Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából szerintem az eléggé nagy érvágás, hogy a Warlord és Sovereign cuccok csak 3 fölvett darab után adják a set bónusokat. Ha ezt átalakítanák, akkor valszeg már a PvP-s cuccok jobbak lennének.
Viszont mivel az én BW-mnek pl megvan a full Glyph + köpeny szetje, az eléggé sokat dob a karakteren (amúgy a 4 glyph + Keymantle szeritnem a BW-nél egyenlõ a 3 glyph + silver ankhból vehetõ köpeny + 1 ékszer szettel), emiatt nem éri meg a warlordot olyan szinten hordanom, hogy 1 ékszer slotot is elfoglaljak miatta, késõbb meg majd a Sovereignt nem fogja megérni hordani köpenyestül szerintem, így valszeg Tyrant + Darkpromise kombó lesz a végsõ a karimnak, amennyiben meglesz hozzá minden cucc.
Viszont az jó, hogy SC-kbõl lehet szerválni insigniát, és abból egészen jó kis fegyókat lehet már szerválni, a BW-mnek is az kb a második legjobb lehetséges staff a Torn Page-ért vehetõn kívül.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Legjobb RVR gear a Sovereign set, de ahoz tényleg nagyon magas rr kell meg nem 1hónap összeszedni 😄 Viszont TOVL-ból lehet kiszedni a Tyrant setet midnen classhoz, az elég jó.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hát a legjobb gear talán a SOV-set, ami PVP, de ez rr70+ kell hozzá. Sok classnak viszont a jobb gearek pve-bõl jönnek. Healer karaktereim voltak mindkét oldalon, és sajnos máig PVE-instából jönnek a +5heal crites, jobb setbónuszos armorok, pvp-setek meg adják a +5magic critet ami tök hasznos ha full healt tolsz pvp-ben...
Az ostrom nagyon jó lett, persze ennek örülök, de azok a kövek kb1évig a levegõben voltak, ami nem is hiba, mert kb.semmit nem számít bele az endgame-be, de én ezt szimplán igénytelenségnek nevezném. Ennek javításához nem kell programozni, nem kell 10embert ráugrasztani hogy 24/24ben ezen göcsöljön, csupán szólni kellett volna ModellerDzsónak vagy a takarítónõnek hogy azt a 20objectet mozgasd már el Y-irányban egy kicsit. Most kb ugyan ez lesz Reiknél (lehet máshol is vannak ilyen apró bugok), talán egy év múlva újra talaj közelébe kerül az a néhány objcet. Bár ha szólnak, hogy hamarosan jön egy ütõs content, akkor hajlandó vagyok szemet hunyni a dolog felett.
MrStokes
Azt en is eleg furanak tartom, hogy korabban a legjobb gear-t pve-bol lehetett osszeszedni, holott inkabb pvp orientalt a jatek.

Ez meg most is igy van?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Mai hotfix:

General Changes and Bug Fixes

Fixed an issue where item cooldown timers were not properly displaying in the player backpack.

Purchasing additional Bank inventory slots will now correctly display as a “Bank” instead of “Backpack”.

Realm vs. Realm

Contested Altdorf and The Inevitable City

Career Trainers have been added to the Spawn Locations for both Realms in Contested Altdorf and The Inevitable City.

Sappers will now despawn immediately after planting their Sapper Barrel. The Sapper Barrel will now show an icon on both the regular and mini map, giving players a visual indication of an objective that is close to being captured.

Using the spawn Barrier during an already underway Stage 3 of the City Siege will now teleport players directly to the King Fight.

Content

Peaceful Altdorf and The Inevitable City

Rallymasters have been added to both Peaceful Cities. In Altdorf, the Rallymaster may be found in the Market Square. Players will find the Rallymaster located at the Apex within The Inevitable City.

New Vendors have appeared selling a very special shade of Armor Dye for a limited time. Alda Tinkengruber has set up shop within the Market Square in Altdorf while Grobbik Big Tink can be found at the Apex in The Inevitable City.

Combat and Careers

Bright Wizard

Bug Fixes

Ignition: Fixed an issue where the debuff applied by this Tactic ability was improperly stacking with other debuffs of the same type.

Slow Boil: Fixed an issue where the debuff applied by this ability was ignoring the target’s defense chance.

Choppa

Bug Fixes

Bring it On!: Fixed an issue which allowed this ability to trigger on non-melee attacks.

Tantrum: Fixed an issue which allowed this Morale ability to trigger on non-melee attacks.

Engineer

Bug Fixes

Bugman’s Best: Fixed an issue in which this ability was occasionally dealing damage to nearby targets.

Marauder

Bug Fixes

Piercing Bite: Fixed an issue where the armor bypass granted by this Tactic would occasionally affect auto attack swings.

Slayer

Bug Fixes

Retribution: Fixed an issue which allowed this ability to trigger on non-melee attacks.

Deadly Determination: Fixed an issue which allowed this Morale ability to trigger on non-melee attacks.

Sorceress

Bug Fixes

Shadow of Disaster: Fixed an issue where the debuff applied by this Tactic ability was improperly stacking with other debuffs of the same type.

Vision of Torment: Fixed an issue where the debuff applied by this ability was ignoring the target’s defense chance.

Squig Herder

Bug Fixes

Bad Gas: Fixed an issue where this debuff did not properly show up as an ailment.

Strength in Numbas: Fixed a bug which caused this Tactic ability to occasionally trigger when ungrouped.

What Blocka?: Fixed an issue where this debuff did not properly show up as an ailment.

Én speciel örülök hogy most a city sieget csinálták meg és nem köveket rakosgattak 😄

Tévedés ne essék igenis kerüljön minden oda ahova való, de a maga idejében, a fejlesztõktõl telik amennyi telik, és jelenleg ennél sokkal fontosabb dolguk is van.

Például ösztönözhetnék a sok kis random leechert hogy RvRezni akarjon RvE helyett.

Ha lesz új faj, azt a meglévõ 2frakcióhoz fogják hozzácsapni. Alapvetõ dolgok is nehézségeket okoztak nekik az elmúlt idõszakban, nem hiszem hogy be mernék vállalni a 3. frakció behozatalát és az ezzel járó töbelet munkát. Addig amíg olyan hibák vannak amik kijavítása kb 5perc lenne (pl.Reik. fort elõtt, pajzsok/dárdák a levegõben, hasonlóan mint régen a kövek törpe rvr zónákban), és ez nem történik meg, nem hiszem hogy nagy dolgokat várhatunk. Egy akár, fizetõs kieg, új komlyabb tartalommal/ötletekkel, esetleg új sc-k (és nem pl Tor Anroch t4-be hozatalára gondolok 😊 ), új insták, új rvr terület új fajok amik sokat dobnának a játékon. Kezdetek óta ugyan az a néhány sc van, Reik.factoryt ugyan kaptuk de cserébe egy párat elvettek, kb. más nem történt ezen a téren.
Én is úgy érzem, hogy 2 félre lett kitalálva a játék, de akár meg is oldhatják a dolgot. Igazából passz. Akár totálisan át is alakíthatnák, hogy ne 3 pairing legyen a T4-ben, hanem több, vagy mittomén. De ha behoznának egy új frakciót, az nagy hátrányban lenne az eddigiekhez képest, szóval igencsak föl kéne õket erõsíteni a játék elején.

A másik két fõváros jó lenne szerintem is, én kiváncsi lennék rájuk, de mondjuk sok új dolgot az nem hozna a játékba, csak máshol is lehetne várost ostromolni.

Én kiváncsi lennék pl 1-2 új instára, amiket mondjuk a mostani játékmechanizmus megbontása nélkül meg tudnának csinálni, aztán a további alapvetõbb változásokra bõven lenne 1 évük kb...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Én is inkább a destructionnél tudnám elképzelni a skaveneket, nem mint harmadik fél.

A fõvárosok jó ötlet de sztem annak sokkal nagyobb népsûrûségnél van értelme. Az Ic és Aldorf azért olyan nyüzsgõ mert nincs más fõváros. Ha lenne még minden oldalnak 2-2 akkor kongana az ürességtõl az összes.

A Skavenek mint harmadik fél? Õk inkább a káosz oldalát erõsítik nem?
Áh harmadik fél volna a legnagyobb dobás, az totál megmentené a játékot.

Alapvetõen azért tartják valószínûnek a skaveneket, mint harmadik felet, ha lesz valaha is ilyen, mert könnyû lenne õket hozzácsapni a mostani pályákhoz, nem kéne totál újramodellezni mindent. A skavenek ilyen földalatti genyák, és úgy lenne megoldva, hogy a földalatti járataik pár helyen össze vannak kötve a "felszínnel" (mostani pályákkal), így nem kell nagyon a felszínhez hozzányúlni, csak pár lyukat beleásni, és oda portálokat, amik a skaven világba visznek.

Ami miatt nem valószínû, az az, hogy a játék két félre lett kitalálva. Úgy értve mi van pl., ha az elf tiert elfoglalják a skavenek, az embert az order, a törpét meg a chaos? akkor most ki ostromolható? mit csinál a harmadik fél, míg az egyik vígan ostromolja a másikat? hogy lennének a scenariok? stb.

Lehet ezekre megoldásokat kitalálni, de õszintén szólva ha annyit sem bírnak kijavítani egy éve, hogy a töltõképernyõn ne azt állítsa, hogy lejönnek a poti buffok, ha meghalsz, akkor nem hiszem, hogy pont a harmadik feksönön dolgoznának.

Pedig dekurvajó is lenne.
Hát kitudja, végülis ez a red plague dolog tényleg a skavenektõl ered..😊
Én nagyon örülnék valami vámpíros cuccnak is, vagy mondjuk egy Athel Loren kiegnek wood elfekkel.

"Vannak tervek, vogy behoznak valami új frakciót, asszem a Skaveneket,"

ez azért nagyon pletyka, a patch notes egyetlen mondatából ("the red plague is coming") matekozták ki az ilyen theorycrafterek, mint pl. én is

szóval azért erre ne várjatok lélegzetvisszafojtva...
Vannak tervek, vogy behoznak valami új frakciót, asszem a Skaveneket, vagy miket, meg elvileg majd egyszer bejön a másik 4 fõváros is, de egy részük talán csak pletyka, meg a fõvárosokról már másfél éve is dumáltak. Mindenesetre most egészen jó a játék, az emberek ellesznek így pár hónapot-fél évet rinyálás nélkül, addigra meg remélhetõleg jön valami új content is.

Behozták az Oooo Shiny opciót, minden csilivili lett, az emberek felének, köztük nekem is, bejön, a másik felének meg nem annyira, de ki lehet kapcsolni nyilván.

Lvl 12-tõl veszünk föl embereket már, megváltozott a szabály. Milyen karid van?

Lehet tudni hogy mik a jövõbeli tervek a játékkal?Erre a peccsre is száz évet kellett várni, de kitudja, lehet beindul lassan 😊

a mai után semmi nem idegesít fel, lassan már a slayerem is sovereign 😄

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Köszi! Sikerült megtalálni titeket, de egyenlõre nem férek be. Majd remélem összejön hamar a lvl 30.
O gomb -> search and more a megnyilo ablak alján, feljön egy másik ablak ott megadhatod a keresési feltételeket, guildhez beirod hogy lovagrend és tádáá.

A guild 99%át szerintem nyugodtan keresheted ha kérdésed van, de azt is szivesen vesszük ha egy rakat idiótaságot irogatsz Krein-nek hogy idegesítsd 😄

MrStokes
A videot elnezve ugy tunt, mintha fejlesztettek volna vmit a grafikan is az elmult masfel evben, vagy tevednek?

Amugy koszi a linket, nagyon hangulatos kis video.

Amugy mik ezek a vilagito kardok a WE kezeben? Eloszor azt hittem, hogy vmi enchant,de aztan kesobb lattam, hogy nem mindig van jele... Atyam, de le vagyok maradva... >_<

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Keresnék egy guildot, aki segítene egy kezdõnek. Az elõzõ bejegyzések miatt Karak-Norn-on indítottam egy Order karaktert. Ha valaki segítene, hogyan tudnám elérni a klánt azt megköszönném. Gabudreinolt a karim neve. Köszi elõre is. Csõ.
heretic-en rakták ki, egész pöpec

http://www.youtube.com/watch?v=0K0JfY-fm34&feature=player_embedded

Én eddig csak puggal voltam cityzni, és egyet sem veszítettünk 😊 Az mondjuk szopás ha az ember belefut egy Bohemia premadebe, de hát ez is benne van a pakliban 😄

Végülis ezt bizonyította a tegnapi Altdorf ostromban 😄

Amúgy kurva jó az új content, csak kell normális csapat.

TDC Geronimo
Marha jó így játszani, hogy combatba is tükörsimán fut a game. Nem tudom mennyi köze van ennek ahhoz, hogy nem szpemmelik már az SE/SPt, de tetszik 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AZ http://realmwar.war-europe.com/realmwar/CharacterInfo.war?id=892811&server=15 !!!

Pari
ezt ki mondta, vmi noob?😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

"egy bomba BW a legnehezebben játszható kasztok egyike... "

Igen, én 1280 * 1024-ben nyomom full beállításokkal, és még city siegenél se nagyon tapasztalok fps lagot.Akkor kicsit beszaggat amikor új területre érek, de annyi.

TDC Geronimo
Másnak is feltûnt, hogy patch óta mégjobban fut a game?

Miaza lockout ?😄

ha lockoutod is van, már csak azért megéri bemenni, hogy szétbombázd a noobokat

TDC Geronimo
Elég baj 😄

Pari
ha nyer vmelyik oldal az kapja a lockoutot, nem szamit, hogy nertel-e baget vagy sem

TDC Geronimo
😄

Én azt nem vágom, hogy ha nem nyerek baget valamelyik fázisba, akkor miért kapok lockoutot? Ez bug vagy ficsõr? 😄 Tegnap ugye nyertük az elsõt meg a harmadikat. Én nem nyertem baget csak a szokásos cresteket mégis louckoutom van.

Na lement most IC is azgalon, ezt is nyertük, stage 1-ben bénáznak az emberek de 2-3 ban már minden simán ment.Csak sajnos nem nyertem semmit, még a roll képernyõ se jött be nekem.Az viszont kicsit felb*szott, hogy megkaptam a tegnapi Altodorfból a 2.helyes loot baget, és egy rank 5!!!!!!!!!-ös cipõ volt benne, tramplers of carnage.. GZ!

Pari
szal personal velemeny az 1.3.5rol...
Ha igy jott volna ki a game, 1,5 evvel ezeleott, ma lenne vagy 3m elofizeto az tuti, hatalmas fun a az uj city raid, akar nyersz akar veszitesz nem erzed munkanak vagy letortnek magad, minden stage uj lehetoseg es kihivas.
Olyan mint egy kicsoportos gruppensex, bafol,bafnak, neha szopacc, neha szopcc, a a bwk sorcok vegre a helyukon vannak nem az elso sorban tankolnak de igy is durvak
szoval porgos lett

Pari
meg szerencse, hogy a bw az fos, ugye?😊

még mindig menõ, tegnap vagy 20 SCt végigbombáztunk <#vigyor4>

MrStokes
Pontosan mit valtoztattak, hogy mar nem bomb-squad a meno?

mi is partyztunk kicsit ICben (2szer.. nemsokára 3), eredmények:

http://img502.imageshack.us/img502/1448/flamy2.jpg
http://img64.imageshack.us/img64/8823/morcidri055.jpg

Pari
mi elbuktuk, ugy hogy karl 19%on volt, Tzeez meg 100-on...de azert faint volt!

TDC Geronimo
Csak megnyertük az elsõ és a 3. staget. EPIC volt, fõleg a king fight

TDC Geronimo
Hát most van IC nálunk de az én instámban a destrosok fele nem igen vágja mit kell csinálni. Flageket se használják teleportként. 1-2 hét mire a sok ratyi megtanulja mit is kell csinálni :y

TDC Geronimo
Ah epic rvr megy azgalon egész este 😄

<3 1.3.5.

Akkor igyekszek hogy minél hamarabb meglegyen a T4 és mehessek én is ostromolni. 😊
TDC Geronimo
mint írtam minden archtypeból egyet és a meglévõ wardok alapján választ asszem.

Városostromban hogyan jött ki ez a "kiválaszt a vezér négy karaktert, és azok nagyok lesznek és erõsek" móka? A legerõsebbeket választja ki, vagy random?