22827
-
Laroa #19304 Már alig várom a sírás-rívást itt az sg-n, hogy jajj-jajj lewipeolt minket egy bomb bw, úgy hogy mindenki a tankban állt.
Sacrx-nek meg Moonthief-nek van igaza, friendly collision on. -
Felesleges megvenni, mert ingyenes a kliens már. Hacsak nem 2k mondjuk a dobozos, mert akkor olcsóbban kijössz, mintha 1 hónapra előfizetnél az elején. -
t0xikus #19302 de. -
kisyoe97 #19301 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogyha én megveszem a játékot pl az 576-ban,akkor azzal a CD KEY-el ami a dobozban volt azzal 1 hónapig tudok játszani nem? :S -
Werit videója a legutóbbi PTS tesztről. ~250 emberrel -
Thoracotomia #19299 szélsőséges esetek? szerintem elég egyértelmű, hogy lényeges kiemelni őket, mivel ott van pl az aoe, ami alap helyzetben nem op vagy bármi, de amikor az egész warband wp/kotbs/bw/slayerből áll full bombingra speccelve, akkor az elég szélsőséges esett, mégis teljesen bevett tactica és teljesen gamebreaking.
nah most ez megvalósítható volt pts-n, így az elit guildek akik az orvr lakeket uralják, ezt fogják alkalmazni szélsőséges vagy nem ez lesz a leghatékonyabb módja az rvrnek. IN YOUR FACE! -
t0xikus #19298 nekem az ezt követő reagálása volt biztató, de amúgy tényleg a legjobb ha kikapcsolják és ha tényleg káoszt okoz, akkor 1hónap múlva vissza -
Andy válasza erre a collision témára :
"Thanks for the feedback concerning this and we'll certainly take it into consideration.
A few things to chew on:
- The first test we ran without Friendly Collision was executed in a manner to gather feedback on the immediate impact of the removal of friendly collision. Players were not made aware of the change until after the fact for 2 reasons: 1.) we wanted a visceral reaction to how the gameplay felt. 2.) We wanted people to play the game without friendly collision as if they were viewing it that way for the first time without the chance to pick the idea to shreds as we MMO gamers are prone to do.
- When I asked the "big question" during the feedback session after the first test (Did you notice anything different tonight?) there was not one single person who could point out that anything was different aside from the game performance seeming much better and the gameplay feeling much smoother. Two very important points there, especially for new players to whom performance can be a make or break consideration -and- existing/veterean players who aren't playing on state of the art gaming rigs: The game performed better and gameplay felt smoother.
- The second test I specifically picked a Lake to run the test in which had an extreme example of a choke point to test several aspects of friendly collision in. (Eataine). It seemed as though many players knew that FC was disable and reacted accordingly.
Those who are tossing the number out there of 10-15%, we've publicly stated that it's around a 15% improvement in Client performance, which is fairly significant. As we've improved our server stability in large crowd situations over the last 2 years, we've found that the servers actually stand up just fine to large numbers of players on the screen, or in a detection radius, at once. It's the client where we see areas needing further improvement. Any improvements we can make to the client result in more options we have/considerations we can make moving forward, especially when it comes to improving ORVR.
We acknowledge that this is a significant change to the game, and we understand that many players will have concerns regarding it, however in the end we have to make the choice that is the best for the long term future of WAR, for all of our players.
" -
Nem, de Thoracotomia szereti a szélsőséges eseteket kiemelni. Meglátjuk hogy működik liveon, ha egyáltalán kimegy livera, mert még ez se biztos. Ha nem fog működni rendesen, nem tart sokból nekik visszaállítani... A teljesítmény meg jóval jobb volt pedig rengetegen voltunk a PTSen pénteken.
-
t0xikus #19295 erre sztem fejlesztők se gondoltak:/ teszt szerón műveltek ilyesmit a népek? -
jander002 #19294 Én úgy csináltam múlt héten (mert rendes klienst én sem találtam és anno digitális formában vettem meg a játékot), hogy felraktam a trialt és ha utána belépsz a rendes accounttal még letölt egy 3Gb-ot, és már kész is :) -
hol talalok normalis installt a klienshez? gepreinstallom volt -
Thoracotomia #19292 ptsen meglehetett már nézni de azért köszönjük. -
Agaba72 #19291 Sokan szidják, de van aki szerint jobb lesz....szerintem elöbb nézzük meg működés közben, majd meglátjuk.........addig minden csak elmélet gyártás hogy majd ez lesz meg az lesz pedig lehet, hogy nem is.
Pl a minden meele tud lassítani, ugy hogy aligha fognak olyan nagyon rohangálni azok a healerek a tankokon keresztül, de majd meglátjuk. -
Thoracotomia #19290 + egy halom tacticai elemet kiszed a játékból read and vote plz -
Thoracotomia #19289 majd amikor 24 ember 1 tankon álldogálva fog végig rollolni mindenki talán majd elgondolkodsz <3 buff bombing moar plz thnx -
mdps-ek lesz kicsit nehezebb a tankokon oda vissza atfutkoso bwk es healerek leoleseben... -
Miért is? Ameddig az enemy collision benne van, addig nem látok én failt sehol. -
Pénteki QnA. Gőzerővel dolgoznak a nagy orvr patchen, ami valószínűleg az 1.4 lesz. 1.3ba kaptunk PvEt, most úgy néz ki végre kapunk majd egy nagy orvr patchet \o/ -
Thoracotomia #19285 imo ha tényleg kiszedik a friendly collisiont az masszív fail lesz. -
jander002 #19284 Sőt én épp ma végeztem T2-vel, esténként ott is megy az élet, és T3-t pedig Azgalon régi karakterrel néztem, ott is nagy banzai volt! -
Ja. Norn/Azgal populációval nincs semmi gond. Rengetegen vannak T4be. -
jander002 #19282 Amerikai szerverek közül csak a Badlands éri utol az EU-s Azgal / Norn szerverek populációját! Legalább is egy statisztika szerveren ezt olvastam... Nincs sok értelme US szerverre menni, mert mindig akkor lesznek a legkevesebben amikor Te játszanál! -
Többen vannak ott, utolsó végvárként gondolok pl Badlands-re, mint a DAoC-ban az Ywain cluster. -
Igen, de miért akarnál oda? Időeltolódás miatt nem éri meg. -
Sziasztok!
Így US-EU egyesítés után tudunk karaktert csinálni EU-s accounttal amerikai serverre?
köszi előre is -
Mondjuk ezt érdekes lesz tesztelni r40 rr80as karikkal :D Max a tooltipen lehet látni, hogy mennyit ír, de se xp se rp nem jár ugye. Meg ahogy írtam régebben ki lesz kapcsolva megint a friendly collision így azt is meg a kliens teljesítményt is tesztelik. -
Laroa #19277 Az against all oddsot
Against All Odds: A Realm outnumbered within an RvR Lake will now receive a scaling bonus to Experience, Renown and Influence based on the odds stacked against them, becoming active when a Realm is outnumbered in a specific Lake by 20% or more. The bonus amount cannot exceed 400%, will not apply to monster kills, and requires a minimum of 6 players from each Realm to be present within the RvR Lake. -
Pontosan mit is stressz-tesztelnek ? -
Ma este (vagy inkább holnap hajnalba) lesz az utolsó mass PTS test. Itteni idő szerint 2kor :s EUra azért gondolhatnának, hiába hétvége, de azért ez egy kicsit késői időpont. Mivel ez az utolsó mass test szerintem jövő héten, de legkésőbb azután jön a patch livera. -
sanyiiiii #19274 Szerintem a most használható assist macro tökéletesen megfelelő a célnak? -
darkling #19273 Nálam is ez történt. A régi acc már nem jó a trialhoz, kellet mellé csinálni egy új WAR trial acc-ot és azzal már be tudok lépni a játékba. Viszont a régi karaktereim szőrén szálán eltűntek :( -
Laroa #19272 vagy megcsinálhatnák normálisan a makrórendszert, hogy az emberfia írhasson egy normális /assist makrót -
sanyiiiii #19271 Calling csak annyira lesz felesleges mint eddig, simán lehet most is assistolni nélküle, az pedig megmarad hogy kiírja hogy ki callolt kit megmarad. Csak nem az addon assist gombját kell majd megnyomni hanem vagy simán kitargetolod vagy kijelolod a callert defensive targetbe es nyomsz te magad egy assistot. -
Laroa #19270 kivéve ha rámraktad az autofocust sc-ben, és nem tudtál lépést tartani a pounce-al
-
t0xikus #19269 meg ha minden igaz bb nerfedbuttons:) és ugye callinggal együtt távozik autofocus is:) (mondjuk ez utóbbit énis használtam régen, és jó móka:) ) -
Laroa #19268 Monjduk Calling 1.3.6 után felesleges lesz, mert ugye az addonok nem fognak tudni hozzáférni az assist parancshoz -
jander002 #19267 Oh! mintha curse-n azt írták volna, hogy az actionbarcolor nem műxik, de ha igen akkor jöhet :)
A többit megnézem köszi a tippeket! -
Laroa #19266
-
Murmur #19265 Azok a nevek.