Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nurgle mételye következtében már réges-régen a káosz korcsaivá fajzottak.
Szaruman
Talán mert nincsenek fejlesztõk.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Megint felmentem kicsit zúzni. Nem volt rossz, ahogy néztem T2-T3-T4-en is van némi élet.
Visszaolvasva láttam az F2P melletti érveket és persze ellenérveket.
Én úgy látom, hogy megérné, mert a majdnem teljesen kihaló DC online-t is felélesztette nem is akárhogyan.
Persze e mellé nem ártana még pár új kaszt is, mert aki csak egy kicsit is otthon mozog ebben a világban tudja, hogy roppant sovány az amibõl lehet válogatni.
De látva azt, hogy azért folyamatosan jövögetnek 1-es karik, jelzi, hogy lenne még érdeklõdés a játék iránt. Jómagam a legelejétõl jelen vagyok, kimaradt ugyan 2010 végétõl egy nagyobb idõszak, de csak fent szenvedek egy héten többször is, mert ez a játék tud valami olyat amit a többi nem...

Összegezve, nem értem a fejlesztõket, hogy miért nem lépnek valamerre.
Összejött a pénz😊

Tomb of Freedon Nadd

Most délutánra felélénkült, én most 6-os szintû vagyok, de míg régebben tolta 2-3 fullos RvR csapat is addig most egy csapat van általában úgy 18/24 taggal. Scenario nem is nagyon van mert nem jelentkeznek.

tegyék ingyenessé, és a két szerver tömve lesz, de addig...
Mennyien vannak még fent? Van még tömeg vagy csak elvétve páran?
Ma felmentem kicsit játszani, azaz..., játszottam volna, ha a szerveren lettek volna...
RvR-based leveling tracks for all classes. No PvE based leveling

merész ,küldök nekik 10-et

mmonomad és pvpista

Ti el tudjátok érni az account vezérlõt?
tegnap elött kijött egy interju valami fejlesztövel mmorpg.com on,
eszük ágában sincs f2p re váltani csak vizsgálgatják a kérdést

pedig milyen jo is lenne a t2 t3 egy-két hónapig

mmonomad és pvpista

Mindenesetre az Origin-en már nem lehet kapni 60-90-180 napos game cardot, csak 30 naposat......

Tomb of Freedon Nadd

Az van, hogy közben nyomoztam kicsit és én sehol sem találtam utalást arra, hogy átváltana ingyenes ,vagy mikrótranzakciós modellre. 😞 Persze ez elõbb - utóbb elkerülhetetlen lesz, de lehet a cikk Írója tud valamit amit Mi nem ... Jólvan a többit majd fészen megbeszéljük a GW2-vell kapcsolatban
Ez szuper hír 😊) Pont hétvégén aktiváltam a 2 ingyen hetet.

Sárkány Lovagrend

LinkMegszûnik a WWH és állítólag ingyenes lesz nemsokára a WAR 😊))
Asszem a GOA-s kártyákra volt egy türelmi idõszak ameddig(kb. 2009. novemberig) használni lehetett õket.

Tomb of Freedon Nadd

kastil
GOA, de nem lettek transferelve a kulcsok?

És már Bioware-s 60 napos gamecard, vagy még GOA-s? Mert az utóbbi asszem már nem használható.

Tomb of Freedon Nadd

kastil
No hát akkor olcsón eladó age of reckoning 60 napos card - mert ha jól látom csak a f4p részt lövik le

Tomb of Freedon Nadd

kastil
Csáó!

Utcán találtunk egy Warhammer Age of reckoninget, bontatlan 60 napos gamecardal.

Gondoltam mivel nem igen érhet már fillért sem, ezért inkább feldobom és kipróbálom. Kérdés: Maga a kliens netrõl is rántható, ugye? Csak mert van itt nekem 2 lemez, de gondolom patch/kieg meg mindennel együtt már úgyis vagy 6x akkora lesz a játék.

Vagy ha valakit érdekel, akkor bontatlan csomagolásban a 60 napos kártya eladó

Az alapdobozhoz asszem jár 30 nap is, szóval ha még nem játszottál soha vele (és más sem) akkor 30 nap.

A triálhoz nem kell megvenni semmit, azt lvl 11-ig lehet játszani tier 1-ben.

Tomb of Freedon Nadd

Sziasztok, az a kérdésem lenne hogy megvettem még régebben a játékot, de nem töltöttem fel az accot. Mennyire van lekorlátozva a játék? úgy értem hogy az ingyenes játékba mi tartozik bele?(ha van olyan)Ha nincs akkor mit kell tennem hogy tudjak játszani normálisan?
totyak
Ha esetleg érdekel valakit egy a játék logojával nyomtatott baseball sapka, írjon itt az SG-n egy PÜ-t.

wolf magic
hi valaki játszik a karak nornon az lécci irjon privit nekem 😊

és a hype arc aki megjelenés elõtt adta az interjúkat bedrogozva túlpörögve most milyen projektnél tevékenykedik? hiányzik a hangja 😄

Annyira nem foglalkozik már vele senki, hogy egyszerûen elfelejtették átteni f2p-re<#eplus2>

Tomb of Freedon Nadd

😄
mégis miért nem f2p még?

Tudtommal csak 1 szerver van...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

sziasztok vannak most magyarok valamelyik szerveren?
Orderre nyitottam 1 warrior priest esetleg ha lenne kedvetek játszani.
1500 napidíjat kért a szolgálataiért, bár a bohócröhögés simán megérte szerintem 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Szerencsére? Pedig olyan jót röhögtem szegényen 😞

@GreatWipeSogron: o.O kirugtátok? milyen dramarol maradtam le mesélj? Nekem meg még csak el sem mesélte... Biztos pénzt akart az infoért 😄

Ó vagy várjunk csak...lehet hogy ott van a neved Belgara videójában? Megölt 300-szor? Núúúb vagy-e?<#mf1>

Tomb of Freedon Nadd

Itt most vagy meghalt valaki orvr-ben, vagy valami új dizájner drog van a piacon? <#eplus2>

Tomb of Freedon Nadd

Szaruman
15 új üzenet. Azt hittem, h ingyenes lett ez a szar 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Csak temp ban egyelõre. De mivel eddig ahányszor csak láttam, mindig felkiáltójelek voltak a neve mellett, ezért nem csodálnám, ha hamarosan perma ban lenne a dologból.
Arra meg mondjuk a nyakamat tenném, hogy holnap reggel jön majd valami új reggel, hogy õ mekkora király, és nem lehet innen kitiltani, mi meg milyen szánalmasak vagyunk, vagy valami hasonló szöveggel.

Szerencsére bannolva lett, így nem kell többet látnunk/olvasnunk.

Sárkány Lovagrend

ez az ember egyszerûen elmebeteg. ilyen fröcsögést rég láttam már.öcsém szánlak...

Hát öreg, én nem tudom, te ki a fene vagy ingame, de valami komoly gondod lehet...
Olyan dolgokról beszélsz, amirõl láthatóan fogalmad sincs, azonban ez melengeti a szívem, hogy már 1 éve abbahagytuk a játékot, és még mindig rólunk szólnak a történetek, és velünk foglalkoznak az emberek 😊
Mellesleg emlékeim szerint összesen 1 embert, Acélt rúgtuk ki a guildbõl, neki meg nem hinném, hogy a barátja lennél, mivel már nem WAR-ozik, szóval a többi dolog valami nagy kamu, de szívesen hallgatom a további legendákat tevékenységünkrõl, miszerint hogyan nyomorítottuk meg szegény magyar Warhammerezni vágyók életét mi személy szerint 😊

Amúgy Dokk=Résenlégy és Dobzse, hogy pontosak legyenek a nevek.

Sárkány Lovagrend

A Sárkány Lovagrendnek Dobzsééknak annyi köze van, hogy csak pár hónapig ott voltak, miután Azgalon kihalt a guildjük. Dokk még mai napig felnéz a ts-ünkre néha, nem mintha Rád tartozna. Õk kiléptek, mert nem csináltunk nemzetközi alliancet, mert már nem volt értelme, mivel kihalt a játék. Nem túl okos dolog félinfók alapján szitkozódni úgy, hogy nem ismered a másik 20 embert, akik mai napig együtt játszanak és az igazi SL tagjai évek óta. A nevet pedig kár ebbe belevenni, mert azt még 3-4 éve találták ki õs tagok amikor Eltharionra jött a guild és azért sem cseréljük, mert így szeretjük ahogy van és kész. Ha észreveszed Te kezdtél itt ok nélkül karatézni fennkölt stílusban és mi csak elmondtuk, hogy nem fogunk fikázni olyanokat, akiket nem ismerünk (Moth) erre meg elgurult valami, hogy azóta osztod itt a tagokat? Nem baj, ha ez a véleményed, csak nem kellene ilyen stílusban megnyilvánulni, nem a mi nevünk mellett van 2 ! jel.

Sárkány Lovagrend

A többi, fõleg a "boncmester" névre hallgató féreg, hogy miképp reagál ezekre a meitroateikre: leszarom. Õ volt, ki egekig magasztalta ezt a játékot, és a legnagyobb kúrva, ki elõször tagadta meg. Már most lefogadom, hogy az swtor esetében ugyanez az állapot lép majd elõ.
Neked nincs lelkiismereted, nincs helyzetfelismerésed: Te pusztán csak... vagy. Látom, felesleges e vita. Nem értesz, és nem éreztetsz semmit. Ostoba vagy szerencsédre, és nem gonosz! Ezért nem haragszom, nem neheztelek; felejts el mindent amit írottam ez idáig. Ártalmatlan vagy, s nem te kezeled a komposzt turbinát. Elnézésedet kérem (ez persze vicc):, eszem ágában nincs magyar embert sc-ben támadni. Sõt!
"Sárkány Lovagrend"! Bmeg, egy óvodásnak több a fantáziája. Ez nem neked szól,te soha nem volnál azon képességek birtokában, hogy céhet alapíts, ellenben a szétbaszásához igen. Nos/de úgy tudom te képviseled csökevényit: Légyrésen, Dobzse, Dokk, stb rühellõidtõl (akik persze barátaid)😄 Az is képletet ölthet: köztük vagyok jómagam is, e felsorolt nevek között, az is lehet, puszta blöff.
Ez már öreg szánalmas...😄 Most nagyon félek eddigis volt mikor hhúúúúúúú 10szer is meghaltam naponta😊
Nemtom kiket kurtunk ki,akikbe ennyire megmaradt valami gyülölet,hogy azok belöled szószóló idiótát csináltak.
Remélem találkozunk scenariokba,majd jelezzél, nyomj /oboat😄
Sajnálatodra összeqrták a szervereket. Együbé, vagy hogy fogalmazzak néked, te analfabéta hatszínû féreg?! Boa-boa-oboa.
Nem, csak azok barátja akiket kikúrtatok a "rendbõl" Ébennel együtt jó egy éve😊 Te barom!

De nem sok örömöd telik ezentúl a játékban arról gondoskodom! Enyimnemevem big-big guild, te meg fõ target! Szóval nagy csapatban vagyok, te meg szopni fogsz barátom!
Te szimplán elmebeteg vagy ennyi.
Te meg "Miska" tehén! : (ki lehet ekkora idióta, hogy anélkül áll
egy "///-ude" reklám esernyõje alá, hogy abból valamit is valaha saját profitjára válthatna), ne fenyegess engem e primitív játékod nevetséges státuszában elért (100 ropi, tapsuljukmegegyben) --, mennyit is fizettem érette a most rajtam derülõ cégnek?!

Közben kiderítettem, ki vagy, (leginkább "mi"). Miattad, és az, Ében nevû "sorstársad" végett szakadt szét a klánotok. Mindenki rühell akivel csak beszéltem benneteket. Élj csak álomvilágban. Gyûlölnek téged.

Én ki vagyok?! Teljesen mindegy, soha nem játszottunk együtt; mától fogva meg egymás ellen. Ütlek majd ahol látlak! Bennem is van 100.