattam már 4 ember elkezdte a játékot, plusz nekem van 2 accom, szal már rég lenne epic pacim. -
Archenemy #19115 Én azt hittem, hogy az account eladást az EULA tiltja. Ez már nem érvényes? -
csgamer #19114 Na valakit érdekel az eredeti wow accountom? :) Nincs rajta gamecard jelenleg, 2 80-as karival! Armory nevek: Bloodscalp --> Healelfboy, Tulvilági
Cserébe érdekelne Warhammer Online account ( min 1 hónap előfizuval!! ) -
Avass be mester! :)
Sajna nincs 3 olyan ismerosom, aki szeretne legalabb 1 honapra elofizetni a jatekot.
Visszatero jaekosokra is ervenyes a recruit a friend akcio, vagy csakis uj account-ok eseten szamit? -
Boncmester #19112 Igen, jól láttad.
Igazából tök egyszerű megszerválni, azt nem vágom, miért nincs mindenkinek ilyen még... -
sanyiiiii #19111 Itt ennél jóval egyszerűbb a méregkeverés, az hogy milyen lötty lesz teljes mértékben a main ingridienttől függ, arra pedig rá van írva. Stabilizer kell még bele hogy működjön, illetve multipliert lehet még rakni bele hogy több poti llegyen belőle. Emellett van néhány dolog amibe érdemes rakni extendert különben szinte semmit nem ér, de ezekből amit rendszeresen csinálni fogsz az valószínüleg csak az armor poti.És nagyjából ennyi is amit tudni kell az apothecaryról :P
Ja és még annyi hogy linimenteket nyugotan lehet csinálni 1es szintű üvegekben. -
Jol lattam, hogy a recruit a friend akcio kereten belul kapott griff 70 % movement speed bonusz-t ad? Kell nekem is egy ilyen!!! -
Nekem is engedné újra transferelni a karakterem ^^, aki pénzt vagy tárgyat akar duplázni, annak megéri transferelgetni. :D -
Thoracotomia #19108 jó ez a mythic support. nem tudom ti néztétek-e de nekem sikerült újra transferelnem az eltharionos karakteremet és most 2x van meg a rr74es zealotom azgalon: http://img696.imageshack.us/i/001cf.jpg/
epic. most az egyik lehet dps a másik healer!! :) -
thx -
Murmur #19106 Talán itt találsz használható infót:
http://www.warhammeralliance.com/forums/forumdisplay.php?f=78 -
thx de en valami alkima receptre gondoltam hogy xyz komponens kombinaciobol milyen ital jon ki. egy parat talaltam de kozel sem teljes lista szerintem