Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pacho,-Pacho: a jó pácsó! Pác-só, vagy Pác show?...
Egyetemes együgyÛ elemek remek leheveredett elegye.
"boncmester" Hozzám magyarul beszélj! Én nem csak az ínglist baszélem, te hervadt csök!
Tomb of Freedon Nadd
Az én hozzászólásomba pedig legközelebb pakolok szarkazmus táblát 😊
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
@Burger: nem tudom feltûnt-e, de hasznára vagy a csapatodnak scben az javítja az esélyeidet a gyõzelemre.
PS: ez a destro igy hudejo meg ugy hudejo kb arra emlékeztet amikor az azgalos destrosok hangoztatták hogy a bohemia a legjobb guild...
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
habragyolt értéket. Ebroksza! Ez az ember szégyent hoz a Sárkány Lovagrendre, hisz az máshol is képviselteti magát!
A másik! Magad sem hiszed el ugye ezeket az abszurdumokat, hogy te 20 SC-bõl 17-et gyõzelemre váltasz. Ez már egyfajta skizoid önámítás, vagy még rosszabb. Én is játszom 'pámuram, de Order több mint egy éve nem nyer csak napi maximum 20% SC-t. A hiteled itt meg is dõlt, HATALMAS senki!; egy volt, nagy legendás guild csahos ebe.
Ha már felhúztál, 80 iq-val alattam.
Burgernemham: igazából akik mostanában ott voltak/vannak bármelyik guildben, valószínûleg nem azok, akik régen játszottak. A legtöbb ember a régiek közül rég abbahagyta. Mi a Moth-ról nem tudunk nyilatkozni, mert nem egy szerveren voltunk velük.
Azt tudom, hogy régen a Tartaurs (?) guilddel voltak ellentéteik Azgalon, de mi Eltharion után Nornon játszottunk, így nem ismerjük Õket.
Sárkány Lovagrend
Burger szerintem van valami baj a stilusoddal,a mothosok akikkel beszéltem tökjó fejek,fogalmad nincs a dolgokról. Mostanába nem járok nagyon Orvrezni csak ha épp van csapat,tölem foglalhat a destro zonákat ultrafun lehet 2-300os aaoval,lényeghogy 20bol 17sct megnyerek.
Order oldalon ma már tulajdonképpen egyik szerveren sem szabad játszani, de ha valaki nagyon elszánt és képes kibírni a T1,2,3 gyötrelmeit az csatlakozzon nemzetközi klánokhoz. Megértõek, intelligensek, segítõkészek, s nem lovagolnak azon ki milyen: BOSS-BOSS, LORD, meg a franc emlékezik már milyen nevetséges, gyerekes baromságok gyûlevészeti abnormalitása keveredett ott az infantilizmus mustárgázával, mely kikergetett minden épelméjû: nem hívõ zord "spekulánst", vagy "noobot". Tisztelettel!
Ami viszont "maradt". A sámám op. Mirror!..., vicc %(AM). Sorcerer zúzza a BW-t. A dok megeszi a wp-t ha találkoznak. A gyógyítók jobbak "d" szegleten. Az összes többi árnyéka "o" irányából. A WL szinte tank, ereje pedig gyakorlatilag a 3 évrõl visszamaradt bagos rettenet. Ennek ellenére az order képtelen helytállni T4-ben. Ja, és 1 KotBS felér 3 csúzennel.
Sárkány Lovagrend
Én is SWTOR-ban voltam jóideje. Fene tudja mi vett rá, hogy újra befizessek 3 nappal ezelõtt egy WAR hónapra, de 27 nap kuka lesz belõle. Nem is írok ide többet ebben a témában. Jó szórakozást mindenkinek, abban amiben megtalálja a kedvét,
"örömét" (nyílván itt játékra gondolok). Én a héten az SWTORT is letettem. Jön jobb...nem is oly soká. Illetve annál ez is jobb lehetne,(kilõve) - lehetett volna: milliószor.
Ki kell javítanom magam máshol is. "Maciii" : Tegnap benéztem a játékba Tier 3 full 2 db Warband mindkét oldalon, T 4 a szokásos. Ugyanakkor Order oldalon van, vagy volt egy Sárkány Lovagrend nevû formáció, õket keresd. Én a "sötét" oldalon tevékenykedtem leginkább, illetve alkalomadtán õgyelgek. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a WAR legjobb játékosai ott vannak/voltak.
A régi EU-s account nevekhez az _EUR sufixet kell adni, ezt persze sehol nem írják. A vicc az hogy, a DAOC-os accountom maradt ugyanzon a néven, amivel elõször próbáltam belépni, persze arról hiányoztak a régi karakterek.
Miután sikerült elõkeresnem a régi account nevet, és google segítségével rájönni, hogy _EUR-t kell utána írni, végre sikerült a jelszavat megváltoztatni és belépni.
Ezután összekötöttem az EA accounttal.
Ezután már megjelent a régi accountom, a rajta lévõ karakterekkel.
A patcher viszont nem enged belépni, se régi, se EA, se semmilyen jelszóval.
A "game account" jelszó változtatás meg kéri a régi jelszót. Persze ez sincs meg. Olyan funkció nincs, hogy game acccount jelszavat reszetálni. Csak azt tudnám, minek 3 account név és jelszó egy játékhoz.
A help.ea.com teljesen haszontalan, semmi releván információ nincs fent.
Ezek után elmehetnek a picsába, van egy rahedli másik játék is amit játszani lehet.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Na, én itt fejeztem be eme "játékot"! És mindenkit lebeszélnék róla aki el akarja kezdeni. Hacsak! > nem okoz neki egyfajta gyönyört, kielégülést, hogy a 20-an ütünk egyet; de nedves vagyok!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
meg ha jól láttam jelent meg ehhez vmi kiegészítõ is, de az nincs meg nekem.
kérdésem annyi lenne, hogy mennyibõl más a játék online ? mert a single kampány eszméletlenül bejött, az elõdje ami vagy 10 évvel ezelõtt jelent meg is nagyon tetszett...
meg ha jól láttam jelent meg ehhez vmi kiegészítõ is, de az nincs meg nekem.
kérdésem annyi lenne, hogy mennyibõl más a játék online ? mert a single kampány eszméletlenül bejött, az elõdje ami vagy 10 évvel ezelõtt jelent meg is nagyon tetszet...
Egyébként nem akarok én siránkozni, csak azt sem szeretném /nénk/, hogy ismét pénzt ölök bele, és rohangálhatunk az üres területeken. 😄
Köszi a válaszokat!
temost siránkozni akarsz vagy játszani?😊
tier 1,2,3-ba biztos hogy a valaha volt legjobb mmo élményt nyujtja pvp terén
Ahhoz képest elképesztõ, hogy mennyire "elfelejtõdött" ez a játék.
Persze a fejlesztõk sem szakították meg magukat, hogy "élhetõbb" legyen.
Érdekelne melyik szerverre érdemes regelni, ahol még van is élet.
Abbahagytam egy idõre, és most, ogy újrakezdeném igen elhagyatottnak tûnik az egész játék.
Ötlet?
Azt szeretném megkérdezni hogy van-e még magyar klánok mert lenne egy-két dolog amit jó lenne ha valaki elmondana😊 köszi
Tomb of Freedon Nadd