22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Laroa
    Autodismount felesleges, scrolling combat text meg szerintem meg laggoltatja a war-t.
    én ezeket használom: Actionbarcolor, Auctionstats, Calling, Cleancastbar, Crafting Info Tooltip, Dammazkron, Debuffalert, Dufftimer, Loyalpet (wl, engi, magus, sh), Minmap, Miracle Grow Remix, MoraleBG, Moth, Phantom, PlanB (sm, bo), Potionbar, Pure, QQ, RvRStatsTab, State of Realm, Squared, Tome Titan, Warboard, zMailMod
  • jander002
    Nah akkor ennyi :)

Ti milyen addonokat használtok? Miket ajánlotok?

Én ezeket használom healer / ranged dps karakterek mellett:
    autodismount / moth / phantom / pure / squared (+kieg) / scrolling combat text
  • hanta
    Nem tudom, mikor nemrég újra beléptem vele, akkor kérte. De most néztem, újra be tudok lépni és Account oldalon is active van írva. :D
  • jander002
    Jó kérdés, bár nem értem ha trial account, miért kellett megadnod bankkártya adatokat?
  • hanta
    Sziasztok!

Én is csináltam még egy trial accountot régebben és most gondoltam, hogy teljesen ingyenes 10. szintig újra beléptem. Működött is pár napig aztán néztem Account managementnél, hogy zárolva lett, de nem tudom miért. Az létezhet, hogy azért, mert a bankkártya lejárata 2010/08 volt beállítva?
  • jander002
    A trial már úgy működik, hogy lvl 10-ig bármennyit játszhatsz, és utána már nem kell megvenned magát a játékot, hanem a havidíjat ha befizeted játszhatsz a teljes játékkal.
  • krisz073
    Sziasztok.

Létezik, hogy az átállás előtt létrehozott trial account az átállás után már nem trial hanem teljes értékű account lett?
  • e57
    A kép alapján sikerült a befizetésed. Élő accountod van szeptember 1-ig.

Ha biztos vagy benne, hogy a login képernyőn jól írtad be a jelszavad, és mégsem tudsz belépni, akkor írnod kell a supportnak.

Mivel magyarul sem egyszerű megérteni amit írsz, javaslom kérj segítséget valakitől, aki konyít az angolhoz.

Viszont a kép alapján szeptember 1-én nem fogja megújítani az előfizetésed, majd újra kell csinálnod.
  • e57
    Ha a bankban zárolva van a pénzed, akkor nincs nagy baj, mert az még mindig a te pénzed, csak a bank valamiért félretette.
    Pl. egy sikertelen kártyás vásárlásnál előfordult már velem is ilyen.
    Ha ez a helyzet, akkor a bankkal tisztázni kell ezt, és feloldják az összeget.
  • spardash
    bocs kártyán akartlenni át szerkeszteni már nem tudom:P
  • spardash
    [IMG][/IMG]
  • spardash
    Hali na erre mondjatok valamit ez miért van mért n/A a ki irás a befizetés nél és még ma reggel sem tudtam belogolni de le van foglalva a pénz a kértyán
  • spectra
    Ha passt változtattál próbáld a régit, mert előfordul ,hogy csak az account managmentbe változtatja meg és ami a játékba való belépéshez kell azt nem.
  • spardash
    bocs a hejes írás miat elég erösen dizslexiás vagyok csak rohat gyorsan gépeltem meg ideges vagyok kicsit de kösz a tipeket majd lasaban írok azt kevesebbet rontok de ha van még valami ötlet azt nagyon meg köszöném
  • Archenemy
    Hadd kérdezzem meg, hogy van valami írással-olvasással kapcsolatos betegséged? Majdnem teljesen érthetetlen, amit írsz, csak nagyjából tudom kihámozni, hogy mit is akarsz. Figyelj jobban a központozásra (vesszők, pontok, stb).

Ha az accodba be tudsz lépni itt : http://warhammeronline.com/ , de a játékba nem (gondolom ezt érted "az oldalon" alatt, a launchert), akkor valószínűleg nem vagy befizetve. Ezt erősíti az is, hogy ameddig ingyenes volt, be tudtál lépni.
  • spardash
    az acc ba be tudok lépni azal nincs baj az oldalon nem tudok csak a direkt a feltöltös részbe tudok csak és ugy hogy irom az _eur-t is és ugy be birtam lépni és az acount om is aktiv nak van írva de még sem tudok a járék ba belépni amig meg volt 1 hét ingyen es játékom adig meg be birtam lépni
    most meg nem
  • Archenemy
    Hát, egyrészt kurvára remélem, hogy orderes a karid, másrészt meg...

http://warhammeronline.com/
    itt (jobb fölül) az "account management"-re katt, név, jelszó beír, ide be tudsz lépni? Ha régebben játszottál (goa-mythic transfer előtt, tehát mondjuk 1-2 hónappal ezelőtt), akkor írd az account neved után azt, hogy "_eur" (macskaköröm nélkül.

Ha ide be tudsz lépni, akkor elméletben a játékba is be tudsz. Egyben leellenőrizheted, hogy valóban aktív-e az accod, mert az is lehet a baj (goa-mythic átállás után nem automatán megújulóra rak, hanem megint be kell írni a hitelkártya adatokat, stb).
  • spardash
    (The username and/or password you provided are incorrect. If you are having problems, please use the "I forgot my password" or "I forgot my screen name" links provided below to retrieve your account information.)

Fojton ezt kapom ha be akarok lépni az oldalon az accomal
  • spardash
    probálkoztam minden el pass-t váltotam meg ienek lehet hogy az a baj hogy ot van az ac nevem ben az eur fel irat
    vagy valami mert oldalon sem tudok belogolni csak az acc kezelöbe biroknem tudom mi lehet a hiba a fel töltésem meg pörög
  • spardash
    valaki tudna nekem segiteni nem tudok belogolni a gamébe fel vagyok tölt ve meg minden és fojton csak visza dob alogin hoz hogy valami nem joo!!!!
  • Archenemy
    welcome to engi/magus
  • Thoracotomia
    yup

amúgy lol mekkora noob az engi kb semmi dmg-t nem csinált :D
  • MaRee
    Akkor ez pts, vagy ezmiez?
  • Thoracotomia
    mert még nincs is
  • MaRee
    Nem is tudtam, hogy van új SC :)
  • Thoracotomia
    akkor azt már beszívta mert 31.ig utaltak csak vissza pénzt
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Itt van egy videó róla
  • e57
    Az még a GOA időszak volt amikor aktiváltad.
    Én úgy tudom, a kártyásoknak valami banki adatokat meg kellett adni a GOA-nak, hogy vissza tudják adni a pénzt, de nem vagyok biztos benne. Erről talán e-mailt is kaptak.
    Esetleg FAQ-ban utána kellene nézni.
  • MrStokes
    Ez egy nagyon jo otlet.
  • Prof William
    Mármint június 20-án aktiváltam egy két hónapost... Tehát aug 20-ig még mennie kellene...
  • e57
    Hogy lenne fél hónapod? Még mindenkinek mostanában kell befizetni.

A "régi" GOA előfizetés nem érvényes. A töredékhónapot a GOA visszautalta (akinek bírta).
  • Prof William
    ennek mi lehet az oka?

Your subscription for Mythic Entertainment Warhammer Online: Age of Reckoning for Game Account XXXXXX_eur has ended for the following reason:

* Subscription is not set to renew

Még legalább egy fél hónapom lenne...
  • Murmur
    Na, az jo lenne.
  • TDC Geronimo
    PTSen kikapcsolták a friendly collisiont és az emberek többségénél ez 15-20%os sebességnövekedést eredményezett. Ellenséges játékosoknál volt collision, ez csak saját frakcióra vonatkozott. Remélem ez livera is kimegy. Eleve jobb kliens teljesítményt értek el vele és nem lesz több beakadás legalább mikor vonulunk be szűk helyeken :D
  • TDC Geronimo
    "Q – How many 1.3.x patches before 1.4?

Carrie - That’s a really good question. But by telling you that answer, I’m putting myself into a time-frame. We don’t currently have plans to have another 1.3.x patch before 1.4. That being said, if the items in 1.4 need more time to mature, that will change. And before you do the math, that does mean it will probably be a little bit longer than you guys are expecting before the next version."

Itt a tegnapi teljes QnA.
  • TDC Geronimo
    Semmi érdemleges, mondjuk számítani lehetett rá, hogy gamescom előtt nem adnak semmi új infót.
  • t0xikus
    prod levél
  • t0xikus
    account managerbe be tudsz lépni, meg játékba (miután fizettél ugye) akkor minden ok. igazából nem értem mit akarsz csinálni:) próbáld meg magyarul is leírni:D
  • spardash
    hali all hogyan tudom át irni az acc nevem tetek bele ey rohat alávonaás hogy (XYZ_EUR) és nem tudok be logolni vele az oldalon de accont menedzs ment be igen szoval elütudom fizetni meg minden de az oldalon az ien kis lehetöségeket nem tudom igy használni valami tipp már probáltam paszt váltani meg ienek meg masster accountot csinálni de azt sem engedi amg ez az _ vonás bene van ha valaki tud segiteni azt meg köszöném