Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Visszaolvasva láttam az F2P melletti érveket és persze ellenérveket.
Én úgy látom, hogy megérné, mert a majdnem teljesen kihaló DC online-t is felélesztette nem is akárhogyan.
Persze e mellé nem ártana még pár új kaszt is, mert aki csak egy kicsit is otthon mozog ebben a világban tudja, hogy roppant sovány az amibõl lehet válogatni.
De látva azt, hogy azért folyamatosan jövögetnek 1-es karik, jelzi, hogy lenne még érdeklõdés a játék iránt. Jómagam a legelejétõl jelen vagyok, kimaradt ugyan 2010 végétõl egy nagyobb idõszak, de csak fent szenvedek egy héten többször is, mert ez a játék tud valami olyat amit a többi nem...
Összegezve, nem értem a fejlesztõket, hogy miért nem lépnek valamerre.
Tomb of Freedon Nadd
tegyék ingyenessé, és a két szerver tömve lesz, de addig...
merész ,küldök nekik 10-et
mmonomad és pvpista
eszük ágában sincs f2p re váltani csak vizsgálgatják a kérdést
pedig milyen jo is lenne a t2 t3 egy-két hónapig
mmonomad és pvpista
Tomb of Freedon Nadd
Sárkány Lovagrend
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Utcán találtunk egy Warhammer Age of reckoninget, bontatlan 60 napos gamecardal.
Gondoltam mivel nem igen érhet már fillért sem, ezért inkább feldobom és kipróbálom. Kérdés: Maga a kliens netrõl is rántható, ugye? Csak mert van itt nekem 2 lemez, de gondolom patch/kieg meg mindennel együtt már úgyis vagy 6x akkora lesz a játék.
Vagy ha valakit érdekel, akkor bontatlan csomagolásban a 60 napos kártya eladó
A triálhoz nem kell megvenni semmit, azt lvl 11-ig lehet játszani tier 1-ben.
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
mégis miért nem f2p még?
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Orderre nyitottam 1 warrior priest esetleg ha lenne kedvetek játszani.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
@GreatWipeSogron: o.O kirugtátok? milyen dramarol maradtam le mesélj? Nekem meg még csak el sem mesélte... Biztos pénzt akart az infoért 😄
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Arra meg mondjuk a nyakamat tenném, hogy holnap reggel jön majd valami új reggel, hogy õ mekkora király, és nem lehet innen kitiltani, mi meg milyen szánalmasak vagyunk, vagy valami hasonló szöveggel.
Sárkány Lovagrend
Olyan dolgokról beszélsz, amirõl láthatóan fogalmad sincs, azonban ez melengeti a szívem, hogy már 1 éve abbahagytuk a játékot, és még mindig rólunk szólnak a történetek, és velünk foglalkoznak az emberek 😊
Mellesleg emlékeim szerint összesen 1 embert, Acélt rúgtuk ki a guildbõl, neki meg nem hinném, hogy a barátja lennél, mivel már nem WAR-ozik, szóval a többi dolog valami nagy kamu, de szívesen hallgatom a további legendákat tevékenységünkrõl, miszerint hogyan nyomorítottuk meg szegény magyar Warhammerezni vágyók életét mi személy szerint 😊
Sárkány Lovagrend
Sárkány Lovagrend
Nemtom kiket kurtunk ki,akikbe ennyire megmaradt valami gyülölet,hogy azok belöled szószóló idiótát csináltak.
Remélem találkozunk scenariokba,majd jelezzél, nyomj /oboat😄
De nem sok örömöd telik ezentúl a játékban arról gondoskodom! Enyimnemevem big-big guild, te meg fõ target! Szóval nagy csapatban vagyok, te meg szopni fogsz barátom!
egy "///-ude" reklám esernyõje alá, hogy abból valamit is valaha saját profitjára válthatna), ne fenyegess engem e primitív játékod nevetséges státuszában elért (100 ropi, tapsuljukmegegyben) --, mennyit is fizettem érette a most rajtam derülõ cégnek?!
Közben kiderítettem, ki vagy, (leginkább "mi"). Miattad, és az, Ében nevû "sorstársad" végett szakadt szét a klánotok. Mindenki rühell akivel csak beszéltem benneteket. Élj csak álomvilágban. Gyûlölnek téged.
Én ki vagyok?! Teljesen mindegy, soha nem játszottunk együtt; mától fogva meg egymás ellen. Ütlek majd ahol látlak! Bennem is van 100.