22827
-
sanyiiiii #22587 "Also Official: Fozee Quits" című thread a hivatalos fórum modorátorától.
"You've been a great community and I've really loved spending the last 3 years moderating your posts. Thank you all for remaining loyal customers for far, far longer than any of you should have. I will truly miss what we had.
I wanted to say some hurtful things about WAR's management right here. The fact is, though, they've never so much as laid a finger on the forums and certainly have only lied to me. Hey, they lied to all of us. My only request is that they not be set in an undeserved positive light by the gaming media over the coming days.
Note that Carrie may have posted a goodbye sticky on the forums, but I had her removed from the mod list months ago. She isn't part of the WAR project and should not be pretending that she is.
I'll see you all in-game over the final few months, I just wanted to make a point of what happens when you cross your lead moderator with no backup plans. "
-
Robe77 #22586 14-es slayerrel T4-es sc-ben. :)
-
sanyiiiii #22585 2015 végére ígérték azt is, tehát az EC-vel nagyjából egyidőben lesz sajnos.
-
soundsonic #22584 egyébként pont pár hete találtam egy olyan webáruházat ahol még lehetett kani GC-t, azért is gondolkodtam, hogy visszatérek pár hónapra.. sajnos így már nem
-
soundsonic #22583 A CU fórum nem túl aktív :( Mikor jelenik az meg? Addigra lesz w40kec.. A mythic nem volt hajlandó megegyezni a games workshop-al, gondolom mert fejleszteniük kellett volna végre, talán pont f2p-re.. -
Ében #22582 Kedvenc emlékezős videóm, Luranni készítette. -
Ében #22581 Én is terveztem átnézni, de akkor csak jobban fáj :) Mind vártuk a guildben, h f2p legyen, erre tessék. -
Pacho #22580 -
eurom #22579 RIP -
Egyébként fel a fejjel , a WAR sajnos távozik de nagyon úgy néz ki hogy nem maradunk RvR MMO nélkül : http://camelotunchained.com/en/
:) -
Pacho #22577 Na nem sírni emberek, minden véget ér egyszer, inkább mindenki linkeljen be egy rakat képet videót, a régi szép időkről, a nagy ostromokról, a vicces bugokról. Aki nincs melóban most, az túrja fel a screenshot mappát és hajrá. -
MaRee #22576 Számomra is érthetetlen miért nem lett már évekkel ezelőtt F2P, inkább hagyták szép csendben meghalni, pedig még hibáival együtt is nagyon jó kis játék volt. WoW után innen vannak a legkedvesebb mmo-s emlékeim.
R.I.P
Mjollnirr - Prophecy -
foxxi #22575 R.I.P -
soundsonic #22574 Valahogy sejteni lehetett, hogy inkább hagyják teljesen elveszni a játékot mintsem f2p-re váltsanak.. szomorú -
Prof William #22573 Kár érte. Ez volt az egyetlen MMORPG ami tényleg hónapokra lekötött annak idején. Ezt azóta egy sem tudta utána csinálni. -
Probatbicol #22572 Én azt sajnálom, hogy amikor kijött, akkor gyenge volt a gépem az rvr-re, ezért is hagytam abba, aztán gépcsere után már nem mentem vissza, így a lényegét nem is élvezhettem a játéknak.
Gondolom az előfizetési díjat szedik az utolsó percig. Ha lenne eszük, csinálnának egy humblebundle-t: fizess amennyit akarsz a 3 utolsó hónapért ! Nem kevés pénz hullana az ölükbe. -
Vorrhess #22571 De sajnálom, ebben az mmo-ban imádtam a legjobban pvpzni, megjelenés után az első 1-2 évig. Aztán a folyamatos end game hiánya miatt már unalomba fulladt. -
Aurelianus #22570 Sajnos a rossz hír friss és igaz, aki még nosztalgiázni szeretne 2013 december 18 ig élnek a szerverek. (az a 2 ami maradt) Karácsonyra már halott lesz és a háború(WAR) kimúlik....a harcban végül ő is elesik azon a napon...
Az 5 éves szerződésüket nem hosszabbították meg. Ez lett a warhammer online szülinapi híre...fekete humor. Ma 5 éves az rvr-ek királya. :(((( -
Akkor gyorsan vágj bele mert már nem megy sokáig -
soundsonic #22568 Gondolkodom, pár hónap új subs-on.. ,de már a fő account-omra sem emlékszem -
Ében #22567 Szia!
Én évekig kártyával fizettem a játékot, nem volt gond. -
davidbog #22566 Sziasztok!
Haverral elkezdtük ezt a játékot és nagyon tetszett mindkettőnknek. El is határoztuk, hogy veszünk subscribe-ot. De csak credit cardot fogad el a BoiWare Mythic. Ez mennyire biztonságos? -
madwasp #22565 Én is hasonlóan gondolom. -
Jadis #22564 Asszem a kedvenc MMO-m marad a Warhammer, nagyon jó volt a hangulata a játéknak és ezt a fajta non-stop ORvR harcot ami anno ment benne, egy játék se tudta még visszaadni, pedig kipróbáltam én is jópár MMO-t :)
Sokan fail-mmo nak könyvelik el, de nekem, mint legjobb marad meg. -
madwasp #22563 Lehet hogy a Te meghatározásod a számok tekintetében közelebb áll a valósághoz, valóban 2 szerver van 1 amerikai és 1 európai. De reménykedjünk a fennmaradsában és addig élvezzük a lehetőséget, amit ez a nagyszerű game ad. -
madwasp #22562 Aki ott van a szervereken az szereti, és ez a lényeg nem a számok. -
2 szerver van jelenleg, egy szerver kb 2-5k játékost tud max kezelni (de ebben a játékban nem biztos, inkább 1-2k). Vagyis MAXIMUM 10-20k játékossal számolhatunk, vagy kevesebbel. -
foxxi #22560 Bocsi, de 2009!-ben volt 300000 körüli a populáció. Nem hinném hogy ezt képes lett volna megtartani...
WAR Pop -
madwasp #22559 Warhammer online forever! :D
Viszlát a csatamezőn!
-
madwasp #22558 A warhammer online nem változott ugyanolyan jó és a felhasználói szám több mint írtátok 2-3 százezer körül lehet, ezen stagnál. Egyedüli működőképes warhammer világú mmo és itt az archetípusoknak tényleg van szerepe, lévén hogy rvr alapvetően, és ezt a fajta harci élményt egy pve nem tudja visszadni, a mesterséges ai nem pótol egy hús-vér ellenfelet. Véleményem szerint a legjobb rvr még mindig a piacon kora ellenére. A többi csak karcolgatja, hiába jönnek újak rift, guild wars 2 , stb. -
Prof William #22557 Manapság, ha egy MMO-nek néhány százezer felhasználója van az már sikeresnek mondhatja magát.
Szerintem is max 10-15 ezer falhsználója lehet max a Warhammernek. Kár érte mert anno még az első MMO-volt amit úgy éreztem megérte megvenni és elég sokat is játszottam vele. -
Néhány 100k? Max 5-10k. Vagy kevesebb. -
madwasp #22555 Reméljük nem. Bár csak néhány százezer felhasználója van azok fanatikusak.
Akinek halálhÍrét keltik örök élete lesz :) -
foxxi #22554 nemlesz. Csak simán majd megszünik. -
lajgut #22553 Üdv all, régen játszottam a WHO-al nekem nagyon tetszett de sajna pénz hiány miatt abba kellett hagynom, a Tera és Rift-ből kiindulva vannak hirek hogy esetlegesen F2P lesz az Age of Reckoning? -
soundsonic #22552 War 40k EC Blog -
CureVenom #22551 Tps mmorpg. Bővebb infó -
soundsonic #22550 Sry a dupláért.. Szóval így viszont lehet PayToFree lesz. -
soundsonic #22549 Hát az (MMOUNION szerint TPS :( Persze ha konzolra is érkezik akkor elég lebutított mmorpg lehetett volna talán. -
Robe77 #22548 Valami biztos. :D Az oldalból sokminden nem derül ki.